|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
dziękuję Ci 'kochana przyjaciółko' za te wspólnie spędzone chwile razem,za te śmiechy i inne. dziękuję Ci też za to,że nazwałaś mnie s z m a t ą, rozsiałaś pełno plotek i powiedziałaś,że nigdy nie byłam twoją przyjaciółką. tak,masz racje. nigdy nią nie byłam,bo skoro nasza przyjaźń opierała się na kłamstwie..to..
kłamstwo było moją przyjaciółką. |
|
|
|
#3602 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jagodowa : Też tak miałam , i ta moja "przyjaciółka" mnie skłóciła z każdym i już się prawe do mnie nikt nie odzywa..
Więc mamy podobną sytuacje Edytowane przez niktt_ Czas edycji: 2010-08-08 o 10:52 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
siedząc z Tobą na każdej matmie, nie jestem w stanie powiedzieć powiedzieć Ci jak bardzo Cię kocham. dlaczego nie jesteś rzeczą, którą można schować w kieszeni i po prostu mieć ? pytasz mnie co jest powodem mego płaczu..
Ale czemu nie zapytasz siebie, dlaczego jesteś takim idiotą ? Ale takim zaj*bistym idiotą, dla którego straciłam głowę i pozwoliłam by bezkarnie to wszystko zrujnował.. hej chłopcze... pamiętasz mnie..? To ja.. Księżniczka z bajki którą spie*rzyłes.. xd
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Bo myślała, że bez Ciebie będzie bolało mniej.
Przechodzę obok Ciebie z uśmiechem na twarzy. Ot tak. Podoba mi się, że teraz Ty cierpisz. A teraz między nami nicość przeklęta, lecz ja miłość będę pamiętać. Wynik 1:0 . Wygrało serce.
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
Cytat :
" buba333, CaMa, chcialam byc, desiree01, emishaa, tfojakrulefna, your blue eyes, z innej bajki - okradłam oo. jak miło. kradnij! kradnij! ![]() _________________________ __ a słowa tak ranią, a Ty nawet nie wiesz jak bardzo. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-08-08 o 11:08 |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Daj mi znów odrobinę Twojego optymizmu, tylko troszkę na przezwyciężenie tego zła. Opowiedz mi baśń o każdym kawałku mojego ciała. Chcę dojść z Tobą do końca każdej drogi. Zaprowadź mnie do tak cudownie grzesznych miejsc. ‘Marzę o cofnięciu czasu. Chciałbym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku.’ Chocolaaate , Kinderka13, kontrastowa0, joyeuse, xxgroszek07xx, grise, desiree01 -wspaniałe
Szczególnie te wypowiedziane szeptem lub pomyślane w tajemnicy przed wszystkimi. Nie ma nikogo, kto mógłby poczuć się rozczarowany lub dotknięty tym, że ich nie dotrzymaliśmy." Edytowane przez Rilen Czas edycji: 2010-08-08 o 11:15 |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
niktt_ - od próśb jest osobny wątek, zresztą masz wyszukiwarkę...
i jeszcze kilka przed wyjazdem: Coś się zmieniło, prawda?
Powietrze zupełnie inaczej smakuje - stało się cierpkie, irytująco drażniące kubki smakowe na języku. Niespokojnie drżymy na falach rzeczywistości. Biernie unosimy się to w górę, to w dół. Nie spadamy, a rozkosznie lawirujemy w pyle absurdalnego irrealizmu; stopami muskamy chłodną ziemię. Bo to, że po omacku idę za tęsknotą, nie jest aktem desperacji, prawda? Bo to, że szukam w dłoniach kształtu, którego nigdy nie znały, nie jest szaleństwem, prawda? Tup, tup, zgrzyt, tup - panele wcale nie tłumią odgłosu stawianych przeze mnie kroków; tęsknota zaraz mnie usłyszy, zaraz dopadnie, zaraz przygniecie, zaraz scali z mętnym obrazem ciemności wokół - ale to się stanie zaraz, póki co, sycę oczy cieniem tęsknoty. Zgubiłam się z Tobą w labiryncie podświadomości. Tutaj głos rozsądku tłumiony jest natłokiem zmysłów; otula nas słodkawa mgła rozmarzenia. Ciche westchnienia, niepewne chrząknięcia, uciekające spojrzenia - chcę Cię objąć, a Ty znikasz; scalasz się z niejednolitością mojego umysłu. Pozostawiasz mnie samą, w zawieszonej pozycji - z rękoma próbującymi objąć coś, co nigdy nie istniało. |
|
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
Miłość to takie trudne słowo.
