Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-09, 17:20   #4231
LadyBird_
BAN stały

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Byłam w Polsce - Jastarnia a Ty? kremu używam z oriflame even out,o taki : http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=18826
a o insanity przeczytasz tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425821
O tam jet pewnie pięknie Ja byłam w Łebie.

A wiem który krem, jestem konsultantką Oriflame Ja szukam czegos na przebarwienia i blizny potrądzikowe.

Oooo ciekawie wygląda to Insanity. Widzicie u siebie jakieś efekty?
Skąd można ściągnąć te filmiki do ćwiczeń?
LadyBird_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 17:26   #4232
pettiteAngel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Śliczna i zadbana fajne filmiki, szczególnie to o organizacji do szkoły

Cytat:
oglądałam jeden odcinek "Ceny piękna"(to z simpson). byli w spa w japonii i do teraz nie mogę zapomnieć,jak oni tam peeling stóp robią... wsadzają nogi do wody z mnóstwem ryb,które zjadają martwy naskórek... bleee
Straszne! Ale podobno jest przyjemne. jeeej.

Dzisiaj robię wishlisty zarówno urodowe, modowe, jak i szkolne i do pokoju, bo planuje malutki remont. uwielbiam je robić, wtedy nie jestem skołowana na zakupach.
Generalnie chcę zmienić coś w swoim życiu; nie chodzi o jakąś diametralną zmianę, ale o małe kroczki, które sprawią, że osiągnę to, czego chcę.
Zabiorę się w końcu za siebie, tak FEST
Stary 2010-08-09, 17:31   #4233
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
a moim skromnym zdaniem w ciemnych było ci bosko- twarz miała taki charakterek
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
a mnie buahot podoba się bardziej w jasnych, ma taką teraz śliczną delikatną buźkę.
dziękuje dziewczyny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 17:35   #4234
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Wstawiam: to zdjęcie w długich włosach musiałam po prostu wstawić, jest prześliczna na nim a pierwsze z tej sesji chyba, o której mówimy :

Kalpana,wpisz na all w wyszukiwarce na spódnicach "jeans czarna" i tam jest takich kilka. Sprawdzałaś w ten sposób?
Sprawdzałam ale nic nie znalazłam co by mnie zainteresowało.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 17:40   #4235
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyBird_ Pokaż wiadomość
O tam jet pewnie pięknie Ja byłam w Łebie.

A wiem który krem, jestem konsultantką Oriflame Ja szukam czegos na przebarwienia i blizny potrądzikowe.

Oooo ciekawie wygląda to Insanity. Widzicie u siebie jakieś efekty?
Skąd można ściągnąć te filmiki do ćwiczeń?
jest pięknie w Łebie też byłam kilka lat temu i bardzo mi się podobało na wydmach i do tego te ruchome piaski a konsultantką też jestem
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 17:48   #4236
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Sprawdzałam ale nic nie znalazłam co by mnie zainteresowało.
http://www.yourstyle.pl/index.php?p2...al-model-128-1 ta jest ładna tylko diabelnie krótka chyba

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 18:49   #4237
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.yourstyle.pl/index.php?p2...al-model-128-1 ta jest ładna tylko diabelnie krótka chyba
Dla mnie bomba Ale byłoby mi w niej całą widać Ja widziałam w sklepie niedaleko mnie taką jak mi się podoba i to chyba za niecałe 20zł, tylko zieloną, a czarnej nie było ani żadnej innej

Kobietki powiedzcie mi, jakie są najskuteczniejsze i dające najszybsze efekty ćwiczenia na nogi i oponkę? Robię brzuszki, ale na oponkę to mi nic nie da....

K

Sz
Stary 2010-08-09, 18:53   #4238
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
jest pięknie w Łebie też byłam kilka lat temu i bardzo mi się podobało na wydmach i do tego te ruchome piaski a konsultantką też jestem
No właśnie ja na wydmy nie dotarłam... 10 km pieszo to dla mnie było za daleko Ale plaża b w Łebie jest cudowna!

