|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Magerko- będą zdjęcia , musowo
i realcje będziemy nad ranem zdawać czy nas fala nie porwała. Wzniesiemy toaściki za wszystkie cycolinki- no a za te przyszłe to po dwa razy Mykam i ja już Magerko I Wszystkim papa
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#3782 |
|
Rozeznanie
|
Mya , magera - moje luny!!! ja tez zmykam juz do lozeczka...buziam was mocno...
MYA - to i nasze zdrowko wypijcie... ![]() Magera - poczekamy sobie w doborowym towarzystwie...
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop
melduję, że żyję właśnie wysmarowałam pięknego obszernego posta i mi go oczywiście wcięło ![]() no, Mya przy takim wietrze to oprócz tego, czy żelki pływają można też spróbować nauczyć je latać ![]() całe szczęście widzę, że nasza Czarodziejka cała i zdrowa z tego by wynikało, że jednak tegoroczne molo jest Ci przeznaczone ja co spakowałam to spakowałam bluzeczki raczej proste, nic nadzwyczajnego za to wszystkie do chodzenia bez staniczków jak jeden nauczone więc mam nadzieję, że przymkniesz oko na moją skromną garderobę ja tam będę robić tylko za tło dla Twoich wspaniałości i mi to najzupełniej odpowiada (byłam padnięta jak się pakowałam, więc nie stać mnie było na nadmiar fantazji ale co tam, cycuchy wiele nie potrzebują.. przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia Magerka i Pink-pewnie, że będzie raźniej Wam razem odliczać a 3,5 mies..co to jest? niewiele za to jakie wypasione Święta ![]() no i wkroczycie w nowy rok ze świeżutkimi nabytkami (akurat ten pierwszy miesiąc to czas największej frajdy )Magerko-nie ma co tęsknić będę zaglądać, a nad morzem to wygląda na to, że obie będziemy lapki miały więc jakoś damy radę Pink-co do fazy.. podobno różne dziwne rzeczy się mówi w tym stanie pytałam pielęgniarek, ale mi poskąpiły sekretu że to one niby tego nie słuchają ![]() akurat ![]() więc nie wiem, a szkoda, bo ja i przez sen zdarza się, że gadam ![]() szczególnie gdy przeżywałam jakieś burzliwe okresy w życiu, to było nagminne ![]() więc ciekawe, co tam pod tą narkozą.. no ale nie powiedzieli a co tam u Naszej Drogiej Listopadowej? mam nadzieję, że wszystko dobrze ![]() Listopadzia, dawaj znaki życia i Ty była kiedyś taka piosenka.. "wysyłaj choć puste koperty.. (bym wiedział że wciąż kochasz mnie ).."buziam wszystkie Dobrej Nocki
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale żeście przez kilka dni naskrobały ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() Ja też życzę już Kolorowych snów i dziubam Was Wszystkie |
||
|
|
|
#3785 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę, że takie spotkanko będziecie miały nic tylko pozazdrościć tych wspólnych chwil. Ja chętnie bym się podłączyła, ale niestety nie mogę. Nic, może jeszcze okazja się znajdzie. Wypijcie nasze zdrówko Kochaniutkie, bawcie się dobrze i róbcie dużo zdjęć, bo my z pewnością będziemy je podziwiać ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cycolinki wczoraj byłam na kajakach. Cały dzień wiosłowałam... choć przyznam się, że trochę się bałam (jutro 7 tygodni). Ale wszystko było ok, tylko kręgosłup boli od tego oparcia. Od razu po powrocie do domu bacznie je obejrzałam, ale nie były spięte, ani nie bolały więc, tylko je wymasowałam i dzisiaj też jest w porządku.
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-11-09 o 12:24 |
|
|
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
hej
Mya, maceratka - ale ja wam zazdroszcze !!! 3miasto ponownie i znowu we dwie i Listusia spotkacie i Ewe... oj bedzie sie dzialo tam u was !! polywajcie na plazy "po warszawsku" za mnie ok? (po warszawsku=dupa po piasku oh juz sobie wyobrazam wasze spacerki nad morzem, slonce, drinki, rozgrzane opalone ciala... jak ja tesknie za takim czasem ![]() moze po nowym roku sobie nadrobie i tez wkoncu na jakies wakacje wyjade ![]() pzdr laseczki
|
#3787 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Boooliii... biore ketonal, ale tak jakos dziwnie.juz jestem w domu, a tu taki balagan bo nic nie moge robic, a nawet jak bede mogla to nie kiwne palcem, nie bede sie przeciazac, jeszcze nie daj cos sie stanie...troszeczke mi ropa leci, ale nie duzo. wyjsciowy mialam 70A. Dziewuszki nie martwcie się - dodam fotki, ale jak cycki beda wygladaly po ludzku, bo n razie to ja samam na nie nie chce patrzec - moje biedne cycunie
))jestem szczesliwa, ale bede przeszczesliwa jak zaczna wygladac uwodzieicelsko i sie zagoja ))))))))))))))))))))))wy teraz wszystkie gdzies jedziecie??? |
|
|
|
#3788 | |
|
|
Cytat:
ja na razie siedze w miescie... bede miala zabieg na poczatku wrzesnia chyba. Darling misiaku, nie martw sie o nic, na pewno wszytsko sie ladnie zagoi ) boli bo musi bolec, z reszta skoro udaje ci sie posiedziec troche na forum znaczy ze nie jest tak zle )) jestesmy z toba ) i jak juz sie troche zalecza to pokazuj zdjątka
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
Darling, biedactwo, trzymaj się, nic teraz nie rób, nie forsuj się. Masz wszystkie maści i coś do odkażania??? kurcze trzeba poczytać jakie witaminy brać żeby rany się goiły szybciej, ja wiele razy testowałam tribiotic antybiotyk naprawde skuteczny, siemię lnianie na rany ładnie podsusza i goi, ale niestety na miesięń który miałaś odseparowany nie ma rady...tylko masaż bardzo delikatny. trzymaj się już najgorsze prawie za Tobą
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3790 | |
|
|
Cytat:
jestescie kochane )
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Raczkowanie
|
nie wyobrażasz sobie masować hhehehehhe :P ale pamiętaj, że trzeba...zastały mięsień przestaje być elastyczny...wiotczeje a tego efektu nie chcemy bo ma byc hehehhe prężny :P....sorry jestem po biologii
czasem mnie ponosi
|
|
|
|
#3792 |
|
Raczkowanie
|
A ja byłam w weekend na wsi
i grzyby zbierałam taki mały reset przed kolejnym tygodniem pracy .Mam jeszcze pytanie odnośnie badań : dr mi zapisała , zebym zrobiła : - gr. krwi i Rh -morfologia -mocz -HBS I HCV - USG piersi - RTG klatki piersiowej -zaświadczenie od lekarza prowadzącego , ze mogę być poddana operacji ( mam astme) i mam tu jeszcze jeden podpunkt ale za cholere docyztać nie moge ... - czas krwawienia i krzepnięcia chyba... jeszcze jakieś badania powinna zrobić>>?? czy coś jeść ? czego nie jeść? mam zabieg na 15 września... więc jeszcze miesiąc ponad ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Darling... życzę szybkiego "kuszenia" ![]() Ból da się wytrzymać? ile zwolnienia z pracy trzeba wziąć? w sumie mam w biurze kanapę:P rozłożę się ...laptop na kolana Jeszcze mam tyyyyle czasu a denerwuję się jak wariat jakiś... wszystko chcialabym wiedzieć a jak wrażenia?? patrzysz w dół i nagle skrzywienie? czy mega uśmiech?![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3793 |
|
Rozeznanie
|
darling - glowa do gory... zobaczysz zaraz wszystko bedzie ok... i bedziesz mogla cieszyc sie swymi blizniaczkami...super...
maceratka - buziaczek slonko... super,ze sie odezwalas.... listopadzia - witaj kruszynko... sweet - widze ,ze poniedzialek i wszyscy sie pojawili...muaaa ![]() A ja dzis mialam taki sen!!!!!!! Snilo mi sie ,ze maialam juz cycochy...hihihii i takie dosc spore... i nic mnie nie bolalo.....
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innych badań nie miałam zleconych, choć przywlokłam do kliniki wynik ekg i echo serca ![]() ![]() ![]() Na dwa tyg. przed op. musisz odstawić leki zawierające kwas acetylosalicylowy, natomiast masz w tym czasie łykać rutinoscorbin ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Pinky - cześć Słoneczko postaram się bywać częściej ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Nerwy normalna sprawa . Jak to mawia dr S - tylko głupiec się nie boi albo ten, który ma coś z głowąJa się cieszyłam na tą operację i jednocześnie bałam - głównie znieczulenia ogólnego (że się nie obudzę ).A przed samą op., po podaniu głupiego jaśka popłakałam się jak bóbr |
|
|
|
|
#3795 |
|
Rozeznanie
|
To czy trzeba masować, to zależy od zaleceń lekarza. Najlepiej słuchać swojego dr. Mój dr każe masować tylko blizny, piersi nie.
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
A dziewczyny... pwoiedzcie mi jeszcze co ze stanikami...? mi dr powiedziała , ze nie ma sensu kupowac tego specjalnego stanika tylko w galerii w Gattcie kupic bezszwowy tkai sportowy... ze skzoda kasy na ten specjalny bo bede go nosic tylko 2 tygodnie. co wy o tym myslicie??
|
|
#3797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
w sumie racja... a Wy jakie nosiłyście?
|
|
#3799 |
|
Wtajemniczenie
|
topy, staniczki..
miekkie, bezszwowe, na szerokich ramiaczkach, z gruba guma podtrzymujaca biust ,ktora nie moze sie wrzynac w fald pod piersia oraz w blizny firmy polecane , to : Triumph,Hanna Style
|
#3800 |
|
Rozeznanie
|
Ja nosiłam stanik pooperacyjny z wszytym pasem, który miał za zadanie spychać piersi na dół, by się ładnie ułożyły. Dostałam go od mojego lekarza. Ale jeśli tobie pani dr każe kupić top, to tak zrób. Inne dziewczyny od pani dr też chodziły w topach.
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Preferowane firmy: HannaStyle i Gatta. Z droższych Triumph Kashanti - ja zakupiłam z HannaStyle i były ok
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-09 o 16:53 |
|
|
|
|
#3802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz znow wracam do nich, wg.mnie lepiej formuja piersi
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
To się cieszę
a jak już zaczęłam pytać ... to czy jest możliwe , że po operacji na skórze, która w końcu mocno musi się rozciągnąć, pojawią się rozstępy...?
|
|
#3804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec dbaj juz o nie teraz, samruj balsamami, oliwka...
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3806 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki...
mam pytanko??? ktore implanty sa wieksze...czy 420cc okragle czy 400cc anatomy??? bo z tego co pamietam jak pisalyscie,ze anatomy sa wieksze...albo sie juz pogubilam... jak to dokladnie wyglada???
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej hej na naszym forum generalnie panowało przekonanie, że anatomiczne wydają się wizualnie mniejsze od okrągłych tej samej pojemności (= okrągłe wydają się większe od anat.tej samej poj.) a obiektywnie większe są te, które mają większą pojemność a jeśli jest ta sama, to są równe ![]() ale efekt wizualny jest różny bo anatomy tracą na projekcji na korzyść wydłużonego kształtu a projekcja w dużym stopniu wpływa na odczucia wielkościowe ![]() prościej to ujmując, okrągłe to te, które wizualnie przy tej samej pojemności prawdopodobnie będą wydawać się większe ![]() więc 420 okrągłe mogą wyjść (wizualnie)sporo większe od 400 anatomów za to 400 okrągłe być może wyjdą porównywalne do 42o anat. oczywiście to tylko taka teoria bo i tak efekt jest pewnie sprawą indywidualną Kashanti- przyjęłam zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- no, to mniej więcej i ja miałam na myśli ![]()
|
|
#3809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super dziekuje slicznie laseczki
|
|
|
#3810 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja będę tam nocowała tylko w czwartek i piątek, czyli czwartkowym popołudniem zajadę, a w sobotę wieczorkiem się zmywam ![]() Cytat:
i za zdrówko każdej cycolinki z osobna ale będzie biba ale i Ty widzę sie trochę wybawiłaś Cytat:
że ciężko powiedzieć, która lepsza ![]() więc "po warszawsku" będzie jak się patrzy ![]() i morze pozdrowimy od Ciebie.. zamek z piasku ulepimy.. ![]() a tą Marzannę to Ty wreszcie spaliłaś, Sweet? bo nie pamiętam ![]() bo jak nie to i o Marzannie pomyślimy buźka Cytat:
kto by pomyślał.. prorocze masz te sny, słowo daję ![]() i to przewidywanie przyszłości z całkiem przyzwoitym wyprzedzeniem ![]() Cytat:
poboli i przestanie a bałagan nie zając, wiesz.. ![]() foteczek już nie mogę się doczekać a póki co- jak najlżejszej rekonwalescencji Cytat:
ja też miałam topik, taki właśnie z Gatty, nic nadzwyczajnego, ale taki właśnie zaleca dr, więc co tu wiele filozofować.. jak już odchodzisz w nim przepisowe 2 tygodnie to z przyjemnością rzucisz go w kąt, więc że jest taki sobie średnio ładny..pikuś.. ![]() co do rozstępów, to znowu Samii że przy op.piersi nie powstają nowe, czy jakoś tak.. że nie ma takiej opcji.. ja tam nie wiem, rozstępów nie mam, za to popękało mi chyba trochę naczynek na piersiach.. ciekawe, czy można było tego uniknąć.. pewnie tak
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

i realcje będziemy nad ranem zdawać czy nas fala nie porwała. Wzniesiemy toaściki za wszystkie cycolinki- no a za te przyszłe to po dwa razy

złamiemy kilka serc 

i jak juz sie troche zalecza to pokazuj zdjątka