|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziołkowe harce cz. X -JUBILEUSZOWA:)
Cytat:
A co do burzy, no niestety, ja wyłączyłam wszystko. Zrobiłam zdjęcia tej chmurki Dalszych zdjęć nie robiłam, bo się boję burzy, i schowałam się pod kołdrą.
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Oho karooo widzę mieszkasz na jakimś wzgórzu z fajnym widoczkiem
![]() Dobry ![]() U mnie dziś strrrrrrasznie wietrznie
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u mnie lało, ale bez burzy się obyło - dzisiaj od rana padało, teraz przestało i nawet coś na kształt słońca się pojawia
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
U mnie już po urlopie. Bez jednego dnia cały czas byłam z Tż Pierwsze dwa dni były troche burzliwe... ale potem jak już pojechalismy do Wawki było super Ale dziś trzeba było wrócić do domu... do szarej rzeczywistości i rozłąki ![]() Yovi trzymam kciuki, żeby Wam się ułozyło!!!
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Powrót do szarej rzeczywistosci po urlopie zawsze boli ale szybko się można "przestawić".cześć Chyba mam zapalenie spojówek oko mnie swędzi jak nie wiem co i do tego jest zaczerwienione. W środę lub czwartek jadę do okulistki. Znacie jakieś domowe sposoby poradzenia sobie z tą dolegliwością?? Zaraz wydrapię sobie oko
|
||
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
No powiedzmy
Jaworzno ma taki pagórkowaty teren i tak na wzniesieniu jest to osiedle, na którym mieszkam. A widok z parteru Z 4 byłby lepszy Ale nie narzekam ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry, oparzyłam się wrzącym olejem...
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Karo kojarzę gdzie jest Jaworzno
O rety oparzyłaś się gorącym olejem :/ masz coś na oparzenia?? |
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Sus biedna
a może zaparz dwie torebeczki rumainku i połóż je sobie na oczy i tak poleż troche? nie wiem nie znam sie, ale może troche ulgi przyniesie ![]() Jejq jejq jak mi sie nie chce do pracy!!!
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Sasik nie mogę teraz się położyć i zaparzyć rumianek. Ale znalazłam maść od okulistki i poczytałam w internecie na co to i niby na zapalenie spojówek też. No to smaruję i nie swędzi tak bardzo. Tylko nie mam ostrości widzenia, ot taki skutek uboczny.
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wpadłam teraz tylko na chwilkę, bo znów mam złe wieści i problemy mieliśmy z TŻem wypadek... dziś rano... skasowaliśmy cały bok naszego auta... mogło skończyć się gorzej bo jakieś 2 metry mieliśmy do wjechania pod tira... TŻ jest w szoku do tej pory...
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
O matko Yovi jakbym czytała o swoim wypadku z lutego!! Szok, cieszcie sie ze jesteście cali bo z TIRem nie mielibyście szans! Bardzo mi przykro z powodu auta ale ważne, ze ŻYJECIE!
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi, ważne że Wam nic się nie stało! Życie najważniejsze, auto to rzecz nabyta.
Sus, no olejem, ale na szczęście tylko rękę. Posmarowałam, chociaż mnie piecze nadal. Burza niedawno była, głowa mnie strasznie boli. Ciśnienie.
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Karo pewnie bąbel będzie :/
Ciśnienie dzis bardzo wysokie, az się facet w radiu dziwił. Ide zmęczyć TŻ'a zebyśmy poprzestawiali parę mebli w pokoju, wiecej miejsca będzie. A potem prasowanie.... |
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nawet dwa na ręce
![]() Właśnie wstałam Położyłam się na chwilkę, bo mnie głowę to chciało rozsadzić i.. już mi lepiej
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Karo to solidnie się musiałaś przypiec
![]() Dziś rano mnie bolała głowa ale kawa pomogła, nie wiedziałam że ciśnienie szaleje Sus przemywanie czarną herbatą pomaga na zapalenie spojówek, ale twoja maść na pewno skuteczniejsza. Ciekawa jestem fotek, Ty zawsze takie fajne klimatyczne cykasz ![]() Yovi szkoda że was to spotkało ale szczęście że wy jesteście cali. Sas urlop fajna rzecz a jeszcze jak można go spędzić z Tżtem, jest bosko ![]() Cytat:
, to chyba taki etap rozwojowy. Wyczytałaś coś o tym?
|
|
|
|
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
TŻ prawie zemdlał... facet nas tak wkurzył że szok ...wiemy że to była nasza wina ale miał tylko lekko porysowany bok a chciał 1000 zł... całe to jego auto chyba było warte ze 2000 zł... rdzy było więcej niż lakieru... byliśmy nawet skłonni zadzwonić po policje bo mielibyśmy mniejszy mandat... w końcu spisaliśmy oświadczenie do ubezpieczalni .... to była jego wina bo skręcał w p-prawo nie dość że trzymając się środkowego pasa to jeszcze kierunkowskaz włączył może ze 2 metry przed skrętem no ale nie było świadków i nic byśmy mu nie udowodnili... a na dodatek ściągnął na miejsce chyba calą swoja rodzine...
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
mi sie wydaje,ze to skoki rozwojowe Poprostu trzeba przeczekac![]() Yovi co za przezycia...współczuje, ale najwazniejsze, ze z Wami wszystko dobrze Sus tez miałam zapalenie spojówek...nie zazdroszcze Chodz do mnie poprasowac, bo tez mam duzo Karoo dobre na oparzenia jest Pantenol ale mam andzieje, ze juz lepiej![]() A ja po pierwszej nocy w pracy Nie było najgorzej, ale pierwsze godziny bylam przerazona...duzo zmian, nowi mieszkancy...i na dodatek siedzac w domu cofnełam sie z jezykiem i ciezko było![]() Za to moge pochwalic mojego meza bo spisał sie na medal i pieknie zajał sie Sebusiem jak wrociłam po 7 nad ranem juz był przebrany i nakarmi0ny![]() Troszke sie zdrzemnelam rano z synkiem, a po poludniu jak on spał tez sobie przysnełam. Ciesze sie, ze dzisiejsza noc w domu to normalnie odespie teraz wolne do czwartku
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Yovi !!! szok! dobrze, że Wam się nic nie stało :/ biedni się nastresujecie
![]() Ciężki taki powrót do pracy, yhh zupełnie mi się nie chciało kręcilam sie jak mogłam
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wiem, chociaż..
Kiedyś, to było w 2007 w maju, przed moim ślubem, pojechałam na taki wypad z grupą na studiach. Wiadomo, co tam robią ludzie Ja, że alkoholu nie lubię położyłam się wcześniej. No i wstałam wcześniej. Poszłam sobie zrobić herbatę i.. wylałam ten wrzątek na twarz. Zdążyłam tylko zamknąć oczy, ale resztę miałam czerwoną. I piekło. I wtedy koleżanka dała mi taką maść, nazwy nie znam, ale to mnie uratowało, blizny nie mam, jedynie na nosie widać taka rysę, z jednej czerwone z drugiej normalny odcień skóry. Miałam poparzenie II stopnia, dosyć silne. Pamiętam jak się modliłam, by mi to zeszło do ślubu, nie wychodziłam na słońce ani nic. Ale zeszło ![]() Chociaż tyle ![]() Dzień dobry
|
|
#1580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
cześć Zaraz wydrapię sobie oko
|
|||
|
|
|
|
#1581 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry właśnie uspałam Konrada od 4 na nogach i nie wiem czy iść spać czy już zacząć dzień na dobre. Całkiem będziemy wybici z rytmu.
Cytat:
Sas dziś może będzie łatwiej ![]() Blonde brawo dla mamuśki
|
|
|
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Allicjo bo miałaś ropne zapalenie spojówek. tego jest kilka rodzajów
ehhh byle doczekać do środy/czwartku.
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn taka ledwo widoczna jest, na nosie
Ale nic więcej na szczęście ![]() Ja ogólnie potrafię sobie zrobić krzywdę wszędzie i o wszystko. Na prostej drodze się wywalę o niewidzialny kamyczek ![]() Kiedyś przeszłam połowicznie przez drzwi, znaczy się część mnie przeszła, a druga część zdecydowała się zostać w pokoju Sus, Może idź do apteki po jakieś kropelki?
|
|
#1584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Wreszcie sie wyspałam Sus ja miałam to dosc dawno, ale wiem, ze na jedno oko prawie nic nie widziałam, było sklejone, całe oko miałam podpuchniete i zaczerwienione Najepiej jakby okulista przepisal ci jakies kropleKaroo ale Ty masz przygody...tez kiedys taka byłam czyt. niezdara ale juz minełoAllicja , Sus
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację - nie ma co się samemu leczyć. Tym bardziej że zapalenie spojówek może trwać i 2 tygodnie
|
|
|
|
|
#1587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było tego więcej ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Przed chwilką była Pani listonosz i dała mi najcudowniejszą na świecie kopertę, a w tej najcudowniejszej kopercie mam najcudowniejszy świstek papieru, gdzie jasno i wyraźnie napisali mi w najcudowniejszym UM w Olsztynie że wykreślają moją działalność z ewidencji. Jestem dzisiaj najszczęśliwszą osobą i moja euforia powinna być zaraźliwa
|
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć koziołki
![]() tęskno mi za Wami ![]() Cytat:
ja jestem specjalistką od robienia SOBIE krzywdy![]() Cytat:
blonde super,ze powrót do pracy przebiegł spokojnie a dla męża ![]() yovi bardzo dobrze,że Wam się nic nie stało! Jutro jadę z siostrzyczką do zoo Pewnie nacykam znowu miliard fotek
|
||
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
My do zoo wybieramy się od trzech lat
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
karoo ja jeżdżę jak najczęściej, u nas w zoo ciągle sie cos zmienia
i w ogóle tam pięknie jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

