|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
1. Pewne Panie z uporem maniaka nie dodają nie swojego w cudzysłów. Drażni to strasznie, wiec zamiast przypisywać sobie cudzą twórczosć:
a)piszcie swoje b)Do-Wiedzenia 2. W KAŻDYM POŚCIE MUSI BYĆ PRZYNAJMNIEJ JEDEN OPIS. Czy to takie trudne do zapamiętania ?_mandarynka – zabraałaam to i owo ![]() 'Czuje sie uwieziona pomiędzy dzieciństem a dorosłością - jem płatki nesquik i piję piwo...' Miłość- w to uczucie się nie wkracza. Od razu wpadasz po uszy…
|
#3722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystkie cytaty nie są Twoje.
Bierz je proszę w cudzysłowia. A ostatni i drugi jest ze ''Zmierzchu'', więc proszę nie przypisuj sobie owych cytatów, bowiem autorką jest Stephenie Meyer. Cholerycznaa - i tak ma być Desire x3_ - kwiatek, i love you. <3 nieliczylamwcalesie - ![]() nieodkrytaxd absorbeed - ja pamiętam Ola? ![]() Kofeina w Redbullach - och, kochanie. będzie mi ciebie brakowało. ![]() __________ ''to nic kiedy płyną łzy.'' jej nagrodą był on. rozbitkowie serc.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-08-09 o 13:49 |
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
dzień bez ciebie jest jak noc bez gwiazd.
Widzę ten czas gdzie nie było dla mnie miejsca Tyle kłamstw w moją stronę, tyle prób złamania serca Tyle chwil obojętnych, wiem że nie dawałeś rady Tyle smutków tyle łez przez nas razem wylanych dobrze, że znów trzymasz mnie za rękę.. -jakie jabłko zjadła królewna Śnieżka? -zatrute ![]() .
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2010-08-09 o 13:56 |
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
' mogę się na ciebie obrażać sześćset trzynaście razy dziennie, ale i tak nie wpuszczę nikogo na twoje miejsce. '
|
#3725 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje dziękuje dziękuje
♥ wypełniasz mnie swoim delikatnym dotykiem i cisza ogłuchła podróżować do krańców ziemi i mówić Tobie Co znalazłam i wtedy przybyłeś Ty przywracając mi wiarę bez wierszy i kwiatów z wadami i błędami ale trwały i zmęczyłam się całując na próżno żaby ale księcia z bajki nigdy nie spotkałam życie jest zbiorem wspomnień ale nic takiego jak Ty nie pamiętam tak dobrze od krągłości, którą mają Twoje wargi aż po zapach Twoich włosów aż po kolor Twojej skóry |
|
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna - Ty wiesz, że w Asissowym sercu też się już na dobre zadomowiłaś, prawda? ♥
istny_paradoks - dziękować grise - to my dziękujemy, że jest kogo okradać bajkowa - no jesteś wreszcie _mandarynka : i wtedy przybyłeś Ty przywracając mi wiarę bez wierszy i kwiatów z wadami i błędami ale trwały zatkało. poważnie, Uwielbiam Cię ![]() matko. jaki to problem dodać chociaż jeden opis pod swoimi ckliwościami, najlepiej swój? tytuł wątku to Wasze Opisy a nie Wasze Podziękowania i Niedowierzania.
* często mam rację, nawet kiedy nie mam racji, to i tak ją mam. ![]() przy Tobie mój zołzometr szaleje, a Ty nie masz nic przeciwko. uwielbiam Cię! człowiek: przychodzi, zawodzi, odchodzi. On: wyjątek. mówił że kocha moje oczy, spoglądając co chwilę na piersi. pożegnałam go serdecznym uśmiechem i cichym, acz słyszalnym, przesłodkim spie.dalaj. nie to nie. prosić się nie będę, Ty to niedługo zrobisz za mnie. pamiętasz, kiedy pierwszy raz przypadkiem dotknąłeś mojej dłoni? pamiętasz, jak obiecałeś nigdy jej nie puścić? pamiętasz? złamałeś obietnicę. nie wiesz co we mnie wstąpiło? wtargnęła w moje życie Miłość.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-09 o 14:56 |
|
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
♥ biorę pęsetę i na zawsze wyrywam cię ze swojego serca na zawsze dreams kontrastowa0 patrycjaxpp dziękuję, dziękuję, dziękuję! |
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz dlaczego tak trudno mi o Tobie zapomnieć? Bo się boję. Boję się samotności. Boję się, że jeśli nie ty, to nikt inny. Już rozumiesz?
"Ciut za mało jest tego życia, żeby żyć, bo pstryk i nie ma nic." "Nawet gdyby świat miał się skończyć dziś, proszę mnie nie budzić." Podobno kobieta obcinając włosy, chce zmienić coś w swoim życiu, zacząć nowy etap. Chyba pora wybrać się do fryzjera.
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-08-09 o 14:37 |
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
Wymazuję Cię z pamięci. Jeszcze jeden kieliszek i znikasz.
A jeśli ubiorę szpilki i krótką spódniczkę to powiesz, że jestem ciebie warta ?
