Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-09, 15:02   #2551
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Noo zrobiłam te pulpety , sos teraz zrobiłam pomidorowy i zalałam nim te klopsy.
Jakie są w smaku to nie wiem bo czekam na Tż z obiadek jeszcze jakieś mam nadzieje 40 minut.
Sos w każdym bądź razie dobry bo jego próbowałam... zapach w mieszkaniu nieziemski.
ale bym sobie zjadła

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:08   #2552
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI

Cytat:
Ana widzisz kochana jak to bywa, trza pół Polski zjechać , żeby dostać się do lekarza.
Ja z mojego miasta jeździłam kiedyś do ortodonty do Łodzi bo akurat to było w pierwszym roku jak były kasy chorych utworzone i moja kasa chorych miała ortodontę w ... Łodzi...

Nie mam już bloga bo się wkurzyłam i go zlikwidowałam bo nie miałam czasu na prowadzenie
A byłaś kiedyś na nim ? Chcesz jakiś przepis to mogę Ci napisać
O popatrz, a ja mieszkam nie daleko Łodzi, no jakieś tam 50 km i też chodziłam do ortodonty z Łodzi aczkolwiek przyjeżdżał raz w tygodniu do mojego rodzinnego miasta i to było na plus

A co do przepisu to chyba Ty pisałaś na żonkach o sałatce z kalafiora? chciałam się upewnić i znaleźć ew. info czy kalafior gotować w samej wodzie czy np. solonej bo nigdy nie robiłam takiej sałatki, a gdy gotuję kalafior dodaje zawsze trochę soli i cukru i nie wiem czy tu działo to tak samo?
A i bloga nie trzeba było usuwać przepisy by były... wystarczyłoby, że tam raz na jakiś czas poprostu byś się zalogowała i ot cały problem oj że Ci pracy włożonej w bloga nie było szkoda

Ale u mnie właśnie pogotowie słychać, pewnie się coś stało... brrr... nienawidzę tego sygnału...

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
a propo specjalistów.... chyba bede musiala isc do dentysty bo zaczyna mnie bolec zab ktory mialam rok temu robiony
O i apropo dentysty to mi się przypomniało, że kilka miesięcy temu bolał mnie ząb, poszłam do dentystki i ona mówi, że ząb zdrowy... i czy ma wiercić w zdrowym czy trochę poczekamy... no to mówię, że ok.. no i pobolał jeszcze kilka dni i przestał no i o do tej pory nie boli no i właśnie taka to filozofia
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:08   #2553
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja sukienka bardzo ładna i prawie nic nie widać , że prześwituje... poza tym latem to może prześwitywać :P
co racja to racja
strasznie współczuje problemów finansowych, a najgorsze jest to, że są one nie z waszej winy, jakbym dorwała ta twoją szefowa to bym jej nagadała
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:15   #2554
Daysy85
Zakorzenienie

Ana wiesz pracy mi nie było szkoda , bo pewnego dnia kiedy mi się bardzo nudziło wstawiłam tam z 10 przepisów , potem zdjęcia i gotowe.
Potem miałam kryzys , bo kiedy zobaczyłam te piękne przepełnione blogi pomysłami i zdjęciami zwątpiłam w swój blog i talent kulinarny i go skasowałam !!!

A sałatka z kalafiora była na żonkach gastronomicznych a nie na moim blogu bo już go wtedy nie miałam :P

Kalafiora sole , można dodać cukru ... to chyba żeby nie zżółkł tak?

Baja nie bój się ona jest kuta bita i wie jak się postawić i ustawić.
Ja mam gadane ale czasem potrafi mnie z tropu zbić dlatego muszę gdzie niegadzie dowiedzieć się pewnych informacji to będę mogła jej wtedy nagadać tak, że nie będzie miała mi już nic do powiedzenia.
Wiesz najgorsze jest to, że ona sprawia wrażenie takiej Boże do rany przyłóż i pogłaskaj ją po główce za sam fakt tego że żyje.
A jak przyjdzie co do czego to naprawdę ryj na jak się patrzy.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-08-09 o 15:28
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:18   #2555
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
O i apropo dentysty to mi się przypomniało, że kilka miesięcy temu bolał mnie ząb, poszłam do dentystki i ona mówi, że ząb zdrowy... i czy ma wiercić w zdrowym czy trochę poczekamy... no to mówię, że ok.. no i pobolał jeszcze kilka dni i przestał no i o do tej pory nie boli no i właśnie taka to filozofia
mnie tez by mogl przestac bolec sam.... ale zdrowy to on raczej nie jest.... wogole poszla kasa w bloto - mojemu tzowi dentystka robila kilka zebow (za kazdy placil) i wszystkie te ktore mu robila sie połamały i mnie robiony przez nia tez zaczyna bolec juz wiecej tam ie pojdziemy .... kasa w bloto.... a teraz w ciazy podobno nie mozna zwlekac z zebami ....

