Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 18:50   #4291
Sag etwas
Zadomowienie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Hmm poszłabym bo mam niedaleko, ale pogoda mnie troche zniecheca i to, ze niewiele ich zostało..
Ja tez lubie takie proste, ile czasu zajeło mi znalezienie białej zwyklej koszulki to szok ! znalazlam w lumpie :P bo na all za taka sama rzucili cene, ze szkoda gadac. Widzialam w H&M w 2pakach, ale czarnej nie potrzebowalam bo mam a pojedynczo nie było;/ poza tym jak ide do Focusa to jakos niektorych ciuszkow mnie poraza ;/ nie mowiac juz o cenie.. :P
A w Tesco mi sie podobaja ubrania i przeceny maja fajne
Rok temu kupilam tam moje wymarzone lakierowane czerowne open toe ^^ za 15 zl bo trafilam akurat jak byly przeceny a jakis czas temu kupilam tam cos a'la bokserka biala i taka czarna w promocji 2w1 i za obie zapłaciłam 22zł tylko )
Ostatnio jak bylam to znow byly, ale rozmiarowo juz przebrane i same od 44 w gore zostały..
W Auchanie teraz maja przeceny i kupiłam skarpetki za 1,50zl, 2zl i 3zł za które wczesniej płaciłam 4zl albo 5zl Bo kupuje tam czesto tylko inne kolory albo po kilka par bo sa bardzo fajne i dobrze sie nosza )
Stary 2010-08-03, 19:04   #4292
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Takie zwykłe jednokolorowe ,niestety dużo ich nie było i z rozmiarami juz srednio.Wieszaki pierwsze przy kasach,naprzeciw stoiska z gazetami.
Kupiłam 3 sztuki bialy,czarny i szary ,dekolt w szpic ,jestem uzalezniona od takich prostych koszulek
szkoda, że nie zajrzałam tu wcześniej, bo bym podjechała, a teraz już mi się nie chce

Cytat:
W tesco tez wyprzedaże np. bielizna ,stroje już przebrane.
stroje niestety już bardzo przebrane...niedawno szukałam czegoś sensownego i nie znalazłam już.

Własnie wróciłam z Focusa, chciałam kupic sobie jakieś spodnie ciążowe z przeceny ale wszystkie takie bardzo wielgachne (ja też taka będę ) i z szerokimi nogawkami, a ja bym wolała coś węższego...nie mogę już czekac za bardzo z takimi zakupami, bo niedługo nie będę już wchodzic we własne jeansy,a potem już przecen nie będzie...szukałam też jakiś większych bluzek, takich a'la nietoperz lub sukienek (ale nie odcinanych pod biustem), z długim rękawem i niestety wszystko albo z krótkim albo z 3/4 a ja szukam już czegoś na potem...bida w tym Focusie...

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-08-03 o 19:17
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 19:39   #4293
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość
W Auchanie teraz maja przeceny i kupiłam skarpetki za 1,50zl, 2zl i 3zł za które wczesniej płaciłam 4zl albo 5zl Bo kupuje tam czesto tylko inne kolory albo po kilka par bo sa bardzo fajne i dobrze sie nosza )

a jak z zawartością bawełny wtych skarpetkach ?
bo mam biede w skarpetach a wszytskie jakie znajduję sa jakies plastikowe.

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Własnie wróciłam z Focusa, chciałam kupic sobie jakieś spodnie ciążowe

a byłaś na deptaku w sklepie z ciuchami ciążowo-niemowlęcymi?
schodząc schodami od sądu ,nie wiem jaka to ulica ,jak zawsze

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 20:14   #4294
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
a jak z zawartością bawełny wtych skarpetkach ?
bo mam biede w skarpetach a wszytskie jakie znajduję sa jakies plastikowe.
te które kupiłam wszystkie maja po 80% bawełny
zawsze sprawdzam zanim kupie, bo mam też takie plastikowe własnie i są okropne, czasami je nosze, ale tylko po domu..
Stary 2010-08-03, 20:22   #4295
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
a byłaś na deptaku w sklepie z ciuchami ciążowo-niemowlęcymi?
schodząc schodami od sądu ,nie wiem jaka to ulica ,jak zawsze
nie ma już tego sklepu...bo chodzi Ci o ten koło rybnego? na Sobieskiego??
Stary 2010-08-04, 13:09   #4296
Ag4
AGA :)

oo to ja muszę zapolować w Auchan na skarpetki bo wiecznie gubię, zostawiam u kogoś itp :P albo mam tylko 1 zupełnie nie wiem jak to robię, ale większość skarpet mam właśnie po 1 sztuce

