|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
sie proszę nie żegnac tylko do zobaczenia (napisania) kochana!!!!!
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
czesc dziewczynki
![]() chciałam tylko napisac, że urlop przemija fantastycznie. zwiedzalismy juz kilka fdajnych miejsc pogoda jak na Szkocje ładna, najwazniejsze, ze nie pada. mam chwile bo wszyscy pojechali na wycieczke, ja niestety musiałam zostac bo dopadła mnie pewna niedyspozycja. juz wczoraj popołudniu wymiotowałam, ale oczywiscie poszlismy na kregle piłam piwo i alkoholem sie doprawiłam, niestety dzis prawie umarłam. dopiero jakas godzine temu przestałam wymiotowac mam nadziej, ze bedzie juz ok, bo na jtro mamy zaplanowane kolejne wycieczki. jak pogoda dopisze ruszymy do Edynburga ![]() a co u Was?? jakies nowinki na watki, nowe ciaze nowe dzieci?? ide nadrabiac, ale na pewno nie uda mi sie przeczytac wszystkiego. prosze o skrót najwazniejszych informacji
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz możliwość to weź potas z magnezem w tabletach albo pij sok z czarnej porzeczki. Na 100 % pomoże! |
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
super! w takim razie Martucha ogromne gratulacje!!
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wysokie ale trampki tez kupilam ![]() no niestety ciezko sie jest spakowac w jednej walizce ![]() no wlasnie nie wiadomo co brac jaka bedzie pogoda .. wiec pasuje z krotkim , dlugim .. wiec sue usbieralo
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź mnie zabij ale ja nie mam poczucia czasu, chyba 3 dni temu bo chyba dziś miała wyjść ze szpitala o 17 |
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj wyszła o 17
![]() a urodziła chyba w srode
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
no to prawie jej przepowiedziałam hihi tylko ja obstawiałam moje urodziny
najważniejsze, że Patryczek jest juz ze swoimi rodzicami
|
#2409 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Czekamy na Ciebie. W ogóle to dziś tu bardzo cicho jest... chyba grillujecie, imprezujecie i nie wiem co jeszcze a ja się nuuuuudze. chciałam zrobić doniczkę w decoupage, nawet wycięłam serwetkę ale nie podoba mi się kiedy ja przyłożyłam do tej doniczki. Więc lipa. |
|
|
|
#2411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że z mężem już jest ok. Cytat:
A moi rodzice kupili nowy samochód i dzisiaj tato po mnie przyjechał rano i pojechałam do nich. Zjadłam prażonych, wypiłam kilka drinków i juz wróciłam do krk. Czekam na męża, bo jest w pracy i mam nadzieje, na miły wieczór. Do jutra laski!
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My bylismy wlasnie na jednym guinnesie w pubie i juz mi szumi w glowce Bylismy tez obejrzec ten dom,ale na razie z zewnatrz.ZAkochalam sie juz chce tam mieszkac
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
melduje poslusznie ze jestem
ale dzis na sekunde tylko bo urwanie glowy ![]() z nami jest wszystko ok jestesmy zdrowi mnie nie nacinali wiec smigam a Patryk stara sie jak moze zebysmy zakumali oco mu chodzi fajnie zaczyna sie najadac i mamy juz okolo 1.5 -2 godzin czasu wolniejszego miedzy karmieniem i cala reszta ![]() to poki co korzystamy i odpoczywamy no i "doprowadzamy nasze zycie do jakiegos nomalnego stanu rzeczy" chociaz juz chyba nigdy nie ebdzie normalnie![]() jutro obiecuje was podczytac i troche nadrobic ![]() dziekuje juz teraz za wsyztkie kciuki bardzo sie przydaly ![]() wrzucam wam fotki tego mojego szczescia, a nawet to drugie sie zalapalo
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-08-07 o 21:31 |
|
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
jestem \
byliśmy na grillu i jak zawsze teraz boli mnie brzuch jak tam?
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczności MOJE GRATULACJE KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! |
|
|
|
|
#2417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A talerze bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No istna szczęściara
|
||||
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny chłopiec lepiej nam zdaj relacje z przebiegu porodu! Mam nadzieję, że mocno się nie męczyłaś!