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:21   #2556
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana wiesz pracy mi nie było szkoda , bo pewnego dnia kiedy mi się bardzo nudziło wstawiłam tam z 10 przepisów , potem zdjęcia i gotowe.
Potem miałam kryzys , bo kiedy zobaczyłam te piękne przepełnione blogi pomysłami i zdjęciami zwątpiłam w swój blog i talent kulinarny i go skasowałam !!!

A sałatka z kalafiora była na żonkach gastronomicznych a nie na moim blogu bo już go wtedy nie miałam :P

Kalafiora sole , można dodać cukru ... to chyba żeby nie zżółkł tak?
Daysy! Baja by dorwała Twoją szefową i jej nagadała, a ja Ciebie!!
Kobietko trochę wiary w siebie talent masz, blog też nie najgorszy (niestety "był nie najgorszy" grrr) udusić to za mało...
A co do kalafiora to nie wiem jak on ma się do żółknięcia, taki robi moja mama, tak robię ja...
Stary 2010-08-09, 15:21   #2557
bzyczka1
Zakorzenienie

Śliwieńko jeżeli jesteś pracownikiem cywilnym to nie musisz odbierać prywatnego telefonu, ale żołnierz jest na służbie

Aniko miło że o nas pomyślałaś, tym razem tż miał służbę i nie pojechał.

Stokrotko wiem co czujesz po tym jak mój we Wrocławiu wtedy był. A żołnierze nie poważni. Mój tż tez potrzebował snu i odpoczynku a na służbę go ściągnęli i jutro znowu ma i w czwartek i sobotę też.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:25   #2558
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
mnie tez by mogl przestac bolec sam.... ale zdrowy to on raczej nie jest.... wogole poszla kasa w bloto - mojemu tzowi dentystka robila kilka zebow (za kazdy placil) i wszystkie te ktore mu robila sie połamały i mnie robiony przez nia tez zaczyna bolec juz wiecej tam ie pojdziemy .... kasa w bloto.... a teraz w ciazy podobno nie mozna zwlekac z zebami ....
No ja też się przejechałam na jednej babce... Chodziłam do Niej, bo robiła "bezboleśnie"... ehh... a ona zamiast dokładnie wyczyścić tą próchnicę, to pojeździła po wierzchu wiertłem i tyle... zalepiała. Na wierzchu ząb wyglądał pięknie, a psuł się od środka... i właśnie nikt nawet nie widział, że on się psuje no i miałam wiercone z pozoru dobre zęby... No ale to już dość dawno, więc w tym wypadku co ostatnio mnie bolał, to już raczej nie ta sama historia a dentystka ta co naprawiała tamte, więc jej wierze...
Stary 2010-08-09, 15:26   #2559
kliwia
Zakorzenienie

widzial ktos fakture za mojego laptopa, no zesz ja pierdziu, zaginela w akcji. a chce do serwisu dac na czyszczenie :[
gwarancje znalazlam a fkture wcielo
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 15:40   #2560
Daysy85
Zakorzenienie

Kiwia poszukaj pomału tej faktury.
Ja takie rzeczy trzymam w jednym miejscu a i tak potrafią zaginać w akcji więc wiem co czujesz. Pomalutku bez nerwów a na pewno się znajdzie.
Ja mam taki może trochę głupi sposób na szukanie zaginionych rzeczy w domu.
Dotykam palcem po kolei wszystkich rzeczy, ale to wszyściutkich dotąd dopóki nie znajdę tego pieroństwa co zaginęło. Pomaga . Może Ty też tak spróbuj.

