![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
To i ja śladem Małgosi wstawię nasze zdjęcie z zeszłego tygodnia z władka. Mamy tylko jedno bo nie zabrałam aparatu
![]() ![]() Zdjęcie i kilka innych są w moich albumach ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2010-08-10 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
laisla
![]() ![]() ![]() ![]() opowiadaj o adoratorze z dawnych lat ![]() ![]() malgosia1051 ja tam nie mam problemu z ujawnianiem się ![]() uciekam pospacerować z mamą i siostra nad jeziorko, u nas wreszcie słonko zaświeciło, a ja muszę się ruszać bo coraz gorzej mi to idzie ![]() ![]()
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Cytat:
A ja bym nie chciała by moi znajomi mnie wykryli ponieważ będą sie nabijać ze mnie ponieważ oni tacy są dlatego są tylko moimi znajomymi i nic po za tym.... ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- bardzo ładna jesteś. i szczupła ja tez bym tak chciała wyglądać al tylko po marzyc mogę.
![]() |
![]() |
#4294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale masz rację, zbyt dużo ujawniać sie w internecie nie ma co ![]() kochana, ze schudnięciem to jest tak, że dla chcącego nic trudnego ![]()
![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
Naked, cieszę się, że mój wizerunek nie kłóci się z Twoim wyobrażeniem
![]() Cierpliwy adorator jak to on bez zmian, a 'miłość sprzed lat' to miłość sprzed roku i kilku miesięcy więc sprawa dosyć jeszcze świeża. Teraz to już przez to zdjęcie będę bała się czegokolwiek więcej pisać o sprawach sercowych ![]() U nas też pogoda już lepsza, zrobiliśmy urodzinowo-imieninowego grila z rodziną więc wieczór też spędziłyśmy na świeżym powietrzu ![]() Mój celulit jakoś się ulotnił gdy zaczęłam biegać ale to bieganie dla mnie to duże poświęcenie bo niezbyt lubię, wolę rolki, rower, pływanie, właściwie wszystko oprócz biegania, ale to jednak chyba najbardziej działa. Naked, wszystko wróci do normy z Twoim ciałem (48kg ![]() ![]() A te albumy to można obejrzeć na Twoim profilu? Małgosia, dziękuję za miłe słowa ![]() U Was są jeszcze jagody?? u nas to już ze trzy tygodnie ani jednej nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4296 |
Wtajemniczenie
|
laisla- jak masz się stresować to lepiej fotki zamieszczać w albumie. Moje tak, są jakbyś weszła w mój profil po prawej stronie
![]() biegać też nie lubię, zresztą wątpię czy przy małym będzie na to czas i siły ![]() Ogólnie to zawsze dużo miałam ruchu, siłownia, aerobić, rolki, rower i mam nadzieję, że to poże mi wrócić do stanu sprzed. Najgorzej u mnie z dietą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak zrobię co do zdjęć
![]() Z tą dietą to właśnie na wiosnę dużo pozmieniałam, mało a często (kiedyś potrafiłam nie jeść caly dzień, apóźniej o moich porach typu 2-3 w nocy jadłam trzy posiłki naraz), wlwam w siebie dużo wody, ze słodyczy zostawiłam sobie tylko lody. A fast foodów to aż tak nie lubię (pizzę raz na jakiś czas owszem). Nie gotuję mięsa i ryb, pieczone w piekarniku są też dietetyczne, a można je obsypać czym kto lubi, nawet ziemniaki piekę (tak nauczyłam się w Anglii) z przyprawami i oliwą z oliwek ![]() Naked, jeśli uda się karmić piersią, to zrzucanie kg idzie łatwiej, ale masz rację, czasu na sport będzie niewiele, chociaż z drugiej strony przy dziecku jest mnóstwo latania. I spacerki. może do końca listopada będzie ładnie to trochę skorzystacie ze slońca i ruchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Naked, zdjęcia przepiękne, a usta faktycznie...wow..Takiej kobiecie panowie (oby odpowiedni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
laisla dziękuję
![]() ![]() ![]() pieczone mięso... hmm to jest wyjście ![]() ![]() ![]() no ale będę miała motywację w postaci synka do dietetycznego żarełka i będę się musiała przyzwyczaić ![]() o lodach jestem w stanie zapomnieć, ale o Milce toffi już nie ![]() ![]()
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Naked, racja, że jedzonko to przyjemność
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4301 |
Raczkowanie
|
hej !
