![]() |
#901 |
BAN stały
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
A to też słyszałam, ale skąd on może to wiedzieć tak szybko? Ale oczywiście to nie istotne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dyskusja o jej profilu na jakimś tam portalu urwałaby się w 5postach gdyby nie osoby które to potępiają, komentują i piszą wywody. I to też nie jest powód żeby naskakiwać na wizażanki ![]()
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#905 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
![]() chyba wszystkie włączyłyście na mnie ignora, bo absolutnie nikt nie odpowiada na moje pytania ![]()
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie w tym poście mogłaś użytkownikowi wysłać linka i odpowiedzieć na pytanie zamiast wysyłać emoty zaśmiecające forum
Mother Tell your children not to walk my way Tell your children not to hear my words Edytowane przez boinnenazwybylyzajete Czas edycji: 2010-08-09 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
ja już nie mam nic więcej do powiedzenia, jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie to zrozumie o co mi chodzi.
Poza tym polecam odwiedzenie strony o Iwonce i dokładne przeczytanie niektórych informacji. Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-09 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hm....więc jako ,że wypowiadasz sie od poczatku to masz prawo pisać a nowe osoby nie... nie ma nowych faktow ,sa zadawane jedne i te same pytania chyba o to chodzi lo zeby dowiadywali sie coraz to nowi ludzie? nie oczekuj ,ze kazdy odf razu zaangazuje sie tak jak Ty i bez pytan iyp bedzie pokornie wklejal linki gdzie sie da poza tym nie uwazasz,ze wlasnie przez to ,ze ludzie przestana komentowac gdyz jak zauwazylas nie ma nic nowego ...to wtedy sprawa po prostu ucichnie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
postaram się, żeby nie było agresywnie. chciałabym, żebyś zrozumiała, że to nie jest wątek pt: "pokadźmy sobie przy kawce i wafelkach". rozmawiamy na poważny temat, stąd te emocje (które wcale mnie nie dziwią). zaginęła dziewczyna. dla mnie to jakiś koszmar. a ty piszesz, że nie jestesmy miłe
![]() i zgadzam sie z Vision apropo tego, ze mało kto czyta całe forum od dechy do dechy. i wyobraźcie sobie to - wchodzicie, widzicie jakas dyskusje o erotycznym portalu, przegladacie posty, wyciagacie wniosek - no tak! puszczalska! mnie to bulwersuje. was też powinno! bo gdyby rozchodziło się o kogoś wam bliskiego, to nie patrzyłybyście na to jak na teatrzyk i temat do dyskusji. więc dziewczyny! apeluję (znów się rządzę ![]()
![]() |
#914 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-08-09 o 21:27 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myśle, że osoby mądre (nie umiem znaleźć innego słowa) nie pomyślą w ten sposób (jak pogrubione) ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#917 |
kobieta za ladą
|
ide spac dobranoc i mniej nerwow sobie i wm zycze
oby jutrzejszy dzień pzrynióśł dobre wieści
#918 | |
Zakorzenienie
|
nikt jej nie obraza.
Cytat:
Czasami trzeba spojrzec obiektywnym okiem na sprawe... Ja wiem ze Rutkowski powiedzial ze zadnych niemoralnych rzeczy nie robiła, ale bez przeasady nie rysujcie jej aureoli na siłe, bo to jest nastolatka jak wiekszosc, lubi imprezy, dobrze wygladac, napic sie drinka itp ...
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Oj tu zdecydowanie powinien być moderator i dawać półgodzinne,godzinne albo i kilkugodzinne bany na pisanie postów.
![]() ![]() W tej sprawie pewnych jest tylko kilka faktów - imię, nazwisko, wiek, miejsce zamieszkania... Cała reszta jest niewyjaśniona i są to różne domysły, dlatego też nie można mówić,że ktoś ma rację,a ktoś jej nie ma.
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
wszystkim chodzi o to,zeby Iwona się odnalazła żywa i jak najszybciej...
nerwy nam puszczaja bo jest w nas złosć na bezsilnosc i niemoc ...to juz tyle czasu a zadnych konkretow ![]() faktem jest ,ze czasem ktos wpada i zadaje takie pytanie jakby uslyszal o Iwonie 10 sek temu i natychmiast chce wiedziec wszystko w skrócie.. staram sie byc na biezaco ale Wy takim tempem piszecie ,ze jak juz wydaje mi sie,ze nadrobilam ...przychodze po godz a tu znowu pełno nadrabiania ![]() ide spać ...mam nadzieje,ze ranek przyniesie wkoncu pozytywne wiadomosci |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
BAN stały
|
http://zaginelaiwonawieczorek.np x.pl/forum/viewthread.php?forum_id=1 5&thread_id=17
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
No i to od kilku postów staram się przekazać. Niestety niektóre wizażanki myślą wręcz odwrotnie
![]()
#925 |
Wtajemniczenie
|
Strój z uwzględnieniem tych dodatków o których mówiła mama Iwonki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- jak umiesz to zmień kolor na granatowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze o butach nie zapomnij.