Szukałam ostatnio stroju kąpielowego i niestety biiida z nędzą :/ W gattcie 1 mi się spodobał, ale kosztował 129 zł. Mogliby go przecenić bo szkoda mi tyle kasy na strój kąpielowy.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 13:44   #4297
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma już tego sklepu...bo chodzi Ci o ten koło rybnego? na Sobieskiego??

noo to jestem w szoku ,zlikwidowali czy przeniesli?hmm.

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Szukałam ostatnio stroju kąpielowego i niestety biiida z nędzą :/ W gattcie 1 mi się spodobał, ale kosztował 129 zł. Mogliby go przecenić bo szkoda mi tyle kasy na strój kąpielowy.
zgadzam się ,nie mialam nigdy stroju który przetrwałby w stanie bdb 2 sezony ,moje 2 oststnie stroje były z Feby ,niestety gacie się strasznie rozciągnęły ,gumki zwyczajnie pękają,miseczki też się rozjedżają.Wiec stwierdzam ,że nie dam więcej za strój wiecej niz 100 zl.

Mam nowy z Calzedoni,wygralam w konkursie ,chodzic w nim nie bedę więc wystawilam za A. za polowe ceny ,zobaczymy .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-04, 17:17   #4298
Ag4

Paula dokładnie Poza tym na basenie majtki się niszczą od ślizgawek poczekam może przecenią choć na jakieś 80zł.

Aga
Stary 2010-08-04, 19:58   #4299
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Paula dokładnie Poza tym na basenie majtki się niszczą od ślizgawek poczekam może przecenią choć na jakieś 80zł.
mój Tż ma już podziurawione ja też nie kupuję za drogich strojów...w niektóre ciuchy warto zainwestowac więcej, ale w strój wdłg. mnie nie...w tym roku niestety przegapiłam przeceny na stroje i mam z przed dwóch lat, ale w przyszłym roku na pewno kupię jakiś, tylko tym razem usztywniane miseczki, bo ostatnio cudowałam z trójkątami jakimiś i jeszcze innymi nie wiem po co mi to było...jednak wolę usztywniane przynajmniej mi biust nie obwisa

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-08-04 o 20:29
Stary 2010-08-04, 20:24   #4300
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam nie jestem amatorem slizgawek raczej nurkowanie w słonych morzach niszczy mi strój

Stary 2010-08-05, 06:54   #4301
Ag4

Cytat:
mój Tż ma już podziurawione ja też nie kupuję za drogich strojów...w niektóre ciuchy warto zainwestowac więcej, ale w strój wdłg. mnie nie...w tym roku niestety przegapiłam przeceny na stroje i mam z przed dwóch lat, ale w przyszłym roku na pewno kupię jakiś, tylko tym razem usztywniane miseczki, bo ostatnio cudowałam z trójkątami jakimiś i jeszcze innymi nie wiem po co mi to było...jednak wolę usztywniane przynajmniej mi biust nie obwisa
oo ja też miałam trójkąty i mi ciągle wyskakiwały małe bo małe, ale pchały się na światło dzienne :P Ciągle musiałam się pilnowac i poprawiać. Teraz też będę się rozglądać na usztywnianymi

Cytat:
ja tam nie jestem amatorem slizgawek raczej nurkowanie w słonych morzach niszczy mi strój
ohh ja jestem dlatego najbardziej chciałabym jakiś jednokolorowy, gładki strój żebym ew. mogła sobie zmienić później tylko majtki a góre zostawić

Aga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-07, 19:37   #4302
Rider
Rozeznanie

