Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-08, 23:23   #481
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:24   #482
atramentova
Przyczajenie

ja mysle ze oni moga zrobic to szybciej,tylko z jakiegos powodu to przeciagaja...:/
atramentova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:27   #483
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Dzisiaj pisali, ze za dwa tyg, beda wyniki DNA (długo strasznie, myslalam, ze gdzies kilka dni wystarczy), a czy chodzili po pensjonatach?- tego nie wiem.
Szkoda że w takich wypadkach nie mogą tego przyśpieszyć...

Cytat:
Napisane przez karoo30 Pokaż wiadomość
Dla mnie i tak najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że przyjaciele pozwolili jej iść samej. Wielokrotnie kłóciłam się z przyjaciółkami na imprezie, ale nigdy bym ich nie zostawiła żeby szły same. Po za tym nawet jeśli by krzyczały żebym je zostawiła w spokoju to po prostu z grupką znajomych byśmy szli trochę dalej za nią, aby ta ochłonęła i przemyślała sobie wszystko, a my byśmy mieli ją na oku. Mimo wszystko jednak uważam, że z oskarżeniami powinniśmy poczekać do wyjaśnienia sprawy z ręcznikiem.
Mnie też to dziwi . Nie wiem o co bym musiała się pokłócić ,żeby zostawić przyjaciółkę czy też koleżankę samą nie idąc chociażby tak żeby widzieć co i jak. chociaż pewnie poszło o chłopaka , bo o co innego mogło do tego stopnia je skłócić.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:29   #484
201604190949
Konto usunięte

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21244553]Treść usunięta[/QUOTE]

Eh...
W amerykańskich filmach i serialach kłamią. Nie mają wyników DNA już na drugi dzień. Tak się zwyczajnie nie da.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:31   #485
Liwia92
Przyczajenie

http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entr...%BA%C4%87.html

Post napisany przez "im":

"na jednym z fbl, dokladnie pod tym postem http://www.photoblog.pl/#honeyyyy/72114749
pojawił się komentarz w tej sprawie, nie wiadomo ile w tym prawdy, czy to glupi zart? moze warto by to sprawdzic

nadawca, tresc komentarza :
kojarze - 04/08/2010 23:11:18

''Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna .''

Znalazłam tę wiadomość, napisała ją jakaś niezalogowana osoba..
Liwia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:32   #486
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Kurcze to faktycznie dlugo troszke.
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21244553]Treść usunięta[/QUOTE]
To by było kompletnie bez sensu. Znalazłam takie informacje : http://www.genmed.pl/badania_kryminalistyczne.php od 3 dni roboczych takie badania. Ale to juz trwa teraz tydzien + te dwa tyg co zapowiedzieli. Strasznie długo, ale w sumie ja sie nie znam . Pamietam na studiach na kryminologii profesor mówił nam, ze wystarczy tydzien, ze oni zwykle po kilku dniach juz maja wyniki.
Stary 2010-08-08, 23:33   #487
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liwia92 Pokaż wiadomość
http://www.mmtrojmiasto.pl/blog/entr...%BA%C4%87.html

Post napisany przez "im":

"na jednym z fbl, dokladnie pod tym postem http://www.photoblog.pl/#honeyyyy/72114749
pojawił się komentarz w tej sprawie, nie wiadomo ile w tym prawdy, czy to glupi zart? moze warto by to sprawdzic

nadawca, tresc komentarza :
kojarze - 04/08/2010 23:11:18

''Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna .''

