|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Masz racje slabo to sformuowalam
|
|
|
|
#3752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o matko !! haha a kto ci takich bzdur nagadal? a slyszalas o tym ze wybuchaja w samolotach? ja plywam na basenie pare razy w tygodniu i nie zauwazylam abym sie nad woda latwiej utrzymywala niz machajac lapkami i nogami wiec mit obalony a na brzuchu da sie spac, pewnie to czy wygodnie zalezy od wkladki i pewnie trzeba poduche pod brzuch podlozyc by nie miec za bardzo kregoslupa wygietego ) ja sie boje jeszcze spac na brzuchu choc mnie kusi by zaczac :P musze do mojej szamanki zadzwonic z tym pytankiem ![]() ps. ja chyba wstawilam fotke calego ciala? a jak nie to uzupelnie kiedys przy okazji Iwona - w trojmiescie polecam dr Skwiercz - cena zalezy od wkladki czy anatomiczna czy okragla.. sa tez inni lekarze w trojmiescie ale nie mam o nich zdania ani nie widzialam ani jednych cyckow przez nich robionych wiec nie wypowiem sie
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2010-08-06 o 18:12 |
|
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
hahahahaha już sobie wyobrażam jak leże pod taflą wody na basenie a ponad nią dwa baloniki
|
|
|
|
#3754 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wstawie dzis zdjec laseczki, troche mam wieczor popsuty
postaram sie jutro zrobic i wstawic
|
#3755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
buzka
|
|
|
#3756 |
|
Wtajemniczenie
|
Galerianki zapraszam go galerii troche slaba jakosc zdjec, bylo ciemno i pozno, ale dotrzymalam slowa
|
#3757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudownie się na nie patrzy
|
|
#3758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie przeszkadza nawet swiatlo!!! ![]() A u mnie jak zwykle ponuro, szaro i deszczowo....pada,pada,pa da ![]() oszalec idzie z ta pogoda... ja chce do PL... tam cieplo i wakacyjne... a tu lipa jak zawsze... ![]() Lece ogarnac dom bo przy mojej 2 to zawsze rece pelne roboty... Buziam kobitki do pozniej!!!
|
|
|
#3759 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas tez chlodno i popaduje od czasu do czasu Widze, ze razem chcemy do Polski ![]() nie ma jak u siebie w domku nie? ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ale ciesze sie, ze Tobie sie podobaja
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
Agnes281, super wyglądają, i w tym czarnym staniczku z lewej to już kozaczek i w tej bluzeczce podpisanej na codzień, a jak tam blizny??
|
|
|
|
#3761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
blizny smarowalam do niedawna, i cos mi nie pasuje bo sa blade ale wokol blizn jest jakas czerwona otoczka
|
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
Agnes281, masuj delikatnie, niech sie rozejdzie, może jakaś maść wybielająca jeśli rana się zagoiła??albo te kremy z tego ślimaka...podobno dobre aczkolwiek nie sprawdzałam, kremy z masy perłowej bardzo skuteczne... a pierś prawa mówisz, że zezuje...jaki jest tego powód??zdjęcie chyba tak zrobiłaś od lewej strony.
|
|
|
|
#3763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a powiec mi jak praca??? bo nie bylo mnie juz dawno na ,,naszym forum,, oj grzech...
|
|
|
#3764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() prawa piers miala stan zapalny po 10 dniach od operacji, zaczela mi leciec ropa z miejsca ciecia, nie wiem do dzis czemu...czy mialam uczulenie na szwy, czy sama sie przeforsowalam, pamietam jak od razu po powrocie do Uk szukalam pracy, dosc szybko i gwaltownie otwieralam dzrzwi od auta, od salonow, moze to jest powod dostalam paczuszke od Dr. w ktorej byly leki, antybiotyk, cos na okdarzenie itd.. dzis juz jest wszystko ok, ale przyznaje balam sie ,ze np i zelek pekl ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
praca w miescie gdzie mieszkam wyglada kiepsko, to jest miasto robotnicze i nic specjalnego sie tu nie dzieje...probowalam do salonow, ostatnio do hoteli na recepcjonistke...cisza,ci sza...
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-07 o 14:08 |
||
|
|
|
#3765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz cos swojego chcemy otwierac...a jak z tym salonem jak dobrze pamietam fryzjerskim albo kosmetycznym... chyba tam pracowalas? albo sie juz pogubilam ![]() a co do PL to mi tez czasem wszystkiego brak!!!! mya , magera, happy - gaduly wy moje gdzie sie podziewacie?????