Dziewczyny, nie przeszkadzają Wam na basenie wyskakujące piersi? Ja kiedyś miałam taką sytuacje na Novicie, strój mi się przesunął i chwilę pokazywałam swoje wdzięki wszystkim panom na około

Od tego momentu basen= strój jednoczęściowy

Informacja dodatkowa: TŻ poprosił mnie o ręke nad morzem, w deszczu, także jesteśmy zaręczeni
Rider jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-07, 20:16   #4303
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rider Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie przeszkadzają Wam na basenie wyskakujące piersi? Ja kiedyś miałam taką sytuacje na Novicie, strój mi się przesunął i chwilę pokazywałam swoje wdzięki wszystkim panom na około

Informacja dodatkowa: TŻ poprosił mnie o ręke nad morzem, w deszczu, także jesteśmy zaręczeni
GRATULACJE !!! Ustaliliście już coś więcej??

A co do piersi, to mi nie wyskakują, ale szukam ciągle jednoczęściowego na basen, szczególnie teraz, kiedy mam wielki brzuchol, przyda się, bo z basenu nie mam zamiaru rezygnowac
Stary 2010-08-07, 20:43   #4304
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:

Rider gratulacje )

Mi czasami coś bokiem ucieka, ale tego ciezko uniknac bo nosze stroje a'la trojkaciaki albo cos ;/ szukam czegos lepszego, ale ponad 100zl za stroj to dla mnie sporo. Tymbardziej, ze mam go na sobie tylko kilka razy w roku.

Kma może to Cie zainteresuje, jak się idzie do Focusa jest sklep z odziezą ciazowową, nie wiem jakie ceny maja, ale zajrzec zawsze mozna
To jest po prawej stronie jak sie idzie do F od strony Kupieckiej ( nie wiem czy to dalej tez nie jest kupiecka) i jest niebieski budynek "nasz dentysta", pozniej "salon gier" i własnie ten ciazowy, tam kiedys sprzedawali rowery. Po drugiej stronie jest Palmiarnia Mam nadzieje, ze jako tako wytłumaczyłam.

A dzis okropna pogoda ;// nic mi sie nie chciało :P
Stary 2010-08-08, 07:18   #4305
Rider
Rozeznanie

Dziękuje Nie ustaliliśmy nic więcej poza wstępną datą, czyli maj, czerwiec 2012. Nie mam pojęcia jaka jest kolejność ustalania. Chyba najpierw data i w kościele, później sala i kamerzysta... co dalej? Nie wiem

O tak, jest tam sklep z ubraniami ciążowymi, na przeciwko schodów w strone palmiarni. W sumie ciężko to wytłumaczyć.

Sag ja też nosze a la trójkąciki nie usztywniane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 12:08   #4306
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Kma może to Cie zainteresuje, jak się idzie do Focusa jest sklep z odziezą ciazowową, nie wiem jakie ceny maja, ale zajrzec zawsze mozna
To jest po prawej stronie jak sie idzie do F od strony Kupieckiej ( nie wiem czy to dalej tez nie jest kupiecka) i jest niebieski budynek "nasz dentysta", pozniej "salon gier" i własnie ten ciazowy, tam kiedys sprzedawali rowery. Po drugiej stronie jest Palmiarnia Mam nadzieje, ze jako tako wytłumaczyłam.

A dzis okropna pogoda ;// nic mi sie nie chciało :P
wiem gdzie przy okazji jak będę, to zajrzę...dzięki

Cytat:
Dziękuje Nie ustaliliśmy nic więcej poza wstępną datą, czyli maj, czerwiec 2012. Nie mam pojęcia jaka jest kolejność ustalania. Chyba najpierw data i w kościele, później sala i kamerzysta... co dalej? Nie wiem
2012 to dośc odległa data, więc spokojnie najpierw możecie rozejrzec się za salą jako pierwszą i dowiedziec się jakie mają wolne terminy, a potem według tego w kościele rezerwowac...my kościół rezerwowaliśmy jakoś w lutym a ślub w sierpniu był i przed nami tylko 1 para wpisana była...gorzej z salami, ale najpierw i tak wywiad zrobiliśmy wśród kilku wybranych sal, jak tam z terminami i wtedy do kościoła poszliśmy...