Znalazłam tę wiadomość, napisała ją jakaś niezalogowana osoba..
to juz tutaj było

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 23:36   #488
Janusz_G
Raczkowanie

Moje Panie w związku z tym że nie mogę być wszędzie -polecam stronę - co prawda jest w rozbudowie i się uczymy jeszcze ale tam zawsze będą informacje - świeże .
Tutaj też będę się starał - jak byście coś znalazły dajcie znać na priv
dziękuje serdecznie za zdjęcia butów - rozmiar ich był 37 bo to były mamy buty ale Iwonka ma o numer czy o pół mniejszą stopę
Co do zdjęciami z nk nie przejmujcie się - chłop strasznie to przeżywa no i umieszcza zdjęcia jakie ma . A że nie umie inaczej wyrazić swojego bólu to robi to w ten sposób . Po prostu może nie umie inaczej sie wyrazić . Jest przesympatyczny gość który bardzo pomaga jak i cała rodzina Mamie Iwonki
Pozdrawiam - zaraz znikam bo za 4 godz wstaje . Życzę dobrej nocy a tu podaje Link do strony

http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:37   #489
Liwia92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
to juz tutaj było
Ok, przepraszam, nie zauważyłam
Liwia92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:43   #490
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liwia92 Pokaż wiadomość
Ok, przepraszam, nie zauważyłam

nie no przepraszac nie masz za co raczej pilnujemy zeby sie tu te same informacje co chwila nie pojawialy.
Stary 2010-08-08, 23:45   #491
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
No niestety, echh.

To by było kompletnie bez sensu. Znalazłam takie informacje : http://www.genmed.pl/badania_kryminalistyczne.php od 3 dni roboczych takie badania. Ale to juz trwa teraz tydzien + te dwa tyg co zapowiedzieli. Strasznie długo, ale w sumie ja sie nie znam . Pamietam na studiach na kryminologii profesor mówił nam, ze wystarczy tydzien, ze oni zwykle po kilku dniach juz maja wyniki.
W serialach ogólnie kłamią z tymi badaniami, bo robią to w kilka minut Badanie DNA w szybkim tempie myślę, że jest do zrobienia w 2-3 dni, ale w praktyce wiadomo jak bywa..
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 23:47   #492
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
wypaśnie że ktoś na mnie poczekał ;/

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

poza tym że chamsko skopiowane to co ja napisałam, wypadałoby mi chociaż o tym powiedzieć CO NIE?

To chyba bez znaczenia, kto zakłada kolejną część wątku. Najważniejsza przecież jest Iwona!

A w ogóle witam ponownie
Przez parę dni nie udzielałam się w wątku, za dużo kłótni, trolli. Dobrze, że Złośliwiec zrobił z tym porządek

Co do Iwonki...tak czekałam, czekałam na nowe wieści i się nie doczekałam. Ok., sporządzono portret pamięciowy człowieka z Ręcznikiem, ale szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że jest dość...słaby
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:49   #493
ruda_na_myszach
Przyczajenie

Miłe Panie, jeśli nawet badania DNA byłyby szybciej, to z czym policja niby miałaby je teraz porównać?
ruda_na_myszach jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:50   #494
Melissa86
Zakorzenienie

To co z jej telefonem komórkowym?? Ktoś wie co to był za model?? Szukamy na allegro tak jak butów??
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:50   #495
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
Moje Panie w związku z tym że nie mogę być wszędzie -polecam stronę - co prawda jest w rozbudowie i się uczymy jeszcze ale tam zawsze będą informacje - świeże .
Tutaj też będę się starał - jak byście coś znalazły dajcie znać na priv
dziękuje serdecznie za zdjęcia butów - rozmiar ich był 37 bo to były mamy buty ale Iwonka ma o numer czy o pół mniejszą stopę
Co do zdjęciami z nk nie przejmujcie się - chłop strasznie to przeżywa no i umieszcza zdjęcia jakie ma . A że nie umie inaczej wyrazić swojego bólu to robi to w ten sposób . Po prostu może nie umie inaczej sie wyrazić . Jest przesympatyczny gość który bardzo pomaga jak i cała rodzina Mamie Iwonki
Pozdrawiam - zaraz znikam bo za 4 godz wstaje . Życzę dobrej nocy a tu podaje Link do strony

http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php
To może warto wstawić tam informację o zaginięciu, o poszukiwaniach, kontakt? A nie tylko przypadkowe zdjęcia.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 23:53   #496
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tiramisu_ Pokaż wiadomość
W serialach ogólnie kłamią z tymi badaniami, bo robią to w kilka minut Badanie DNA w szybkim tempie myślę, że jest do zrobienia w 2-3 dni, ale w praktyce wiadomo jak bywa..
No własnie. Myslałam, ze do konca tego tyg. sie dowiemy czegos
Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

To chyba bez znaczenia, kto zakłada kolejną część wątku. Najważniejsza przecież jest Iwona!

