|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Motylku, śliczne kociaki
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Arrakis to może przełóżmy. Zwieś deklarował chęć spotkania. Umówmy się na jakąś kawkę w tygodniu. Ja po 16 jestem co dzien do dyspozycji.
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
motylku słodkie są takie domowe kotki
Ja też mam gromadkę ale niestety dzikich nie da się ich pogłaskać jedyny sukces to być przy nich w odległości 2 metrów ![]() a szybkie są takie , że nawet nie dało rady im normalnych zdjęć zrobić
|
|
|
|
#2764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a w samochodzie nie chcecie? albo wynajmijcie sobie noc w hotelu![]() ![]() Ale słodziutkie kotki
|
|
|
#2765 |
|
Wtajemniczenie
|
Czołem Dziewczynki - co za produkcja - gdyby to była taśma to dochód byłby kokosowy.
Widzę, że dyskutujecie o salach. Mój brat miał w remizie i uharowałam się jak wół. Większość i tak trzeba było samemu dopilnować. I jeszcze sprzątanie po weselu. Moja matka chce mnie tak też urządzić, ale nie ma mowy. A zresztą bez pierścionka mam w nosie takie dyskusje.
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie tez moze byc w tygodniu - koncze o 16.30 zajecia codzienniemotyl pieknosci
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu szepnęłam do uszka Tż , że może skoczymy samochodem kawałek dalej jest taka dróżka
i zdążyłam tylko dokończyć drinka jak już tam byliśmy i dodam , że mamy bardzoooo wygodny samochód lubię od czasu do czasu jakieś urozmaicenie .co do główki to słaba nie jest , tylko byłam zmęczona bo pracowałam i na nogach byłam 5 godzin roznosząc broszury i robiąc ankiety do tego drinka powinno się sączyć a ja szybko je piłam a potem był efekt |
|
|
|
#2769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
skoro macie wygodny dla mojego Tża robienie tego w aucie odpada bo mu zawsze niewygodnie (ponad 2 m ):P
|
|
|
#2771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne że mu minęło ![]() Cytat:
a ja bardziej lubię koteczki od kotków bo głośniej mruczą i w ogóle są przyjaźniejsze
|
||
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo bym chciała, ale boję się do nieswojego mieszkania wziąć no i P. kręci nosem. ale dziś widzieliśmy ślicznego kociaka i nawet P. powiedział, żebyśmy go wzięli, ale uciekł Cytat:
ja w aucie bym się bała, że nas ktoś przyłapie jeszcze naszego nie mieliśmy okazji wypróbować ale i po co - mieszkamy ze sobą, więc nie ma konieczności, a póki co żadnemu z nas nie przyszło do głowy, by tak urozmaicić seks w ogóle - może to dziwne - ale mnie nie znudził się (i nic nie wskazuje na to, że się znudzi ) seks łóżkowy zawsze jest mi cudownie i jestem blisko bram raju no i P. tak jak ja - nie proponuje mi "szaleństw" chyba jesteśmy staruchy jakoś nam tak dobrze, jak jest, bez żadnych udziwnień (oczywiście nie że tylko w jednej/dwóch pozycjach ale bez gadżetów, bez pozycji typu 'wiszę głową w dół, nogami oplatając żyrandol' itp. )chyba jesteśmy dobraną parą pod każdym względem ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- madzia, taki wysoki ten Twój chłop? faaaajnie do mnie kiedyś startował facet, który miał 208 cm wzrostu, co w przypadku moich 159 cm wyglądałoby śmiesznie w każdym razie był specyficzny, głupkowaty i taki nie teges, więc dałam mu kosza, na co on: "żartowałem! nie chciałbym się spotykać z taką niziołką" - w każdym razie uśmiałam się nieźle z kumpelą, jak sobie wyobrażałyśmy moje i jego chwile intymne |
||
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
dopadnij go
![]() ![]() phi jemu mineło to teraz ja moge nie chcieć Cytat:
zazdroszcze,naprawdeheh, pisałam na samym początku,że mój Tż ma 2 metry i 2 cm :P:P wiec jest wysoki ja mu siegam poniżej jego ramienia a mam 173 cieżko z takim wysokim cokolwiek zrobić:P
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-08 o 14:21 |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa, rozumiem, że Ty lubisz wisieć głową do dołu nogami trzymając żyrandol
nie ma czego zazdrościć raczej no chyba że dopasowania ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
ale masz ponad 170 cm, to jest OK poza tym liczy się uczucie, a nie proporcje
|
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Nam się też nie znudził ani trochę,no ale jak nie mamy innego wyjścia,a mamy potrzeby
to trzeba cosik innego wymyślić-a przy okazji się urozmaici pożycie![]() Najeczko jeśli chcesz to możemy Ci jednego kićka udostępnić;P ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Madziu mój eks też ma ponad 2 metry i też grał w kosza. Fajny taki wysoki facet,ale i tak mój eks to pi pi piiiiiii... A mój M. ma z 190 cm. A B. (ten mój kolega co mnie adoruje) ma też koło 2 metrów,a ja się czuję taka malutka:P |
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak to jest z urlopem?
czytam kodeks pracy, ale niewiele z niego rozumiem rozumiem tyle, że jak skończę studia, to doliczą mi tak jakbym 8 lat pracowała na umowę o pracę. a po 10 latach pracy na UP otrzymuję 26 dni urlopu. póki co mam 20 dni urlopu, czyli (mylę się, czy nie?) po przepracowanym miesiącu otrzymuję 1,5 dnia urlopu, tak? na kalkulatorze wyszło 1,66666..., ale rozumiem, że tak nie jest. a skoro zaczęłam pracę na UP w sierpniu, to od stycznia przyszłego roku mi przysługuje ile urlopu? całe 20 dni, czy 20 dni minus to, co już wybrałam? nie rozumeim....
|
|
|
|
#2778 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
eee tam, w łóżku sie wyrównuje
![]() Mój pierwszy facet miał 198cm, a ja mam 163cm ![]() I było wspaniale (pod wieloma względami, nie tylko w łóżku.... przede wszystkim nie ma to jak się wtulić prooosto w klatę )
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
u nas różnica wzrostu jest niewielka (177 i 194) ale nadal się docieramy
przede wszystkim to ja się krępuję mówić mu czego chcę i tylko sms-ami umiem coś powiedzieć o tym więc będą lata pracy |
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coś Ty... fajni są wysocy faceci mój ma chyba 180 cm albo 178 cm, nie pamiętam, ale przy mnie to on jest wielkolud a raczej idealnie pasujemy pod tym względem kotka oferujesz? nie kuś, nie kuś a co do Twojej sytuacji, no to wiadomo, że rozumiem chuć nie wybiera, kiedy człowieka dopadnie
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Motylku widzę, że zaszalałaś z botkami na Sigmie
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam wiadomość na profilu
jestem faaaaaaaajna
|
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Ale wczoraj dali czadu na tych pokazach fajerwerkowych - deszcz padał, ale i tak warto było iść to zobaczyć - momentami było jasno jak w dzień a całe niebo w ogniu jak na wojnie, tylko ładniej ![]() Wczoraj przedstawiały się ekipy z Francji i Chin (ci to pokazali, że to właśnie oni wynaleźli fajerwerki - genialny pokaz ![]() Cytat:
chociaż sama ją sobie zepsułam bo w połowie prawidłowo wyczaiłam głównego "złego" w ogóle to kocham wszystkie gry policyjno-detektywistyczne - najbardziej to chyba wszystkie z CSI i jeszcze przygodówkę Still Life ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to myślałam, że wszędzie jest tak samo z tymi dniami wolnymi. nic to, popytam w pracy dziewczyn dziękuję, że starałaś się pomóc |
|
|
|
|
#2785 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Kochane, musze się Was (znooowu
) poradzić ![]() Czeka mnie niedługo fryzjer, a ja nie mam pomysłu na siebie ![]() W czym byście mnie widziały? Jakiej długości włosy? Jakaś konkretna fryzura/cięcie? Fajnie byłoby coś z pazurem, ale mam falowane włosy. Właściwie to po prostu z tendencją do kręcenia się - jak schną związane gumką, to są tylko falowane. Jak schną luzem - kręcą się. Im krócej ścięte - tym bardziej kręcone Marzy mi się irokez bez ścinania włosów (z możliwością związania z tyłu cienkiego kuca, a przy rozpuszczonych włosach wygląda to po prostu jak mocne cieniowanie), ale raczej nie będzie mi do twarzy pasował (
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, pisałaś kiedyś Gwizdaczkowi, jak szukasz wakacji, mogłabyś to jeszcze raz napisać? Próbuję znaleźć, ale coś mi nie wychodzi...
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na powrót do blondu jeszcze nie pora bo chudniesz ale może taki jasny brązik ? I nie wiem jak mocno kręcą Ci się włosy; masz jakieś zdjęcia jak maksymalnie falują ?masz powiedzieć NIE obcasom ![]() hmmm... i właśnie wyszedł TŻ ode mnie bo wrócił już do Poznania.... docieraliśmy się ![]() Ilsa sobie płakuchnała ze wzruszenia w trakcie bo przepraszał za różne rzeczy i tak strasznie chwalił i zauważył że schudłam
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ilsa... co ma blond do chudnięcia
?Tutaj założyłam sobie wątek i wstawiłam zdjęcia ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455962 gratuluję docierania się ![]() ja się właśnie znęcam nad pysznym dorszem
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
NAj no przy takich wielkoludach to nawet ja jestem mała:P
Carmi zaszalałam,bo załamuje mnie chodzenie po sklepach( a nóż widelec coś będzie na mnie pasować):/ Dzisiaj tyle przeszłam,żeby znaleźć jakieś buty dobre na kurs tańća i co?Jajo Zawsze jak czegoś szukam to ni ma.Szukałam też kiecki na wesele końcem września i co?Jajo Załamię się...---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- http://www.sklep.prettygirl.pl/pl/sukienka-1417.html Ta byłaby dla mnie najfajniejsza. Ona na żywo jest o wiele ładniejsza niż tu,ma taki połyskujący materiał. I na mnie wygląda 100 razy lepiej niż na manekinie. No ale... jak ja mam 91 w biuście, 66 w talii i 94 w biodrach to rozm. 36 jest przymały w biuście i lekko szeroki w talii,a 38 jest na mnie po prostu gigantyczne dołem,a w biuście dalej za małe. To jak ja mam coś na siebie znaleźć w tym sklepie jak tak dziwnie szyją? Albo może ja mam złe proporcje... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

niech się wyśpi , żeby miał siłę na później 

ale ostatnio powiedział,że jestem nimfomanką
ważne że mu minęło
13.03.2008
no i P. kręci nosem. ale dziś widzieliśmy ślicznego kociaka i nawet P. powiedział, żebyśmy go wzięli, ale uciekł
zazdroszcze,naprawde
ale masz ponad 170 cm, to jest OK
)