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

a mi się w ogóle dzisiaj śniłyście robiłyśmy spotkanie...była Ag4, Isis, Oli, Rider, Sag i paula nie wiem jak wyglądacie ale byłyście...spotkanie było u pauli w domu (fajną miałaś chatę) i odbyło się po to, byśmy mogły powycinac drzewa z papieru kolorowego nie wiem po co a potem się obudziłam

a sniło mi się jeszcze, że Tż mnie zdradzał...wiecie po czym poznałam bo golił sobie łydki

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-08-08 o 12:11
Stary 2010-08-08, 14:10   #4307
Ag4

Cytat:
Zdarzało mi się to notorycznie :/ Musiałam ciągle się pilnować, a jak zjeżdzałam ze ślizgawki to musiałam trzymać bo jak wychodziłam z wody to wszystkich raczyłam widokiem swojego co nieco
Dlatego właśnie postanowiłam kupić strój z góra jak normalny stanik, tylko ceny powalają :/
Teraz noszę na basen ten, ktory kupiłam do opalania, jest to jakby prosty pasek tylko na środku idą wiązania na szyję (nie wiem czy dobrze opisałam), ale to też spada :/

Cytat:

Serdecznie gratulacje !!!

Cytat:

a mi się w ogóle dzisiaj śniłyście robiłyśmy spotkanie...była Ag4, Isis, Oli, Rider, Sag i paula nie wiem jak wyglądacie ale byłyście...spotkanie było u pauli w domu (fajną miałaś chatę) i odbyło się po to, byśmy mogły powycinac drzewa z papieru kolorowego nie wiem po co a potem się obudziłam
To znak, że trzeba koniecznie się spotkać !

Cytat:

a sniło mi się jeszcze, że Tż mnie zdradzał...wiecie po czym poznałam bo golił sobie łydki
To teraz jak tż zacznie golić łydki będziesz wiedziała co się święci :P

Aga
Stary 2010-08-08, 17:37   #4308
Isis23
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

hehe no to nieźle... we śnie wszystko mozliwe

a ze spotkaniem mozemy cos pomyśleć

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 20:02   #4309
Rider
Rozeznanie

Cytat:

2012 to dośc odległa data, więc spokojnie najpierw możecie rozejrzec się za salą jako pierwszą i dowiedziec się jakie mają wolne terminy, a potem według tego w kościele rezerwowac...my kościół rezerwowaliśmy jakoś w lutym a ślub w sierpniu był i przed nami tylko 1 para wpisana była...gorzej z salami, ale najpierw i tak wywiad zrobiliśmy wśród kilku wybranych sal, jak tam z terminami i wtedy do kościoła poszliśmy...

Dziękuje, wezmę to pod uwagę

Kma rozbroiłaś mnie tym snem... Drzewa z papieru kolrowego? Może dla Twojego Maleństwa: jak się rodzi człowiek to czas posadzić drzewo, może to dla niego
Nie ma się z czego śmiać, bo jak mężczyna zdradza kobiete to goli sobie łydki, proste

Czas się jutro wybrać do Focusa, może będą ciekawe przeceny w Ryłko A, i zastanawiamy się czy by nie iść jutro na basen z rana. W poniedziałek rano nie powinno być dużo ludzi, co?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 20:37   #4310
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:

Kma , ale sen ! ja jestem chętna na wycinanie drzew z kolorowego papieru )

A druga część rozbawiła mnie strasznie teraz czas zaczac chyba ogladac łydki TŻta ^^

