![]() |
#1381 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Tylko jeszcze spacer z psami, walnę się Chique- na pewno odstrasza- nieważne, kogo, o tej porze wszystkim do widzenia, a już robactwo na pewno- wiecie, w tym roku nic mnie nie ugryzło, ciekawe, czy to ma związek z szyprami?
![]()
#1385 |
Zakorzenienie
|
to na początek Florencja w Wenecji, siostra i Jerzy Gondol
![]() ja to toto w oksach ![]()
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-10 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabbath ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
BAN stały
|
Byłbym zapomniał - Tru, list już w drodze "powrotnej"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Florencjo - pisz o Wenecji - byłam i tam i tam ale jako dziecię myślące że wie wszystko o świecie
zawsze lubię turystyczne powroty mam takowe na celowniku, jakięs njusy we Wenecji czy około? I tak kiedyś zahaczę ale zawsze lepiej mieć świeże njusy bosz to jedno zdjęcie i ja wzięłąm i odpłynełam aaaaaabuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuu aaaaaaaaaaaaa ja tam kceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kochana -jak mawiają ang i usa - YOU BELONG THERE you & yo sis to widać ( btw nosisz mój ulubiony kolor i krój bluz) aaa przyznaj się Gondolier wybierany ![]() Bar nadrabia wakacje barowiczek tak to teraz się chyba kręci w sezonie dla niektórych wcale nie ogórkowym ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
![]() Laski z CP zdjecie gdzie jesteście we 3 (słownie trzy) za***iaszczo oddaje 3 różne style kobiecego Gota? nieważne czy gota czy nie gota dla mnie wcielenia kobiety ot tak po prostu zdjęcie gdzie Maja z Truskawą występuja w innych ciuchac tylko temu dowodzi ze kobieta zmienną jest i basta ale zdjęcie Kameny ![]() Kapitalne zdjęcia - wrażenia myslałam że bardziej elektryzujące będa - ale widać same damy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-10 o 01:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
cześc
![]() mam domaci wino ![]() trochę przywiozłam Wam trochę owoców i kraba ![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- no i wizaz nie załadował fotek ![]() ![]() Cytat:
Wenecja coś w sobie ma (poza cenami oczywiście ![]() Jak dla mnie za dużo tam ludzi (ale sezon to pewno zły moment na zwiedzanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |||
BAN stały
|
To fajnie
![]() Cytat:
--- Dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
Będę
![]() wszystkim dobranoc ![]()
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
A wy co spac nie mozecie
![]() ![]() Dobranoc ![]() Oooooo widze ze Panna Truskawka ![]() ![]() A tak wogole to CP to kolo mnie sie odbywalo ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-08-10 o 01:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Sabb, Florens, łelkam bek!!!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ano! ![]() Cytat:
![]() A ciuchy w moim przypadku to 100% ciuchland, najdroższa była kieca za 31 zł, kostium diabełka nie licząc butów i dodatków kosztował 2 zł ![]() Cytat:
![]() Załapię się do Niszowych Babeczek? ![]() Cytat:
![]() A w czym ostatecznie mucha będzie pływać? Super, vielen Dank ![]() Ode mnie też parę zdjęć z CP. W tym jedno superklimatyczne by Kamena ![]() ![]() edit: skoro już tu jestem to trochę ponarzekam na ludzką dziwność. Znowu. No bo było tak: wczoraj mój szanowny szef pojechał z latoroślą nad jeziorko zostawiając mnie samą w gabinecie. A w niedzielę zwykle są same kontynuacje leczenia - czyli mam w kajecie zapisane co mam podać i ile. Albo nagłe przypadki. no i przyszła pani z pieskiem - stałym pacjentem, chorym na serce. Piesek mdleje z powodu upału, no to dzwonie do szefa co robić. Kazał dać 1cm Vecortu i położyć psa pod tlenem - mamy aparat. no i tak zrobiłam, zostawiłam go z właścicielką i poszłam sprzątać w gabinecie. A ona mnie woła i mówi, że tlen nie leci przez maskę. No to ja ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-10 o 02:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||||||||
Zakorzenienie
|
zapomniałam o tym zdjęciu
![]() (jessuuu, przypomniało mi się, że po pijaku chyba u CBR-ki trzymałam tę smycz w zębach ![]() ![]() Cytat:
![]() z netu, z ciuchlandów, czasem w zwykłym sklepie się coś fajnego dobierze... jak się złoży do kupy, to fajnie wszystko razem wygląda ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(no i lubię fotki, bo mam o sobie inne mniemanie... tzn. w moich oczach żem piękna, młoda i wiotka, a potem, jak zobaczę zdjecia, to... yhm, konsternacja miedzy wyobrazeniami a rzeczywistością ![]() siema! ![]() cudna fotka z Wenecji ![]()
![]() |
#1397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Unikać tez firm mało znanych. Z firm dobre są jeszcze np. Electorux, Smeg, Gorenje, TEKA. Bosch i Siemens może być. Z tych 2 ja bym wybrała Siemensa. Pod względami mechaniczno-elektrycznymi są bardzo podobne. Mała różnice sa pod katem funkcjonalności (tzn. badań jakosci zmywania): Siemens lepiej zmywa "gary" przynajmniej te modele jakie ja badałam. Ale dopowiem ze i B i S mieszczą się w klasie A na "zmywalność". Generalnie i B i S bym polecała jako pierwsze maja najlepszy stosunek jakości do ceny. A i wybierałabym te modele składane w Niemczech a unikała modeli składanych w Polsce i Romunii. Co do pytania dotyczącego hałasu to 49dB to hałas w stylu piorącej pralki. Warto sie jeszcze popytać ludzi np. z serwisów AGD na temat częstości u nich takich sprzętów. Ja osobiscie mam na tematach AGD wiedzę która czerpie z badań nad takimi sprzętami. Oceniam ich wytrzymałosć, hałas, bezpieczeństwo, klasy energetyczne i funkcjonalnosć ale nie jestem w stanie ocenić awaryjnosci. I dopowiem jeszcze ze ja mam od 5 lat zmywarkę Siemensa i jestem baaardzo zadowolona z zakupu. (alem się nagadała ![]() Witamy na pokładzie Swirnierej Barki! A i jeszcze napisze ze za tego "zabytka" powinnaś dostać baty ale w sumie jak sie głąbiej zastanowić to tak samo jak zabytki jesteś: wartościowa, cenna, unikalna i wnosisz swój wkład w kulturę (np. Barowiczów). (a teraz zmykam bo zaraz będzie pizzzzd! i dostanę sabatowym trepem w łep) Cytat:
A jak już odstrasza to li i jedynie insekty ![]() I chciałabym jeszcze zauważyć ze na pięknej kobiecie nawet największy "smierdziel" wydaje się pachnieć "fiołkami". Jest jest ta wóda tylko gdzieś się taka mała kreseczka zapodziała ![]() ---------------------------- Tru, Maju, Kameno - wyglądałyście REWELACYJNIE! Tru - niezła z ciebie diabliczka! a i widze ze nawet znalazłaś rycerza w lśniącej zbroi, Maju - wyglądasz niesamowicie, te CP ciastka to chyba ślepe były ze nie ścieliły się u nóg ze Kam - wyglądasz super! zawsze mi sie podobały połączenia gorsetów i tiulu. ----------------------------- O i jest Flo !!! Witam! (w tle słychać skandujacy tłum: dawać foty!) ----------------------------- Witam! Wstałam, posprzątałam, zjadłam a teraz czas zacząć przejawiać oznaki życia.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-10 o 07:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1398 | ||||||
Zakorzenienie
|
Nie zmiesciło mi się cytowanie w 1 poście
![]() Cytat:
![]() w barze wódki nie ma? ![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.blackwaterfall.com/viewall.php A jaka moja szminka na fotkach ciemna wychodzi ![]() i nie przyjechałeś do nas ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() edit: i nie tylko - na żywo też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kurczę, ale sytuacja... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 08:17 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heeej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dziś będę przejeżdżać przez Twoją miejscowość ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że jednak będzie ok ![]() Macham i spadam, bo mam plana wyjechać o 10 a jeszcze w majtkach samych siedzę ![]() Do zobaczenia za kilka dni ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Bryyyyyy dzień
![]() ![]() Spac mi sie chce :| A no jakos nie przyjechalem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2010-08-10 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Nindżopesz
|
Sabb, Flo, witojcie!
![]() Mam pytanie. Żeby się dostać do ginekologa trzeba mieć książeczkę czy wystarczy RMUA? |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ------------------------- Mam małe pytanie: Jaki łatwo dostępny balsam (czy coś podobnego) bardzo szybko i mocno nawilża? Wczoraj wsmarowałam w nogi pół pudełka kremu Bambino a dzis znów zrzucam wylinkę jak na Żmije przystało.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-10 o 08:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurka, słuchałam muzy, kolega coś do mnie mówił, to wyjęłam słuchawkę i... wpadła mi do jogurtu! ![]() ![]()
![]() |
#1406 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
![]() Widzę na dole Micielinę ![]() Go gina wystarczy Rmua, czasem w ogóle nic nie chcą jak już masz założoną kartę, zależy od przychodni.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Paprać się nic nie paprze tylko strasznie sypie.
Nie wiem od czego ale wody pije sporo, nie mocze sie w chlorze tylko biorę szybki prysznic, odżywiam sie zdrowo. Pierwszy raz tak mam. Mam lenia i do apteki nie chce mi się iść ![]()
#1408 |
Nindżopesz
|
Dzięki za odp, dobrze bo nie mam książeczki. W ogóle znaleźć jakiegoś chyba graniczy z cudem, wszyscy zajęci. Ale cuś tam państwowo wyczaiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
na fotki przyszła
![]() edit: oo, i widze gościa - ratamahata, zaparaszamy, zapraszamy do rozmowy ![]() Świetny nick ![]() To od Sepultury? Kolega straszył młodszą siostrę tym teledyskiem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-10 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jaką zupę gotujesz? Cytat:
![]() Florencja w Wenecji bosssska, pięknie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.