|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
d z i ę k u j ę
Aśś jestem ;D tylko nie bij imprezowiczko ![]() minął rok. a ja nie mogę o tym rozmawiać. to takie ciężkie, i nie ma więcej Ciebie i mnie. pamiętam te złe czasy. tych pare tygodni czekania, nudne dni i długie noce... oj tam
![]()
|
#3752 |
|
Raczkowanie
|
potrzeba nam trochę czasu, by przetrawić to wszystko i rozwiać wątpliwości.
na wspomnienie ich pocałunku czerwieniła się po cebulki włosów. spoglądanie na niego było potrzebą, której nie potrafiłam się oprzeć. |
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
; ***************
bajkowa dobrze, że już jesteś. dzięki. ![]() " to kopie tak mocno, to łamie Ci kości.
tnie głęboko, uderza w twą duszę. rozrywa ci skórę i sprawia, że krew wypływa. lepiej, żebyś wiedział, że miłość jest trudna "
|
|
#3754 |
|
Rozeznanie
|
Albo Ci zalezy, albo nie. Po środku to mozesz byc z kolega. Po srodku to jest takie wiesz, lubie Cie, ale tak na prawde malo mnie obchodzisz.
Ciagle odsylasz mnie do slownika, a moze sam w koncu sprawdzisz znaczenie slowa milosc? |
|
|
|
#3755 |
|
Raczkowanie
|
Mój rozum nie nadąża za sercem. To dlatego popełniam tyle błędów.
Tak dla odmiany powiem, Że życie jest lajtowe. Twoje 'kocham' straciło na wartości. Wiem, że miłość jest głupia. Ale ja chce kochać. Czy to znaczy, że chce być głupia? Głupia z miłości.
|
|
#3756 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że się podobają Ja nie mam talentu Dlaczego po mnie nie? ![]() Cytat:
Według mnie, powinno to być tak: "Do you want to know what I think? Do you want to know what I am? Come closer. Put the ear. I'll whisper to you: not your shitty business". Okradłam Pannę, przy okazji bajkowa, CaMa, matematyczka00, Mrs Unfabulous, naiwnie_, Paralogiczna, your blue eyes - okradłam ______________________ 'Nie mogę znaleźć miejsca i czytam, szukam, pytam, gubię się, bo Lem napisał przyszłość, czy dla mnie też wymyślił jakiś raj? Uciekam stąd. Uciekam, lecz to lepsze niż wracać. I tak nie ma gdzie. Szukam ciągle miejsca. Jak zwykle chcę wszystkiego, nie chcę nic. Plączę się w dorosłość. Nie mogę jej ogarnąć - gubię się. Za wcześnie by mówić, że mam, że już wiem. Bez słodyczy potok słów, bez obrazy gest, bez trzymanki każdy ruch - nazwij to jak chcesz. Cieszę się, gdy dostaję szansę i gdy jest szansa to łapię okazję. Normalne, mam swoje cele, lecz nie biegam po trupach. Jeśli mogę, to pomagam. Jeśli muszę, walę z prawej. Gdy się potknę, to upadam, zaraz wstaję. Jeśli o czymś Ci mówię, staram się to przeżyć. Najpierw przeżyć, potem przerzuć. Może wtedy ktoś uwierzy albo i nie. W sumie jest mi wszystko jedno. Możesz wierzyć albo nie'.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-09 o 19:11 |
||
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowao -
![]() patrycjaxpp - kradnij złodzieju ![]() *** Ten dzień w którym Bóg dał mi Jego stał się jednym z najpiękniejszych. <3 'Przecież na miłość nikt nie umiera...' 'Niejednej z dziewczyn marzy się zostać księżniczką. Niejednej udało się przez księcia stracić dziewictwo. Nie w wymarzonym zamku lecz na dyskotece.. Nie przyjechał na rumaku. Lecz jechał na fecie!' W plecy wbijasz nóż, Bo nie wiesz co to ból 'Mówię: "Stary dzięki, masz za***isty język" i idę do domu.' ![]() Kocham mieć ten stan i cieszyć się, że Ciebie mam Codziennie, gdy słońce zachodzi Przypomina mi się jak zniknęły nasze uczucia Pokazałeś mi mapę mojego życia, drogi do szczęścia i uśmiechu. ![]()