ja tam sie nie boje,ze ktos z moich znajomych "mnie znajdzie", bo raczej moi znajomi nie chodza po forach, a nawet jakby chodzili to wiedza o mojej sytuacji ![]() zalezy kto jakich ma "znajomych" i czy w ogole mozna ich nazwac ZNAJOMYMI, bo ja jesli bym miala takich znajomych, ktorzy by sie ze mnie nabijali, po prostu bym skonczyla "znajomosc" ![]() ale to tylko moje zdanie... moja niusia bardzo przypomina mojego ex Pana A. a ja bardzo kocham malutka ![]() chociaz jest bardziej podobna do niego niz do mnie... ale tak to jest z coreczkami tak sadze ![]() inny wozek kupuje, bo w tym co mam hamulce mi nie dzialaja... i jest to niebezpieczne szczegolnie jak do bus'a wsiadam i kurcze on rusza a ja musze odcisnac karte (bilet) przy kierowcy i zostawic wozek na srodku w busie to mi odjezdza... bo hamulce nie dzialaja ;/ wkurzylam sie troszke, chociaz troche juz wytrzymalam z tym wozkiem (5miesiecy) bo jakby dziewczyna mnie uprzedzila,ze hamulce nie dzialaja , NA PEWNO bym nie wziela tego wozka ![]() no , ale coz... i tak bywa ![]() jak tam mija dzien "samotnym" mamusiom ?????? p.s - annka77 nie rozumiem Twojej aluzji ?? mozesz jasniej??? jak juz jestes taka odwazna to moze bys napisala cos wiecej ![]()
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Kingusia, wózek bez hamulców, fakt, średnio bezpieczny
![]() ![]() Wiesz, mi w ogóle o znajomych nie chodzi, bo oni też wiedzą, bardziej o moich uczniów(ci napewno chodzą po forach) i o moich byłych, tych, z którymi ciągle mam dobry kontakt i nie chciałabym ich jakoś ...hmm..urazić. O mojego ex męża to w ogóle sie nie martwię. Dzisiaj zrobiło się wreszcie słonecznie, idziemy z małą w odwiedziny do mojej przyjaciółki, dzieciaki pokąpią się w basenie a my poplotkujemy ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia dla Was wszystkich ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2010-08-10 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4303 |
Wtajemniczenie
|
laisla ja też lubię zajadać smutki.. a wiadomo do czego to doprowadza
![]() ![]() bawcie się dobrze dziś dziewczyny, u nas też ciepło ale nie aż tak, żeby się kąpać.. a grzybki mogą już czasem być, deszczowa pogoda temu sprzyja. Ja nie lubię zbierać ani grzybów ani jagód ![]() kingusia moi znajomi ci bliżsi i ci dalsi tez znają dokładnie moją sytuację, niczego przed nikim nie ukrywam, nawet przed wścibskimi sąsiadami. Raz tylko gdzieś tam usłyszałam przykry komentarz na szczęście od nikogo ważnego, że taka byłam wielka pani mądra a tak skończyłam ![]() ![]() wózkiem koniecznie sie pochwal, ja mam ten problem z głowy bo zarówno głęboki jak i spacerówka grzecznie czekają na Filipka ![]() trollami wizażwoymi w stylu anna77 się ani nie przejmuj ani nie zwracaj uwagi ![]()
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-08-10 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
No i znowu leje jak z cebra
![]() ![]() Naked, dobrze, że się nie przejmujesz takimi idiotyczno-chamskimi tekstami wygłaszanymi zazwyczaj przez ludzi zgorzkniałych i niedowartościowanych ale za to według siebie samych najmądrzejszych na świecie ![]() Tak, przychylam się do zdania, że wakacje za długie, dzieciaki głupieją co niektóre. W UK mają tylko 5-6 tygodni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Raczkowanie
|
laisla to gdzie Ty mieszkasz?? no i Ty naked ??? bo ja nie w temacie