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
A, i zastanawiamy się czy by nie iść jutro na basen z rana. W poniedziałek rano nie powinno być dużo ludzi, co?
wydaje mi się, ze na pewno bedzie lepiej niz na weekend choc pewnosci nie mam
Stary 2010-08-08, 22:46   #4311
rebushnik
Raczkowanie

witam dziewczynki
Rider gratuluje zaręczyn
ja od pt mieszkam w Poznaniu, weekend spędzony imprezowo, a od pon intensywne szukanie pracy, rozsyłanie CV itp
jak na razie to od 1 sierpnia mam wakacje

niedawno byłam w lumpie (na Kasprowicza) i znalazłam fajną tunikę z new looka za 7 zł
miałam już wychodzić, bo praktycznie same szmaty tam ostatnio i dużo ludzi, ale zaszłam jeszcze zobaczyć na piżamki i tam akurat była schowana
jutro wkleję fotkę jakby co
i znowu byłam u fryzjera ( czyli SWM), jak zwykle wyszłam zadowolona, a włosy za każdym razem skracam coraz bardziej

miłego wieczorka
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:17   #4312
Rider
Rozeznanie

Cześć rebushnik, mówisz, że byłaś u fryzera, pokaż fryzurke Co znaczy SWM? Moja ciocia-fryzjerka wyjechała na stałe z Polski i szukam dobrego fryzjera co zrobi naprawde dobrze pasemka, poleci któraś?
Stary 2010-08-09, 08:35   #4313
Ag4

Cytat:
Cześć rebushnik, mówisz, że byłaś u fryzera, pokaż fryzurke Co znaczy SWM? Moja ciocia-fryzjerka wyjechała na stałe z Polski i szukam dobrego fryzjera co zrobi naprawde dobrze pasemka, poleci któraś?
Styl Według Mężczyzny

Co do basenu to słyszałam, ze rano jest bardzo fajnie (najlepiej w ogóle zaraz po otwarciu, o 7 ), tylko czasami przychodzą jakieś zorganizowane grupy typu kolonie czy półkolonie i w tedy jest masa dzieciaków. Rozmawiałam ostatnio z ratownikiem o tym właśnie. Ale generalnie jak nie ma tych grup to bardzo fajnie, pusto.

Rider w focusie jest Ryłko? Nie rzuciło mi się w oczy w którym miejscu? Byłam wczoraj, ale nic nie kupiłam. Intensywnie oszczedzam

Aga
Stary 2010-08-09, 09:22   #4314
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
wydaje mi się, ze na pewno bedzie lepiej niz na weekend choc pewnosci nie mam
ja zawsze trafiam jak jest pusto...byłam już w niedziele tak od 10;00, w piątek ok 19:00 w środku tygodnia koło 14:00 i jakoś nigdy na tłumy nie trafiałam, poza tym zawsze nim zacznę się szykowac, sprawdzam na stronie ile jest osób

Cytat:
Rider w focusie jest Ryłko? Nie rzuciło mi się w oczy w którym miejscu? Byłam wczoraj, ale nic nie kupiłam. Intensywnie oszczedzam
jest, przeniesiony z Grafitu...dajcie znac jak będą fajne przeceny tam...ja tez oszczędzam intensywnie, ale ciągle mam jakieś pokusy
Stary 2010-08-09, 09:33   #4315
Rider
Rozeznanie

Przenieśi Ryłko do Grafitu? A dlaczego?
My też raz szliśmy na basen i patrzymy na stronie: 100 osób (wiem, że co dwie godziny jest aktualizacja) dojechaliśmy, pytam babki ile jest osób: 470. No pięknie Dużo osób weszło przypuszczalnie w ciągu dwóch godzin.
Stary 2010-08-09, 09:55   #4316
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
z Grafitu do Focusa przenieśli
Cytat:
My też raz szliśmy na basen i patrzymy na stronie: 100 osób (wiem, że co dwie godziny jest aktualizacja) dojechaliśmy, pytam babki ile jest osób: 470. No pięknie Dużo osób weszło przypuszczalnie w ciągu dwóch godzin.
nam się zawsze udawało, ale widze, że nie ma co liczyc na dane z tej strony...
Stary 2010-08-09, 10:18   #4317
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rebushnik Pokaż wiadomość
witam dziewczynki
Rider gratuluje zaręczyn
ja od pt mieszkam w Poznaniu, weekend spędzony imprezowo, a od pon intensywne szukanie pracy, rozsyłanie CV itp
jak na razie to od 1 sierpnia mam wakacje

niedawno byłam w lumpie (na Kasprowicza) i znalazłam fajną tunikę z new looka za 7 zł
miałam już wychodzić, bo praktycznie same szmaty tam ostatnio i dużo ludzi, ale zaszłam jeszcze zobaczyć na piżamki i tam akurat była schowana
jutro wkleję fotkę jakby co
i znowu byłam u fryzjera ( czyli SWM), jak zwykle wyszłam zadowolona, a włosy za każdym razem skracam coraz bardziej

miłego wieczorka
super, ze jestes w Poznaniu mam nadzieje, ze szybko znajdziesz prace z ktorej bedziesz zadowolona !
Pewnie ktos schowal tunike na pozniej ^^
czekam na zdjecia bo chetnie zobacze Ostatnio coraz gorsze tam ciuchy ;/ dzis byla super sukienka, naprawde piekna ale nie mialbym jej gdzie zalozyc a takich rzeczy ktore wisza na jakies okazje i tak mam juz sporo..

Aaa no i fajnie, ze bylas w SWM dla mnie oni sa najlepsi ^^
bylamu nich pod koniec czerwca, niedlugo tez musze isc - tylko pieniazkow narazie nie mam :P ehhh :P
A kto Cie obcina? Tzn chodzi mi o imie

Cytat:
ja zawsze trafiam jak jest pusto...byłam już w niedziele tak od 10;00, w piątek ok 19:00 w środku tygodnia koło 14:00 i jakoś nigdy na tłumy nie trafiałam, poza tym zawsze nim zacznę się szykowac, sprawdzam na stronie ile jest osób
Ja tak sie wybieram na ten basen, ze szok :P ide , ide juz mam zaplanowane i jednak nie ide !:P haha ^^
Ja bym wolala, zeby tlumów nie bylo, no ale takie zyczenia to moge sobie tylko w glowie spelniac

Cytat:
to byc moze strona nie jest jakos bardzo wiarygodna :P albo tyle osob przez ten czas sie zebralo

Edytowane przez Sag etwas
Czas edycji: 2010-08-09 o 10:20
Sag etwas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 10:51   #4318
kma1982
Wtajemniczenie

Sag, a Ty już z lumpa wróciłaś i jeszcze w wątku lumpowym nic nie wkleiłaś? Ja zawsze w poniedziałki i środy czekam na Twoje łupy i patrzę co mnie ominęło
Ostatnio jak wkleiłaś zdjęcie bluzy McLarena, pokazałam ją Tżtowi, oboje śliniliśmy się do monitora
Stary 2010-08-09, 17:55   #4319
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Sag, a Ty już z lumpa wróciłaś i jeszcze w wątku lumpowym nic nie wkleiłaś? Ja zawsze w poniedziałki i środy czekam na Twoje łupy i patrzę co mnie ominęło
Ostatnio jak wkleiłaś zdjęcie bluzy McLarena, pokazałam ją Tżtowi, oboje śliniliśmy się do monitora
Dzis krótko byłam ogolnie teraz mało czasu spędzam w lumpie, nie to co kiedys :P
Nawet nie wiedziałam, że moje łowy są aż tak "obserwowane" :P
Bluza fakt fajna jest, nie powiem ^^ a najlepsza jest cena 160euro ... ;/

Dzis kupiłam nowy stroj kapielowy to tak apropo naszych ostatnich rozwazan kostiumowych nie jest typowym trojkaciakiem, spodobał mi sie jakos tak i miseczki ma bardziej zabudowane wiec bokiem moze nie bedzie nic uciekac i nowe majtaski takie smieszne
Do srody postaram sie wrzucic zdjecia bo dzis juz mi sie nie chce albo z zakupami srodowymi wkleje o ile cos w srode kupie :P
Stary 2010-08-09, 18:53   #4320
rebushnik
Raczkowanie

tunikę wkleję później bo teraz jej nie mam
a oto zdj. fryzurki
ja chodzę do Michała(byłam u niego już 4 raz, a raz tylko poszłam do Przemka, na samym początku)

a na basenie jeszcze nie byłam, teraz to nawet nie wiem kiedy będę w ZG, możliwe że dopiero na Winobranie
rebushnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości