Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające.... - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-09, 08:30   #151
Serdelekk
Wtajemniczenie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

czesc dziewczyny

http://emigracjadoswiadczenia.blogspot.com/

http://ac46dikvuzbl8l0kvdzf07z6bw.ho...REEENERGYTESLA
Serdelekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:32   #152
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Też sobie nigdy tego nie wyobrazalam, no i teraz mam wiem co to znaczy, pomijam ze na dysku bylo wszystko nie tylko zdjecia...
pozostaje mi tylko sie smiać ze mamy pretekst zeby znow zwiedzic to co nam przepadło
Grunt to pozytywne podejscie!
Cytat:
Napisane przez Serdelekk Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
Czesc slonce! Wyspane?
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:36   #153
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

witam was moje kochane!!!:cm ok:

pewnie jeszcze sobie śpicie, a ja zajadam śniadanko i zaraz uciekam się kąpać i doprowadzić do stanu używalności musze no bo wizyta o 14 u gina!

mój mąż zawsze mi mówi, ze jak chce poczuć ruchy malej i przykłada rękę to albo mała całkiem się uspokaja, albo raz kopnie i koniec to tez dałam mu wczoraj popis możliwości małej!!!! jak się położyliśmy do wyrka to przytuiłam sie mocno brzuszkiem do jego pleców i wtedy dopiero miał popis co nasza cóeczka potrafi i jak potrafi mocno kopnąć!!!!śmiał się i tylko zapytał, a ona tak cały czas może bez zdnych przerw ???? a ja mu , że tak jak najbardziej!!!! teraz codziennie bede się tak do niego przytulała, żeby tez cierpiał!!!!!:hah aha::haha ha:

muszę nadrobić co tam napisałyście
czekajaca na fasolke26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:40   #154
Serdelekk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję tylko to musi być coś ekstra, bo mamusia Nikoli jest strasznie wybredna i ostatnio jak kupiłam sukienkę dla małej to oddała mi Wszystkim dziewczynom sie podobała i jedna powiedziała, że chciała by taki prezent dostać dla Marlenki.
Oni małą ubierają na sportowo, więc nie mogę za bardzo poszaleć z sukieneczkami
Jak ja bym miała dziewczynkę to chyba bym zwariowała na punkcie tych ciuszków malutkich. One sa takie cudne, a do tego małe dzieci zawsze ładnie wyglądają nawet w kaftaniku ze śpioszkami.

O nie wiedziałam, że mamy nową kolezankę i to z fasoleczką. Jagoda witaj i przepraszam, że Cię przeoczyłam

To pamiętaj masz odpoczywać z daleka od tego fagasa! Zrób tak jak pisałaś i ciesz się wolnością oraz przyrodą.

Serdelku ja chyba tych postów o waszym spotkaniu nie pamiętam albo zapomniałam w nawale spraw. Teraz dobrze by ci zrobił jakiś krótki wyjazd w plener by przemyśleć to wszystko na spokojnie.

Okropna ta mama Nicoli, darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby, oj nieladnie...
A co do mnie to chyba to czego teraz potrzebuje to czyms sie zajac, pracowac i skupic sie na czyms innym niz on, oderwac mysli od myslenia o nim peklo mi serce

Stary 2010-08-09, 08:42   #155
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekajaca na fasolke26 Pokaż wiadomość
witam was moje kochane!!!:cm ok:

pewnie jeszcze sobie śpicie, a ja zajadam śniadanko i zaraz uciekam się kąpać i doprowadzić do stanu używalności musze no bo wizyta o 14 u gina!

