![]() |
#61 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: życie bez miłości :( part 2.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też nie mam ochoty z nikim się umawiać... A jak na złość jego kumpel mnie napastuje o spotkanie ![]() Cytat:
a)wydaję piski niczym drozd w okresie godowym ![]() b)totalnie się zacinam c)uciekam do toalety ![]() A jeśli go poznam bliżej, to krępują mnie komplementy itd i czerwienie się jak totalny burak ![]() Ej...a co to "seks"? ![]() ![]() ![]() Ja się pokusiłam nawet o "fachową literaturę" typu "Energia z Kosmosu" Josepha Murphy'ego czy "Sekret",taka byłam zdesperowana ![]()
Edytowane przez maleficent Czas edycji: 2010-08-09 o 20:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Nawet nie wiem od czego zacząć, bo mój przypadek jest strasznie głupi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jest to, że się zakochałam w dobrym kumplu ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a mi od tej wiecznym byciem samej wydaje się, że zakochane pary to jest jakiś dziwny widok i że dokonali niemożliwego = zakochali się ze wzajemnością ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#66 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Też czytałam "Sekret" ![]() Powtarzałam sobie nawet kiedyś ciągle przed snem : "chcę miłosci, chcę miłosci" ale... jedna wielka lipa ![]() Już wiem teraz, że to ściema albo po prostu LOS nie chce żebym kogoś miała ![]() A książki typu "Singielka nie znaczy sama", "Singielka sama ale szczęśliwa", "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" czy inną równie wybitną literaturę tematu znam już chyba na pamięć ![]() Cytat:
![]() W moim świecie takie rzeczy się nie zdarzają ![]() I nie mogę też pojąć jednego, tzn. rady w stylu "nie myśl o miłośći, nie będziesz wstedy zdesperowana i sama do Ciebie przyjdzie"- no dla mnie to istna abstrakcja osiągnąć taki stan ![]() Nawet w czasach, kiedy nie narzekałam na to, że faceta nie ma, w głębi duszy rozglądałam się za nim i ciągle miałam (mam?) nadzieje, że się trafi. No ja nie wiem jak można życ i po prostu nie myśleć o miłości ![]() Albo się tym nie przejmować? Albo nie marzyć o facecie? Może to o takie nastwienie chodzi? Może tę desperacje widać? Choć jak się ona objawiać ma wtedy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
No to widocznie ja jestem głupia, bo boję się spotkania z nim.
![]() Wiele razy mi proponował, ale zawsze znajdywałam wymówki, bo po prostu nie mogłam. Dodam, że nigdy na żywo nie rozmawialiśmy, ale widziałam go kilka razy na mieście i była taaaka panika, że sobie nie wyobrażacie ![]() ![]() No i chciałabym w końcu zrobić ten krok, bo to się ciągle dobrych kilka miesięcy i chyba już się niecierpliwi, bo nagle wdarła się osoba trzecia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jestem na jutro umowiona z tym kolega. ale jak sobie teraz na trzezwo przeanalizowalam nocny wypad. to chyba wyszlo na to ze on chcial sie umowic ze mna na sex (absolutnie nie doslaownie) a ja chyba sie na to zgodzilam! i to jest 'najlepsze'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
dziewczyny dziś zobaczyłam Nową mojego Ex-a śliczna dziewczyna, pewnie w rzeczywistości jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu.Aż żal pomyśleć ale byliśmy ze sobą 2 lata myślałam że jestem kimś więcej niż zabawką a ja zapychałam jego czas swoją marną postacią do czasu aż spotka takie Bóstwo. Najgosze i wstydliwe jest to że przez ostatni okres gdy mieliśmy przerwe w byciu razem on nadal dzwonił, zawracał mi w głowie nawet na pizze się umawiał a już miał wtedy urabiał grunt u tej Nowej. Gdy po tygodniu ciszy odezwałam się do niego -- był już na urlopie w miejscu gdzie ostatnio Ja MYSZ POLNA spędzałam z nim wakacje- były to " nasze miejsca". A on spacerował sobie za raczkę tam ze swoją ukochaną- z tym że miał pecha bo spotkali go tam moi znajomi i opowiedzieli mi. Bo EX do dziś nie przyznaje się że kogoś ma. To że jest z nią wydeukowałam mam dość dobrą intuicję.
Tak to jest a miał być ślub myślałam że ludzie w wieku 30 lat są dojrzalsi. Byłam tylko zabawką i taka jest prawda- wstydzę się siebie i tego jak wyglądam.... Oby mieć taką piękną buzie jak NOWA ![]() nie wiem czy coś zrozumiecie z tego bełkotu ale jestem w szoku................ |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wstydź się siebie! To on powinien! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Postanowiłam się dołączyć do grona samotnych serc. Ostatnio naprawdę mam fatalny nastrój spowodowany tym, że nikogo nie mam. Pozwoliłam sobie zrobić nadzieję i strasznie się nakręciłam na jednego faceta. Jednak nic z tego nie wyszło. I nie żałuje, bo wiem, że byśmy się wystarczająco dobrze nie dogadali, lepiej pozostać kolegami. Ale przez tą całą sytuacje uwierzyłam, że nowy związek jest w zasięgu ręki, taki realny w swojej nierealności. I teraz strasznie mi przykro, że jednak nadal jestem sama. Wcześniej sobie nieźle radziłam, cały czas w jakimś stopniu byłam stęskniona, ale z drugiej strony cieszyłam się odzyskaną wolnością, czasem do wykorzystania w taki sposób w jaki mi się podoba (ograniczający związek). Ale teraz... Może to kwestia wakacji, mam za dużo czasu do myślenia. Z drugiej strony, mam zajęcia, którymi mogę zapełnić czas, ale nie mam siły żeby się za nie zabrać, choć wiem, że nie powinnam cały czas myśleć tylko o hipotetycznym facecie i tym jak mi tęskno, tylko ruszyć tyłek i zacząć coś z sobą robić, rozwijać się. Przecież teraz mam tyle czasu, że grzechem jest go zmarnowanie na marudzeniu... Jednak nie umiem się wziąć w garść. Ostatnio nawet zaczęłam wspominać wcześniejszy związek, zakończony już dobry rok temu. Ech... Musiałam się trochę wyżalić, mam nadzieję, że rozumiecie ![]() Wierzę, że w grupie, nawet tej wirtualnej, faktycznie raźniej i damy sobie wzajemnie siły do spełniania się w życiu, nawet bez drugiej połówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie nazwałabym tego "desperacją", po prostu to chyba normalne,że chce się z kimś być? A jak długo się jest w stanie "stagnacji uczuciowej", to potem się szuka trochę na siłę i w każdym facecie stara się widzieć potencjalnego partnera... Przeszłam już ten etap ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może jeszcze da się uratować sytuację? Warto się przełamać, chociaż się z nim spotkać i pogadać tak normalnie,poznać się bliżej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja też to popełniłam ![]() ![]() Ja mam tak samo,to przez wakacje ![]() ![]() Miejmy nadzieję,że nie tylko przetrwamy ciężki okres samotności, ale wszystkie wyjdziemy z tego obronną ręką ![]()
![]() |
#75 | ||||||
Raczkowanie
|
Rany! Kiedy wy zdążyłyście napisać 3 strony?! Sporo się namęczyłam, żeby wszystko nadrobić
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czyżby to ten, o którym kiedyś pisałaś, że raczej nic z tego nie będzie? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba nawet najczęstszy...
![]() |
#76 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja oprócz robienia sobie nadziei mam jeszcze jakieś tendencje masochistyczne i puszczam sobie muzykę, filmy i czytam książki wprawiające mnie w jeszcze większego doła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() choć..dziś byłam na czymś w stylu randki z facetem, z którym wcześniej tylko gadałam na gadu. i chłopka miły...ale strasznie brzydk, niski, chudy i jakiś taki ogólnie brr. wiem, ze jestem okropna ale dla mnie to nie do przejścia. i jestem wredna nieludzko ale mielisamy iść razem na imprezę ale ja jednak nie chce. zwłaszcza, że tam będzie eks a nie chce żeby widział mnie z kimś tak nieurodziwym i żeby wszyscy nas traktowali, że ,,przyszliśmy razem". powiedzcie mi jestem wredna suka? aa i myślę sobie czy nie zaprosić na rower takiego kolegi. ale jakoś ciągle ma w głowie ,,dziewczynie nie wypada" i ,,jakby chciał to by sam zaproponował" . duuupa choć powiem wam ,ze przestałam tęsknić za związkiem. seksu mi się chce. za to czuje potrzebę jakiegoś małego, miłego romansiku z arcyprzystojnym mężczyzna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie nie zależy na wielkiej miłości, ba, nawet w taką nie wierzę :P Nie chcę się pobierać ani planować wspólnej przyszłości....po prostu chcę, by osoba na której mi zależy odwzajemniła moje uczucie, poza tym no muszę przyznać ale rządzi mną też ciekawość ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() "Nie dla psa kiełbasa" jakby mój znajomy powiedział ![]() ps. Pomyśl że do mnie mniej więcej co tydzień ktoś z takiej półki podbija ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
maconha89 nie ukrywajmy, że kobiety nie patrzą na wygląd. To jest oczywiste, że to też ważne i ten ktoś musi Cię pociągać. Gdy tego nie ma, a jest fajny charakter kolegujesz się, a nie jesteś w związku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie też często myślę, że jestem zbyt wybredna, za bardzo zwracam uwagę na wygląd, mało który facet mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() hmm ten kolega raz zaporoponowla spotkanie, widizleiśmy sie jakiś(dość dlugi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny. Ten wątek jest idealny dla mnie;D Mam 20 lat,studiuje. normalna raczej jestem, moze poza tym,ze nigdy nie mialam faceta 'tak naprawde' ;D Jestem bardzo dziwna.Wiadomo, sa faceci ktorzy mi sie podobaja, alejezeli ktorys z nich sie mna zainteresuje, ja zmianiam zdanie, juz szukam w nim jakis wad itd. No i bardziej niz swoja opinia przejmuje sie opinia innych ludzi na jego temat 'co pomysla inni'. To chyba niska samoocena i maniakalne przejmowanie sie opinia innych, ktore tez powoduje,ze rzadko ruszam sie do jakis klubow, dyskotek, zawsze mysle,ze wszystkie dziewczyny sa ładniejsze i az wstyd mi sie pokazywac.
Ciezki przypadek...?!
#85 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Radzę jednak przestać przejmować się opinią innych, skąd oni mają wiedzieć co jest dla Ciebie lepsze?
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hah;d wyżaliłam się;xd
![]() |
#87 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie też zależy od dnia. jednak ostatnio coraz częściej mi to wszystko dokucza. i też jak większość z Was zastanawiam się dlaczego inne, a nie ja? kurde życie jest niesprawiedliwe. no właśnie- jasne ;/ kiedyś to mi nawet pomagały takie słowa, a teraz? po tylu porażkach? jak bym wam powiedziała na ilu ostatnich byłam randkach oczywiście nieudanych to porażka;/ ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
też mam 20 lat i też czasem tak sobie myślę jak ty. że nie zasługuję na miłość. nawet nie wiem jak pocieszyć bo sama jestem w takiej sytuacji, może powiem tylko że trzeba nauczyć się cierpliwości, i mieć nadzieję? ![]() mam dziś okropny dzień. jak to ktoś nazwał " dzień paszteta" .. czuję się taka brzydka, beznadziejna, zupełna porażka, chodzące nieszczęście ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
nie było mnie cały dzień a tu tyyyyle postów
![]() padam z nóg, więc napiszę tylko jedno co mi się nasunęło a tyczy się 20 latek ![]() ![]() ![]() ja jedynie mogę się łudzić nadzieją, że poznam kogoś w pracy, ale szanse nikłe - w aptece prawie same baby, a wątpię aby spodobał mi się przypadkowy chory pacjent z zaczerwienionym nochalem ![]() DObranocka ![]()
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja pracuję w firmie gdzie są sami faceci (AŻ 3, przedział wiekowy 35+ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.