Dalszych zdjęć nie robiłam, bo się boję burzy, i schowałam się pod kołdrą.
おはよう! 

oko mnie swędzi jak nie wiem co i do tego jest zaczerwienione. W środę lub czwartek jadę do okulistki. Znacie jakieś domowe sposoby poradzenia sobie z tą dolegliwością?? Zaraz wydrapię sobie oko 
Jaworzno ma taki pagórkowaty teren i tak na wzniesieniu jest to osiedle, na którym mieszkam. A widok z parteru 

mały mi marudził, ciagle chciał byc noszony, jak go posadziłam albo polozyłam to najlepiej zebym byla na widoku
...wiemy że to była nasza wina ale miał tylko lekko porysowany bok a chciał 1000 zł... całe to jego auto chyba było warte ze 2000 zł... rdzy było więcej niż lakieru... byliśmy nawet skłonni zadzwonić po policje bo mielibyśmy mniejszy mandat... w końcu spisaliśmy oświadczenie do ubezpieczalni .... to była jego wina bo skręcał w p-prawo nie dość że trzymając się środkowego pasa to jeszcze kierunkowskaz włączył może ze 2 metry przed skrętem no ale nie było świadków i nic byśmy mu nie udowodnili... a na dodatek ściągnął na miejsce chyba calą swoja rodzine...
brawo dla mamuśki