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#3758 |
|
Zadomowienie
|
blondii69 - blondynaaa, ja to już chyba częściej wchodzić nie mogę
ale połechtałaś ego, połechtałaś <3i co horny wariatko, tak trudno się tu częściej pojawiać? ![]() marikab - ooo dziękuję za tłumaczenie i za kradzież. *
zgubiłam się gdzieś we wspomnieniach, nie wiem już jak wrócić.. chcesz - to idź. .. tylko błagam, nie odchodź za daleko, za moment mogę Cię znów potrzebować. okrutnie mi Ciebie brak. miara mojej potrzeby przewyższa nawet fakt, jak bardzo tęskni się za swoim misiem, który wiruje w pralce, a bez niego nie można zasnąć. - żałujesz swoich słów? - tak, tych niewypowiedzianych. tak to widać już być musi zakazany owoc najbardziej kusi zabiję Cię jednym spojrzeniem. przeszyję na wskroś. przeniknę do głębi. duży cyc a w głowie nic. potrafisz spojrzeć w sposób rozmrażający każdy lód, w sposób uginający moje kolana, tworzący watę z moich nóg. jestem jedną z tych trzpiotek, oddających komuś cały swój świat, sobie nie zostawiając nic, nic prócz jego uśmiechu już do końca.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-08-09 o 19:24 |
|
|
|
#3759 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję.
na zdrówko mój nałogowy złodzieju. ![]() lato, wakacje i złamane serce. nie przegap swej miłości ! - włóczysz się za nim godzinami, pogódź si z faktem ze Twoja miłość do niego nigdy nie będzie odwzajemniona! - nie umiem... wracała z ich ostatniego spotkania w ogromną ulewę. deszcz zmywał z niej ostatki miłości.
|
#3760 |
|
Rozeznanie
|
absorbeed, CaMa, kontrastowa0, marikab, poprostuAsiss - okradłam <3
* * *
don't catch me. A gdybyś tak zamiast 'żegnaj' powiedział mi 'Kocham Cię' ? ' Każde przywitanie kończy się pożegnaniem ' Zawsze marzyłam o pocałunku z ukochanym podczas ogromnej ulewy. Ulewa przyszła, tylko chłopaka mi gdzieś wcięło. ' Dzisiaj proszę cie ten jeden raz zatrzymaj się, ten jeden raz stań tuż obok mnie dziś czuje, że brak mi sił.'
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
Bo my to fantazja, a nasze uczucia,
to tylko bujna wyobraźnia. W burzowe chwile, w smutne dni, mam nadzieję, że będziesz przy mnie tylko ty. Obraz twojej twarzy, nie okazał się obrazem o którym każda marzy. Kim On dla mnie mógłby być, może kimś bliskim tak jak ty? W oczach zdrady nie widać radości, w nich roi się od smutków i życiowej przykrości. wiesz.. nie każdemu tak łatwo udawać, udawać, że wszystko jest okej. Tylko mi nie mów, że twoja nowa dziewczyna, nie odpowiada Ci, bo nie ma takich oczu jak ja. Teraz już za późno, dużo się zmieniło w życiu, jest inaczej, ale nadal bez Ciebie jakoś nudno. wróciłam , chyba na stałę.
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
![]() _______________ proszę, wstaw wodę na herbatę. dziś, chcę znów zatapiać się w twoich oczach... niech stanie czas, bym znów mogła cieszyć się powietrzem... takie mały świat w odbiciu kałuży, gdzie szczęście jest do osiągnięcia a róże pachną bzami.. zaczarowałeś moje myśli, serce, ciało przelałeś sny na papier malując obrazy ciepłymi barwami uczuć. stąpam delikatnie po obłokach uśmiechu z lękiem by się nie rozwiały...