O widzisz, już mamy coś wspólnego

Cytat:
Dla mnie bomba Ale byłoby mi w niej całą widać Ja widziałam w sklepie niedaleko mnie taką jak mi się podoba i to chyba za niecałe 20zł, tylko zieloną, a czarnej nie było ani żadnej innej

Kobietki powiedzcie mi, jakie są najskuteczniejsze i dające najszybsze efekty ćwiczenia na nogi i oponkę? Robię brzuszki, ale na oponkę to mi nic nie da....
Też chętnie bym poznała jakieś skuteczne sposoby.
Stary 2010-08-09, 19:11   #4239
shine91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
witam LadyBird i shine91

Były tutaj pytania o BP no to ja powtórzę się ale BP działa cuda!! no i jest bardzo wydajna ja jestem już po 3 tygodniach wybielania i dopiero skończyłam jedną tubkę została mi jeszcze druga... a efekt?? kilka osób pytało mnie czym wybielałam ząbki bo mam bardzo ładne więc chyba jest różnica no i radzę zamówić na allegro bo wychodzi znacznie taniej
Witaj
Ja pytałam Na razie się wstrzymam z BP, ale skoro tak ją wychwalacie, to pewnie ją wkrótce zamówię Tylko obawiam się, że po zakończeniu kuracji zęby mogą szybciej zżółknąć Powiedzcie mi, czy moje obawy są bezpodstawne?

Cytat:
Wstawiam: to zdjęcie w długich włosach musiałam po prostu wstawić, jest prześliczna na nim a pierwsze z tej sesji chyba, o której mówimy
Jessica zawsze wygląda ślicznie, bo ma piękna buzię

Cytat:
Napisane przez pettiteAngel Pokaż wiadomość
Dzisiaj robię wishlisty zarówno urodowe, modowe, jak i szkolne i do pokoju, bo planuje malutki remont. uwielbiam je robić, wtedy nie jestem skołowana na zakupach.
Generalnie chcę zmienić coś w swoim życiu; nie chodzi o jakąś diametralną zmianę, ale o małe kroczki, które sprawią, że osiągnę to, czego chcę.
Zabiorę się w końcu za siebie, tak FEST
To powodzenia w robieniu wishlisty! Ja za jakiś czas też się za takie zabiorę, ale na razie robię generalne sprzątanie w pokoju, bo nazbierało mi się niepotrzebnych rzeczy sporo, a miejsce zajmują

Cytat:
Dołączam się do pytania
shine91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 19:11   #4240
magne
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie wiem za bardzo. Ale narazie robię 8minut abs,buns i legs codziennie. A o efektach moge powiedzieć za miesiąc. Wejdz na forum fitness może tam coś znajdziesz
[
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 19:19   #4241
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:

Fakt. Na spalenie tłuszczu aeroby (bieg, rower itp) i dieta

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 19:46   #4242
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
o boshe piękna fryzurka a Tobie ładnie w krótkich włosach

dziękuję no i nie wiem czy się nie skusze na takie włoski ;p wszystko się okaże w środę... tyle że troszku szkoda mi długości ale z drugiej strony mam ochotę na szaleństwo

Cytat:
Ja też wróciłam dopiero znad morza i wczoraj doprowadzałam się do ładu Byłaś w Polsce nad morzem czy za granicą?

Jakiego kremu używasz?

Wiem, pewnie wstyd takich rzeczy nie wiedzieć, ale co to jest Insanity?

Witam

Ja od rana byłam u fryzjera. Spędziłam tam ponad 2 godziny. Ale moje włosy teraz wyglądają jak z okładki Zawsze jak tam przychodzę, to pani fryzjerka chwali, że takie włosy to skarb i w ogóle, że takie piękne i takie ciężkie... Ale dla mnie już smętnie wyglądały. A teraz po obcięciu i wycieniowaniu jest bosko Pani mi nałożyła maseczkę, bo sie plątały. Później wyprostowała, nabłyszczyła. I w ogóle to fajnie mi się wywijają po myciu, więc nie będę miała problemu z układaniem

Chciałam kupić ten jedwab do ciała Delii, ale już w mojej Naturze nie było

no to grzech nie pochwalić się dziś włoskami wstawiaj zdjęcia!!