"Kobieta i mężczyzna- z tyłu tacy sami a z przodu pasują" (tekst mojego nauczyciela ;D ) Chociaż moda na galerianki, ja jestem wizażanką bejbe Jedyny drink jaki na dziś zaplanowałam to hot choclate drink.
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
- Chciałabym być psem.
- Dlaczego? - Bo one tak samo widzą wszystko na szaro, tylko u mnie nie raz pojawi się jakaś różowa bluzka. Wolę już wszystko widzieć na szaro niż płakać przez tą Twoją cholerną tęczę w oczach. Kocham - cały czas nieprzytomnie. To wszystko przez Ciebie. ![]() Bądź mną i zauważ tą szarość dnia. A jakbym była obok Ciebie i widziałbyś jak cierpię. Pomógł byś? Wszystko by było inne, gdybyś był obok mnie, kiedy Cię potrzebuję. _______________________ - Proszę Cię, nie psuj tego co jest pomiędzy nami. - Nie muszę, Ty już to zrobiłeś.
Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-08-08 o 11:24 |
|
|
|
#3610 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
TwojaKokaina Dobra ejj sorry , tak ? nie wiedziałam jejciu ... |
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Bezlitosny ból, krzyk i płacz...
Uwierz, że potrafię się pozbierać w sobie. Czasami nie potrafię nawet wstać i spojrzeć w lustro, tak bardzo boli mnie mój brak wyrzutów sumienia. 'Jeszcze za mną zatęsknisz, jeszcze mnie zapragniesz..' Nie cierpię biec przez życie sama. Chcę Twojej obecności dziś i jutro, na zawsze...
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
`Uderzam ręką w ścianę,chociaż nie chce.To lepiej mieć złamaną rękę niż złamane serce.`
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz ze wszystkich rzeczy,których pragnę najbardziej chciałabym mieć Ciebie. Tak tak,zaliczasz się do 'marzeń nierealnych' . Chciałabym,żebyś tulił mnie,tak jak tulisz ją. Całował tak czule,kochał..Żebyś był po prostu odznaczany mianem 'MÓJ'.
Jesteśmy my. Ty i Ja. A pomiędzy nami ONA. Zerwij z nią! Bądź dla mnie tym kim jesteś dla Niej.
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
_________________ 'Picture perfect memories scattered all around the floor.
Reachin for the phone cause I can't fight it anymore. And I wonder if I ever crossed Your mind. For me it happens all the time..' Wyobraź sobie idealne wspomnienia rozrzucone po całej podłodze. Sięgam po telefon, bo nie potrafię już dłużej z tym walczyć. I rozmyślam czy czasami przewijam się przez Twój umysł. Mi zdarza się to cały czas.. 'It's a quarter after one, I'm all alone and I need You now. Said I wouldn't call but I lost all control and I need You now. And I don't know how I can do without. I just need You now..' Jest kwadrans po pierwszej, jestem zupełnie sama i potrzebuję Cię teraz. Mówiłam, że nie zadzwonię, ale zupełnie straciłam kontrolę i potrzebuję Cię teraz. I nie wiem jak mógłbym obejść się bez tego. Ja po prostu potrzebuję Cię teraz.. 'I can't stop looking at the door. I’m wishing You come..' Nie mogę przestać patrzeć się na drzwi. Marzę że nadejdziesz.. 'Guess I'd rather hurt than feel nothin at all..' Myślę, że lepiej że boli, niż miałbym nie czuć nic..