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
i pozwól mi roztopić się w marzeniach. nie pozwoliłeś mi cię kochać to dlaczego nie mogę odejść.?? twój smutek powoduje wstrząsy w moim serduszku.. + witam wszystkich, którzy wrócili.
Serducho aż się zakręca żeby was uściskać. ![]()
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
Ciastko wraca po raz kolejny... mam nadzieję ,ze teraz już na dłużej
![]() napisz coś, cokolwiek chcę się uśmiechnąć. Zadrżysz, gdy usłyszysz. 'złam to serce na pół przeżuwaj i spluń niech resztki spłucze deszcz' 'obyś sobie poradził z tym, że nigdy nie dowiesz się wszystkiego.. o mnie, o tym co widzę, w co wierzę. jak oddycham, kiedy płaczę.' nie myśl już , zapomnij mnie. schowaj do kieszeni resztki tej bezsensownej miłości.
|
#3765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ukradłam szła chodnikiem cała w skowronkach, w tej żółtej sukience. słońce świeciło jej na twarz. Miała ochotę wykrzyczeć światu że jest najszczęśliwsza na świecie, bo właśnie idzie na spotkanie z Tobą ![]() /moja sytułacja/
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-08-09 o 20:27 |
|
|
|
|
#3766 |
|
Raczkowanie
|
Pójde na dworzec, wspominac wszystkie dobre chwile.
Pójde na dworzec, bede szczesliwa, na ten jeden moment. Zawsze mi mówies, ze jestem zbyt empatyczna. Ale do cholery powiedz mi, przeciez lepiej czuc za duzo niz nie czuc nic?! Oprócz tego, ze chce mi sie spac, to pragne tylko Ciebie. Smialam sie w nieboglosy, gdy tylko Ty zaczynales sie smiac. Wierzylam w tedy we wszystko, a najbardziej w nas.
|
|
#3767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() - Wiesz jak się umiera? - Tak, dusza od Ciebie wtedy odchodzi. - A boisz się śmierci? - Niee, to normalne. - Dlaczego tak mówisz? - Bo ja już to przeżyłam, nie zauważyłaś, że umarłam? Normalnie mi wyssało duszę... Dlatego nic nie czuję, dlatego wszystko jest mi teraz takie obojętne. ![]() Jeśli słowo ' my ' rozdzieliło się w ' ja i Ty ' to już wiesz jak jest z moim sercem... Pęka na pół. ![]() Po raz kolejny bez zastanowienia siedzę z gorącym kubkiem czekolady, nawet jego łyk nie osłodzi moich gorzkich wspomnień. Aż brak mi na to słów... to też dlatego ona milczy. A mój cień jako jedyny nie rozumie, że chcę zostać całkowicie sama. Przy kubku gorącej czekolady i romantycznych filmach. Przy rozczochranych włosach i rozmazanym makijażu. Przy świetle księżyca i pięknych gwiazdach. Przy rozpaczy i rozczarowaniu. Przy nich i bez nich. Przy komputerze i we śnie. TĘSKNIE! ![]() _________________________ _________ Dlaczego oczy zamykają się przy pocałunku? Bo nie chcą widzieć osoby, przez którą potem będą cierpieć i wylewać za nią łzy. |
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
'I know rocks turn to sand and hearts can change hands and you're not to blame when the sky fills with rain but if we stay or walk away there's one thing that's true
I STILL LOVE YOU' Dobrze wiem, że skały obracają się w piach i że serca mogą zmieniać dłonie i nie mogę winić ciebie za to, że niebo zanosi się deszczem i niezależnie od tego czy zostaniemy czy odejdziemy jedna rzecz pozostanie prawdą Ja nadal cię kocham
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#3769 |
|
Przyczajenie
|
Kocham cię to najważniejsze słowo w naszym życiu ! ;*
Edytowane przez niktt_ Czas edycji: 2010-08-09 o 21:11 |
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
`twój uśmiech .. to tylko uśmiech -wmawiam sobię to .
- ile trzeba by zapomnieć o miłości . ? o tej magi która mnie do niego przyciąga . to uczucie które nas łączyło . jak zapomnieć że go Kocham. -tego sie nie zapomina. -to mnie k*wa pocieszyłaś .! -Wyjechał .!
-ale to tylko 2 tygodnie .. -nie to ; 14 dni 336 godzin 20160 minut 1209600 sekund .! ![]() |
|
|
|
#3771 |
|
Rozeznanie
|
bajkowa - kradnij ile chcesz Dziubku ;*
marikab - na zdrówko Niunia ![]() A lipcem nadal pachnie mi w sercu. Jedynym oparciem jakim jej służył to było oparcie od krzesła. Czujesz jak nasz lekki oddech kręci wiry, a nasze usta wywołują wyładowania atmosferyczne. tego przyjaźnią nie można nazwać nie? Życie to premiera, ale więcej razy nikt juz go nie puści. Melancholijne myśli znowu zawładnęły mój obciążony od rozmyślań umysł, zaczął on z wolna rosnąć, rosnąć i rosnąć, aż w końcu eksplodował. Odbudował się kiedy krzyknęli w końcu " słyszysz?". Stać było mnie by powiedzieć tylko " tak, tak" Nie tęsknie za Tobą, ale nie jest mi też dobrze. Na bezludną wyspę wzięłabym chęć życia, umiejętność nie myślenia o tym wszystkich i przyjaciela bym nie oszalała z braku problemów. Pięciogwiazdkowe kłamstwo w Twoim wykonaniu: Kocham Cię. Choruję na klaustrofobię więc nie możesz mieć mnie w dupie, jest tam za mało miejsca. Tańczę w deszczu rozlepionych łez. Jestem jak plastelina nigdy nie wracam do pierwotnego stanu. Tęsknota hamowała mi słowa, miałam rozpaczliwą chrypkę. Gdy śpię nie myślę, gdy śpię to śnie, a wtedy zarządzam tym czy mnie pocałujesz czy też nie. Dopuszczam myśl, że o sobie nie pamiętamy.
|
#3772 |
|
Rozeznanie
|
kreskowa,desiree01,Cookie Crisp,poprostuAsiss,latin ,Cama,Rilen(kochanie bywaj częściej)
Dziewczyny, Deuce bez was nie wyobraża sobie tego wątku <3. ________ Wolał udawać że nic się nie stało a przecież stało i to cholernie dużo.. Całowałeś mnie z takim ogromnym uczuciem a na drugi dzień nie działo się nic.. Nie dałeś nawet cholernego znaku życia.Może to był pocałunek na pożegnanie?Mam pogodzić się z myślą że już nigdy tego nie powtórzymy? Jak to możliwe że z dnia na dzień potrafisz stać się zupełnie innym człowiekiem? A jakie znaczenie ma dla Ciebie słowo kocham skoro na drugi dzień udajesz że już się nie znamy?
|
#3773 |
|
Rozeznanie
|
niewieszjakjatesknie, poprostuasis,cookiecrisp ,desiree01 i podpis _zagubiOna_ okradzione nikt z moich znajomych nie marnuje teraz sobie czasu na gadu. tylko ja. stracone dni. nieprzespane noce. ty tylko spojrzysz w moje oczy i wiesz co mnie gryzie. czego pragnę. czego potrzebuje. I wiesz że chodzi o Ciebie! halo chłopcze, pocałuj mnie. kiedyś miałam brązowe tęczówki, wyblakły od płaczu. są zielone kocham gdy twój zimny polik dotyka mojej rozgrzanej twarzy biegne rozradowana ulicą. niech każdy zazdrości mi tego za***iste*go szcześcia!