A w ogóle witam ponownie
Przez parę dni nie udzielałam się w wątku, za dużo kłótni, trolli. Dobrze, że Złośliwiec zrobił z tym porządek

Co do Iwonki...tak czekałam, czekałam na nowe wieści i się nie doczekałam. Ok., sporządzono portret pamięciowy człowieka z Ręcznikiem, ale szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że jest dość...słaby
Pewnie, ze najwazniejsza. Muszy ma tymczas, niedlugo pewnie sie wypowie (tydzien ? )

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ruda_na_myszach Pokaż wiadomość
Miłe Panie, jeśli nawet badania DNA byłyby szybciej, to z czym policja niby miałaby je teraz porównać?
Mysle, ze na poczatek by sprawdzili, czy nie ma na nim sladow DNA Iwonki
Stary 2010-08-08, 23:59   #497
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 00:22   #498
1985SiWA
Zakorzenienie

nie wiem czy dobrze mysle, jesli nie to sorry, ale przyadloby sie zamiescic równiez na stronie informacje o nagrodzie (bo takowa jest - 25 tysięcy) za pomoc w odnalezieniu Iwony, to by poniektorych napewno zmotywowalo.
Stary 2010-08-09, 00:26   #499
nieswiadoma90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
To moze tam powinno sie szukac,jakies zdjecia,portrety,juz sama nie wiem,mimo,ze nie znam tej dziewczyny to sen mi spedza z powiek.
Wydaje mi się,że ze względu na powódź,która przeszła przez Bogatynię szukanie i rozwieszanie tam zdjęć będzie niestety mało realne.

nieswiadoma90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 00:35   #500
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
nie wiem czy dobrze mysle, jesli nie to sorry, ale przyadloby sie zamiescic równiez na stronie informacje o nagrodzie (bo takowa jest - 25 tysięcy) za pomoc w odnalezieniu Iwony, to by poniektorych napewno zmotywowalo.
Fakt . Na forum Bartka Bogacza wielu ludzi nie kryło , że tylko po to wchodzi na to forum i szuka. Niestety w wielu wypadkach ludzie obudziliby się i chcieli szukać gdyby czarno na białym mieli że coś za to dostaną. Myślę że na plakatach i stronie Iwony powinny być o tym duże i czytelne wzmianki

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 00:54   #501
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Fakt . Na forum Bartka Bogacza wielu ludzi nie kryło , że tylko po to wchodzi na to forum i szuka. Niestety w wielu wypadkach ludzie obudziliby się i chcieli szukać gdyby czarno na białym mieli że coś za to dostaną. Myślę że na plakatach i stronie Iwony powinny być o tym duże i czytelne wzmianki
tez tak myśle, tym którym zalezalo by na pieniazkach to zaczeliby na wlasna reke węszyć. A moze nawet w ich mniemaniu "nieistotne fakty" stałyby sie istotne, a jak wiadomo kazdy trop jest cenny.
Stary 2010-08-09, 05:34   #502
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
To może warto wstawić tam informację o zaginięciu, o poszukiwaniach, kontakt? A nie tylko przypadkowe zdjęcia.
prosze cie to jest jego osobisty profil i może se wstawiać jakie chce zdjęcia nawet te przypadkowe

witam z rana mam nadzieje ze dziś będą jakieś dobre wieści,a najlepiej jakby Iwonka sie dziś znalazła

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 07:07   #503
sandrunia88
Raczkowanie

Kiedys mialam sytuacje (w 2007 roku), ze zostalam napadnieta w prawie centrum Wrzeszcza... Material gen. chyba byl po miesiacu , do tego czasu policja traktowala mnie jak glupia nastolatke,ktora sama sobie cos wymyslila. Byly grozby wysylane smsami, telefony... Po tym jak znaleziono na plaszczu material genetyczny dwoch mezczyzn policja powedziala mi, ze wszystko bedzie na monitoringu, bo to w miejscu gdzie sa kamery. Przez ten caly czas czulam sie jak podejzana bardziej niz jak ofiara. Czynnosci takie jak sikanie do kubeczka specjalnego przy POLICJANCIE itp - normalka... To bylo kilka ladnych lat temu. Do tej pory sprawcow nie odnaleziono, dlatego nie wierze , ze jak sami nic nie zrobicie/zrobimy to sprawa nie ruszy do przodu. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie. W sumie bardziej to dotyczy rozmowy na tym drugim forum, bo tam jest ostatnio temat policji poruszany, ale nie jestem tam zalogowana, wiec pisze to tu. Dzialacie i nie czekajcie na to, ze policja cos zrobi!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 08:42   #504
Piekielny_Aniolek
Raczkowanie

Czyli dalej nic nie wiadomo

po prostu "Łobuziara na obcasach"

Kocham Cię R

http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png
Piekielny_Aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:44   #505
shiava
Zadomowienie

Nowy dzien, mam nadzieje ze cos się dowiemy..

Wiecie co mnie przerazilo? Dzis w pracy wlaczam forum i mowie: Mam nadzieje ze wreszcie sie odnajdzie...
Laska obok zapytala: Kto?
No i jak mowie ze ta zaginiona dziewczyna, z Gdanska, zaczely sie pytania.

Jaka, kto to? O co chodzi? Normalnie bylam w szoku, bo rozmawialam z 4 osobami, i NIKT nic nie wiedział o zaginieciu Iwony.
Przez tyle czasu 4 dorosle osoby, korzystajace z netu i TV nie slyszaly ani slowa.

Chyba powinno sie czesciej mowic na ten temat w TV, wiecej dac zdjec w gazetach i mowic w radio..
shiava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:46   #506
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość

Wiecie co mnie przerazilo? Dzis w pracy wlaczam forum i mowie: Mam nadzieje ze wreszcie sie odnajdzie...

Jaka, kto to? O co chodzi? Normalnie bylam w szoku, bo rozmawialam z 4 osobami, i NIKT nic nie wiedział o zaginieciu Iwony.
Przez tyle czasu 4 dorosle osoby, korzystajace z netu i TV nie slyszaly ani slowa.

Chyba powinno sie czesciej mowic na ten temat w TV, wiecej dac zdjec w gazetach i mowic w radio..
Jak ja opowiadałam moim znajomym to też nikt nic nie wiedział.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 08:51   #507
moniula01
Wtajemniczenie

a moi znajomi wszyscy wiedzą o zaginięciu Iwony - ale my jesteśmy z pomorza ..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-09, 08:57   #508
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shiava Pokaż wiadomość

u mnie też nikt nie wiedział tż i rodzice jedynie mieli świadomość, ze "dziewczyna na pomorzu zaginęła", ale bez szczegółów. NIKT poza nimi... (a korzystają zarówno z tv jak i neta!)
Stary 2010-08-09, 09:04   #509
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Nie wiem czy było, ale:

http://www.wprost.pl/ar/205056/Gdzie-jest-Iwona/
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 09:06   #510
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie, dobrze myslisz
Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
u mnie też nikt nie wiedział tż i rodzice jedynie mieli świadomość, ze "dziewczyna na pomorzu zaginęła", ale bez szczegółów. NIKT poza nimi... (a korzystają zarówno z tv jak i neta!)
U mnie to samo

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości