|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek nowy zakładamy-plotkowanie w planach mamy :D
ja nie mam :P:P
|
|
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wybaczamy Z resztą dzisiaj i tak niewiele tu się dzieje ![]() Ja też nie mam fotobloga. |
|
|
|
|
|
#843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam, już Ci PW wysyłam ![]() mnie TŻ odwiedził, tak o na 3h ![]() historia pousuwana, by nie było znaków wizażu ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- no i pojechał było świetnie jak za starych czasów, kiedy tylko się przytulaliśmy, całowaliśmy i filmy romantico oglądaliśmy miłe słówka itp...brakowało mi tego.. już dawno wpadliśmy w jakiś dołek, że łatwiej nam było się kłócić niż przytulać. a przed sekundą (jak pisałam to co na górze i mi przerwał) zadzwonił (choć ja dzwoniłam 15 min temu by się upewnić, czy do domu dojechał bezpiecznie) i powiedział, że bardzo tęskni i że chciałby by było już tak dobrze jak jest teraz zdziwiłam się, bo tak to by zadzwonił koło 22-23 dopiero ![]() no i powiedział, żebym jutro przed kursem na prawko albo po dała mu znać kiedy będę wolna, to pójdziemy do naszej ulubionej pizzerii jestem pozytywnie zaskoczona czuję, że zakochuję się na nowo ! |
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cieszę się razem z Tobą, że miłość znów rozkwita ![]() u mnie w związku też tak było: najpierw smsiki, telefony( przez niego, no dobra przez nas.. wydałam na rachunki za 2 miesiące 650 zł , aż dało mi to do myślenia, że nie potrafie być z osobą która mieszka poza Warszawą, nawet jeśli mógłby dojechać do mnie w godzinę, lecz dla niego to nie była godzina lecz wieczność, zawsze mówił "rodzice nie chcą mnie puścić, wiesz jakie mam kontakty z ojciem", a guzik prawda, oszukiwał mnie (moje "wtyki" nie kłamią ) a może gdyby był inny to potrafiłabym być z nim nawet gdyby mieszkał 1500 km. ode mnie, poza tym.. potem przemyślałam to i stwierdziłam że powiedzonko "przeciwieństwa się " w moim przypadku to pic na wodę, on był romantyczny, ale chyba za bardzo, ja nie lubię siedzieć i w kółko miziu kiziu srały muszki ja lubię kiedy coś mnie łączy z facetem i coś dzieli.. mój były był kluchą, no ja tam się nie dziwie z jednej strony, bo uczył się w szkole gastronomicznej .. ale nie, nie zaprosił mnie do siebie i nie upichcił czegoś może to dlatego jestem mniej romantyczna, bo mam 2 braci i od zawsze psociłam, biłam się itd. teraz też lubię się powygłupiać, ostatnio byłam z bratem w supermarkecie, staliśmy przy pułkach z mopami, i nagle.. nasz ulubiony kawałek leci..a my za mopy i udajemy że to mikrofony, i tańczymy więc wolę faceta szalonego, który porwie mnie w nieznane, z którym mogłabym szaleć na ulicy, ale który by rozumiał moje humorki (chyba to byłoby to trudne :P) ahhh.. jak się wygadałam ![]() halooo, a co tu tak cicho?
ZAPUSZCZAM WŁOSY: 35.5-36- 37-38- 40-45-51!...-60 DZIDZIA http://lmtm.lilypie.com/PPMgp1.png M ♥ 14.10 - R [*] ♥ Edytowane przez myszorak Czas edycji: 2010-08-08 o 21:30 |
|
|
|
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem
zaproszenie przyjęte ![]() ja na szczęście mam heyah i mój też ma heyah, czyli miesięcznie wydaję 10 zł. bo za 5 zł uaktywniam pakięt 1500 sms (i to mi styka na miesiąc) i do tego pakiet 3 h dziennie do niego przez miesiąc za 5 zł - gadamy i piszemy do woli ![]() u mnie też było "Jak sobie chcesz" "a daj mi w końcu spokój" ale sie naprawiło, kurde nie wierzę, z dnia na dzień ![]() i też wiedziałam że mnie oszukiwał - "mały detektyw jestem' podstępem i sprytem wytropię co robił - nawet od jego przyjaciół
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale miałam dzisiaj okropny dzień Widziałam że się wymieniacie nk ja też chce wyślecie mi na priv??
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam tylko nk
A sprawy rodzinne:/
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam zaproszenie
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
złapane
![]() dziewczyny ratunku !!!! polecić musicie mi jakiś serial, bo wszystkie dotychczasowe skończyłam i potrzebuję nowego (jestem serialoholiczką z załamaniem w przerwach na kolejne sezony). dodam, że oglądałam: -The O.C. (życie na fali) -Plotkarę -Pamiętniki wampirów -90210 -The secret life of the american teenager (świetny) ![]() co możecie mi jeszcze polecić? by był nowoczesny, młodzieżowy ![]() czekam szybciutko na propozycje !
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam
jutro czeka mnie jeszcze gorszy dzień a o wtorku w ogole nie chce myśleć:/ Dobranoc Aneta ja ci nic nie poradze ostatnio oglądałam Plotkare i Zycie na fali :p
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja mam ftb
i mogę wysłać i naszkę też wysyłam
|
|
#855 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- A bo mam kolorowe ale wziełam zrobiłam czarno-białe
|
|
|
|
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cieszę się Waszym szczęściem ![]() I oby było tak dalej ![]() Cytat:
Oby dzisiejszy dzień był lepszy ![]() Wyślę Ci link do mojej nk jak wrócę do domu
|
||
|
|
|
|
#857 | |
|
Wtajemniczenie
|
pierwszo słyszę
zaraz sprawdzę ![]() Cytat:
![]() i także uważam Marlenko, że dzisiejszy będzie lepszy, musi być !
|
|
|
|
|
|
#858 |
|
Konto usunięte
|
Madziuś mi tez wyslij, założyłam fikcyjne konto
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny trafiłam na anioła!!
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- aanette cieszę się ,że znów oki:8 I dobrze, że tez się starasz bo do tanga trzeba dwojga i nie tylko jedna osoba chrzani w związku a naprawiac tez musza dwie
|
|
|
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
Malenka321 masz rację - naprawiać muszą dwie strony
![]() no to masz w porządku dentystkę u mnie niestety za znieczulenie się płaci..
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a czasami jest tak, że obie strony chcą dobrze, a obie coś chrzanią... bo nie umieją się dogadac ale póki jest co odbudowywać to warto. |
|
|
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
dimethicone juz wiem co to za serial, kiedyś obejrzałam jeden odcinek, ale nie podpasował mi - za bardzo wulgarny język jest, sama nieraz sobie przeklnę, ale tam to już przesada
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziękuje dziewczynki Mam nadzieje ze bedzie lepszy choć nic tego nie zapowiada Magda bede czekała na link
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słonko duzo zalezy od nastawienia więc banan na buzinkę
|
|
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
ale długo mnie tu nie było.. ale ostatnie dwa dni wracałam z pracy ok 24, a potem impreza u mnie dobrze, że dzisiaj mam wolne... Czeka mnie kupa sprzątania, mycia itd. :P mam nadzieję, że łóżko da się wyprać, bo mama mnie zabije ![]() Jak jakieś linki na nk czy cuś to ja też poproszę
|
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
aanettee, a oglądałaś może Kochane Kłopoty?
![]() w sumie nie jest tak totalnie 'młodzieżowy', bo skupia się głównie na więzi matki z córką, ale jest przeuroczy, zabawny i w ogóle och ach ![]() lenko, no to życzę ci fantastycznego dnia! szafa pełna ciuchów, a ja nie mam się w co ubrać, haha ![]() idę dziś spotkać się ze znajomym <3 a potem do koleżanki na noc fajnie być w domu w końcu
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale było mycia:P
|
|
|
|
|
|
#868 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Jak wrócę do domu to wyślę linki Tobie, Lence i Paulinie ![]() Cytat:
I tak powinno być ![]() Swoją drogą, też chyba muszę się przejść do dentysty Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

<3

, aż dało mi to do myślenia, że nie potrafie być z osobą która mieszka poza Warszawą, nawet jeśli mógłby dojechać do mnie w godzinę, lecz dla niego to nie była godzina lecz wieczność, zawsze mówił "rodzice nie chcą mnie puścić, wiesz jakie mam kontakty z ojciem", a guzik prawda, oszukiwał mnie (moje "wtyki" nie kłamią 
Widziałam że się wymieniacie nk
wyślecie mi na priv??
??

Oby dzisiejszy dzień był lepszy
Magda bede czekała na link
dobrze, że dzisiaj mam wolne... Czeka mnie kupa sprzątania, mycia itd. :P mam nadzieję, że łóżko da się wyprać, bo mama mnie zabije
rozwaliłaś mnie.