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-08-09 o 21:51 |
|
|
|
#3774 |
|
Rozeznanie
|
wow miło że ktoś tu jeszcze pamięta . tak tak podbudowałaś moje ego ! <3
ale wiesz , że Ty też jesteś mega ? ; D przecież wiesz , że Cię cholera cholernie kocham ! <3
|
#3775 |
|
Rozeznanie
|
wpadłam do pokoju cała zapłakana, rzuciłam się na łóżko, zaczęlam jeszcze gorzej płakać jak małe dziecko- tak jak by to miało coś zmienić całymi wieczorami chodzę naszymi ścieżkami, tak jak kiedyś. Tylko że teraz już sama. ile bym dała aby znów usłyszeć od Ciebie `dobranoc Kochanie `nie potrafię żyć z myślą że nigdy nie będę miała tego co kiedyś. nie ścieram kurzy, nie odkurzam, nie układam ubrań, nie ścielę łóżka. bo po co? skoro i tak nie będę mieć niespodziewanego gościa? i nie proś abym się uśmiechała, bez Ciebie nie potrafię. każda chwila z Tobą jest dokładnie zapisana w mojej głowie. wstałam o 12. Cały dzień przesiedziałam w domu. Nic nie jadłam. Gdy nikt nie widział płakałam. Zamiast relaksującej kąpieli wziełam szybki prysznic. Poszłam wcześnie spać, chociaż przez łzy nie mogłam usnąć. Tak jest codziennie. Wiesz dlaczego? Bo odebrasłeś mi sens życia. Zadowolny kur.wa to było straszne gdy zadecydowałeś odejść. Zostałam sama. Nie dawałam rady. Świat w jednej chwili stracił kolory. Nie chciałam już dalej żyć...
|
|
#3776 | |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej zaintrygowały mnie jego oczy. Pełne tajemnicy i uczuć.
Ale teraz już wiem, że to gówno prawda. W środku jest zimnym, pieprzonym draniem! na zdrowie ![]() Cytat:
![]() <3 |
|
|
|
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
"Będę miał cię na oku. To nie będzie trudne bo wypełniasz cały kadr"
[MADAGASKAR 2] "Bo dla ciebie oszukam przeznaczenie Dla ciebie spełnie każde marzenie Dla ciebie nie strace nadziei" [verba - czerwone niebo] „Siedzę w oknie i wdycham samotność” [dge – betonowe lasy mokną] No i teraz padło na mnie. Przegrałam w karty z miłością. Głupia się tym teraz obnosi.. ________
zakochan_a Jesteście świetne wiecie? Każdą okrutnie okradłam
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
...że już nie chcesz innej... że tylko ja... że tylko ja dla Ciebie liczę się...
"czasami chciałabym mieć serce z kamienia... sam to nazwij, to co czuje" "a teraz..hmm teraz organizuje zbieg okoliczności """bezbronna to ja jestem tylko jak schnie mi lakier na paznokciach" ![]() "a zasypiając zawsze wyobrażam sobie jak by to było jak byś kładł się ze mną i głaskał po ręce. zapewne wspaniale..." "chodź a nakarmie Ci moja fascynacją..." "nie, nie chcę rycerza na białym koniu, bo nie mam zamiaru siedzieć zamknięta w żadnej wieży. chcę z kimś tańczyć bez rozbrzmiewającej muzyki, przesypywać piasek z plaży przez palce, moczyć stopy w morzu i przegadać całą noc, wsiąść w pociąg i wysiąść na przypadkowym przystanku.. chcę po prostu być szczęśliwa."
|
|
#3779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
proszę. na zdrowie ![]() od dziś wieże w happyend! przeraża mnie to że zna mnie lepiej niż ja, niż ktokolwiek -dzięki Tobie właśnie poczułam smak szczęścia. -i jak smakuje? -a wiesz jak smakują twoje usta?
Edytowane przez zakochan_a Czas edycji: 2010-08-09 o 22:48 |
|
|
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
Twój uśmiech powodem mojego szczęścia !
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

może jak Cię zjem to przy okazji chociaż odrobina Twojego talentu przejdzie na mnie 
)