Tż przyszedł do domu biegnę do ziemniaków.

A co do dentysty to ja Wam potem coś napiszę.

Dobra jestem po obiadku pulpety wyszły suuuuuper!

A co do dentysty to:
Tż miał robionego zęba w przeciągu kilku lat chyba z 6 razy.
Potem go bardzo bolał i okazało się , że psuł się od środka , zebrały mu się jakieś gazy w tym zębie i ból taki, że szoook myślał że mu głowa wybuchnie!
I kiedyś w nocy miał taki atak tego zęba jeszcze przed ślubem to było, że po 23 jechaliśmy na zębowe pogotowie.
A tam była jakaś głupia rejestratorka i pyta się Tż co mu się stało. Ja już miałam na końcu języka , że chyba nogę złamał i jak przystało zgłasza się z tym faktem na pogotowie zębowe.
oczywiście Tż jej powiedział , że bardzo boli go ząb a ona się zaczęła drzeć na niego , że o tej godzinie , że trzeba było se iść do przychodni za dnia i takie tam.
Potem gdzieś zniknęła a lekarz orzekł , że ząb do wyrwania i ja musiałam Tż głowę trzymać.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-08-09 o 16:11
Stary 2010-08-09, 16:26   #2561
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Śliwieńko jeżeli jesteś pracownikiem cywilnym to nie musisz odbierać prywatnego telefonu, ale żołnierz jest na służbie

Aniko miło że o nas pomyślałaś, tym razem tż miał służbę i nie pojechał.

Stokrotko wiem co czujesz po tym jak mój we Wrocławiu wtedy był. A żołnierze nie poważni. Mój tż tez potrzebował snu i odpoczynku a na służbę go ściągnęli i jutro znowu ma i w czwartek i sobotę też.
a ile wtedy twojego meża nie było w domu jak był we wrocławiu? Ja mam nadzieję, ze mój wruci do naszej rocznicy czyli do 15 sierpnia

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
widzial ktos fakture za mojego laptopa, no zesz ja pierdziu, zaginela w akcji. a chce do serwisu dac na czyszczenie :[
gwarancje znalazlam a fkture wcielo
pewnie leży gdzieś na widoku i sie z ciebie śmieje, zawsze tak jest.

Daysy głowa do góry nie denerwój sie tak wszystkim, wiem że jeśli chodzi o brak kasy to zawsze są nerwy ale jakoś na pewno sobie poradzicie, dzidzia pewnie sie denerwuje razem z tobą.

O zębach pisałayscie, mnie też dzisiaj bolą jakoś i to dwa na raz, dobrze że mam zaklepane 2 wizyty u sadysty, tylko najgorsze jest to, że nie wiem dokładnie które mnie bolą, bo tak dziwnie promieniują. A do tego jeszcze głowa mnie boli

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 16:41   #2562
bzyczka1
Zakorzenienie

Stokrotko wtedy go nie było 7 dni. Ale nie sądzę żeby twojego tż aż tyle miało nie być. No chyba że wojsko w Bogatyni będzie sprzątać. Od mojego już wrócili z jednostki bo "wojsko nie jest od sprzątania a od zapobiegania"

A w ogóle to wiecie co....nie wiem co jest grane ale chyba ktoś mi się próbował na wizaż dostać, na moje konto. Wchodzę rano i nie mogę się zalogować. Wysłałam więc że zapomniałam hasła. Wchodzę na maila a tam wiadomość z wczoraj z przed północy że w związku z moją prośbą wysyłają mi nowe hasło tyle że ja wczoraj o tej godzinie to już spałam.

Wrzucam przepis na wątróbkę na gastronomiczne.