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
No tak jak pisałam było wczoraj imprezowanie i grillowanie... u mnie na osiedlu też , w bloku na przeciwko taka impreza, że mózg w poprzek stawał. Tak się darli i puszczali muzykę na full , że nie spałam do 5 rano!!! A dziś jak byłam po chleb zaczepiła mnie sąsiadka i się pytała czy to obok mnie ten chłopak się tak imprezował a ja na to , że nie w bloku na przeciwko... to kobita się strasznie zdziwiła. Bo fakt faktem ja myślałam, że ta impreza to jest u mnie na balkonie- takie były odgłosy! Martucha no to gratuluję jeszcze raz fajnego synka i porodu beż nacięcia. Proszę napisz mi bo może jak się będzie dało też ocaliła bym krocze. Czy to zależy od pozycji w jakiej rodziłaś , czy masowałaś krocze przed porodem??? Atomufka już czuje to Twoje zniecierpliwienie nowym domkiem ... ehhh czekanie wykańcza. |
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
dziewczyny co tu tak cicho![]() daysy wspolczuje kurdee e pozabijac No z tym mieszkankiem to jeszcze nic nie wiadomo,bo nawet go nie widzielismy w srodku ale jutro moze sie uda w zasadzie to nie chce nam sie przeprowadzac ,ale nie mamy wyjscia ,bo nie mamy zamiaru marznac kolejna zime a taka przeprowadzka to masakra ,ale jesli nam sie uda z tym konkretnym domkiem to bedzie to po drugiej stronie ulicy wiec nienajgorzej
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-08-08 o 10:30 |
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha jeszcze raz
![]() Atomufka, niedziela ![]() Śpia jeszcze
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka no widzisz same plusy z przeprowadzki, po drugiej stronie ulicy to nawet nie trzeba będzie transportu wynajmować
![]() Kurcze bolą mnie biodra i jestem jakaś taka bardzo rozdrażniona, Boooosze chyba bym mogła kogoś zabić! W dodatku Tż się nie chce obudzić co potęguje moją wściekłość. Idzie dziś na 14 do pracy, więc nie wiem kiedy raczy wstać, pewnie potem włączy xboxa a potem pójdziemy na obiad do mojej mamy, on do pracy ja do nas do domu i zobaczymy się o 23 przed snem na 10 minut... czaaaaad |
|
|
|
#2424 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane.
Mój urlop dobiegł już niestety końca. wczoraj wróciliśmy znad morza. Pogoda taka sobie, ale pozatym wszystko super. Przede mną trud powrotu do rzeczywistości. Tak przy okazji nasuwa mi się myśl czy Tobie Kliwia nie było szkoda wyprowadzac się znad morza? ja oddałabym wszystko żeby tam zamieszkac. Może działa na mnie jak leczniczy balsam, afrodyzjak, psychoterapia .... uwielbiam szum fal i odbijające się w morzu promienia słońca. Po prostu czad !!! Zacznę od Martuchy której serdecznie gratuluję i wybaczam, że nie poczekała na mnie z porocem aż wrócę z wakacji. Patryk będzie obchodził urodziny dzień przede mną ![]() Madzia prawdziwe rewolucje w Twoim życiu Podziwiam, za stanowczośc w postępowaniu z teściową. Kiedy zaproponowała Wam to mieszkanie pomyślałam, że trafiło się Wam jak ślepej kurze ziarno - idealna sytuacja, stosunkowo niewielkie koszty i duże, wygodne mieszkanko na start. No i widziałam z jaką pasją wszystko planujesz ... tym bardziej moje uznanie za to, ze potrafiłaś z tego zrezygnowac dla dobra ogónego.Gratuluję nowej pracy ... pełen sukces Może uroda nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia, ale patrząc na Twoje zdjęcia (tak przy okazji śliczny ten Twój nowy kolorek) myślę, że jesteś stworzona do pracy z dziecmi, masz taką łagodną buzię. SSR również GRATULUJĘ ![]() Kwiatuszku ja ostatnio często przejeżdżam przez Helenkę i jestem urzeczona tą dzielnicą, strasznie mi się tam