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
`If I have to live my life without you I will tell you the truth `Cause you maybe try to leave your life behind you And somebody else will come around you one day You will go on but she will beg you to stay Do you believe in me? Please do! / Jeśli bym musiała przeżyć moje życie bez Ciebie Powiem Ci prawdę ponieważ być może próbujesz zostawić swoje życie za sobą A ktoś inny przejdzie koło Ciebie pewnego dnia Pójdziesz dalej ale ona poprosi , żebyś został Wierzysz mi?? Zrób to!` wszystko co się z Tobą wiąże kocham to. huśtawka nastrojów to chyba po prostu część mnie, niestety. Brakuje mi rzeczy, po którą nie mam odwagi sięgnąć. `najgorsze jest to ,kiedy kochasz kogoś bez wzajemności , a potem okazuje się , że czuł to samo.` Jeśli będzie taka potrzeba to skłamię, abyś tylko był przy mnie. coraz lepiej poznaję życie. Edytowane przez naiwna0 Czas edycji: 2010-08-09 o 14:54 |
|
|
|
#3731 |
|
BAN stały
|
Patrzył mi prosto w oczy, a serce aż wyło z bólu. Obiecaj, że zaraz mnie pokochasz. Ze łzami w oczach wmawiała mu, że tak będzie lepiej, nie wierząc we własne słowa. Lubił, gdy patrzyłam jak się śmieje, a szczególnie, gdy uśmiechał się do niej. On w ogóle lubił mnie ranić. Świadomie zabijać. Zadaj ostatni cios, zlituj się, przerwij cierpienie. Dobij. I niczego nie pragnęła teraz tak bardzo jak samotności z kieliszkiem czerwonego wina w ręku. Szczęście schowane między linie papilarne prawej ręki. Tej ręki, za którą on ją trzyma. |
|
|
|
#3732 |
|
Zadomowienie
|
motylem jest się na starość. co to znaczy dać wszystko ?
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
posikam się ze szczęścia! <3
i w końcu wróciłaś. ![]() cudowny mężczyzna: wysoki, szczupły, z cudownymi oczami i lśniącymi włosami... tak to mój mężczyzna, najwspanialszy wytwór mojej wyobraźni. w oczach resztki wspomnień. znał ją. dokładnie ją znał. wiedział, co zrobić kiedy przyszła zapłakana i narzekała jaka jest beznadziejna. kiedy potrzebowała, by ją przytulił i ucałował. wyczuwał, te dni, w których jednak, gdyby ja przytulił, to by nie pomogło. wtedy potrzebowała, by powiedział: "jesteś dorosła kobieta! nie rozczulaj się nad sobą jak dziecko!".
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
<3
' Oczy tej małej jak dwa błękity Myśli tej małej, białe zeszyty ' ' tęsknimy za marzeniami i snami ' ' gdy słowa kreślę jesteś tylko wspomnieniem '
|
|
#3735 |
|
Przyczajenie
|
...
- Policz do 3 i przestań go kochać . - 1,2 ... co jest po 2 ? . - 3 . - Nie nigdy nie powiem 3 ! . Będę udawać , że nie umiem liczyć . ![]() - Kocham Cię !. - Co ? ?. - Wpisz sobie w Google jak nie rozumiesz ... Otwórz szafę mów do rzeczy ! Móój <333
|
|
|
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś wezmę dobrą książkę, paczkę papierosów i wyłączę telefon. Nikt mnie nie znajdzie, nikt mnie nie zrani.
Jeśli chcesz, to przyłożę Ci tak, że ślina wargę Ci przetnie ![]() Lubię Twój zapach. Pachniesz mną.
|
|
#3737 |
|
Raczkowanie
|
-Jestem ciężko chora
-Naprawdę??? A na co? -Sama Nie wiem… w kartotece napisali „Ciężki przypadek – niezdolna do uczuć” Twoje urodziny świętuję żałobą- tak pokazuję jak bardzo jest mi żal ludzi, którzy muszą Dzielić z Tobą powietrze.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-08-09 o 15:38 |
|
|
|
#3738 |
|
Przyczajenie
|
Każdy dotyk Twój, Oddech Twój, To me niebo, zapraszam Cię do niego. Zostań ze mną, Dzisiaj chcę być częścią Ciebie. Mam dość samotności, Nauczyłeś mnie miłości, Pokazałeś mi wartości, których wcześniej nie widziałam ... -Zagramy w "ence pence"? -A po co? -Bo jeśli zgadniesz w której ręce trzymam Kamyk to możesz odejść. Jak nie zgadniesz zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale ty nie masz żadnego kamyka.! -Wiem... Chcesz Ze Mnie Kpić [?] Nie Poczułam Nic [!] Daj Bis [!] Ludzie mówią, że bez miłości nie da się żyć. osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy . Ja chcę żyć swoim światem a ty możesz zostać jego wrogiem albo bratem |
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy się to wydało, to wręcz patrzeć na siebie nie mogę. I dzięki Ci dreams_x33 że wreszcie mnie upomniałaś. Ale nie wszystkie opisy, które tu dawałam nie były moje, większość sama pisałam. Tak więc, żeby nie było off-a, coś tu dam. Tylko Ty moim oparciem. Wtedy napiszę list. Myśli poprowadzą rękę, serce poda treść. Razem ciężko żyć - osobno źle. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-08-09 o 16:00 |
|
|
|
|
#3740 |
|
Zadomowienie
|
s*******iłeś robotę,rozwaliłeś nasz związek. a teraz,po tym wszystkim nawet nie poznajesz mnie na mieście nocą i próbujesz się przytulić. wiesz co? wsadź sobie w dupę te swoje czułości. gdybyś był taki kiedyś może do tej pory bylibyśmy razem. ale nieważne,teraz to spierdalaj.