Shadii przepraszam że tak zniknęłam ale musiałam niestety coś zrobić dziękuje za wklejenie fotek jednak szkoda że nie ma nigdzie zdjęć Jess w tych włoskach, które wkleiłam ;/

mam niesamowity mętlik w związku z fryzurką zaraz idę się SPAmować, jutro wpadnę tutaj popołudniu bo rano wymiatam na siłownie miłego wieczorku i dobranoc

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2010-08-09 o 20:14
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 20:17   #4243
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Bieganie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 20:28   #4244
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny

Ja dzis jestem po:
prysznic z syrenka a do mycia mydlo bialy jelen
serum do biustu eveline
balsam do ciala antycell soraya

i wizycie u fryzjera

Jestem bardzo zadowolona bo moje wlosy ciezko obciac a moj fryzjer wyemigrowal do anglii

Bylam u kogos innego z polecenia mamy i dobrze trafilam, powiedzialam pani czego oczekuje i mam jak chcialam

Duzo scialam bo najdluzsze mialam do zapiecia stanika a teraz mam do ramion i mocno wycieniowalam. Nie bylo mi zal bo ja nie zapuszczam na dlugosc a za to teraz mam tak lekko na glowie

Oczywiscie znow uslyszalam ze mam sliczny skret i bardzo, ale to bardzo zdrowe wlosy, no ja nie wiem, kazdy fryzjer mi to mowi

A wiecie ze mi kiedys w pewnym salonie odmowiono sciecia wlosow? Ze mam za trudne i nie potrafia. A w paru innych proponowali mi cieniowanie po prostowaniu. A tak w zyciu nie wolno robic, loki nalezy obcinac tylko gdy sa krecone.

Witam wszystkie nowe dziewczyny
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 20:32   #4245
loluska
Zakorzenienie

ja jeszcze na minutkę Talullah pochwal się fryzurka może mnie jakoś zainspirujecie XD

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 20:44   #4246
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Shadii przepraszam że tak zniknęłam ale musiałam niestety coś zrobić dziękuje za wklejenie fotek jednak szkoda że nie ma nigdzie zdjęć Jess w tych włoskach, które wkleiłam ;/

mam niesamowity mętlik w związku z fryzurką zaraz idę się SPAmować, jutro wpadnę tutaj popołudniu bo rano wymiatam na siłownie miłego wieczorku i dobranoc
Nic się nie stało, ale bardzo tęskniłam

Cytat:
ja jeszcze na minutkę Talullah pochwal się fryzurka może mnie jakoś zainspirujecie XD
Właśnie, Talullah, pokaż

Stary 2010-08-09, 20:47   #4247
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a jak krotko chcesz sciac? tak jak ze zdjecia jess?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:09   #4248
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Ja dzis jestem po:
prysznic z syrenka a do mycia mydlo bialy jelen
serum do biustu eveline
balsam do ciala antycell soraya

i wizycie u fryzjera

Jestem bardzo zadowolona bo moje wlosy ciezko obciac a moj fryzjer wyemigrowal do anglii

Bylam u kogos innego z polecenia mamy i dobrze trafilam, powiedzialam pani czego oczekuje i mam jak chcialam

Duzo scialam bo najdluzsze mialam do zapiecia stanika a teraz mam do ramion i mocno wycieniowalam. Nie bylo mi zal bo ja nie zapuszczam na dlugosc a za to teraz mam tak lekko na glowie

Oczywiscie znow uslyszalam ze mam sliczny skret i bardzo, ale to bardzo zdrowe wlosy, no ja nie wiem, kazdy fryzjer mi to mowi

A wiecie ze mi kiedys w pewnym salonie odmowiono sciecia wlosow? Ze mam za trudne i nie potrafia. A w paru innych proponowali mi cieniowanie po prostowaniu. A tak w zyciu nie wolno robic, loki nalezy obcinac tylko gdy sa krecone.