mój mąż zawsze mi mówi, ze jak chce poczuć ruchy malej i przykłada rękę to albo mała całkiem się uspokaja, albo raz kopnie i koniec to tez dałam mu wczoraj popis możliwości małej!!!! jak się położyliśmy do wyrka to przytuiłam sie mocno brzuszkiem do jego pleców i wtedy dopiero miał popis co nasza cóeczka potrafi i jak potrafi mocno kopnąć!!!!śmiał się i tylko zapytał, a ona tak cały czas może bez zdnych przerw ???? a ja mu , że tak jak najbardziej!!!! teraz codziennie bede się tak do niego przytulała, żeby tez cierpiał!!!!!:hah aha::haha ha:

muszę nadrobić co tam napisałyście
mój tż jak przyklada reke do brzusia to też dzidzi siedzi cicho albo kopnie raz i koniec a nieraz kopie troche slabiej tak ze on tego nie czuje tylko ja wczoraj caly dzien sie wierciła a w sobote rano zrobila mi pobudke i musialam wstac i cos zjesc

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:46   #156
kliwia
Zakorzenienie

no ja tez licze na to ze nasze dziecko bedzie bombardowalo plecy meza hahahaha a co ma miec lekko ;]
wlasnie sie rusza moje dziecie, ma fajne fazy aktywnosci.

zaraz sobie kawe mala zrobie - ale nie wzielam cosbie kawalka ciasta nawet do pracy buuuu - i bede pila ja sobie o suchym pysku bu
ale tak mi sie spac chce ze porazka. choc dobrze mi sie dzis spalo, mimo ze sie obudzilam o 6 rano, to nie chcialo mis ie wstawac, dbrze mi sie nawet lezalo. fajnie by bylo miec dzis wolne.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:48   #157
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no ja tez licze na to ze nasze dziecko bedzie bombardowalo plecy meza hahahaha a co ma miec lekko ;]
wlasnie sie rusza moje dziecie, ma fajne fazy aktywnosci.

zaraz sobie kawe mala zrobie - ale nie wzielam cosbie kawalka ciasta nawet do pracy buuuu - i bede pila ja sobie o suchym pysku bu
ale tak mi sie spac chce ze porazka. choc dobrze mi sie dzis spalo, mimo ze sie obudzilam o 6 rano, to nie chcialo mis ie wstawac, dbrze mi sie nawet lezalo. fajnie by bylo miec dzis wolne.
Trzeba bylo zadzwonic do pracy i powiedziec ze nie przyjdziesz
moja dzidzi najbardziej szaleje po jedzeniu wczoraj np miala caly dzien wiercenia sie, fajne uczucie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 08:50   #158
kliwia
Zakorzenienie

panela na stazu tak raczej zrobic nie mozna. yhy

a za 2 tygodnie ide na tydzien urlopu
Stary 2010-08-09, 08:53   #159
takinna
Zadomowienie

dzień dobry wszystkim

My po weekendzie aktywności seksualnej jakoś tak dziwnie mam dobry humor

znów się u nas na deszcze zanosi... szkoda bo te powodzie teraz to niedaleko mnie są , współczuje tym ludziom
takinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:54   #160
Serdelekk
Wtajemniczenie

[QUOTE=magnesska;21229930]Witanko baboczki! Ale lecicie z tym pisaniem, ciężko Was nadrabiać
Aaa! Mała pomyłeczka wkradła się do listy - ja już jestem w ciąży i to już 18 tydzień , waleczna jestem, ale z migrenami heh Także Lady kochana poproszę o zmianę Dane: 6 dzień cyklu (po poronieniu) termin porodu 15.01.2011, dwie kreseczki 10.05
Idę Was nadrobić

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

klask i: Widzę, że jesteś, a powinnaś być teraz z menem Dalej, do roboty! I niech te mocne różowe krechy przyniosą fasoleczkę

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Jak dla mnie to jesteś kobietą sukcesu Sama w obcym kraju, niezależna finansowo i dodatkowo piękna z Ciebie kobita, facetów możesz mieć na pęczki kochana Łepek do góry kochana

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Dziekuje kochana jestes ze tak mowisz, chyba napisze sobie to na lustrze i bede glosno mowic jak mantre. Wiecie jaki z nieg dran nie odpisuje mi na esemesy.. w ogole to sie nie odzywa..

Takniko oby jakis zolniezyk cie zaatakowal i te toj TZ to mnie rozbawil tym testem na owulke hehe

Stary 2010-08-09, 08:55   #161
takinna
Zadomowienie

idę sobie musli wciągnąć bo jakaś nie dojedzona jestem chociaż wczoraj tyle pojadłam, bo na imieninkach byłam...
takinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:56   #162
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
mój tż jak przyklada reke do brzusia to też dzidzi siedzi cicho albo kopnie raz i koniec a nieraz kopie troche slabiej tak ze on tego nie czuje tylko ja wczoraj caly dzien sie wierciła a w sobote rano zrobila mi pobudke i musialam wstac i cos zjesc

ja juz mojemu powiedziałam, z,e jak mała będzie płakała to od razu on ma ją brać na rączki skoro teraz tak kojąco działa na nią jego dotyk!!!!!
pamelka , nie wiem co mi sie ubzdurało, ale byłam pewna, ze ty termin masz na grudzien tego roku i , że małą bedziecie mieli na swięta!
Stary 2010-08-09, 09:01   #163
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz mojemu powiedziałam, z,e jak mała będzie płakała to od razu on ma ją brać na rączki skoro teraz tak kojąco działa na nią jego dotyk!!!!!
pamelka , nie wiem co mi sie ubzdurało, ale byłam pewna, ze ty termin masz na grudzien tego roku i , że małą bedziecie mieli na swięta!
hehe kto wie moze malutka wyjdzie juz na swieta ostatnio termin z usg mialam na 3stycznia to kto wie, chcialabym tez powiem tż ze on bedzie uspokajał dzidzie skoro teraz tak na nia dziala

Stary 2010-08-09, 09:02   #164
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Moja znajoma jak byla w ciazy ( oj lata temu, teraz jej synus ma chyba z 6 lat ) to jak maly szalal bolesnie w brzuchu to tatus rece przykladal i mowil do brzucha- momentalnie spokoj... Po urodzeniu bardzo dlugo bylo tak ze maly sluchal sie ojca- matke mial gleboko w powazaniu Tata to byl autorytet. Nie wiem jak jest teraz bo ostatnio ich widzialam z 3 lata temu
3270g, 47 cm
Stary 2010-08-09, 09:02   #165
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
panela na stazu tak raczej zrobic nie mozna. yhy

a za 2 tygodnie ide na tydzien urlopu
ach zapomnialam ze ty jestes na stażu, a tam nie traktuja kobiet w ciazy ulgowo

Stary 2010-08-09, 09:05   #166
emigra
Zakorzenienie

Dziewczyny, moja potencjalna szefowa wrocila z urlopu (dostalam taki cynk ) Ale nie oddzwania do mnie ... Myslicie ze powinnam zadzwonic? Nie chce byc nachalna, a jak zadzwonie to chyba bede, bo w koncu w tamtym tygodniu dzwonilam kilka razy i nagralam wiadomosc to jak odslucha to powinna sama zadzwonic nie? Z drugiej strony chce wiedziec czy mam ta prace i zlozyc juz papiery do urzedu !
3270g, 47 cm
Stary 2010-08-09, 09:12   #167
LadyMK
Zakorzenienie

Witam no Emigra dziekuje za historię, już jest na stronce. A co reszta kobitek mi się ociąga????????

Serdelku jak tam humor? Widzę, że nie odpisuje TŻ na smsy... na pewno jest Ci ciężko, ale może też już nie pisz do niego... ??