przepraszam za wulgar. ale nie mogłam się powstrzymać. jak pomyślę o tym dupku to aż wrrr! wysyłając list pełen emocji zapomniałam się i nie napisałam Twojego tylko 'Moje Kochanie' ... dziewczyna z chłopakiem na parkiecie,w objęciach a ona stoi tam wpatrzona w nich jak w obrazek ze łzami w oczach i myślami w głowie : 'dlaczego ja tak nie mogę?' . |
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
kocham was pcheły. ![]() ♥ bez Ciebie już nie chcę, bez Ciebie nie potrafię już żyć. dajesz mi moc by się wzbić, zabierasz gdy jestem za wysoko. |
|
|
|
#3742 |
|
Rozeznanie
|
caroline060 - ooo ja! wyróżnienie od Ciebie!
Paralogiczna - a groszkowe dla Ciebie! przepraszam kochanie. niektóre działają według określonych reguł, inne według swoich, a ja nie działam według żadnych. ostatnio żyję głupio i szczęśliwie. Moment i Przepadniesz Nikim staniesz się. Paraboliczne wyrzuty sumienia pogłębiające się przy każdym kolejnym kieliszku wina i nocy bez ciebie.
|
#3743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wraz ze słońcem znika uśmiech z mojej twarzy , nie oszukujmy sie , nie umiesz kłamać. |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
" - Poproszę miłość. - Przykro mi, skończyła się. Mogę zaproponować jej złudzenie, o całkiem podobnym smaku. - Dobrze. Czasem lepiej dostać tanią podróbkę, niż głodować... "
|
|
#3745 | |
|
Rozeznanie
|
ALWAYS BE YOURSELF - okradziona z całego postu! <3 jejku, po Tobie się tego nie spodziewałam ![]() luuubię to! Cytat:
i jestem zajarana, że masz coś, co dodałam w podpisie! ![]() bajkowa! <3 my brain doesn't work on monday mój umysł nie pracuje w poniedziałki just because i'm busy doesn't mean i don't love you to, że jestem zajęta, nie znaczy, że cię nie kocham and i need you more than want you i potrzebuję cię bardziej, niż cię chcę keep me in your heart for a while zatrzymaj mnie w swoim sercu na chwilę you're somebody's reason to smile jesteś czyimś powodem do uśmiechu
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
i co teraz? mam tak po prostu dryfować po tym oceanie bez ciebie? przecież to tak nie działa. potrzebuję kapitana. kogoś, kto mną pokieruje. pamiętaj, Ty też mnie potrzebujesz. beze mnie zginiesz..
|
|
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
Podobno robię to, co nie wypada, i podobno za***iście dobrze mi to wychodzi.
|
|
#3749 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
z każdym dniem o jedną wątpliwość więcej. chciał zbyt wiele, wymagał zbyt dużo. gdzieś pomknęłam z wiatrem... wybacz, ale nie szukaj w moich gestach ukrytych słów. |
|
|
|
#3750 |
|
Zadomowienie
|
Kochanaa, nydee, styrana, suve, ciiri, Toogether93, otojest, NieZTejBajki, JednaNaMilion, cama, Mrs Unfaubuolus, TwojaKokaina, abunee, DorotaComa, kamisha, ruda_wiewiora, Siatkarka18, Kama (obie. ;*), CookieCrisp, Guziki, Groszek, Lolka, grise, Mandarynka, TiS, One for all, PannaMigotka, dontgivemynames, uwilbiaj, powinnam, Kofeina w Redbullach, Paralogiczna, caroline060, caroline234, agrr, aggatte, poprostuAsis, keeenedy, always be yourself, z innej bajki, without demur, inquiring, 3martyna3, Chocolaaaate, dresowa, RobCoChcesz, envius, me9so2horny, latin.
-nie chwalę zbyt często, ale zasługujecie. słowo 'talent' to w Waszym przypadku za mało. <3 i nie robię tego, by tu Wam słodzić i lizać ***k*, ale by połechtać Wasze ega i zmobilizować do częstszego wchodzenia, zeby forum nie podupadło! 'Jestem dziewczyną ze złamanym skrzydłem. A Ty, kim jesteś?' Trochę się na przyjaźni zawiodłam. Czy Ty też? 'Kochaj blondynki, one mają styl. Kochaj blondynki, chociaż parę chwil.' dla mnie to się skończyło, zapaliło, wypaliło, zgasło...
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2010-08-09 o 18:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

i w końcu wróciłaś.