Witam wszystkie nowe dziewczyny
ja uwielbiam to uczucie czuje wtedy,że nawet łatwiej mi się myśli
a to serum do biustu eveline ma jakieś ograniczenia wiekowe?
Stary 2010-08-09, 21:16   #4249
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:

Łeee a ja dziś nic prawie dla siebie nie zrobiłam, oprócz ćwiczeń, ale co z tego jak później poszłam ze znajomymi na frytki (wielka porcja) do maca!!Zmotywujcie mnie do diety

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 21:32   #4250
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Ja też po dzisiejszej wizycie mam o połowę mniej włosów na głowie Ale niestety jak związuję je na czubku głowy to strasznie ciężko mi jest i głowa mnie boli....
Sama fryzjerka mi powiedziała, że za dużo tych włosów mam i połowa to mi jest zupełnie niepotrzebna Może oddać którejś?

Dziewczyny, które trenują Insanity - powiedzcie mi coś więcej? Są efekty ? I skąd bierzecie filmiki do ćwiczeń?
Stary 2010-08-09, 21:46   #4251
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też po dzisiejszej wizycie mam o połowę mniej włosów na głowie Ale niestety jak związuję je na czubku głowy to strasznie ciężko mi jest i głowa mnie boli....
Sama fryzjerka mi powiedziała, że za dużo tych włosów mam i połowa to mi jest zupełnie niepotrzebna Może oddać którejś?
(...)
Ooooo tak, ja chętnie przyjmę
Takie gęste włosy są piękne, można z nich zrobić każdą fryzurę szczęściara

Stary 2010-08-09, 21:48   #4252
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
takie gęste włosy to duży problem... ja nawet suszarką swoich dosuszyć nie mogę
Stary 2010-08-09, 21:59   #4253
Alesssandra88
Przyczajenie

Witajcie Dziewczyny Póki co nie miałam czasu przeczytać wszystkich części, jednak widziałam, że był gdzieś post dotyczący ładnej opalenizny, postanowiłam podzielić się z Wami moim sposobem na piękną opaleniznę bez większego uszczerbku dla naszej skóry Przy tradycyjnym opalaniu, dzień przed piling i depilacja, w dniu opalania przede wszystkim krem z wysokim filtrem na całe ciało (ja używam 30 SPF), ok 15 minut później spryskuje całe ciało przyspieszaczem opalania z Ziaji (masło kakaowe). Wiem że może to głupio wygląda że smaruję się najpierw kremem z filtrem, a później używam przyspieszacza, ale dzięki temu moja skóra jest chroniona, a przy tym naprawdę szybko się opala (dużo szybciej niż bez przyspieszacza). Po takiej kąpieli słonecznej wieczorem stosuję masło do ciała również z Ziaji, które odbudowuje "płaszcz lipidowy skóry" czy jakoś tak Stosuję taki system od 2 lat i jestem bardzo zadowolona z efektów (moje przyjaciółki również z tego korzystają). Spędzając wakacje w ciepłych krajach polecam również stosowanie capivit sun control. Jeśli nie mam okazji wyjazdu lub czasu na opalanie stosuję balsam z Lirene (taki kawowy), który ładnie opala i ładnie pachnie dodatkowo na wieczorne wyjścia stosuję balsam z drobinkami dzięki czemu uzyskuję efekt rozświetlonej skóry, mam nadzieję, że komuś przydadzą się te rady w razie pytań piszcie
Alesssandra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:00   #4254
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Laski macie to cudeńko? http://cgi.ebay.pl/BUMPITS-Wi-kszy-w...item3357bbef4b chyba muszę sobie takie coś kupić. Nigdy tapir zbyt długo się u mnie nie trzyma.
Podałam polską aukcję, ale na e-bayu są tańsze aukcje zagranicznych sprzedawców

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:12   #4255
Alesssandra88
Przyczajenie

Cytat:
jak na razie zrobiłam peeling enzymatyczny,nałożyłam krem na przebarwienia i zaraz zabieram się za resztę.

oglądałam jeden odcinek "Ceny piękna"(to z simpson). byli w spa w japonii i do teraz nie mogę zapomnieć,jak oni tam peeling stóp robią... wsadzają nogi do wody z mnóstwem ryb,które zjadają martwy naskórek... bleee
W krajach Azji jest to popularny "zabieg" Miałam okazję skorzystać w Malezji, przez pierwsze kilka dni omijaliśmy taki "basen" z daleka, jednak mój tż powiedział raz kozie smierć przyznam, że się brzydziłam i to bardzo włożyć nogi do tej wody, ale w końcu zapłaciliśmy i tak na prawdę jest to baaardzo przyjemne i ma się po tym niesamowicie gładkie nogi (wszystko "wyskubane") jedyny minus to bardzo łaskocze tubylcy patrzyli na mnie na wariatkę bo strasznie się śmiałam
Alesssandra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:19   #4256
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Nic się nie stało, ale bardzo tęskniłam

Właśnie, Talullah, pokaż
Chetnie bym pokazala ale nie mam jak zrobic foty bo:
a) moj brat zabral aparat na wakacje
b) z serwisu od kwietnia!! nie oddali mi jeszcze mojej komorki w ktorej mam super aparat

Cytat:
Noooo, tak mi jakos przewiewnie jest, super uczucie

Serum eveline nie ma ograniczen bo pisze na opakowaniu ze nie ingeruje w gospodarke hormonalna a to najwazniejsze mozna uzywac w czasie okresu i jest bezpieczny dla sutkow

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość

Łeee a ja dziś nic prawie dla siebie nie zrobiłam, oprócz ćwiczeń, ale co z tego jak później poszłam ze znajomymi na frytki (wielka porcja) do maca!!Zmotywujcie mnie do diety
Nie martw sie, ja ostatnio zjadlam caly duzy zestaw maca na sniadanie i to nie z kawa a cola

Cytat:

Dziewczyny, które trenują Insanity - powiedzcie mi coś więcej? Są efekty ? I skąd bierzecie filmiki do ćwiczeń?
Ja zaczne za tydzien jak wroce z urlopu Mi sciagnal z torentow TZ bo ja mam za wolnego bezprzewodowego neta

Aha - TZ zaczyna cwiczyc ze mna, obejrzal pare filmikow i mu sie spodobaly

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Laski macie to cudeńko? http://cgi.ebay.pl/BUMPITS-Wi-kszy-w...item3357bbef4b chyba muszę sobie takie coś kupić. Nigdy tapir zbyt długo się u mnie nie trzyma.
Podałam polską aukcję, ale na e-bayu są tańsze aukcje zagranicznych sprzedawców
Zajrzalam z ciekawosci (bo ja nigdy nie tapirowalam wlosow) co to jest i musze powiedziec ze mam taki efekt jak dam glowe w dol i wtedy lekko psikne lakierem i znow stane prosto

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-09 o 22:26
Stary 2010-08-09, 22:30   #4257
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zajrzalam z ciekawosci (bo ja nigdy nie tapirowalam wlosow) co to jest i musze powiedziec ze mam taki efekt jak dam glowe w dol i wtedy lekko psikne lakierem i znow stane prosto
Szczęściara Na moje włosy lakiery nie działają

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 22:32   #4258
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Może i wyglądają ładnie, ale chyba raczej każdej fryzury z nich zrobić nie można Jak na przykład ledwo sobie radzę z upinaniem ich. Nawet fryzjerka na studniówkę miała problem żeby upiąć tylko połowę (!) z nich. Niby fajne takie włosy, ale ja jednak wolała bym mieć ich trochę mniej
A najlepsze jest to, że jak byłam mała to miałam strasznie nędzne włosy. Już moja mama się martwiła co to będzie. W dodatku były jasne blond a teraz mam brązowe

Cytat:
takie gęste włosy to duży problem... ja nawet suszarką swoich dosuszyć nie mogę
Ojjj tak. Ja nie pamiętam kiedy dosuszyłam swoje włosy tak do końca, żeby były absolutnie suche...

Cytat:
Chetnie bym pokazala ale nie mam jak zrobic foty bo:
a) moj brat zabral aparat na wakacje
b) z serwisu od kwietnia!! nie oddali mi jeszcze mojej komorki w ktorej mam super aparat

Noooo, tak mi jakos przewiewnie jest, super uczucie

Serum eveline nie ma ograniczen bo pisze na opakowaniu ze nie ingeruje w gospodarke hormonalna a to najwazniejsze mozna uzywac w czasie okresu i jest bezpieczny dla sutkow

Nie martw sie, ja ostatnio zjadlam caly duzy zestaw maca na sniadanie i to nie z kawa a cola

Ja zaczne za tydzien jak wroce z urlopu Mi sciagnal z torentow TZ bo ja mam za wolnego bezprzewodowego neta

Aha - TZ zaczyna cwiczyc ze mna, obejrzal pare filmikow i mu sie spodobaly
A wiesz może czy to serum działa? Czy powiększa jakoś biust czy po prostu podnosi i ujędrnia?

Ooo fajnie, będziecie sobie razem ćwiczyć
Miałam konto na torrentach, ale nie używałam przez jakiś czas i mi zablokowali
Stary 2010-08-09, 22:43   #4259
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Szczęściara Na moje włosy lakiery nie działają
Dzieki Widzialam kiedys jak moja kolezanka sobie tapirowala przed impreza i stwierdzilam ze to normalnie brutalne jest dla wlosow

W ogole wymyslilam dzis nowy plan pielegnacji dla mojej cery. Jak zapewne wiecie mam prawie 26 lat i zadnej zmarszczki, nawet w kacikach oczu i chcialabym zeby ten stan sie jak najdluzej utrzymal ale za to czasem mi wyskakuja pryszcze, zwykle przed okresem i mam wieksze pory na nosie i czasem jakies zaskorniki.

Wiec stwierdzilam ze zainwestuje w Avene Diacneal - 2 w 1 - retinoidy sa najlepsze aby skora zachowala mlodosc a kwasy zamkna mi pory, wygladza skore i wyrownaja koloryt (bo mam kilka przebarwien z okresu mlodosci kiedy to glupia rozdrapywalam pryszcze ).

Plan:
wieczorem - oczywiscie demakijaz, diacneal a po minimum 30 min krem nawilzajacy na noc
rano - plyn micelarny, serum z wit c i e (domowej roboty) a po 10 min filtr 50+. Serum wzmacnia dzialanie filtrow, wit c rozjasnia i rozpromienia a e nawilza
Potem odrobinka podkladu (do pracy) oczywiscie bez talku bo mam filtr eva sun a tylko na filtry avene mozna stosowac podklady i pudry jakie sie chce.

Filtry innych firm koliduja z podkladami z talkiem, niestety baaardzo spada ochrona skory.

Mam nadzieje ze wytrwam bo jestem bardzo niesystematyczna i dbam o siebie zrywami

Co sadzicie o tym planie?

Cytat:
A wiesz może czy to serum działa? Czy powiększa jakoś biust czy po prostu podnosi i ujędrnia?
Hmm czy podnosi i ujedrnia to nie wiem bo jak to mowi moj TZ przechodze dobrze test olowka

Trzeba stanac prosto i pod biust wlozyc poziomo olowek. Jak spada tzn ze biust jest jedrny a jak piers trzyma olowek to jest obwisly.
W ogole to o tym tescie pierwszy raz uslyszalam od moich kolegow lekarzy

Ja serum stosuje profilaktycznie ale naprawde je polecam, mam wrazenie ze biust jest po nim taki hmm, jakby pelniejszy, bardziej kragly i skora na biuscie i dekoldzie bo tez smaruje jest taka aksamitna
Nie jest drogie wiec polecam sprobowac, u mnie po miesiacu widac bylo ta pelnosc

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-09 o 22:52
Stary 2010-08-09, 22:45   #4260
Kalpana
Zakorzenienie

Wiem że dieta Stosuję MŻ. Dzisiaj zjadłam 3 ziemniaki i surówkę przez cały dzień Nie byłam wcale głodna. A biegać nienawidzę A a6w jest na wyrobienie mięśni, na oponkę nie pomoże Podobno na oponkę dobre jest złapać się jakiegoś drążka, żeby nogi wisiały i unosić je do góry

K

Sz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości