|
|
#1381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jeszcze spacer z psami, walnę się Chique- na pewno odstrasza- nieważne, kogo, o tej porze wszystkim do widzenia, a już robactwo na pewno- wiecie, w tym roku nic mnie nie ugryzło, ciekawe, czy to ma związek z szyprami?
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
to na początek Florencja w Wenecji, siostra i Jerzy Gondol
![]() ja to toto w oksach
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-10 o 01:13 |
|
|
|
#1387 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jam jest Pan Bog od sprzetu pracuje w tej branzy AGD-RTV juz 5 lat![]() ![]() :ks iadz:Ja bym na twoim miejscu bral Boscha bo Siemens to to samo co Bosch tylko 1/4 taniej Osobiscie w domu uzytkuje Bosch SMS58M02EU juz od roku nic sie z nia nie dzieje i jest bardzo fajna co najwazniejsze ma fajna szuflade na samej gorze na sztucce i inne dlugie lyzki.Oczywiscie 3*AAA moja pomiesci 14kompletow naczyn glosnosc ma 51dB ale wogole jej nie slychac jak pracuje![]() Sabbath hurra!!!Jestes juz
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1389 |
|
BAN stały
|
Byłbym zapomniał - Tru, list już w drodze "powrotnej"
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Florencjo - pisz o Wenecji - byłam i tam i tam ale jako dziecię myślące że wie wszystko o świecie
zawsze lubię turystyczne powroty mam takowe na celowniku, jakięs njusy we Wenecji czy około? I tak kiedyś zahaczę ale zawsze lepiej mieć świeże njusy bosz to jedno zdjęcie i ja wzięłąm i odpłynełam aaaaaabuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu aaaaaaaaaaaaa ja tam kceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kochana -jak mawiają ang i usa - YOU BELONG THERE you & yo sis to widać ( btw nosisz mój ulubiony kolor i krój bluz) aaa przyznaj się Gondolier wybierany ![]() Bar nadrabia wakacje barowiczek tak to teraz się chyba kręci w sezonie dla niektórych wcale nie ogórkowym ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
![]() Laski z CP zdjecie gdzie jesteście we 3 (słownie trzy) za***iaszczo oddaje 3 różne style kobiecego Gota? nieważne czy gota czy nie gota dla mnie wcielenia kobiety ot tak po prostu zdjęcie gdzie Maja z Truskawą występuja w innych ciuchac tylko temu dowodzi ze kobieta zmienną jest i basta ale zdjęcie Kameny Kapitalne zdjęcia - wrażenia myslałam że bardziej elektryzujące będa - ale widać same damy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-10 o 02:13 |
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
cześc
![]() mam domaci wino nada się do soli i chlebatrochę przywiozłam Wam trochę owoców i kraba ![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- no i wizaz nie załadował fotek , krab itp. jutro![]() Cytat:
Wenecja coś w sobie ma (poza cenami oczywiście ) nie rozczarowałam się, ale też na kolana nie padłam. To jest miejsce do zobaczenia i jedziemy dalej, tak to odbieram, poza tym Wenecja rozpada się wręcz w oczach, i tu wielki żal, bo piękna jest. Jak dla mnie za dużo tam ludzi (ale sezon to pewno zły moment na zwiedzanie
|
|
|
#1392 | |||
|
BAN stały
|
To fajnie
Cytat:
--- Dobranoc
|
|||
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Będę
![]() wszystkim dobranoc
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
A wy co spac nie mozecie
![]() ![]() Dobranoc Oooooo widze ze Panna Truskawka ![]() A tak wogole to CP to kolo mnie sie odbywalo
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-08-10 o 02:49 |
|
|
|
#1395 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sabb, Florens, łelkam bek!!!
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to czemu ja Cię nie mam w znajomych? ![]() Ano! ![]() Cytat:
A ciuchy w moim przypadku to 100% ciuchland, najdroższa była kieca za 31 zł, kostium diabełka nie licząc butów i dodatków kosztował 2 zł Cytat:
Załapię się do Niszowych Babeczek? Cytat:
A w czym ostatecznie mucha będzie pływać? Super, vielen Dank Ode mnie też parę zdjęć z CP. W tym jedno superklimatyczne by Kamena A na jednym jestem w roli mistrza drugiego planu, ciekawe, kto znajdzie ![]() edit: skoro już tu jestem to trochę ponarzekam na ludzką dziwność. Znowu. No bo było tak: wczoraj mój szanowny szef pojechał z latoroślą nad jeziorko zostawiając mnie samą w gabinecie. A w niedzielę zwykle są same kontynuacje leczenia - czyli mam w kajecie zapisane co mam podać i ile. Albo nagłe przypadki. no i przyszła pani z pieskiem - stałym pacjentem, chorym na serce. Piesek mdleje z powodu upału, no to dzwonie do szefa co robić. Kazał dać 1cm Vecortu i położyć psa pod tlenem - mamy aparat. no i tak zrobiłam, zostawiłam go z właścicielką i poszłam sprzątać w gabinecie. A ona mnie woła i mówi, że tlen nie leci przez maskę. No to ja odwracam się, żeby sprawdzić, a ona wzięła psa pod pachę i umknęła z okrzykiem, że córka ją zawiezie gdzie indziej A teraz najlepsze - przyjechałam dziś do pracy parę minut przed czasem, szefa ani widu ani słychu, otworzyłam gabinet, nakarmiłyśmy zwierzaki z K. - wolontariuszką (miała przyjść godzinę przed otwarciem i godzinę siedziała przed gabinetem bo szefa nie było), później przyjechała G. - technik i mi powiedziała - uwaga, uwaga! - że P. się na mnie wkurzył o to wczoraj z tym psem i już nie chce, żebym tam była na stażu A wczoraj nic nie powiedział no opadło mi wszystko po prostu...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-10 o 03:15 |
|||||
|
|
|
#1396 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam o tym zdjęciu
(jessuuu, przypomniało mi się, że po pijaku chyba u CBR-ki trzymałam tę smycz w zębach Oby zdjęcie nie wyszłoCytat:
z netu, z ciuchlandów, czasem w zwykłym sklepie się coś fajnego dobierze... jak się złoży do kupy, to fajnie wszystko razem wygląda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
(no i lubię fotki, bo mam o sobie inne mniemanie... tzn. w moich oczach żem piękna, młoda i wiotka, a potem, jak zobaczę zdjecia, to... yhm, konsternacja miedzy wyobrazeniami a rzeczywistością )siema! cudna fotka z Wenecji
|
|
#1397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Unikać tez firm mało znanych. Z firm dobre są jeszcze np. Electorux, Smeg, Gorenje, TEKA. Bosch i Siemens może być. Z tych 2 ja bym wybrała Siemensa. Pod względami mechaniczno-elektrycznymi są bardzo podobne. Mała różnice sa pod katem funkcjonalności (tzn. badań jakosci zmywania): Siemens lepiej zmywa "gary" przynajmniej te modele jakie ja badałam. Ale dopowiem ze i B i S mieszczą się w klasie A na "zmywalność". Generalnie i B i S bym polecała jako pierwsze maja najlepszy stosunek jakości do ceny. A i wybierałabym te modele składane w Niemczech a unikała modeli składanych w Polsce i Romunii. Co do pytania dotyczącego hałasu to 49dB to hałas w stylu piorącej pralki. Warto sie jeszcze popytać ludzi np. z serwisów AGD na temat częstości u nich takich sprzętów. Ja osobiscie mam na tematach AGD wiedzę która czerpie z badań nad takimi sprzętami. Oceniam ich wytrzymałosć, hałas, bezpieczeństwo, klasy energetyczne i funkcjonalnosć ale nie jestem w stanie ocenić awaryjnosci. I dopowiem jeszcze ze ja mam od 5 lat zmywarkę Siemensa i jestem baaardzo zadowolona z zakupu. (alem się nagadała )Witamy na pokładzie Swirnierej Barki! A i jeszcze napisze ze za tego "zabytka" powinnaś dostać baty ale w sumie jak sie głąbiej zastanowić to tak samo jak zabytki jesteś: wartościowa, cenna, unikalna i wnosisz swój wkład w kulturę (np. Barowiczów). (a teraz zmykam bo zaraz będzie pizzzzd! i dostanę sabatowym trepem w łep) Cytat:
A jak już odstrasza to li i jedynie insekty (co raczej jest jego zaleta niz wadą).I chciałabym jeszcze zauważyć ze na pięknej kobiecie nawet największy "smierdziel" wydaje się pachnieć "fiołkami". Jest jest ta wóda tylko gdzieś się taka mała kreseczka zapodziała ![]() ---------------------------- Tru, Maju, Kameno - wyglądałyście REWELACYJNIE! Tru - niezła z ciebie diabliczka! a i widze ze nawet znalazłaś rycerza w lśniącej zbroi, Maju - wyglądasz niesamowicie, te CP ciastka to chyba ślepe były ze nie ścieliły się u nóg ze Kam - wyglądasz super! zawsze mi sie podobały połączenia gorsetów i tiulu. ----------------------------- O i jest Flo !!! Witam! (w tle słychać skandujacy tłum: dawać foty!) ----------------------------- Witam! Wstałam, posprzątałam, zjadłam a teraz czas zacząć przejawiać oznaki życia.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-10 o 08:36 |
||
|
|
|
#1398 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie zmiesciło mi się cytowanie w 1 poście