podoba AgatkaL Wasze zdjęcie na molo to mistrzostwo świata ![]() Agatek bardzo smutne te Twoje wiadomości. Rozłąka z mężem bardzo źle na Ciebie działa. Nie wiem co doradzic, ale się martwię. A tak z innej beczki ta Fitolizyna która działa na pęcherz to jest do picia. Mnie musiała ratowac w trakcie mojego urlopu 5 razy Daysy Ciebie też mocno przytulam Scio ja też zauważyłam że nad morzem na każdym kroku rodzinki z małymi dziecmi. Wcześniej nie zwracałam na to uwagi, a teraz miałam wrażenie że jesteśmy jedyną bezdzietną rodziną w całym Międzywodziu. Atomufka super informacja z tym kredytem Bardzo chciałabym zobaczyc już jakieś zdjęcia domu.to narazie tyle. wczoraj chiałam powiedziec coś każdej z Was, ale przez noc niestety zapomniałam
upchać miłość tam w każdy kąt ... Edytowane przez klion78 Czas edycji: 2010-08-08 o 11:23 |
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
daysy ile Ci zostalo do porodu?faktycznie ostatnio jestes nerwowa
a propos przeprowadzki to nigdy nie wynajmujemy transportu szkoda kasy,zawsze przewozimy wszystko naszym autem,choc ostatnia przeprowadzka trwala tydzien ...masakra ile czlowiek nagromadzi tych rzeczy...klion ja tez juz bym chciala zobaczyc moje mieszkanko sama nie wiem na jakim etapie jest budowa za miesiac podobno ma byc oddane
|
|
|
|
#2426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Patryk ślicznyPrzy okazji najlepszego z okazji rocznicy ślubu
|
||
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Mężatki z 8 sierpnia! Wszystkiego najlepszego, kochane
![]() Klion, zdrowia, szczęścia i miłości z okazji urodzin kilka dni temu Mój maluch też ma dzisiaj swoje święto- kończy 3 miesiące Jezu, jak ten czas leci
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
klion wiesz co troche bylo szkoda mimo wszytsko. Ale moj maz pracowal tu gdzie mieszkamy. a jednak wmiejscowosci turystycznej nie ma pracy. jest tylko sezonowa. W zawodzie nie mialby szansy. No i kontakty jakie ma tutaj. Ja bylam mloda i kontaktow ani pozycji na rynku zadnej. wiec poszlam za ciosem
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Klion witaj kochanie po urlopie
![]() Chyba bardzo wypoczęłaś co??? Bo ładna pogoda była. No niestety w życiu bywa różnie raz lepiej raz gorzej... teraz akurat trochę gorzej ale mam nadzieje, że w końcu się coś zmieni na dobre. Jak urodzę to mama powiedziała, że dokumenty które wypełnią mi w szpitalu do macierzyńskiego sama zaniesie do szefowej, żeby pieczątkę podbiła i sama do Zusu zawiezie , żeby znowu nieporozumień nie było i opóźnień... bo teraz tak myślę, że na złość jeszcze mogły by mi robić i pierwszą kasę z macierzyńskiego dostała bym po 3 miesiącach tak??? Atomufko ja niestety samochodu nie mam ale nawet gdybym miała to osobówką nie przewiozła bym szafy 2 drzwiowej a średnio by nam się chciało wszystko rozkręcać co do joty. Ja już mam 2 przeprowadzki za sobą i mam nadzieję, że ta była ostatnia ... |
|
|
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

pogoda jak na Szkocje ładna, najwazniejsze, ze nie pada. mam chwile bo wszyscy pojechali na wycieczke, ja niestety musiałam zostac bo dopadła mnie pewna niedyspozycja. juz wczoraj popołudniu wymiotowałam, ale oczywiscie poszlismy na kregle piłam piwo i alkoholem sie doprawiłam, niestety dzis prawie umarłam. dopiero jakas godzine temu przestałam wymiotowac 
a ostatnio latamy z jedna walizka(bo taniej 

a taka przeprowadzka to masakra ,ale jesli nam sie uda z tym konkretnym domkiem to bedzie to po drugiej stronie ulicy
za miesiac podobno ma byc oddane ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)