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-07 o 15:30 |
|
|
|
|
#3766 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#3767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a o jakim biznesie myslisz? W Uk czy w Pl? ![]()
|
|
#3768 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak wypali to sie pochwale
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Ale taka jestem zapracowana przed wyjazdem jaki się szykujeMaceratka też zabiegana Magerko buziam Cię mocno Pink ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
witamMam jedną żelkę w szufladzie Różne rzeczy juz przeżyła - również topienie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet
czekamy na nowe Ja uwielbiam Happy Listopadowa Ewagad-widzę że już działasz - maseczka już była Dziś już dobrej nocki życzę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-08 o 00:08 |
|
|
|
#3771 |
|
Rozeznanie
|
Witam z ranka!!!!
a co tu taka cisza??? jak ja mam czas to was nie ma... MYA - slonko a co tam u was sie dzieje??? slyszalam o jakis powodziach i wichurach w PL.. wszystko ok??? super,ze sie odezwalas... buziam mocno
|
|
#3772 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, co się dzieje z Koriną i Madzianiunią?? któraś ma jakieś wieści??
|
|
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam, Dziewczynki
parę dni mnie nie było a teraz wybieram się do rodzinki na wieś gdzie z zasięgiem netu bywa różnie.. ![]() no a potem do 3city, więc pewnie nie pobiję rekordów w ilości postów ale będę zaglądała w miarę możliwości ![]() doczytałam, widzę, Happy ![]() buziak mam nadzieję, że Magdaniunia nie zniechęci się całkiem, tylko już na spokojnie wróci do planów dot.pięknych piersiątek Happy-z tą kuchnią i wypowiedzeniem mieszkania -świetna jesteś teraz to już musi się udać Magerko-buziak wielki ja się teraz w liczeniu pogubiłam powiedzmy, że taki mały urlop w odliczaniu ale jak będzie nie 40 a 120 czy jak tam to i tak będzie nam się dobrze odliczało Kejsii-miło, że się odezwałaś pewnie, że druga kons.nie zaszkodzi w szególności że chyba od początku byłaś zainteresowana i tym drugim dr najważniejsze, byś dokonała najbardziej Cię przekonującego wyboru i była max zadowolona a dodatkowa konsultacja ładnie wyklaruje myśli ![]() WITAM WSZYSTKIE NOWE FORUMOWICZKI Cytat:
z tych okolic polecam dr Skwiercz, oczywiście, bo u niej robiłam piersiątka z których jestem bardzo zadowolona, a i nabytki paru innych pacjentek dr miałam przyjemność zobaczyć i naprawdę jest co podziwiać ![]() sformułowaniem etc. się nie przejmuj to jest forum, ono jest dla wszystkich nikt tu nie powinien na Ciebie naskakiwać ani częstować swoimi dziwnymi humorami ![]() zasługujesz na równie miłe powitanie jak każdy nowy użytkownik a bynajmniej nic źle nie sformułowałaś wszystko jest ok mam nadzieję, że się nie zniechęcisz i będziesz nadal do nas zaglądać Cytat:
dałam jak widzisz kolejny znak życia ![]() do poczty też zajrzałam ![]() buzia wielka Pink-witaj niedzielnie Ewa-dziękuję za koment. kto wie czy się gdzieś nie uwidzimy w nadmorskich okolicach ![]() kaffka? piffko? ![]() Aga-coś czytałam, że byłaś w Austrii kiedy zjeżdżasz do PL? pewnie jesteś zaaferowana przeprowadzką ważne zmiany w Twoim życiu buzia wielka Listopadowa pozdrawiam wszystkie forumowe piękności
|
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dojechałam do stacji benzynowej a tam tylko jeden dysdrybutor czynny- inne uszkodzone, reklama stacji leży na drodze. Jakiaś dziewczyna szlocha do telefonu a jej mąż nogą błotnik prostuje w samochodzie- drzewo ich przygniotło.Całe szczęście, że mnie zatankowali na tej stacji-bo bym do domu już nie dojechała, a dziecko samo siedziało. Martwiłam się trochę bo jak wiecie sad mam na podwórku od strony okien- ale szczęśliwie nic się nie stało. A to wszystko w pare minut się stało. Jesteśmy tacy mali w obliczu natury.... U mnie wszystko dobrze- i mam nadzieje, że u innych też Choć ta cisza dziś na forum troszke mnie niepokoi ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