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

ps Emigra, skoro dzwonilas i sie nagrałaś... hmm a może ona nie odbiera skrzynki? no wiesz... może zadzwon?;] raz i koniec.
:P

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:13   #168
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

[QUOTE=Serdelekk;21246840]
Cytat:
Napisane przez magnesska Pokaż wiadomość
Witanko baboczki! Ale lecicie z tym pisaniem, ciężko Was nadrabiać
Aaa! Mała pomyłeczka wkradła się do listy - ja już jestem w ciąży i to już 18 tydzień , waleczna jestem, ale z migrenami heh Także Lady kochana poproszę o zmianę Dane: 6 dzień cyklu (po poronieniu) termin porodu 15.01.2011, dwie kreseczki 10.05
Idę Was nadrobić

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

klask i: Widzę, że jesteś, a powinnaś być teraz z menem Dalej, do roboty! I niech te mocne różowe krechy przyniosą fasoleczkę

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Jak dla mnie to jesteś kobietą sukcesu Sama w obcym kraju, niezależna finansowo i dodatkowo piękna z Ciebie kobita, facetów możesz mieć na pęczki kochana Łepek do góry kochana

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Dziekuje kochana jestes ze tak mowisz, chyba napisze sobie to na lustrze i bede glosno mowic jak mantre. Wiecie jaki z nieg dran nie odpisuje mi na esemesy.. w ogole to sie nie odzywa..

Takniko oby jakis zolniezyk cie zaatakowal i te toj TZ to mnie rozbawil tym testem na owulke hehe

Napisz i to wielkimi literami kochana! A skoro jak tak mówię, to tak jest hehe Wiem, że Ci teraz bardzo ciężko, ale olej go i nie pisz. Nawet jak napisze to go zignoruj, niech choć przez chwilę poczuje się tak jak Ty, a odezwie się na pewno! Taka widzisz marna płeć Łepek do góry laska i pokaż, że masz to gdzieś! :przy tul:
Idę kontynuować oglądanie horroru
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:14   #169
Serdelekk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Grunt to pozytywne podejscie!

Czesc slonce! Wyspane?
Slonce niewyspane, ma problemy ze spaniem, wierce sie nie moge zasnac, pozniej budze sie milion razy z bolem serca i przypominam sobie ze musze oddychac..nic milego

Wczoraj mialam ta seseje zdieciow, byla piekna pogoda jak na zamowienie, slonko swiecilo. Dobrze ze pojechalam, przynajmniej sie oderwalam troche od myslenia, i zajelam sie czyms innym, poznalam sporo ludzi wiec bylo milo. Piwkowalismy, palilismy papierochy ( a ja nie pale) , takze moje cialo pewnie mnie za to nie lubi, ale czasem tak trzeba poprostu. W ogole to byla kupa smiechu jak sie przygotowywalysmy i malowalysmy. Bylysmy przebrane za poludnice, ja nie wiedzialam co to jest, i juz wiem, to sa takie zjawy co sie pojawialy na polach w poludnie, i jak ktos je zobaczyl to umieral, bylysmy cale wyzlocone, z masa bransolet i wisiorow, fajnie to wygladalo. A pozniej bylo smiesznie bo pojechalismy na pole, zaladowani jak nie wiem co, i musielismy sie wedrzec po kryjomu na cudza posesje... my w tych kieckach jak boginie na szpilkach przeskakiwalysmy plot potem wdarlismy sie na pole chlopaki rozlozyli stracha na wroble, i cala reszte i pozowalysmy i bylo smiesznie..az w pewnej chwili przyjechal facet na kladzie ze strzelba i sie pyta co my tu robimy.... ale kolega go zagadal, a potem facet sie zaciekwail co to za zdiecia robimy...do jakiego magazynu i juz byl po naszej stronie i sie patrzyl.
Sympatycznie bylo

Stary 2010-08-09, 09:15   #170
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Moja znajoma jak byla w ciazy ( oj lata temu, teraz jej synus ma chyba z 6 lat ) to jak maly szalal bolesnie w brzuchu to tatus rece przykladal i mowil do brzucha- momentalnie spokoj... Po urodzeniu bardzo dlugo bylo tak ze maly sluchal sie ojca- matke mial gleboko w powazaniu Tata to byl autorytet. Nie wiem jak jest teraz bo ostatnio ich widzialam z 3 lata temu

Kochana nie strasz mnie!!!heheh i tak wiem, że to bedzie córeczk tatusia więc pewnie mnie mniej bedzie słuchała!!!heheh
Stary 2010-08-09, 09:19   #171
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Witam no Emigra dziekuje za historię, już jest na stronce. A co reszta kobitek mi się ociąga????????

Serdelku jak tam humor? Widzę, że nie odpisuje TŻ na smsy... na pewno jest Ci ciężko, ale może też już nie pisz do niego... ??

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

ps Emigra, skoro dzwonilas i sie nagrałaś... hmm a może ona nie odbiera skrzynki? no wiesz... może zadzwon?;] raz i koniec.
:P
Lady, fotki wkleję później tutaj okej? Bo muszę brzuszka zrobić jeszcze
Emigra, skoro dzwoniłaś i się nagrywałaś to ja bym nie dzwoniła. A do urzędu i tak możesz papiery złożyć, przecież jak Cię przyjmie to najwyżej Cię wyrejestrują z urzędu Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Slonce niewyspane, ma problemy ze spaniem, wierce sie nie moge zasnac, pozniej budze sie milion razy z bolem serca i przypominam sobie ze musze oddychac..nic milego

Wczoraj mialam ta seseje zdieciow, byla piekna pogoda jak na zamowienie, slonko swiecilo. Dobrze ze pojechalam, przynajmniej sie oderwalam troche od myslenia, i zajelam sie czyms innym, poznalam sporo ludzi wiec bylo milo. Piwkowalismy, palilismy papierochy ( a ja nie pale) , takze moje cialo pewnie mnie za to nie lubi, ale czasem tak trzeba poprostu. W ogole to byla kupa smiechu jak sie przygotowywalysmy i malowalysmy. Bylysmy przebrane za poludnice, ja nie wiedzialam co to jest, i juz wiem, to sa takie zjawy co sie pojawialy na polach w poludnie, i jak ktos je zobaczyl to umieral, bylysmy cale wyzlocone, z masa bransolet i wisiorow, fajnie to wygladalo. A pozniej bylo smiesznie bo pojechalismy na pole, zaladowani jak nie wiem co, i musielismy sie wedrzec po kryjomu na cudza posesje... my w tych kieckach jak boginie na szpilkach przeskakiwalysmy plot potem wdarlismy sie na pole chlopaki rozlozyli stracha na wroble, i cala reszte i pozowalysmy i bylo smiesznie..az w pewnej chwili przyjechal facet na kladzie ze strzelba i sie pyta co my tu robimy.... ale kolega go zagadal, a potem facet sie zaciekwail co to za zdiecia robimy...do jakiego magazynu i juz byl po naszej stronie i sie patrzyl.
Sympatycznie bylo
Facet ze strzelbą Nooo to miałaś wrażenia Fajnie Jak już będziesz miała te fotki to się pochwal!
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:19   #172
niunia1401
Wtajemniczenie

czesc laseczki zjadlam wlasnie sniadanko i was podczytuje
niemoglam spac cala noc tak mi sie dzidzia wiercila mocno ze malo mnie szlak nietrafil,normalnie w kazdej jednej pozycji bylo niewygodnie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:21   #173
kliwia
Zakorzenienie

pamelka pewnie by mi to zaliczylo jako moj urlop, a mam tylko 8 dni urlopu z czego 5 zaraz wykorzystam. wiec mi szkoda.
dzis nie mam kompletnie nic do roboty wiec mam nadzieje ze mnie puszcza wczesniej dzis.
Stary 2010-08-09, 09:23   #174
emigra
Zakorzenienie

Magnesska, no wlasnie glupio mi tak wydzwaniac... chyba nie zadzwonie i bede czekac az ona sie odezwie- jeszcze sobie pomysli ze jakas nawiedzona moze jestem

Serdelku, no to niesamowite przezycia byly cio? Ciesze sie ze mialas taka fajna niedziele i mam nadzieje ze ochwalisz sie fotkami?

Rozumiem, ze ciezko Ci na serduchu, ale jesli rzeczywiscie juz wszystko skonczone miedzy Wami to lepiej dla Ciebie bedzie jak szybko zapomnisz, zajmiesz sobie glowke praca, innymi zajeciami bardzo mi przykro, ale wiem ze jestes silna babka i dasz rade
3270g, 47 cm
Stary 2010-08-09, 09:27   #175
Serdelekk
Wtajemniczenie

[QUOTE=magnesska;21247231]
Cytat:

Napisz i to wielkimi literami kochana! A skoro jak tak mówię, to tak jest hehe Wiem, że Ci teraz bardzo ciężko, ale olej go i nie pisz. Nawet jak napisze to go zignoruj, niech choć przez chwilę poczuje się tak jak Ty, a odezwie się na pewno! Taka widzisz marna płeć Łepek do góry laska i pokaż, że masz to gdzieś! :przy tul:
Idę kontynuować oglądanie horroru
Dzieki Postaram sie zrobi tak jak mowisz, ale narazie jesdyna osoba ktora cos pisze to niestety ja.. on nic sie nie odzywa. byl wczoarja no moim profilu na nk bo widzialam. A jak sie do mnie kiedys odezwe to mu nie, ale nie wiem nawet czy to go ruszy. On sie zachowuje okropnie.
A wczoraj jak szlam to przejerzdzal chopak i sie zatrzymal przy mnie i sie spytal o droge, a ja to oczywiscie na niczym sie nie znam..i chcial sie ze mna umowic wiecie w jakim bylam szoku

Stary 2010-08-09, 09:31   #176
LadyMK
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem przerażona. Od jakiegoś czasu ślędzę wątek o dziewczynie 17letniej, którą chłopak zostawił jak tylko się dowiedział, że ona jest w ciązy [on 19lat]. W ciążę zaszla w kwietniu. I gość ma inną już laskę.
A znalazła się taka jedna dziewucha, która wypisuje takie brednie, że szkoda gadać! Nick usunęłam, żeby nie było, bo nie wiem czy można tak cytować kogoś z innego wątku... jak coś to linka podam do wątku.

Cytat:
Napisane przez ...
Zastanowił. Poszukał sobie innej koleżanki. Bez ciąży
I nie ma obowiązku myśleć. On może chcieć myśleć, albo może ograniczyć się do unikania komornika ściągającego mu alimenty z pensji.

Niestety, dziecko powinno być wyczekiwane przez oboje partnerów.
A tak, to ona podjęła decyzję o urodzeniu. Sama. To niech ona teraz będzie odpowiedzialna, skoro sama tego chciała.

W tym wieku też bym uciekła na jego miejscu. Szkoda byłoby mi życia, młodości, okresu szaleństwa i zabawy.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

ta co to pisze rozgłasza wszem i wobec, że jak dziecko w tym wieku zachodzi w ciążę to powinno sie tą ciążę usuwać...

Szczęściara
Stary 2010-08-09, 09:32   #177
niunia1401
Wtajemniczenie

laydy
zawsze sa dwie strony medalu i zawsze sie znajdzie ktos kto ci je pokaze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 09:34   #178
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry
Stary 2010-08-09, 09:35   #179
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
laydy
zawsze sa dwie strony medalu i zawsze sie znajdzie ktos kto ci je pokaze
dla mnie przerażające...

dzien dobry agus

Szczęściara
Stary 2010-08-09, 09:38   #180
niunia1401
Wtajemniczenie

dlamnie tez bo postopilabym jak ona i urodzila niezaleznie od wszystkiego,ale sa osoby ktore maja inne zdanie i zrobily by inaczej i maja do tego prawo,laydy kazdy ma inna sytlacje i ciezko mowic w patowej sytlacji o czyjes racji,a facet jak facet znalazla sobie dupka to ma,swoja droga dziewczyny w wieku lat 17 wiedza skad sie biora dzieci wiec mogli uwazac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości