|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz.XVIII :) wątek bossów!
co w nocy robilam, bo napisalam, ze nie moglam spac;d to on to co ja robilam.. o i mu opisalam haha;d i spytalam czy jego ciekawosc zostala zaspokojona..;d
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- weeezcie ratujcie.. nie wiem co mam mu odpisać..
|
|
#4022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem co moglabys mu odp ;p ja w tym momencie odpisalabym " "Cytat:
Jaaaa jaka slooodkaa W****ilam sie. Pojechalam do gina i co sie okazalo? Nie ma. Przyjmuje od 13. ****aaaa a wczoraj bylam o 8 i przyjmowal od 10. Ja *******e, *******e ta cala za***ana przychodnie! za tydzien pojade bo juz mam dosyc poruszania sie tymi zakichanymi autobusmi.!!! |
||
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
uu Kredzia, ja też nie lubie, jak cos mam zaplanowane, a potem sie okazuje, ze jednak jest nie po mojej mysli.. ;/
kurde ja nie wiem o co mu chodzi wlasne... ;d moze byc jak napisze: dobrze, ze tylko 10 ;d ??
|
|
#4024 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja bym odpisala, ze w takim razie za ciekawski jest
kredzia - o jaa, ale ogarnięcie tam maja, ja am nie dalko do przychodzi, zreszta dzien wczesniej sie zapisuje na godzine, ale oczywiscie i tak wchodze o wiele pozniej, bo gin przyjmuje od 10, a przychodzi 10 30 ;/
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w przychodni sie nie zapisuje. Trzeba przyjsc osobiscie i sie zapytac czy przyjmuje gin i w ogole. I w ciagu 2 tyg bylam tam juz 4 razy ... !! az wstyd! i za kazdym razem albo urlop, albo od 10, albo od 13!! oszaleje! |
|
|
|
|
#4026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam iść w czwartek na 18.. tak myślałam, że będzie to 18, ale okazało się, że tam będzi 5 facetów tylko yyy, podziękuję |
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam mu dokladnie tak: no to dobrze dla Ciebie, skoro tylko 10 %
![]() Kredzia nastepnym razem jedz kolo 13..;p ja bym sie wkurzyla niezle, jakbym 4 razy jezdzila..;p Ouu skoro wiesz, kto ma dokladnie byc i masz pewnosc, ze na pewno nikt fajny sie nie pojawi, to nie idz..;d ja bym nie szla, bo szkoda czasu hah;p chyba, ze bedziesz sie nudzic, to zawsze jakos "inaczej" spedzisz czas i sie posmiejecie z kolezankami
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie wiem co na to odpisac, a na tel piszecie? ja też bym napisała jak eMCe, ze ciekawski i jest i za dużo chce wiedziec ![]() Ouu, no ja tez bym nie poszła, bo co innego jak fajne chłopaki a co innego jak jakies lamusy, a jak ich nie znasz to w ogóle, bo moze oni poprostu szukają jakis panienek, zeby towarzystwo mieli ja ostatnio sie dowiedziałam ze na imprezie na którą miałysmy wbic sie na chama z koleżanka 'gospodarz' zaprosił po 3 dziewczyny na 1 chłopaka zeby mieli w czym wybierac
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlaaasnie teeez o tym pomyslalaaam. Ale jak sie okazalo dzisiaj. W autobusie na szybie widniala kartka " W dni powszednie autobus z petli nie kursuje w godzinach a b c 13:10 e f " !! A mam tylko jeden autobus od siebie do centrum mego zadupia.! |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Niby- teraz mu odpisałam po pol godzinie..
