|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!
Denerwują mnie czasem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21253299] Pokasowałam wszystko z aparatu, więc pokażę jak wrócę ![]() Oby, oby ![]() Czekamy na fotki ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2432 |
|
Konto usunięte
|
"Nie płacz, kiedy odjadę, sercem będę przy Tobie!"
Kiedyś zaśpiewał mi to taki jeden chłopak (wcale nie płakałam jak się żegnaliśmy, byłam wniebowzięta! ), teraz ja śpiewam to Wam. Bawcie się tu świetnie, zakładajcie nową część, jakby coś się działo piszcie esy iii nie spijcie się za bardzo |
|
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21254638]"Nie płacz, kiedy odjadę, sercem będę przy Tobie!"
Kiedyś zaśpiewał mi to taki jeden chłopak (wcale nie płakałam jak się żegnaliśmy, byłam wniebowzięta! ), teraz ja śpiewam to Wam. Bawcie się tu świetnie, zakładajcie nową część, jakby coś się działo piszcie esy iii nie spijcie się za bardzo w takim razie Fanka też by musiała jechać ale Fanka zostaje! ![]() pa
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Hej;* kurde gadałyście o tych simsach i mi ochoty na granie narobiłyście-tylko że mam the sims te pierwsze w dodatku popsute
można gdzieś sciągnąć dwójkę czy coś?
|
#2435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam pamiętam![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21254638]"Nie płacz, kiedy odjadę, sercem będę przy Tobie!" Kiedyś zaśpiewał mi to taki jeden chłopak (wcale nie płakałam jak się żegnaliśmy, byłam wniebowzięta! ), teraz ja śpiewam to Wam. Bawcie się tu świetnie, zakładajcie nową część, jakby coś się działo piszcie esy iii nie spijcie się za bardzo Udanego i Ty też nie pij![]() Ej Ej ja wcale tak dużo nie pije i Was nie rozpijam![]() Ada- Hej cio tma ?
|
|||||
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
a na warsztatach było faajnie
![]() ogladalismy jakies filmiki jutro robimy scenariusz i do końca tygodnia nakrecimy "film" który dosten na płytke ha! tylko on bardzo krótki bedzie
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;21254638]"Nie płacz, kiedy odjadę, sercem będę przy Tobie!"
Kiedyś zaśpiewał mi to taki jeden chłopak (wcale nie płakałam jak się żegnaliśmy, byłam wniebowzięta! ), teraz ja śpiewam to Wam. Bawcie się tu świetnie, zakładajcie nową część, jakby coś się działo piszcie esy iii nie spijcie się za bardzo Miłego
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Ting - miłego wyjazdu!
![]() Ada - http://peb.pl/symulatory/430596-mix-...a-dodatki.html dwójka z dodatkami odrazu Ja trójkę ściagałam ze trzy tygodnie Ale sie opłacało
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam oryginalne. Kurcze coś się chmurzy... Ale cicho, więc pewnie nic z tego nie będzie
Ale mam teraz fazę na tą piosenkę EDIT: Ledwo to napisałam i zagrzmiało I jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! XD Sorrki, ale musisłam się tym podzielić ; p
Edytowane przez MaliMariposa Czas edycji: 2010-08-09 o 19:12 |
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem xD Była burza taka nawet nawet
Obejrzałam film He was amazing!!! Somebody do, somebody do, somebody do you wrong
|
|
|
|
#2445 |
|
Zadomowienie
|
hej !! U mnie też była burza ale nie taka groźna
![]() Fanuś jak ja raz już piłam z Dorotą wódę i ja dziękuje bo kacyk był i to wielki . Na drugi dzień nie mogłam dojść do ładu
|
#2447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
zjadam Amino "danie z sosem pieczarkowym" xD
http://aminolotto.pl/templates/image...a-grzybowe.png ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- to ja nie napisałam ojj tak ja zawsze jak już jestem pod stołem to przestaje
|
|
|
|
#2449 |
|
Raczkowanie
|
Doooooooobryyyyyyy wieeeeeeczóóóórrr!!!!!!
Narobiłaś mi apetytu, fanka. |
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też
Mam ochote na zupke chińską
|
|
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
A ja na chińszczyznę, a zwłaszcza na nudle, mmmniam!!!
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem. Koncert był nieziemski. Wocial to geniusz. Anioł Muzyki. Cholera, talent jak stąd do drugiej galaktyki! On jest cudowny. I przy tym taki skromny... Szkoda, że zdjęcie nie wyszło, a byłoby takie piękne
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
Niee no, ja tych simsów już nie ogarniam!
Przyszła do mnie własna matka jako złodziej (oczywiście matka simki ) i ukradła mi wszystkie drzewa ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Dotka - super
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę jeeeeeeeeeeeeeeeeeeszczee eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
#2455 |
|
Raczkowanie
|
Ale bym se w te simsy pograła, ale mogę tylko pomarzyć
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Denat ;*
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- maribeli- Ada jestem , to weź pobierz :P ja jutro zobaczę co i jak z tym co denat podała ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dotka- ty to ta z czerwoną torebką?
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
maribeli- Ada jestem
, to weź pobierz :P ja jutro zobaczę co i jak z tym co denat podała ![]() Siema Ada!!! Kiedyś próbowałam, ale nie weim czemu zrezygnowałam, może było z tym za dużo zachodu. A czy ściągnę pełną wersję za darmo, żeby nie wyszło że pobrałam niepełną czy wersję demo. Może masz jakiś link na to... ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Którym isimsami gra TheNaturat? Trójką?? |
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Denat dawała wyzej link
ona gra na 3, a to pełna 2 i dodatki są ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- paa;*
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Nie zauważyłam, ale zaraz znajdę. Dodatki?? To spoko, dwójka może być hehe, ale jak coś, to kiedyś sie za szukanie trójki zabiorę. Dziś za ściąganie brać się nie będę, bo juz mi się nie chce. Dzięki.
A jak ci minął dzień?? A długo to się ściąga?? Edytowane przez Maribel_95 Czas edycji: 2010-08-09 o 22:50 |
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to ja
![]() Wocial to macant. Kiedy tato zaoferował się, że zrobi nam zdjęcie, on wyciągnął rękę w zapraszającym geście i przytulil mnie i E. Przepraszam, teraz przez najbliższy miesiąc będę żyć wspomnieniami.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

Żeby było co opowaidać jak wrócisz

można gdzieś sciągnąć dwójkę czy coś?
Połowa miasta to moje kuzynki i kuzyni o kktórych nie wiedziałam. 

Ale mam teraz fazę na tą piosenkę
I jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! XD Sorrki, ale musisłam się tym podzielić ; p