Nasz skarb
Stary 2010-08-09, 16:45   #2563
kliwia
Zakorzenienie

daysy haha tez sprawdzam po kolei wszytsko jak czegos szukam
Znalazla sie zguba. Okazalo sie ze nie bylo faktury tylko paragon, a paragony od rzeczy drogich i takich co maja gwanarcje moj maz trzyma w kopercie w barku - o czym nie wiedzialam [bo tam ciemno i nie blakna tak szybko ]
I mam paragon juz:d
jutro zadzownimy do serwisu i pewnie w srode przyjedzie kurier po komputer
tylko jeszcze jakos zapakowac musze go solidnie, mimo firmowego kartonu, bo jak sie rozleci z winy kuriera to po laptopie

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

bzyczka maz albo ktos z Twoich zyczliwcow Ci sie wlamac probowal. porazka.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 17:06   #2564
bzyczka1
Zakorzenienie

Kiwia no pewnie tak, ale na pewno nie mąż, bo po pierwsze był na służbie bez laptopa, po drugie nie zna adresu forum a po trzecie mojego nicku jestem bezpieczna jeżeli chodzi o niego a na maila też się dostać nie mogłam...dziwne...

hehe mąż właśnie sprzedał stary telewizor koledze z pracy co prawda będzie nam w ratach co miesiąc płacić, ale ważne że będzie i że nie będzie nam on stal w domu i tracił na wartości. Będą mieli chłopaki zabawę w internacie, plazma 42 cale wybryk kawalerski mojego tż

Nasz skarb
Stary 2010-08-09, 17:12   #2565
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Stokrotko wtedy go nie było 7 dni. Ale nie sądzę żeby twojego tż aż tyle miało nie być. No chyba że wojsko w Bogatyni będzie sprzątać. Od mojego już wrócili z jednostki bo "wojsko nie jest od sprzątania a od zapobiegania"

A w ogóle to wiecie co....nie wiem co jest grane ale chyba ktoś mi się próbował na wizaż dostać, na moje konto. Wchodzę rano i nie mogę się zalogować. Wysłałam więc że zapomniałam hasła. Wchodzę na maila a tam wiadomość z wczoraj z przed północy że w związku z moją prośbą wysyłają mi nowe hasło tyle że ja wczoraj o tej godzinie to już spałam.

Wrzucam przepis na wątróbkę na gastronomiczne.
mam nadzieję, ze szybko przyjedzie spowrotem, bo samej smutno. A co do twojego konta, to ktoś musiał chyba znać twojego meila i hasło do niego bo jak inaczej by zmienił? może zgłoś na wizazu, że miałaś prubę włamania do konta i zmień koniecznie ponownie hasło. ale po co komuś dostęp do czyjegos konta? masakra jakaś, ktoś może chciał sie podszyć pod ciebie

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 17:31   #2566
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja nie bój się ona jest kuta bita i wie jak się postawić i ustawić.
Ja mam gadane ale czasem potrafi mnie z tropu zbić dlatego muszę gdzie niegadzie dowiedzieć się pewnych informacji to będę mogła jej wtedy nagadać tak, że nie będzie miała mi już nic do powiedzenia.
Wiesz najgorsze jest to, że ona sprawia wrażenie takiej Boże do rany przyłóż i pogłaskaj ją po główce za sam fakt tego że żyje.
A jak przyjdzie co do czego to naprawdę ryj na jak się patrzy.
takie to najgorsze, ech .. oby niedługo była to tylko twoja była szefowa
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 19:42   #2567
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Nie, ja mam w Mbanku

Mam też ING ale tam jest opłata 2 zł za kartę i można korzystać tylko z bankomatów ING, ewentualnie Euronet za 1 zł
o i tu sie mylisz od kwietniia zdaje sie a ing sa wszystkie bankomaty za darmo a euronet to zawsze byl za darmo.... Mamy oboje z mezem konto direct w ing- jest ono całkiem bezpłatne, przelewy tez (konto jest internetowe) za kartę się tez nie płaci. pobiera namtylko opłate 5 złotych ale tezj opłaty nie ma jesli sie raz w miesiacu zapłaci gdziekolwiek kartą 100 zł co na pewno conajmniej raz w miesiacu na zakupach sie robi wiec dla nas te konta sa zupełnie za free. no i dodatkowo od razu otwieraja oko na ktorym jest mały procencik i cos tam zawsze przyrosnie pare groszy ale zawsze cos. wrzucamy tam wszystkie nasze ewnetualne nadwyzki

a i w ogole dzien dobry
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 20:05   #2568
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

laski widziałyscie uwage i kolonie dla dziewczynek dotyczace makijazu, stylu i urody!!!!!

sie 6-latki uczy chodzenia na obcasie i makijazu!!!

