|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
ale dla niego to nie problem i gada ze ja jestem dziwna , a mi cholernie przykro
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj a Ty tam musisz miec szefA? nie mozesz po prostu sobie wziac usiasc i czekkac az ktos przyjdzie? oddajesz kase szefowi? mojej koleżanki chłopak zginął na motorze na śniegu w marcu...kurde..jak mi o tym powiedziała..nie wiem,nie mogłam w to uwierzyć.
|
#3963 |
|
Wtajemniczenie
|
emce o zal.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
okazało sie ze to kolezanka i umawial sie z nia zeby na kurniku pograc ;PPP
tylko szkoda ze nie porafil tego odrazu wyjasnic
|
#3965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie mogłam w to uwierzyć jak się dowiedziałam. Wpadałm w szałm zaczęłam się smiać i krzyczeć.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Wtajemniczenie
|
sama się schowaj ;/
Twoja twarz budzi przerażenie w małych dzieciach. a one już się na ludziach najlepiej znają ![]() to tak jak ja a najlepsze jest to, że w okół prawie sama rodzina mieszka ;/ zdrówko Cytat:
jop oddaję kalkę z rozliczeniem i kasę, ale dostaję od razu dniówkę ale trochę go oszukuję ostatnio
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem co za problem wyjaśnic to od razu![]() ide spać, dobranoc
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
aachhh, no dobra
przyszedł po mnie, bo umówiliśmy się do kościoła. jak zobaczył moją minę to stwierdził, że mam się cofnąć po psa i pójdziemy z nim na spacer. . poszliśmy do parku, pogadaliśmy i okazało się, że nad naszym miejscowym jeziorem jest impreza. dowiedział się od mojej znajomej, którą spotkał idąc po mnie. no i ja ogólnie niezbyt byłam za tym żeby iść, choć akurat uwielbiam takie imprezy, On niezbyt . wziął stanął naprzeciwko mnie, przytulił i chciał abym sprawiła Mu radość i poszła z Nim na tą dżampreee. czaicie? . On, który nienawidzi takich! . jednak, jak się poznaliśmy, to wspominał, że tak ma, potrzebuje pomagać innym.. no to nie trułam pipy tylko siedziałam i gadałam ze znajomymi, trochę się pobawiłam. nagle, gdy byliśmy na stacji, zadzwonił, że chciałby się jeszcze ze mną zobaczyć, bo już jest w Pch. no to jak wróciliśmy na impreze to znalazłam Go i podbiłam do Niego. no i nagle okazało się, że chciał ze mną tańczyć. . przepraszał za to zachowanie itd. pod koniec imprezy podbił do Niego przyjaciel, z którym się dawno nie widział. przytulali się, śmiali, gadali. K. nie był przygotowany na spotkanie z tym przyjacielem, bo On w Holandii siedział cały czas. . gdy zobaczyłam Jego radość to od razu mi humor wrócił. nie potrafiłam nie cieszyć się Jego szczęściem . po 2 nutach mój kuzyn podrzucił Nas na moje osiedle. i tak z nienacka zaproponowałam K. aby przyszedł do mnie. . miał opory, że w nocy będzie wbijać, ale mimo to dał się namówić . no i zaczął mnie całować, przytulać. szeptał do ucha, że jestem dla Niego najważniejsza, przepraszał za tą akcje, że pobiegł, a nic mi nie wytłumaczył. mówił, że chce mi pokazać, że te Jego opowieści, że seks nie jest najważniejszy, są prawdą . że nie dotknie mnie w żadne moje intymne miejsce, mimo, że jestem dla Niego bardzo pociągająca i strasznie Go moje ciało podnieca. i faktycznie. . mimo, że wykorzystywałam Jego miejsca erogenne nie tknął mnie. nawet moich piersi nie dotknął, choć nie raz widziałam, że jest na skaraju wyczerapania, że najchętniej, by się na mnie rzucił . przyspieszony oddech, Jego wzrok, czaicie pewnie o co biega . gdy już nie mógł wytrzymać to chciał abym Go przytulała . jak Go smerałam po brzuszku, przy granicy bokserek to biadolił, że wybrał sobie najgorszą karę jaką mógł . gdy się uspokoiliśmy to mieliśmy odglądać horror. ale powiedziałam, że sama potem spać nie będę i.. zgodził się nocować u mnie! . jednak w trakcie oglądania nagle wyłączył film, przytulił się do mnie i zaczął mi szeptać do ucha, że uwielbia mój zapach ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- najwspanielsze jest to, że odkąd się znamy to dzwoni do mnie każdego ranka, gdy się obudzę, i wieczoru, gdy kładę się spać.. aby powiedzieć mi 'dzień dobry' i 'dobranoc' |
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
colds ja Ci cholernie zazdroszcze za***iscie mi sie to czyta,co piszesz.no bosko masz...Wiecie, mój TŻ.. tzn już ex w sumie nawet nie chce już nic mówić,tłumaczyc...wie,ze jest skreslony...znow mi smutno i plakac mi sie chce bo myslalam ze jest idealny
|
|
#3970 |
|
Rozeznanie
|
Toria
nie wiem co powiedzieć... nie minie od razu :|Colds kochany ![]() chyba spadam ;P miłej nocy laski
|
|
#3971 |
|
Wtajemniczenie
|
colds ale słodko jaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Kredzia skad Ty jestes, bo skubancu ja mam do Lublina ok 30 km, a do Firleja 15..