![]() Cytat:
w barze wódki nie ma? Kuniec świata! ![]() Cytat:
![]() http://www.blackwaterfall.com/viewall.php A jaka moja szminka na fotkach ciemna wychodzi ![]() i nie przyjechałeś do nas ![]() Cytat:
Cytat:
edit: i nie tylko - na żywo też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o kurczę, ale sytuacja...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 09:17 |
||||||
|
|
|
#1399 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuć koniecznie ![]() heeej Cytat:
byłam kiedyś w Wenecji pół dnia, ale gondolą nie pływałam a ja dziś będę przejeżdżać przez Twoją miejscowość bo jadę w okolice Świeradowa Zdr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szefowie to są naprawdę dziwne gatunki ludzkie ![]() mam nadzieję że jednak będzie ok Macham i spadam, bo mam plana wyjechać o 10 a jeszcze w majtkach samych siedzę Do zobaczenia za kilka dni |
||||
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Bryyyyyy dzień
![]() Spac mi sie chce :| A no jakos nie przyjechalem ![]() Cytat:
Aha tylko uwazaj bo do mojej dziury jest zarabisty objazd Jesli bedziecie jechac autostrada to musicie sie kierowac na Chojnow a potem dopiero na Zlotoryje Bo innaczej nie przejedziecie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-08-10 o 09:43 |
|
|
|
|
#1402 |
|
Nindżopesz
|
Sabb, Flo, witojcie!
![]() Mam pytanie. Żeby się dostać do ginekologa trzeba mieć książeczkę czy wystarczy RMUA? |
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ------------------------- Mam małe pytanie: Jaki łatwo dostępny balsam (czy coś podobnego) bardzo szybko i mocno nawilża? Wczoraj wsmarowałam w nogi pół pudełka kremu Bambino a dzis znów zrzucam wylinkę jak na Żmije przystało.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-10 o 09:52 |
||
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
skoro tak się paprze, to moze coś w aptece mocno nawilżającego poradzą?Kurka, słuchałam muzy, kolega coś do mnie mówił, to wyjęłam słuchawkę i... wpadła mi do jogurtu!
|
|
#1406 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Widzę na dole Micielinę która się ostatnio nie udziela. I Red.... A cała reszta nadal niewidoczna?Go gina wystarczy Rmua, czasem w ogóle nic nie chcą jak już masz założoną kartę, zależy od przychodni.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Paprać się nic nie paprze tylko strasznie sypie.
Nie wiem od czego ale wody pije sporo, nie mocze sie w chlorze tylko biorę szybki prysznic, odżywiam sie zdrowo. Pierwszy raz tak mam. Mam lenia i do apteki nie chce mi się iść , ale sprawdze za to krem dla atopików mojego P. Jak pomoze to sobie skocze po taki do apteki.
|
#1408 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki za odp, dobrze bo nie mam książeczki. W ogóle znaleźć jakiegoś chyba graniczy z cudem, wszyscy zajęci. Ale cuś tam państwowo wyczaiłam.
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
na fotki przyszła
edit: oo, i widze gościa - ratamahata, zaparaszamy, zapraszamy do rozmowy ![]() Świetny nick ![]() To od Sepultury? Kolega straszył młodszą siostrę tym teledyskiem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 10:33 |
|
|
|
#1410 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i jaką zupę gotujesz? Cytat:
Florencja w Wenecji bosssska, pięknie wyglądasz Cytat:
dziękuję za komplementy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

,

i żyję (ledwo)

:ks iadz:Ja bym na twoim miejscu bral Boscha bo Siemens to to samo co Bosch tylko 1/4 taniej
Osobiscie w domu uzytkuje Bosch SMS58M02EU juz od roku nic sie z nia nie dzieje i jest bardzo fajna co najwazniejsze ma fajna szuflade na samej gorze na sztucce i inne dlugie lyzki.Oczywiscie 3*AAA moja pomiesci 14kompletow naczyn glosnosc ma 51dB ale wogole jej nie slychac jak pracuje
hurra!!!Jestes juz

) nie rozczarowałam się, ale też na kolana nie padłam. To jest miejsce do zobaczenia i jedziemy dalej, tak to odbieram, poza tym Wenecja rozpada się wręcz w oczach, i tu wielki żal, bo piękna jest. 

A w ogóle to czemu ja Cię nie mam w znajomych? 
odwracam się, żeby sprawdzić, a ona wzięła psa pod pachę i umknęła z okrzykiem, że córka ją zawiezie gdzie indziej
Oby zdjęcie nie wyszło