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 20:14   #2569
śliweńka
Zakorzenienie

łóżko już stoi miało być między 18 a 20 dobrze że przyjechaliśmy do domu wcześniej bo byli o 17.40 tak to by klamkę pocałowali

to tego podczas przykręcania oparcia z TŻ się pokłóciłam o parapetówę i doszło do tego że do jego rodziny do Frankfurtu jedziemy w niedziele przez noc a w sobotę robimy imprezę dla znajomych a mieliśmy w sobotę jechać

Daysy jak nie urok to sraczka, chodzi mi o tą kasę :/

TŻ dzwoni do kolegi by na parapetówę pzyjechał a ten nie odbiera bo nam 8 stów wisi i zapewne myśli że dziesięty się zbliża to kasę chcemy ale już TŻ powiedziałam że z tego powodu nie jest mile widziany bo 2000zł nam oddał dużo po terminie a teraz jeszcze 800zł wisi i telefonu nawet nie odbiera TŻ się wkurza bo zmywarkę by już kupił a kasy wydawać nie chcemy bo do tej pory żyliśmy bez to dalej pożyjemy bez zmywary

neska 22 ja też myślałam że muszę zrobić powyżej 100zł a później przestało mi naliczać prowizję jak zapłaciłam w całym miesiącu łącznie powyżej 100zł

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2010-08-09 o 20:40
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:12   #2570
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Neska ale mnie z euronetu pobiera 1 zł. Sprawdzałam jeszcze teraz

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

tzn. z lipca jeszcze
Stary 2010-08-09, 21:18   #2571
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Neska ale mnie z euronetu pobiera 1 zł. Sprawdzałam jeszcze teraz

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

tzn. z lipca jeszcze

hmm no to nie wiem... a tez masz direct? mnie nic nie pobiera ani nie pobierało a juz mamy ok 2 lat to konto. no i teraz dodatkowo z innych bankomatow tez nie pobiera.....teraz nawet rodzice w ing sobie załozyli i im tez nie pobiera....
Stary 2010-08-09, 21:38   #2572
Daysy85
Zakorzenienie

Przyszłam na chwilkę aby Wam napisać dobranoc i do jutra.

Śliweńka mój Tż też miał takiego kolegę co więcej pożyczał niż oddawał.
wkurzał mnie jak nie wiem, bo teoretycznie zarabiał więcej od Tż a wciąż od wszystkich pożyczał i pytał bez żenady wciąż o pożyczki.
Idiota do tego stopnia,że zaczął pożyczać od swoich klientów i siarę robił Tż !!!
Oczywiście standard z tym nieodbieraniem telefonu.
Stary 2010-08-09, 21:49   #2573
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Przyszłam na chwilkę aby Wam napisać dobranoc i do jutra.

Śliweńka mój Tż też miał takiego kolegę co więcej pożyczał niż oddawał.
wkurzał mnie jak nie wiem, bo teoretycznie zarabiał więcej od Tż a wciąż od wszystkich pożyczał i pytał bez żenady wciąż o pożyczki.
Idiota do tego stopnia,że zaczął pożyczać od swoich klientów i siarę robił Tż !!!
Oczywiście standard z tym nieodbieraniem telefonu.
moj mezulo tez ma takiego "kolege". pozyczyl juz chyba kase od wszystkich znajomych. TZtowi byl winien 2 tys i na szczescie oddal ale drugiemu koledze wisi 5 tys i ani widu ani słychu....podobno tylle długów narobil ze masakra...moj mezulko juz go unika bo tamten tylko kase chce pozyczac. wdal sie chlopak w hazard podobno i maskara...
Stary 2010-08-09, 22:13   #2574
*Agatek*
Zakorzenienie

Gucia pieknie wykrakałaś!!!
Wypłata łaskawie przyszła o 15.30 kiedy zeszła się burza i lało jak ta lala do 18
Od jutra 4x popołudniówki, a przed serwis&jazda i dopiero w sobotę pójdę na zakupy