![]() co do tego komentarza powyzej tej annki77 to ja sie nie przejalam, po prostu to napisalam, moze dziewczyna odczyta i cos fajnego odpisze ![]() ![]() nie,zebym byla bojowo nastawiona :P ale czasem trzeba co do wozka pochwale sie jak juz go "zdobede " ![]()
![]() |
#4306 |
Wtajemniczenie
|
kingusia- ja mieszkam w południowej Wielkopolsce
![]() laisla- szkoda, że z basenu i grzybobrania nici, no ale na pogodę nie ma rady. W domku można też miło spędzać czas, zwłaszcza w doborowym towarzystwie ![]() ![]() nie wiem czy Wam pisałam wcześniej, że jakoś w kwietniu do ex doszły słuchy (lub sam sobie to wymyślił, nie zdziwiłabym się), że Filuś to nie jego dziecko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Kingusia, ja jestem z Torunia. Odniosłam się do wakacji w UK bo trochę czasu w ostatnich latach tam z córcią spędziłyśmy, dokładnie w Kent i w Kornwalii (pięknie tam jest, klify i urwiska śnią mi się jeszcze po nocach) Mała ma też trochę koleżanek, z którymi ciągle utrzymuje kontakt
![]() Naked, normalnie bym go xxx tego Twojego ex gdy tak słucham co mu się w tej chorej głowie roi ![]() ![]() Dzieciaki i tak wskoczyly do basenu, później długo rozmawiali (usłyszałam po powrocie, że mam nie ciągnąć za język o czym bo i tak się nie dowiem, tylko tyle, że o ...kompleksach)Cieszę się, że mają ze sobą taki fajny kontakt, to jedyny kuzyn, ale chłopak, o rok starszy, więc aż dziwne, że tak się dogadują.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4308 |
Wtajemniczenie
|
hihi ja tez najchętniej bym tego mojego ex pokroiła i rzuciła hienom na kolację
![]() wczoraj jeszcze mama mnie dobiła stwierdzeniem, że pewnie mi przykro będzie w szpitalu, kiedy męzowie będą odwiedzać swoje żonki (u nas jest tak, że sale są dwuosobowe i mąż w zasadzie może być przy kobitce i dziecku całe dnie ![]() ![]() dochodzimy też do wniosku, że chyba jednak będzie ze mną mama przy porodzie... zmykam zaraz do firmy troszkę charytatywnie popracować ![]() ![]()
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj zmykam popracować...między innymi z tymi miłymi panami
![]() ![]() Naked, może trafisz na inną samotną mamusię na sali.. Ja byłam w szpitalu 5 dni po porodzie ![]() Mama przy porodzie to dobry pomysł ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4310 |
Wtajemniczenie
|
laisla- ano właśnie, mili panowie pewnie się stęsknili za swoją panią nauczycielką
![]() ![]() siostra/ przyjaciółka przy porodzie to byłoby lepsze rozwiązanie, ale niestety technicznie niemożliwe więc wezmę mamę, która ze swoim wojowniczym charakterkiem nie pozwoli, żeby coś w szpitalu spartaczyli... zresztą za tydzień mam wizytę u mojego gina i zamierzam z nim pogadać o jakieś dodatkowej pomocy, ochronie z jego strony ![]() moja siostra nie dość że za młoda to jeszcze jakoś ciężko jej przyswoić informację o porodzie siłami natury ![]() ![]() generalnie to ja psuję jej postrzeganie świata jako takiego idealnego, pełnego wyłacznie dobrych i uczciwych ludzi. Przed wyjazdem na kolonie też nie omieszkałam pogadać z nia na temat panów, którzy zaczepiają małe dziewczynki, żeby zawsze uważała, z nikim nie wdawała się w dyskusje i broń Boże nie oddalała od grupy. Generalnie jak sobie tak człowiek uświadomi ile zagrożeń czycha na dzieci/ młodzież to aż strach... Jak ja sobie przypomnę moja młodośc i te wszystkie wybryki to aż chyba cud że nigdy nic złego mi i moim koleżankom się nie stało...