![]()
#928 |
Przyczajenie
|
Podobno ostatni sygnał z telefonu Iwony był na wysokości Koliby, Koliba jest zupełnie po drugiej stronie Sopotu to prawie już Gdynia... A Iwona zmierzała w przeciwną stronę.
Przesłuchali znajomych Iwony którzy byli na imprezie ale może warto by było przesłuchać tych którzy mieszkają w obrębie pasa nadmorskiego od Jagiellońskiej do Brzeźna...Wydaje mi się że dziewczyna wyszła z lasu. Najrozsądniejszą drogą było by wyjście przez deptak na Jagiellońskiej i przejście wzdłuż ulicy w stronę domu. Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Cytat za użytkowniczką "Mia" z forum o zaginięciu Iwony.
"ŻEBY NIE ZGINĄĆ W TAMTYM WĄTKU: - dziś zostały złożone podania do prezydentów Sopotu i Gdańska oraz o marszu poinformowana została policja z Sopotu i Gdańska; - marsz zgłoszony jest na sobotę 14 sierpnia na godzinę 12; (trudno, każdemu nie dogodzimy) - zbiórka pod sopockim molo, trasa promenadą do Parku Reagana, czyli kawałek za słynne wejście nr 63; - można iść TYLKO traktem dla pieszych, nie można iść drogą rowerową, to ważne; - potrzebna jest osoba lub osoby które zajmą się poprowadzeniem marszu,jego punktualnym wyruszeniem oraz przypilnują żeby nikt nie szedł ścieżką rowerową (proszę w tej sprawie kontaktować się z Januszem na pw bo on coś w tym zakresie kombinuje) - potrzebne są osoby które zajmą się wydrukowaniem ok 50 plakatów z Panem Ręcznikiem, przypominam że szukamy go jako świadka, nie jako podejrzanego) Na wydrukowanie plakatów jest czas do czwartku, w piątek (dzień przed marszem) trzeba je rozwiesić na trasie sobotniego marszu więc potrzebne są 2 chętne osoby które się tego w piątek podejmą (najchętniej z Gdanska)- proszę w tej sprawie o kontakt do mnie na pw, a prześlę nowy projekt plakatu; - jeśli chcecie transparent - proszę niech się zgłosi osoba która może go wykonać (tu na forum) Ogólne założenie marszu to pytanie: co się stało z Iwoną? I takie też może być główne hasło na transparencie. Ten marsz nie jest kierowany przeciwko pracy policji czy pracy kogokolwiek. Nie jest też to marsz milczenia, ani czarny marsz (wierzymy, że Iwona żyje) PROSIMY MEDIA O NIE ROBIENIE Z TEGO MARSZU NARZĘDZIA DO WALKI Z POLICJĄ - NIE PROTESTUJEMY PRZECIWKO POLICJI. Marsz ma za zadanie zwrócić większą uwagę na problem zaginięcia Iwony, a plakaty rozwieszone dzień wcześniej mają pomóc w odnalezieniu być może świadka tego, co się stało z Iwoną. A także po krótce zapoznają przypadkowych przechodniów ze sprawą. - prawdopodobnie w sobotę zostanie nakręcony film dokumentalny o Was, uczestnikach marszu; Do dzieła!"
#930 | |
kobieta za ladą
|
Cytat:
![]() gdzie ja coś takiego powiedzialam ![]() gdzie ja jej aureole rysuje bądz oczerniam ![]() wiesz Iwonki mama jest 6 lat starsza ode mnie i gdyby to moje dziecko zagineło W NOSIE bym miala to ze miala profile gdzies tam,w nosie bym miala czy wtedy coś wypila i w nosie bym miala pare innych rzeczy oprócz jednego z całego serca bym pragneła by wrociła to mial być wątek naglaśniająco informacyjny,wspierający rodzine w poszukiwaniach zrobilo sie super naprawde wywlekanie profili osób postronnych (bo nie wygląda na wujka i smial być na 18 Iwony)wklejanie fot osób podobnych szukanie na sile jakiś stron erotycznych.....nic dziwnego ze ludzie uciekają na strone oficjalną bo skupiają sie tam mam wrażenie na zreczach najbardziej istotnych a nie na życiu prywatnym(ba nawet intymnym) Iwony
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.