A wynudziłam się dziś w domu co nie miara... jeden dzień wolnego, a ja już miałam dośc o 12 położyłam się o 18 bo już nie miałam co ze sobą zrobic i śniło mi się coś fajnego... szłam z Rybulką na porodówkę z taaaaaaakiiimi wielkimi brzuchami - i to ja bardziej sapałam niz Rybulka przez tory kolejowe szłyśmy w jakimś lesie mi pod taką górkę to musiała mi pomagac iii... obudziła mnie teściowa
Więc nie wiem co urodziłam
Sen jak marzenie

Edit:
aż musiałam przejrzec sennik z wrażenia :
Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne

No Rybulka dzięki Tobie może dostanę coś ekstra $$

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2010-08-09 o 22:37
*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:10   #2575
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
daysy haha tez sprawdzam po kolei wszytsko jak czegos szukam
Znalazla sie zguba. Okazalo sie ze nie bylo faktury tylko paragon, a paragony od rzeczy drogich i takich co maja gwanarcje moj maz trzyma w kopercie w barku - o czym nie wiedzialam [bo tam ciemno i nie blakna tak szybko ]
I mam paragon juz:d
jutro zadzownimy do serwisu i pewnie w srode przyjedzie kurier po komputer
tylko jeszcze jakos zapakowac musze go solidnie, mimo firmowego kartonu, bo jak sie rozleci z winy kuriera to po laptopie

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

bzyczka maz albo ktos z Twoich zyczliwcow Ci sie wlamac probowal. porazka.
A co to za czyszczenie laptopa?pierwsz e slysze
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
laski widziałyscie uwage i kolonie dla dziewczynek dotyczace makijazu, stylu i urody!!!!!

sie 6-latki uczy chodzenia na obcasie i makijazu!!!
normalka

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 08:04   #2576
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Co tam u Was słychać? Wydarzyło się coś ciekawego przez te 4 dni?

My z mężem wczoraj wieczorem wróciliśmy z Kazimierza. Było rewelacyjnie. POgoda piękna, miasto urocze, pensjonat w którym mieszkaliśmy rewelacja (jak coś to baaardzo polecam) Nachodziliśmy się baaardzo (robiliśmy ponad 20 km dziennie), romantyczne spacerki po mieście, wzdłuż rzeki w ustronnych miejscach, albo zwiedzanie. Byliśmy też na basenie w Nałęczowie (rewelacja). Wyseksiliśmy się za wszystkie czasy Wróciliśmy szczęśliwi i mega zakochani i do tego wypoczęci, choć z mega zakwasami na nogach i pośladkach

Idę zaraz was nadrabiać, choc wiem ze wszystkiego na bank się nie uda

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Marta jeszcze raz gratulacje a zaraz Ci na pw napiszę jakie mam pytania odnośnie pracy

W ogóle to mój mąż się ze mnie śmieje, bo chciał mi coś kupić w Kazimierzu a ja nic sobie nie wybrałam tylko... kupiłam w tym namiocie z tanimi książkami pomoce dydaktyczne dla zerówki

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Madzia prawdziwe rewolucje w Twoim życiu Podziwiam, za stanowczośc w postępowaniu z teściową. Kiedy zaproponowała Wam to mieszkanie pomyślałam, że trafiło się Wam jak ślepej kurze ziarno - idealna sytuacja, stosunkowo niewielkie koszty i duże, wygodne mieszkanko na start. No i widziałam z jaką pasją wszystko planujesz ... tym bardziej moje uznanie za to, ze potrafiłaś z tego zrezygnowac dla dobra ogónego.
Gratuluję nowej pracy ... pełen sukces Może uroda nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia, ale patrząc na Twoje zdjęcia (tak przy okazji śliczny ten Twój nowy kolorek) myślę, że jesteś stworzona do pracy z dziecmi, masz taką łagodną buzię.
Dziękuję bardzo Nawet nie wiesz jak miło czytać takie rzeczy

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

Madziu zapomniałabym o tobie gratuluje pracy!!!! teraz tylko do przodu i odważnie na pewno dasz sobie rade
Dziękuję

A ja dziś muszę się wybrać do laryngologa i na prześwietlenie płuc

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 08:17   #2577
AgatkaL
Wtajemniczenie

No no Madzialenka...to super, że wypad do Kazimierza się udał i że wróciliście z na nowo naładowanymi bateriami
My wczoraj bylismy w kinie na "Wybuchowa para" z Tomem Cruise i Cameron Diaz....fajowy film

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 08:20   #2578
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatka oj udał się, udał Mówisz, że fajny film?? Muszę zobaczyć co u mnie grają, bo chodzi za mną kino

Stary 2010-08-10, 09:04   #2579
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
A co do dentysty to:
Tż miał robionego zęba w przeciągu kilku lat chyba z 6 razy.
Potem go bardzo bolał i okazało się , że psuł się od środka , zebrały mu się jakieś gazy w tym zębie i ból taki, że szoook myślał że mu głowa wybuchnie!
I kiedyś w nocy miał taki atak tego zęba jeszcze przed ślubem to było, że po 23 jechaliśmy na zębowe pogotowie.
A tam była jakaś głupia rejestratorka i pyta się Tż co mu się stało. Ja już miałam na końcu języka , że chyba nogę złamał i jak przystało zgłasza się z tym faktem na pogotowie zębowe.
oczywiście Tż jej powiedział , że bardzo boli go ząb a ona się zaczęła drzeć na niego , że o tej godzinie , że trzeba było se iść do przychodni za dnia i takie tam.
Potem gdzieś zniknęła a lekarz orzekł , że ząb do wyrwania i ja musiałam Tż głowę trzymać.
omg! Nie znoszę dentystów, a ta babę w recepcji chyba bym opluła! Jakby mnie bolało, a ona by jeszcze miała jakieś wonty!

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Gucia pieknie wykrakałaś!!!
Wypłata łaskawie przyszła o 15.30 kiedy zeszła się burza i lało jak ta lala do 18
Od jutra 4x popołudniówki, a przed serwis&jazda i dopiero w sobotę pójdę na zakupy

A wynudziłam się dziś w domu co nie miara... jeden dzień wolnego, a ja już miałam dośc o 12 położyłam się o 18 bo już nie miałam co ze sobą zrobic i śniło mi się coś fajnego... szłam z Rybulką na porodówkę z taaaaaaakiiimi wielkimi brzuchami - i to ja bardziej sapałam niz Rybulka przez tory kolejowe szłyśmy w jakimś lesie mi pod taką górkę to musiała mi pomagac iii... obudziła mnie teściowa
Więc nie wiem co urodziłam
Sen jak marzenie

Edit:
aż musiałam przejrzec sennik z wrażenia :
Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. kobieta śniąca, że jest ciężarna: oczekuj od życia czegoś nowego, spełnią się twoje życzenia;
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne

No Rybulka dzięki Tobie może dostanę coś ekstra $$
No przykro mi, ale jak tak mają transze, a rano nie dostałaś to pewne było, że przyjdą o 15:30.

Mam nadzieje, że w sobotę udadzą Ci się zakupy!

Co do snu, to dobry, faktycznie! No to teraz czekaj na dużą ilość kasy, biorąc pod uwagę jak duży brzuch miała Rybulka, to jest szansa na jakiś duży przypływ gotówki!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Co tam u Was słychać? Wydarzyło się coś ciekawego przez te 4 dni?

My z mężem wczoraj wieczorem wróciliśmy z Kazimierza. Było rewelacyjnie. POgoda piękna, miasto urocze, pensjonat w którym mieszkaliśmy rewelacja (jak coś to baaardzo polecam) Nachodziliśmy się baaardzo (robiliśmy ponad 20 km dziennie), romantyczne spacerki po mieście, wzdłuż rzeki w ustronnych miejscach, albo zwiedzanie. Byliśmy też na basenie w Nałęczowie (rewelacja). Wyseksiliśmy się za wszystkie czasy Wróciliśmy szczęśliwi i mega zakochani i do tego wypoczęci, choć z mega zakwasami na nogach i pośladkach
No to super, że weekend się udał!
Ja strasznie lubię takie wypady, bo na prawdę zbliżają!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 09:06   #2580
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No to super, że weekend się udał!
Ja strasznie lubię takie wypady, bo na prawdę zbliżają!
oj bardzo dobrze, że już jesteśmy po slubie i po takim wypadzie dalej wracamy do wspólnego mieszkanka. Bo kiedyś to była maskara. Super wypad a potem każdy szedł spać do swojego domu ech....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości