![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
filmik już poszedł. konto na yt jest bezpłatne, a jego założenie trwa chwilkę
![]()
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Nie udało mi się przeczytać całego wątku, być może było coś takiego organizowane, ale czy jakaś większa grupa osób zebrała się na poszukiwania na "własną" rękę ?
Można zrobić tak jak w przypadku zaginionego w Warszawie Bartka Bogacza, gdzie zbierały się tłumy warszawiaków i wyruszały na poszukiwania we wszelakich miejscach Warszawy. Nie przyniosło to skutków - fakt, ale nie wiadomo jak byłoby w przypadku z Iwoną. Wiadomo, że policja coś robi, no , ale ona tyle razy zajmowała się poszukiwaniami, że mogła coś przeoczyć(co niby wydaje się nie prawdopodobne, ale jednak często jest prawdą) A jeżeli opcja z osobą, która ją spotkała wyobijaną jest prawdziwa, to na skutek np. pobicia sama Iwona mogła stracić pamięć i błąka się gdzieś(czasem warto złapać się chociażby takiej wersji, która mimo wszystko wydaje się w tym przypadku optymistyczna) Być może takie akcje poszukiwania były już zrobione, przyznam się, że jeszcze całych wcześniejszych wątków nie doczytałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Raczkowanie
|
znalazlam podejrzany post na kowbojkach pewnie to zarty
http://www.kowbojki.pl/pokaz/czy-zna...obieta-k-69089 cytuje "Czy znajdzie się tutaj piękna kobieta,k która pójdzie ze mną na długi spacer w klapkach lub boso,a następnie pozwoli wylizać swoje zmęczone stop. Chciałbym sprawdzić,czy przeżyłbym lizanie takich bardzo zmęczonych damskoch stóp. Więc jakby była jakaś chętna z Trójmiasta to niech da znać foty nie będę publicznie dawać, bez przesady,wyglądam na 10 lat mniej niż mam, mam 29 a wyglądam na około 18-19, czy jestem przystojny to nie wiem,kwestia gustu, ładny na pewno, jak ostatnio usłyszałem od pewnej kobiety, |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie żarty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie muszą to być żarty, może to jakiś nierozgarnięty fetyszysta. Nie wiem jednak dlaczego wiążesz to z Iwoną, chyba troszkę przesadzasz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem?
Może ktoś jest fetyszystą po prostu. Oni są raczej niegroźni i nie wiem jaki niby ma to związek ze sprawą? ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zadomowienie
|
podczytuje Was, ale nie sposób jest przeczytać każdy wątek od deski do deski.
Nie wiem może było już o tym mówione, nie wiem - ale przecież ten facet z tym wózkiem mógł coś widzieć.. przesłuchiwany był, czy coś ? szedł jakby w kierunku Iwony.
![]() |
#638 |
Raczkowanie
|
To jakiś fetyszysta, nawet wiek się nie zgadza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
policji się pytaj czy był przesłuchiwany. My wiemy tylko tyle co piszą w prasie, mówią w TV albo co nam Pan Janusz podpowie, czyli niewiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Raczkowanie
|
no skojarzyl mi sie spacer na bosaka w trojmiescie, ale to zart widze po odpowiedziach niepotrzebnie wklejalam, sory
|
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
A skąd wiesz?
Podobno zostało przesłuchanych bardzo dużo osób, w tym pewnie on ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że na tym wątku wypowiada się coraz więcej osób mądrzejszych od policji, prokuratury i całego świata... oraz osoby, które nie przeczytały połowy artykułów o Iwonie i pytają o coś, co już dawno zostało przedyskutowane.
Jest to strasznie męczące... |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Raczkowanie
|
Napisałem 'raczej' bo tak przypuszczam, to osoba była jedna z kluczowych osób które widziały po raz ostatni raz Iwonę, co było widać na monitoringu. Myślę ze policja powinna uwzględnić to ze takiego pana przesłuchiwała. Mogę się również mylić - policja nie musi podawać wszystkich informacji.
Edytowane przez baczek_22 Czas edycji: 2010-08-09 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
na szybko zrobiony zestaw, może się przyda..
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2010-08-09 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zadomowienie
|
oh przepraszam wcale nie uważam sie za mądrzejszą od policji.. sorry, że się wtrąciłam!! ..
![]() |
#649 |
Raczkowanie
|
witajcie, dziwna ta sprawa z tym facetem z monitoringu. Gdyby był niewinny to by się juz dawno zgłosił. Tak się składa że jestem z poludnia Polski i od 17 do 24 lipca byłam nad morzem ale w Darłowie i gdybym po powrocie dowiedziała się że coś się zdarzyło w tym mieście w którym spędzałam wakacje to od razu bym zaczęła się tym interesować czy byłam w okolicach miejsca gdzie się coś wydarzyło. Nawet teraz gdyby sytuacja taka wynikła to starałabym się coś sobie przypomnieć, a jest to ten sam okres czasu gdy Iwona zniknęła a ten kiedy ja byłam na wakacjach. Pamiętam że w tą sobotę popołudniu rozpętała się taka nagła burza
![]() Albo sprawa monitoringu czy takie nagrania długo przetrzymują czy czasem po jakimś tygodniu nie kasują tego. Może za póżno zaczęli szukać nagrań, ciekawe jak to wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajmijmy się lepiej rozpropagowaniem wiadomości o Iwonce. Co z tym filmikiem, kto w końcu go wrzuca na YT? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
spódnica byla z podwyzszonym stanem taka jak wstawila dzieczyna wczesniej (nie pamietam nicka-sorki)
#652 | |
Zakorzenienie
|
A skąd wiecie, ze Iwona była dokładnie tak ubrana: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1281360194
bo jak już mamy zrobić zestaw jej ciuchów to najlepiej żeby były one takie same jak miała na sobie, a nie tylko podobne... tutaj już ktoś wstawiał jakąś spódnicę z wysokim stanem i wyglądała zupełnie inaczej, póki co to możemy być pewne tylko butów. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
skąd wy to wiecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
![]()
http://galeria.trojmiasto.pl/-42786....pozycja=0#foto
Niektorzy twierdza, ze facet od recznika ma z tylu dluzsze wlosy... Nie moge sobie przypomniec, czy ktos juz snul tutaj tego typu teorie... Moze facet pracowal przy budowie stadionu... Moze w ten rejon nalezaloby uderzyc ze "zdjeciem" goscia... Edytowane przez obserwatorka79 Czas edycji: 2010-08-09 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
wiem, że miała krótką spódnicę z wysokim stanem (moim zdaniem taką jak na zdjęciu) i bluzkę wpuszczoną w środek, na polyvore nie udało mi się tego "wpasować".
#656 |
Zakorzenienie
|
ok, ale to tylko Twoje zdanie i nie koniecznie to jest zgodne z rzeczywistością. Już lepiej zrobić coś tak jak było, a nie tak jak się komuś wydaje. Więc może poczekajcie z tym, trzeba Janusza zapytać o jej ciuchy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Rozeznanie
|
Moim skromnym zdaniem bardzo dobrze,ze policja nie podaje wszystkiego i tak dzięki nie którym wiadomością z gazety i netu potencjalny sprawca miał fory i mógł troszkę manipulować policją i detektywem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
widziałyście ? jak już było to przepraszam
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/art...ORZE/710709514 |
![]() ![]() |
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU Mam prośbę do wszystkich dziewczyn które maja blogi modowe, kosmetyczne czy też inne - wrzućcie tam ten film.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-09 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak na poprzedniej stronie jest o tym ![]() tzn teraz na stronie 21 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.