![]() |
#1291 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() i czekamy na foty fryz ![]() czym? ![]() Cytat:
![]() (zamiast tego mam katar i co chwilę biegam do wc - przeziębienie, no... ![]() ![]() ![]() Tylko te parę tygodni... ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1292 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pfff...zawsze mówię:to jedz a nie trzymasz na talerzu-kot był pierwszy a kotlet nie był podpisany,ewentualnie przejdz na wegetarianizm ![]()
![]() |
#1293 |
grozi wypollizowaniem
|
wygwiazdkowuje mi linka z YT
![]() chodziło mi o tę piosenkę ale w wersji live: http://www.youtube.com/watch?v=WHNtwGe3zZ0 w ogóle oni lepiej na zywo mi sie podobają...zreszta Cinema Strange ![]()
#1294 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja dopiero teraz moglem sie w pracy zalogowac na wizaz ![]() Ja tez bede powtarzac jak w mantrze Nie cierpie Cyfrowego Polsatu i ich klientow do obslugi! Nie cierpie Cyfrowego Polsatu i ich klientow do obslugi! Nie cierpie Cyfrowego Polsatu i ich klientow do obslugi! Nie cierpie Cyfrowego Polsatu i ich klientow do obslugi! Nie cierpie Cyfrowego Polsatu i ich klientow do obslugi! Nie cierpie Cyfrowego Polsatu i ich klientow do obslugi! ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja znalazłam kolejną stronkę z biżuterią historyczną i znów mnei chcica najszła na takie cudeńka ![]() ![]() http://www.bizuteria-srebrna.com/ofe...00&page=0&lang= W sobotę się z kolezanką z podstawówki widziałam i powiedziała, ze ma za rok we wrzesniu wesele. Tylko nie zdążyłam spytać czy duże i starych znajomych też zaprosi ![]() Ale już się wszystkie kolezanki wokół srają, że wesele, że disco polo, że kreacje, fryzjerki, że trzeba będzie sobie osobę towarzyszącą znaleźc i pla pla pla... Grr, i tak cały rok będą mnie teraz wkurzać paplaniem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-09 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
Kameno!
Mam Aromatics E. oraz twoją odleweczkę- co byś powiedziała na to?
#1297 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
AE stare czy nowe?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | |||
Zakorzenienie
|
hmm, po roku spędzonym w SB już sama nie wiem czego się spodziewać
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a dziękuję ![]() ![]() ![]() wrzucę coś jak wrócę z gór ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
#1301 |
Nindżopesz
|
![]() Mnie za przeproszeniem chce się rzygać latem - jestem ciągle spocona, wymęczona, kostki spuchnięte, letnie kreacje mi się skończyły i w kółko chodzę w tym samym, w tramwajach śmierdzi bo ludzie chyba oszczędzają wodę, remontować też ciężko w taki upał... A jeszcze jak słyszę teściową i jej "jedźmy na działkę poopalać się i pograć w badmintona" to mam ochotę palnąć ją w zębiszcza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
No i wróciłam.
Po długich bojach wszystko załatwiłam ( dzięki za kciuki ) i "łupież" im zostawiłam ![]() Ciekawa jestem czy ktoś zauważył jak wyglądał fotel po tym jak wstałam ![]() Red: W sprawie lata solidaryzuje się z Tobą. Jest za gorąco i za duszno.Wszystko wokoło (wraz ze mną) jest spocone. Nie podoba mi się ze połowa mijanych osób śmierdzi niedomyciem sie. O komunikacji publicznej rozpisywać się nie będę bo chyba większość osób wie jaki w nich panuje fetor. Ja tam jestem zwolenniczką temperatur około od 15 do 25 stopni (i umiarkowanego nasłonecznienia).
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-09 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1304 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam błąd- zważyłam się, tzn z wyniku jestem zadowolona, ale boję się, żeby nie wróciły wariacje na temat wagi...
No i z atracji domowych- przez cały tydzień od 9tej do 16stej nie ma wody. Oczywiście Gucio to już dwukrotnie wykorzystał ![]() Aha, dziś wieczorem umówiłam się z przyjaciółką na telekonferencję dot. emula pt. "Kto jest osłem" ![]()
#1305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to jedyne dni, kiedy się dobrze czuję i chce mi sie żyć, a przez resztę roku jest mi chujowo zimno i źle, jestem nieszczęśliwa, zdołowana, zmarznięta i hibernuję trzymając się tylko i wyłącznie nadziei, że kiedyś znów będzie słońce... i będzie można znów pojechac na wycieczkę... ![]() W dodatku mam kiepskie zdrowie i bez przerwy mnie męcza zatoki albo gardło albo jakies przeziębienie, albo mi nogi marzną tak, ze aż bolą i spać nie mogę ![]() I tak przez ***ane *******one 3/4 roku ![]() ![]() ![]() edit: wystarczy, ze wczoraj w nocy nie mogłam zasnać, bo mi w jednbą nogę było strasznie zimno, a już nie miała siły, żeby wstawać i o północy sobie gorącą kąpiel robić ![]() Cytat:
![]() Jerzego Stuhra zaproście ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-09 o 14:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziemy na Malagę?- tam tak jest przez cały rok
![]() |
#1307 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
ano mamy
![]() mówi, mówi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki żeby jednak żadnej oślicy nie było ![]() Cytat:
![]() w sumie to mam podobnie (marznięcie nawet przy 18-20 stopniach, zatokowo-gardłowe problemy) ale i tak 100000 razy bardziej wolę pogodę jesienno-wiosenną niż to ble upalne, zapocone i przesłonecznione lato w którym nie da się w ogóle żyć.... choćby z praktycznego punktu widzenia - jak zimno zawsze da radę się bardziej ubrać albo wypić coś rozgrzewającego - odwrotnie nie da rady ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co mi po cioeplejszym ubieraniu, jak ja zimą wypełzając z łóżka przed 6 rano trzęsę się czasem jak w febrze, bo w moim domu jest zimno ![]() ![]() Kiedyś w pokoju miałam zimą 15 stopni ![]() ![]() ![]() edit: matko, ale mi się humor z***ał, jak pomyślę, że już połowa sierpnia, a potem znów przez 3/4 roku będę w duszy wyć z rozpaczy na dźwięk budzika i myśl, że muszę wystawić choćby palec spod szczelnego owinięcia kołdrą i za*****lać do Wawy ciemną nocą ![]() Dobrze, że zaraz końćzę pracę - lecę na dwór - na słońce! na słońce! Nałapać, nachapać się promieniami, naładować baterie słoneczne, żeby mi się chciało żyć i chcieć... ![]() A to se pomarudziałm... ![]() edit2: i wygrzać nogę, bo już się w klimie zaczyna odzywać... Wiecie, co muszę chyba z tym się kiedyś do lekarza przejść, bo mam tak, ze jak mnie przewieje albo mi nogi zmarzną, to w nocy mnie piszczele bolą ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-09 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
grozi wypollizowaniem
|
krotka to jest złota polska jesien-czasem trwa ze 3-4 dni
![]() w ogóle to ja lubie ciuchy z dlugimi rękawami ![]() Maja-a na nogi nie pomaga załozenie skapet na noc? ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- zbieram oferty w celu rozprawienia sie z tematem okien na razie wygląsda to tak: plastik Oknoplus (podobno dobre)-2600 drewno-Sokółka (okna sosnowe)-3450 drewno Urzędowski (okna dębowe)- 4350 i co byście zrobiły?
#1310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sosnowe okna ![]()
![]() |
#1311 |
grozi wypollizowaniem
|
a widzisz-nie wiedzialam-sosnowe są złe? podobno to standart, chociaz np urzędowski juz nie robi sosnowych w ogóle. czyli tylko dąb lub meranti wchodzi w grę? czyli powoli zaczyna mi sie rozjaśniac ![]()
#1312 | |||
Zakorzenienie
|
ja jestem po środku
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie już były 2 burze. A ja w międzyczasie sobie paznokcie zrobiłam (chociaż nie umiem za bardzo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | ||
Zakorzenienie
|
Dlatego wczoraj Ci pisałam ,ze jeśli drewniane to tylko dobrych firm.Bo porządne drewno jest,często klejone,tzn ze sklejek,albo jak np napisałaś dębowe.
Nie sprawdzisz przecież ile ta sosna wcześniej leżała i schła,może się okazać ,że świeża i po kilku miesiącach zacznie Ci się sączyć żywica.A okno zacznie się rozsychać.
![]() |
#1314 |
grozi wypollizowaniem
|
skarbiatko! powiedz szczerze-czy ty nie osiwiałaś i nie rozwiodłas sie przy remoncie?
![]() ![]()
#1315 |
Zakorzenienie
|
aha, wiem o co miałam jeszcze pytać
![]() Polly, jak tam akcja z kupowaniem Molecule 02? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1317 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w ogole to pomyliłam bo to sosnowe to był Stolbud Włoszczowa-ale jeden pies chyba.. doswiadczona kolezanka co wybudowała dom tez odradza drewniane... to chyba klamka zapadła-bo na dębowego urzędowskiego nie dam tyle kasy-łącznie z paraoetem to bedzie z 5250...a plastik ze wszystkim 3200....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1319 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
umówiłam sie z cbr na przelew na dziś-więc myśle ze wysyłka za jakies 2 tyg-bo za tydzien ja tez wyjeżdzam i tak licze ze jak wrócee to juz bedzie czekało i szybko rozleję. jak chcesz to dawaj teraz adres Cytat:
![]() ![]() ![]() mowie wam remont to zuuuuooooooooo-nawet mały ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- teraz jeszcze mogę podywagować czy białe czy w okleinie ![]() ![]() myślałam nad czornymi-ale...nie produkują takich ![]() potem myslałam ze moze biale-ale z fakturą drewna i co sie okazało?-nie ma takich ![]()
![]() |
#1320 |
Nindżopesz
|
Uuu, Maja, to Ty jesteś ciepłolubna. Chociaż mam inne spojrzenie na pogodę - jak na moje oko to od maja do września jest gorąco, duszno, smrodliwie, od listopada do lutego lodownia i smród czosnku w komunikacji miejskiej a jedyne sensowne miesiące to marzec, kwiecień i październik. Tak se myślę, że powinnam po prostu kupić klimatyzowany samochód bo najbardziej wkur... mnie ludzki smród.
A w tym roku kiedy będzie jesień? Ta mniej złota, w sensie chłodniejsza? Bo chciałam wziąć urlop na okoliczność spadających liści, ognisk etc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.