|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
A ja Wam zapomniałam powiedzieć, że znalazłam chyba szampon idealny. No i za grosze. Z serii Artiste z Natury ten zielony, oczyszczający i dodający objętości czy jakoś tak. Pachnie bosssko (aż żal mi nakładać po nim odżywki), a włosy przez cały dzień mam pięknie uniesione i sprawiają wrażenie 2x gęstszych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak szykuje mi się 20 zużyc, bo mam koncowki kosmetyków. Jak jednak bedzie naprawde to zobaczymy. Jelly, to jak moglabys bys z Orlica w jednej grupie to ja bym sie nie zastanawiala. Przeciez jak nie bedziesz mogla przyjsc to na pewno pozyczy Ci notatki.
![]() |
#3543 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:26 ---------- http://lakieroholiczka.blogspot.com/...p-by-step.html Konad krok po kroku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21242430]A ja Wam zapomniałam powiedzieć, że znalazłam chyba szampon idealny. No i za grosze. Z serii Artiste z Natury ten zielony, oczyszczający i dodający objętości czy jakoś tak. Pachnie bosssko (aż żal mi nakładać po nim odżywki), a włosy przez cały dzień mam pięknie uniesione i sprawiają wrażenie 2x gęstszych ![]() Muszę go kiedyś wypróbować ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21240545]No jasne! Byłoby super, jakby się udało na jedną grupę załapać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś pójdę do 1 takiej apteki troszkę ode mnie oddalonej,przypomniałam soboie że kiedyś widziałam tam tisane na pazury...może dalej sprowadzają?A jak nie to obejrzę stronę doz ![]() a tak w ogóle dzięki za radę ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- a..i bym się nie pochwaliła, zużyłam miniaturę Eternity -zaczynam normaly flakonik ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Nie wiem kompletnie od czego mi sie tak popsuły te pazury...Myślałam że to może po ciąży tak ale przecież zaczęły mi się psuć jakieś 2 tyg. temu czyli po 6 miechach od ciąży ,to nie może być to...podejrzewam też 1 odżywkę...Póki w ciąży i po stosowałam odżywę tę samą miss sporty to miałam mocne paznokcie a jak mi się skończyła i kupiłam inną od razu zaczęły się rozdwajać... ![]()
![]() |
#3545 |
Konto usunięte
|
Jelly, może jakbyś poprosiła, to by Cię jeszcze wepchnęły do gr.A, może zadzwoń i zapytaj, czy jest możliwość
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Shpilciu, kolejna notka na moim blogu będzie specjalnie dla Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki!
Zjadlam rogalika z kremem mniam! Bo w domu pustka trzeba leciec na zakupy! Cytat:
![]() Ale kusicie tym konadem. Ja mam zestaw Essence ale musze znalesc odpowiedni lakier bo blado sie odbijaja wzorki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie nic się nie kupiło nic się nie zużyło ![]() dostałam dziś ten zestaw do stempli z essence trzeba będzie przetestować ![]()
![]() |
#3549 | ||||
Zakorzenienie
|
Zet ja myślę że olewanie nic nie da.
![]() ![]() W przeciwieństwie do Was domatorką nie jestem. Uwielbiam wyjścia do knajpy/na koncerty/wyjazdy i inne takie. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zapytał co u mnie i jak z pracą.
![]() |
#3551 |
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;21242430]A ja Wam zapomniałam powiedzieć, że znalazłam chyba szampon idealny. No i za grosze. Z serii Artiste z Natury ten zielony, oczyszczający i dodający objętości czy jakoś tak. Pachnie bosssko (aż żal mi nakładać po nim odżywki), a włosy przez cały dzień mam pięknie uniesione i sprawiają wrażenie 2x gęstszych
![]() nie mogę znaleźć na KWC tego szamponu, mogla byś podać jakiegoś linka ![]() ![]() a ja muszę dużo zużyć w tym miesiącu bo........najprawdopodobn iej się przeprowadzamy ![]() Edytowane przez edyta29 Czas edycji: 2010-08-09 o 10:10 Powód: muszę coś dopisać |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpowiedzałaś czy nie chcesz mieć z nim żadnego kontaktu? ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wydaj wojnę końcówkom i małym pojemnościom. ![]()
![]() |
#3554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje że jedna łazienka będzie z wanną, jeszcze nie oglądaliśmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powoli mam juz tego dość, tej niepewności co ze sklepem (byłam nawet sama tydzien temu pytać bo to naprawde stresuje a własciciel że on nie wie bo był na urlopie, myśłam ze go trzasne. Kurka był tydzien na urlopie a gadali cos miesiąc temu już, mogliby własciciele coś ustalić miedzy sobą i o to go poprosiłam no ale jak na razie cisza). Męczy mnie chyba samotność, to jak ludzie mnie zlewają tylko dlatego że jestem chora i że jestem sama, poprostu sobie nie radze. Mam wrażenie że gdybym była niepełnosprawna ale np w wyniku wypadku byłoby "lepiej" albo jakbym np miała 100kg nadwagi. Cholerka to nie moja wina że jestem chora, że wyglądam jak wyglądam i to nie znaczy że jestem człowiekiem gorszej kategorii, dlaczego nikt tego nie rozumie. Do tego mam głupie myśli od kilku dni. Rodzice wrócili z urlopu raptem jeden dzien temu a już są krzyki, jak było miło i cicho i tak spokojnie, nawet z babcią doszłysmy do wniosku że chyba musimy sie wyprowadzić gdzieś bo nam dobrze było razem w takiej ciszy a teraz znów taki charmider i bałagan w domu. Próbowałam wszystko zlewać, prace, decyzje w sprawie sklepu rodziców, niczym się nie przejmować, ani ludzmi i przede wszystkim chłopami ale mi nie wychodzi... Mam już dość tego cholernego i nijakiego życia. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 |
Lady of Harley-Davidson
|
wyjezdzam zaraz zmoim panem promotorem, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok
![]() postaram sie cyknac zdjecie jego kosmetykow ![]()
#3557 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam ostatnio kilka intensywnych dni i niedospanych nocy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
witam
dzis pojdzie do kosza butelka po zelu sopot spa 500ml. ciesze sie ze koty nie szalały w nocy i nie musialam znowu wstawac o 5 rano.martwie sie troche o tego małego bo ma powiekszony wezeł chłonny i wet powiedzial ze to moze od zębów które mu wychodzą.oby tylko nie miał tej kociej białaczki... dzis była u mnie rano siostra i cos uzgadniala z tżtem po cichu w kuchni, moze mi szykują jakąś niespodzianke na czwartek. najbardziej bym chciala od tżta dostac na urodziny nieduzy bukiet ładnych kwiatkow.wiecej mi nie potrzeba.juz sie nie moge doczekac az dziewczyny przyjdą i sie napijemy wina. porzeczko spakuj torbe i pojedz sama na wakacje.nigdzie nie jest powiedziane ze masz koniecznie z kims jechac.samotne podróżowanie, pod warunkiem ze robisz to z głowa, moze byc naprawde fajne. ludzie cie olewają przez chorobę?jesli tak robią to szkoda sie nawet przejmowac kims takim.pamietaj ze masz nas tu na wątku i cię chętnie wysłuchamy. moze takie kontakty to niewiele,ale lepiej z nami pogadaj niz jakbys miala sie zamknąć w sobie.jak bys chciala to dam ci moje gg.duzo siedze w domu na kompie i chetnie porozmawiam.głowa do góry i nie dawaj się takiemu nastrojowi.
#3559 |
Zakorzenienie
|
Ja na takich prawdziwych wakacjach też nie byłam od dawna. Z tego co pamiętam to ostatni raz po 3. roku (czyli 5 lat temu!) - ponad tydzień na Słowacji z ludźmi ze studiów a później z rodzicami, wujkiem, ciocią i 2 kuzynami na Węgrzech.
Znowu dzwoniłam do tej firmy z laboratorium. Ależ mnie baba wkurzyła lekko. Powiedziałam jej, że dzwoniłam już kiedyś i poprosiłam wtedy o przekazanie tego prezesowi a ta ironicznym tonem: no chyba nie myślała pani, że prezes do pani oddzwoni? Po pierwsze: nie prosiłam o oddzwonienie tylko o przekazanie ifnormacji, żeby wiedział, że dzwoniłam wtedy, gdy miałam zadzwonić Po drugie: nie, nie myślałam że oddzwoni, choć przyznam, że po cichu chciałam ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-08-09 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy ![]() Udanego wyjazdu ![]() ![]() Byłam wczoraj z TŻ-em w kinie na Incepcji. Widziała już któraś z Was? Super jest ![]() ![]() Zużyłam szampon Timotei Złociste Refleksy ![]() Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-08-09 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
nusia poszłabym ale nie lubie tego typu filmów, a ogladanie w 3d jest dla mnie meczace bo nosze wtedy 2 pary okularów.
#3562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z zakupow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wykończyłam ostatnio kilka mazideł do ust ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
ciuciola a zrobisz zdjecia?tego kokosowego ??moja tesciowa chce zrobic tak jak we włoszech z tymi woreczkami migdałów.jak chce niech daje, powiedzialam ze mi nie zalezy i moi rodzice nie beda placic.
wiecie co?probowalam dzis dodzwonic sie do kancelarii mojej parafii i nie dało rady.w koncu moja mama tam pojechala zeby dac te zapowiedzi i powiedziala ze proboszcz był cały we krwi bo kaczki zabijał. na pewno ciekawie wygladal.
#3566 |
Zakorzenienie
|
Zaraz sprawdze czy komorka dziala z kompem i ufoce. Chyba musze na nowo zainstalowac program.
Mniam mniam jem czekolade z bakaliami |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nic dzis nie jadłam ale ugotowalam sobie jajka.chyba powinnam cos zjesc.
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
A marsz na obiad!
![]() To wklejam szampon i odzywke i stare zdjecia pielegnacji. Brakuje na nich serum Eveline do biustu,zapachow i 2 kremow do stop avonu. Na poczatku wrzesnia obfoce caly zbior. |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
a do jakich włosów ten szampon i odzywka?w PL ich chyba nie widzialam.
#3570 |
Zakorzenienie
|
pisze na buteleczce ze to nowosc. Do wlosow prostych lub do prostowania. I o ile mnieoczy nie myla to nie ma sylikonow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.