![]() oo maaatko... Kredzia popros chlopaka niech Cie zawiezie;p ja bym padla chyba..;d
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierdziele to wszystko i ta cala przychodnie, juz mam dosyc lazenia ... Moze w nast miesiacu pojde, bo na prawde stracilam cieprliwosc do tego syfu. Jezu jestem pierwszy raz tak opor w****iona w te wakacje. |
|
|
|
|
#4032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hah![]() Cytat:
![]() kurde pamietam jak to było jak jeszcze nie byłam z tż, to czekanie na kazdy sms, zastanawianie sie co napisać;d uśmiech na ustach czytając co on pisze ![]() ehh początki są piękne
|
|
|
#4033 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie już mi się nie chce na nią pójść bo właśnie pytałam się kolegi czemu tak mało facetów, a on do mnie: bo mało dziewczyn a już się napaliłam bo miałyśmy tam pod namiotami spać ale myślałam wtedy, że będzie lepsze towarzystwo
|
||
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaaa wezcie obczajcie teeen filmiki !! Jaki sloodziak
trwa niecala minute ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cC1tT...layer_embedded |
|
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
napisałam Emdz wiadomość bo chciała żebyśmy jej w skrócie pisały co i jak haha
ale ja sama ledwo za Wami wyrabiam ![]() ciekawe czy julka pozna Emdz i czy sie spotkają ![]() i co z tą nasza colds nic sie nie odzywa od rana ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Kredzia prze agent jeszcze macha nogą jak one na tym teledysku haha
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam skuter i 3 wypadki za soba )oooooooooooooooo ja colds super masz ! ![]() yeska nie strasz mnie bo jak Ty nie zdalas to ja tez a eraz mam w piatek .oluska a Ty uwazaj na ta kolezanke ... a ja pisze sobie z pewnym Philipem :P nie jest moze super przystojny ale bardzo sympatyczny, chcial sie omowic ale powiedzial ze nie lubie randek i jak sie przypadkiem spotkamy to pogadamy, i doszlam do wniosku ze fajnie by bylo miec go za przyjaciela, bo chlopaka nie chce
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze zrobilas ze jej napisalam wiadomosc A maja sie spotkac :P? Wlaaasnie co z colds?! Rano cos nie tak bylo i juz wiecej nic nie napisala ![]() Nooo taki slodziutki ale raczka jak machal bylo lepsze![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() Przypadkiem? To nie mozecie sie umowic tak zeby pogadac i w ogole? przeciez to nie od razu tam randka. Dziwny typek;] Ja mam kumpla za przyjaciela. Czasem wiecej mu mowie niz przyjaciolce ;] |
||
|
|
|
#4039 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już nie nadążąm za wami
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4043 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj na 16 też idę
tydzień temu też byłam, ale teraz z wynikami muszę iść ![]() Colds, co jest? Elo elo 2 5 0 ![]() Cytat:
i taki dziwny mętlik w głowie...No to już jakieś wyróżnienie Oczywiście przypominam, że jeszcze jestem Paziem Wszystkich Paziów ![]() Cytat:
Bo ja nie chciałam nigdy za dużo ścinać i mówiłam fryzjerce o tym, a niedawno się dowiedziałam, że moja kochana mamusia chodziła wcześniej do fryzjerki (beze mnie) i mówiła, żeby mnie ścięła na krótko i żeby nie patrzyła na to co będę mówić Chamskie nie? ![]() Cytat:
|
|
#4044 |
|
Rozeznanie
|
boze ile wy piszecie
|
#4045 |
|
Wtajemniczenie
|
no ale każda o czymś pisze i już nie wiem o czym
pogubiłam sie![]() dzisiaj na obiad mam sałatkę cezar |
|
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
a teraz jak mi sie nudzi to zadna nic konkretnego nie napisze ;d
ale spokojnie za 2 godziny wyjde to pozniej nie dam rady nadrobic pewnie
|
|
|
|
#4047 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem jak trafiłam ale jakos tak wyszło na 12 część tego wątku
i czytałam sobie o waszym sylwestrze 09/10 hahha
|
|
|
|
#4048 |
|
Wtajemniczenie
|
ej nie mam uro 20 sieprpnia i dopiero wtedy moge sie o dowod ubiegac, czy moge wczesniej xd?
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- dawaj jakies najciekawsze xd
|
#4049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra mama u mnie to samo było, zawsze byłam obcięta tak jak ona chciała, najpierw max do brody, potem do ramion, ale nie daj boze dłuższe a wiadomo ze małe dziewczynki to chca miec długie włosy jakk te wszystkie księżniczki z bajek ![]() nie pier....ol tylko nadrabiaj ![]() to Ci opowiemy w skrócie ![]() Cytat:
może byc? ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- eMCe dopiero po, bo takto mozesz miec tymczasowy na 5lat ale musisz ze rodzicem przyjsc
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

a w sobote weseleeee...
i on do mnie: "jak zdasz prawko to może mnie kiedyś gdzieś zabierzesz".. ;d
yyy, podziękuję

a już się napaliłam bo miałyśmy tam pod namiotami spać
a eraz mam w piatek .