No i teraz znowu zniknie Ale ja zabieram neta więc będzie relacja na bieżąco i może nawet jakieś fotki zrobimy z otwarcia molo ![]() Maceratko - tylko bluzeczkę odpowiednią na tą okazję zabierz ![]() Ja już mam odpowiednią- ale sama bez stanika na molo nie idę A co d do Twojej opini, ktorą przytoczyłam zgad zam się w zupełności. Iwonko i ja witam
|
||
|
|
|
#3775 | ||
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochane moje
Pink kochana ![]() Jeszcze nie wiem dokładnie na kiedy na grudzień, ale jak będę pewna daty, to dam znać Tak to czasem bywa i trzeba przełknąć, ale co tam... Wytrzymalam tyle, to wytrzymam jeszcze 3,5 m-ca... ![]() Buziam mocno Cytat:
niech no Cie uściskam mocno ![]() Mam nadzieję, że wyjazd na wczasy... Odpoczywaj kochana za mnie też A ja juz nosa podniosłam i wracam do siebie No, ale z tym 400, to juz przesadziłaś Jasny gwint, oby nie !!! Buuuuuuzia wielka Dziekuję bardzo ![]() Cytat:
Miłego wypoczynku Ci zyczę i zagladaj do nas w miarę możliwości Bedziemy tu tęsknić ogromnie ![]() No taki maly urlop w odliczaniu sie zrobił, ale co tam... damy radę Pogodziłam się już i cierpliwie czekam... ![]() Dziękuję Ci bardzo słońce ![]() Buziaki za to, że jesteście Pozdrawiam mocno wszystkie poza tym
|
|
#3776 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej szalone laski a gdzie wy sie we dwie wybieracie... przeciez faceci z wrazenia nie beda w stanie nic innego robic jak tylko na was patrzec... no i rozporki zaczna im rosnac Cytat:
a co sie stanelo??? jakos chyba nie w temacie jestem ![]() ja tez buziam i trzymam kciuki za ten grudzien!!! A kochane mialyscie jakas faze po narkozie??? ja sie obudzilyscie??? bo zaczynam miec strach, ze cos palne z mojim jezykiem to z pewnoscia
|
|
|
#3777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jejku, ale koszmarne "przygody"!!! Dobrze, że wszystko w porządku ![]() Bardzo się cieszę, że jesteście cali i zdrowi Buziak wielki
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I będziemy razem świętować złamiemy kilka serc Mi po narkozie akurat jakoś nie chciało się gadać - zresztą trochę trudno z tym miałam zaraz po przebudzeniu- no nie dało się mówić ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Jakbym miała przez centrum W-wy przejechać albo Trasą Toruńską to bym się nie przedostała samochodem. Ale na szczęście wszystko u mnie dobrze
|
||
|
|
|
#3779 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No dziewczyny jadą szaleć za nas kochana, bo my tu... ![]() No i niech odpoczywaja za nas!!! Ktoś musi pracować, żeby ktoś mógł bawić się A raźniej pewnie, że będzie Ktos mówił, ze grudzień, to bardzo dobry czas na zabieg, więc kolejny argument ZA ![]() A jak nie wiadomo o co chodzi, to zawsze chodzi o jedno Pink ![]() Buziam mocno Cytat:
Dajcie czadu słonka Wy moje ![]() Jak będą informowali w Faktach o jakiś zamieszkach płci brzydkiej, to będzie wiadomo przez kogo A my tu będziemy czekac na fotki !!!!! Musowo dziewczyny!!! Takich zdjątej nie można przegapić Ja chętna, ale jakos tak nie po drodze.... i nie w czasie... już mi żal, ze przegapie taka imprezę!!!! Well... ![]() Ale duchem Laseczki będziemy z Wami ![]() A roczek Twoich piekności z naszymi świeżynkami, to fajna sprawa będzie ![]() Będziemy się chwalić Buziaczki
|
|
#3780 |
|
Rozeznanie
|
Buziam dziewczynki bardzo
ja już zmykam spać, bo rano znowu kierat od nowa ![]() Dobrej nocki
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

i racja kobietki... pouzupełniajcie galerie...i proszę o zdjęcia całej sylwetki
więc bezpiecznie latem w morzu

Ale taka jestem zapracowana przed wyjazdem jaki się szykuje

złamiemy kilka serc