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
` pocałował mnie i szepnął - ciągle pamiętam Twój zapach..
chodź, będę Ci krzyczeć w łóżku JEGO imię. 'tylko Ty i Ja. na zawsze Razem.. ' poezja czy fikcja literacka? gdy już myślałam, że jest Mój - Ona złapała go za rękę. ;( nie muszę niczego, kochany, niczego nie powinnam. ` więc kim byłeś skoro już Cię nie ma? swojej miłości nie udowodnisz poprzez sms. nie będę Twoim planem B, skarbie.
|
#3616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie kłóc się Słońce, że talentu nie masz, bo źle skończysz ![]() a powyższy zabieram bestialsko. ![]() 'Coraz dalej nas happy end. Oby to był tylko sen.' 'Tyle myślenia o tym, że dzieli nas przepaśc.' Spal smutek swoich oczu. (brak weny
)
|
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss , otojest , niewieszjaktesknie - okradam .;*
' zobaczysz, że beton to nie cały świat wcale. nie jest czas na smutki ani gorzkie żale. obudź się i zobacz jak na tym świecie jest wspaniale. '
|
#3618 |
|
Zadomowienie
|
My life gets kinda boring I need something to get off my chest(Moje życie staje się tak jakby nudne Potrzebuję czegoś co wyzwoliłoby mój oddech) My god, amazing how we got this far It's like we're chasing all those stars (Boże, niesamowite jak dotarliśmy tak daleko To tak jakbyśmy gonili wszystkie te gwiazdy) Do you know where your heart is? (Czy wiesz gdzie jest twe serce?) All I need Is the air I breathe And a place to rest My head (Wszystko czego potrzebuję To powietrze, którym oddycham I miejsce na odpoczynek Moja głowa) Step out the door and it feels like rain That's the sound on your window pane Take to the streets but you can't ignore That's the sound you're waiting for (Wychodzisz za drzwi i masz wrażenie, że pada To właśnie ten dźwięk na parapecie Przenosisz się na ulice, ale nie możesz tego zignorować To właśnie ten dźwięk, na który czekasz) One Republic
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-08-08 o 13:16 |
|
|
|
#3619 | |
|
BAN stały
|
genialna a ten już wylądował u mnie w opisie na gg ![]() Cytat:
idealny ![]() ...
ile milczał ? kilka nocy, kilka dni, co w sumie dało jej kilka miesięcy, które zaś utworzyły cały rok, parę złudzeń, tęsknotę i kilkadziesiąt litrów słonej wody utworzonej z łez, a Ty mówisz, że milczenie jest złotem . słuchawki na uszy, muzyka na ful i samotność już tak nie doskwiera . pozbierała swoje myśli, spakowała marzenia, a kiedy po cichu chciała opuścić ten świat, on złapał ją za rękę, pocałował i już nie puścił więcej . ... |
|
|
|
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
Moje opisy to zazwyczaj fragmenty piosenek i stwierdziłam, że dodam tu kilka
![]() "This heart, it beats, beats for only you My heart is yours" "But it's okay, there's always another day." "All I wanted was you..." "Where's your gavel? Your jury? What's my offense this time? You're not a judge but if you're gonna judge me Well sentence me to another life." "Don't know what I want But I know it's not you" "And everything you love Will burn up in the light Every time I look inside your eyes You make me wanna die..." "I Don’t know who to trust No surprise Everyone feels so far away from me Heavy thoughts sift through dust And the lies" I jeden taki, który gdzieś przypadkiem znalazłam: "Nie. Masz rację. Już nie chcę Tobie zaufać. Chcę wykrzyczeć Ci prosto w twarz: Ranisz mnie debilu!!"![]()
Nigdy nie daj sobie wmówić, że wariactwo to coś złego. ![]() Edytowane przez Deadly_mystery Czas edycji: 2010-08-08 o 13:23 |
|
|
|
#3621 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_____________________ - Zostaniesz moją dziewczyną? - Nie Skarbie. Nie jestem jedyną z Twojego wielkiego wyboru.
Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-08-08 o 13:43 |
|
|
|
|
#3622 |
|
Zadomowienie
|
błękit Twoich oczu przewodnikiem w mojej dalszej wędrówce życia..
wzięła do ręki gazetę,popijając malutkimi łykami gorącą kawę. powiedziała do siebie 'dość tego', rzuciła gazetę z artykułem pod tytułem 'jak sprawić żeby był mój'. pobiegła do niego,zastała go w mieszkaniu z dziewczyną. spojrzała mu w oczy,swoimi pełnymi miłości. i wykrzyczała: kocham Cie Ty idioto! teraz to widzisz? on podszedł bliżej,jeszcze bliżej...przytulił ją i powiedział,że czekał na ten moment zawsze.. zastygli tak w objęciach już na wieki. i nikt ich nie rozdzieli. obiecałeś,że zabierzesz mnie do miejsca w którym praktycznie nie ma lądu,jest sama woda. miałeś racje...zabrałeś mnie do krainy łez i wiecznej tęsknoty za Tobą. muszę się rozkręcić,bo totalny brak weny. |
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
nadrabiam . Jeszcze 10 stron .
okradzione 105-110 : talkshit , ciiri , deuce , otojest , CaMa , NicNieMusisz , poprostuAsiss , absorbeed , TiScatteroUnaFoto , kontrastowao - ![]() ******* dlaczego po każdej kłótni to ja mówię 'przepraszam' . ? patrzyła jak deszcz spływa po szybie i myślała o nim . wiem , mi też się czasami zdarza myśleć po fakcie . Ale dla Ciebie jest już za późno .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
no cholera mnie bierze - nie róbcie OF' TOPÓW! unpredictablegirl & viper19 & almostlover & Mrs Unfabulous - dziękuję, moje kochane ![]() inquirinig ojejeje, dz. Twoja beznadziejność jest jeszcze beznadziejniejsza, jak ja ją kocham <3 szukając szczęścia w zwykłych momentach powietrze robi się nie do zniesienia kolory blakną i nie ma już po co żyć tak nagle. z dnia na dzień, rozumiesz? zaczęłam tęsknić za Twoimi ciepłymi dłońmi, czekoladowymi oczami i malinowymi ustami, które teraz należą tylko i wyłącznie do mnie mam bałagan w życiu, nie mogę znaleźć Ciebie " oddychamy sobą odnajdując się w swoich oczach, w swoich sercach " chciałabym odzwyczaić się od wszystkiego móc wszystko od nowa widzieć, słyszeć i czuć i nie pozwól, by było mi źle
|
|
#3625 |
|
Rozeznanie
|
Ludzi dobrych i złych wciąż przynosi wiatr.
Ludzi dobrych i złych wciąż zabiera mgła. na kiepskich zdjęciach okruchy dawnych dni. twoich ust tak piękny kształt.
|
|
#3626 |
|
Raczkowanie
|
witam po chwilowej nieobecności,
wiem, wiem nikt nie tęsknił ![]() i jutro będę jeszcze marzyć o wczorajszej miłości
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ 'My poor heart..
It’s been so dark since You've been gone. After all Your the one who turns me off You're the only one who can turn me back on.' Moje biedne serce.. Jest takie smutne odkąd odszedłeś.. Skoro jesteś tym jedynym, który mnie gasi, tylko Ty jesteś tym jedynym, który może mnie ponownie rozpalić.
|
|
|
#3628 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=your blue eyes;21231992]boskie.
Dziękujęę kochana
|
|
#3629 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ; ***************
Cytat:
robię się złodziejem Twoich opisów ;* według mnie,to Ty zaliczasz się do grupy nieświadomych łamaczy serc. to dla Ciebie,zmieniłam fryzurę. musnęłam twarz lekkim makijażem,założyłam najlepszą sukienkę jaką mam,w kolorze Twoich oczu. założyłam szpilki i upięłam włosy tak specyficznie żeby przyciągnąć Twój wzrok rano kiedy znów będziemy się mijali.. Misiaczku nie! Nie będziemy się tak bawić,ja nie będę Twoim telefonem a Ty moją ładowarką! Goodbay . (niektórzy mogą nie zrozumieć o co chodzi,ale poszukajcie głębszego sensu ;p ) |
|
|
|
|
#3630 |
|
BAN stały
|
Mrs Unfabulous fajnie, że ktoś pamięta.Zabij. Tylko Twój cios może ukoić mój ból. Pozwalał by patrzyła jak świadomie rozpi$#dala jej świat. A ona głupia śmiała się w głos, nie wiedząc, że 3 sekundy szczęścia kosztują kilka lat płaczu. Przepraszam, że ja też choć przez chwilę chciałam być szczęśliwa. Już nie będę, wróć. A on do dziś uważa, że ta miłość, to była moja wina. Dla mnie był to najlepszy błąd jaki mogłam popełnić. W Twoim 'kocham' czuć już tylko sarkazm. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-08-08 o 14:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:08.

i nie kłóc się Słońce, że talentu nie masz, bo źle skończysz 
)

fajnie, że ktoś pamięta.