![]() wgl zbyłam go..napisalam wczesniej czy bedzie w domu wieczorem, a on ze moze po 20, ale nie wie czy nie wyladuje w centrum, wiec sie jeszcze odezwie... no i napisał przed 23, ze ma dla mnie plytke..;] ja na to, ze juz jest pozno i nie bede raczej po nia szla dzisiaj, ze odbiore jak wroci (bo wyjezdza).. no i on cos do mnie z tekstem, ze wraca z baru(spoko;]) i ze nie chce mu sie do domu wracac po wczorajszej bezsennej nocy.. no i tak troche piszemy.. ![]() wgl mi sie przypomnialo, ze jak wczoraj jezdzilismy, to ja sie zapinam zawsze w pasy, a on mnie zlapal za reke i spytal czy boje sie z nim jezdzic, ze jestem zapieta czy sie zawsze zapinam.. ale tez zlapal mnie tak niesmialo i tylko na chwilke.. Colds romantyczny on jest bardzooo ...
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2010-08-10 o 00:02 |
|
|
|
#3973 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co za szok... Cytat:
zdasz wtedy jak się nie będziesz denerwować Kochana! Emce mi też napisz, bo nie wiem o co kaman ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o to chodzi w długim związku, żeby wciąż siebie adorować i zabiegać o siebie wtedy nie ma sposobu, żeby miłość wygasła ![]() Cytat:
Ale to nie jest tak, że nie uwielbiam okazywać miłości i jej dostawać bo uwielbiam ![]() Oo jak miło, że o mnie wspomniałaś ale wypiję i z Wami Cytat:
i tak teraz sobie myślę, że może było Nas widać, bo było zapalone światło i uchylone okno Dzisiaj z TŻ mieliśmy miły wieczór taki po prostu miły
|
|
#3974 |
|
Wtajemniczenie
|
chociaż jeszcze i tak znim pogadam, zeby mu na mysl nie przyszlo z jakmi obcymi babami gadac
a jak będzie miał jakieś z tym problemy, to sie zastanowie czy chce z nim byc ;/ , sorry jak bd szukał nowych wrazen prze neta to ja dziekuje za taki związek, to nie dla mnie colds - o ja, jak słodki toria - rozumiem cię, chcesz to sie wydaja, moze ci sie lzej zrobi
|
#3975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będzie dobrze Ola! Trzymam kciuki
I'm in love, I'm in love. I wanna do it Edytowane przez Indi _ Czas edycji: 2010-08-14 o 21:56 |
|
|
|
|
#3976 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#3977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. uwielbiam Gooo, bardzoooo Cytat:
. pozbierasz się ![]() i przyznam się, że właśnie teraz mi świetnie z K.,nie ma żadnych wyj*bek.. a nawet jak coś się dzieje, gdy powinno mi być przykro, to staram się przymróżyć na to oko. nie chcę o byle gówno robić awantur.. staram się mieć dystans.. nie angażować się.. ale też nie chcę aby strach mnie sparaliżował. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3978 |
|
Rozeznanie
|
No na to nie ma słów, które mogą Cie pocieszyć w tej chwili. To z czasem smutek i złość przeminą, a zostaną dobre wspomnienia.
Trzymaj się Kochanie
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
uważaj jak za jakiś czas będę Wam się żalić na Niego..
tfu, tfu, tfuuuu. ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Lolja - wypłacz się, to pomaga.. za jakiś czas zostaną dobre wspomnienia.
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
czaicie on sie chyba spodobal mojej przyjaciolce.. na poczatku mowila, ze jej sie nie podoba, a teraz jak z nim pisze to pyta czy pisze z nim, mowi, ze bedzie zazdrosna, ogolnie uwaza ze jest bardzo fajny i wgl.. wczoraj pierwsza wziela od niego nr i od razu napisala wieczorem, jak tylko mnie odwiozl..
|
|
#3981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogolnie to nieciekawie ;PP takie sytuacje źle wróżą
|
|
#3982 |
|
Rozeznanie
|
Ojacie, a ta koleżanka wiedziała, że on Ci się podoba?
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
nom wiedziala wiedziala i wie dalej.. tzn mysle, ze ona mi go nie bedzie probowala odbic, teraz jej napisalam, zeby zazdrosc zachowala dla kogos innego, a ona odp ze czuje sie niepotrzebna i wgl.. no ale wyjasnilam jej wszystko i zobaczymy.. ;] mam nadzieje, ze bedzie dobrze..;p
|
|
#3984 |
|
Rozeznanie
|
Ale Ty i tak jesteś górą, bo to na Ciebie leci, a nie na nią
!!!!!!!!
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha dzieeeki Indii..;d;d
ale slooodki... "spij spokojnie, nie Twoja wina bedzie jak nie zasne ; p to ja bede mial wyrzuty sumienia jak sie nie wyspisz: "
|
|
#3987 |
|
Rozeznanie
|
Ale bajerzy Ciebie ostro
uhuhuhuuu
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
colds - co tak wczesnie ??
oluska - no no niezły bajerant
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
obiecałam mamie, że pojadę z Nią do lekarza ;//.
marzą mi się jakieś ogromne zakupy.. dawno na takich nie byłam
|
|
|
|
#3990 |
|
Rozeznanie
|
Śpicie Królewny?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

. wziął stanął naprzeciwko mnie, przytulił i chciał abym sprawiła Mu radość i poszła z Nim na tą dżampreee. czaicie?
. jednak, jak się poznaliśmy, to wspominał, że tak ma, potrzebuje pomagać innym.. no to nie trułam pipy tylko siedziałam i gadałam ze znajomymi, trochę się pobawiłam. nagle, gdy byliśmy na stacji, zadzwonił, że chciałby się jeszcze ze mną zobaczyć, bo już jest w Pch. no to jak wróciliśmy na impreze to znalazłam Go i podbiłam do Niego. no i nagle okazało się, że chciał ze mną tańczyć.
nawet nie chce już nic mówić,tłumaczyc...wie,ze jest skreslony...znow mi smutno