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-08-12 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4311 | |
Raczkowanie
|
Jestem
![]() Cytat:
Ja rodziłam z ojcem mojej córki i wcale tego nie żałuję. Warto by w takiej chwili mieć kogoś obok ![]() ![]() No a tak ogółem u nas bez zmian, dzień za krótki, cały czas w ruchu, a wieczorem padamy obie i tak w kółko. Ale za tydz będę nas pakowała na urlopik, krótki, bo tylko tydz, ale zawsze coś ![]() P.s. Piękne z Was Kobiety ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4312 |
Wtajemniczenie
|
Marta, Ty pracusiu
![]() ![]() ![]() masz rację- wszystkie tu mamy ewidentnego pecha jesli chodzi o facetów, a po troszku same się w te tarapaty wpędzamy ![]() ![]() ![]() Póki co czekam niecierpliwie na mojego rycerzyka, kumpela mi dziś przepowiedziała poród w ciągu dwóch tygodni (dotychczas sprawdzały się jej przepowienie), więc już czas powoli pakować torbę do szpitala ![]() ![]()
![]() |
#4313 |
Raczkowanie
|
Będzie dobrze Naked
![]() ![]() ![]() Coś mi się nie wydaje, że wypocznę na tym urlopie z moim małym adhd ![]() a między mną a byłym niepokojąco dobrze się zrobiło ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Wtajemniczenie
|
Marta jesteś jak najbardziej normalna, gwarantuję
![]() A to że macie dobry kontakt, to tylko się cieszyć. Darcie kotów przynosi tylko stres i niepotrzebne nerwy, a juz najgorzej wpływa na dziecko. Na dodatek może się okazać za jakiś czas, że może jesteście sobie przeznaczeni??? ![]() ![]() A na wakacjach wypoczniesz, tyle że w ruchu. Pochwal się dokąd się wybieracie ![]() ![]()
![]() |
#4315 |
Raczkowanie
|
A jedziemy do Dziwnowa
![]() Z moim ex to trochę dziwny teraz układ jest, on ma nadzieję na powrót do nas, a ja się boję zaufać....i tak trwamy w tym zawieszeniu. Nie wiem sama co dalej będzie, czas pokaże. A widziałam, że rozmawiałyście na temat wagi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Naked, ci mili panowie mają dofinansowany kurs językowy z zakładu pracy więc chętnie korzystają. Uczyłam już przedszkolanki,nauczyciel i, urzędników i...leśników (dostałam od nich chyba 4-metrową choinkę na gwiazdkę
![]() ![]() ![]() Co do uświadamiania siostry to akurat myślę, że rozmowa o panach, którzy "bardzo lubią" dzieci całkiem potrzebna, ale teraz z dzieciakami strażnicy miejscy maja też takie reozmowy, gdy ja byłam mała, to nikt nas nie uświadamiał i przytrafiła mi się taka "przygoda" zostawiająca ślad na całe życie. Ale wiesz, w porównaniu z moją córką to ja byłam calkowitą ignorantką w tym wieku..a i rodzice traktowali pewne tematy jako tabu ![]() Wiesz Naked, ja też wlaśnie po to aby czuć, że ktoś, gdy ja nie za bardzo będę w stanie zadba o moje interesy na sali porodowej chciałam mieć kogoś swojego u boku. Wtedy to był jeszcze mąż, teraz zapewne byłaby siostra (myślę, że nawet gdyby też był w moim życiu facet, ojciec tego hipotetycznego dziecka to pewnych widoków z sali porodowej może chciałabym mu oszczędzić coby się potem urazów jakichś nie nabawił..bo oni tacy wrażliwi przecież ![]() Poczekaj jeszcze troszkę Naked z tym rozwiązaniem, to chyba nieco za szybko...? Marta, jak to miło słyszeć,że pojedziecie na wakacje ![]() ![]() My wróciłyśmy z podręcznikowych zakupów, portfel odchudzony bardziej niż ja ![]() ![]() Ale nigdy przenigdy nie będzie to Wasze 48kg ![]() Miłego wieczoru kochane mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Laisla ale z tego co widziałam, to Ty szczupła jesteś, to co Ty się tak zawzięcie odchudzasz ![]() ![]() ![]() Jutrzejszy dzień mam wolny, a Mała do żłobka, więc mam kilka godzin tylko dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Marta, no to cudownie
![]() ![]() ![]() No tak Marta, grunt to się nie nakręcać w kwestii byłego ![]() Oj, no nie, szczupła to napewno nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4319 |
Raczkowanie
|
Co do byłego...ostatnio dużo rozmawiamy i mam wrażenie, że to rozstanie wstrząsneło nim,wydaje mi się, ze jemu chyba faktycznie na nas zależy,że nie są to tylko słowa-nie wiem może jestem naiwna. Może gdybym nawet kiedyś dostał drugą szansę, to poczułby się pewnie i znowu byłoby to samo
![]() ![]() o fakt, jutro piątek 13 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
Ja się uczę nicnierobić
![]() ![]() ![]() To trudne chwile przed Tobą jeśli ex będzie nadal porządnie sie zachowywał a Ty zatęsknisz bo nikt nie da Ci odpowiedzi ani nie podejmie tej ostatecznej decyzji, o której zapewne nieśmiało myślisz. Pozostanie eksperyment albo definitywne przekreślenie szansy..niemniej cholernie to trudne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.