![]() |
#1051 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
BAN stały
|
Cytat:
JA jeszcze się nie uniosłam ![]() ![]() Po drugie: Uważam, że roznoszenie również plakatów z innymi zaginionymi nie będzie "wprowadzaniem zamieszania" Po trzecie: Kto wie, może kogoś nieco wkurzę i mi zwróci uwagę, nawet i grzecznie, ale zwróci, że podczas iwonowego marszu zawracam pupę przechodniom w sprawie innego zaginionego. Co dla mnie jest głupotą. Każda pomoc jest cennym darem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Zwrócić jeszcze większą uwagę na sprawę zaginięcia Iwony oraz rozpowszechnić wizerunek "Pana Ręcznika",który jest poszukiwany jako ważny świadek.
Miało być też o tym,że młodzi ludzie nie czują się bezpiecznie itp.,ale teraz wszystko zawężyło się do osoby Iwony.
#1054 | |
Wtajemniczenie
|
nawet jak pojawisz sie z plakatem tego chłopaka to przeciez Cie nie wyrzucą
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-08-10 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja bym jeszcze poruszyła wątek, że jaka by Iwona nie była nie posiadano prawa jej krzywdzić i że ludzie którzy wypisują na jej temat głupoty muszą się liczyć z ryzykiem pozwania na policję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, nie masz kasy - nie warto cię szukać. przykre. Cytat:
prędzej ta kasa - tyle że ludzie pewnie celowo będą wyszukiwać setki osób podobnych do niego - a wcale nie będących nim. I wg mnie sprawa już dawno ma swój finał. Jeśli Iwona żyłaby nadal (byłaby przetrzymywana, chociażby przez tych kolesi z wypowiedzi lidii90) - nie puściliby pary z ust ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-10 o 15:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Rozeznanie
|
Sama osobiście nie mogę być ma marszu ale gdybym była to i zdjęcia Iwony bym rozdawała i tego chłopaka też,myślę,że taki "tylko Iwonowy marsz" da odwrotny skutek-takie jest moje jak zwykle skromne zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miło, że w moich przekonaniach nie jestem sama, a już się czułam nienawidzona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Jeszcze wracając do sprawy Łukasza - jeśli nie odnajdzie się on w ciągu najbliższych dni to pewnie i tak Trójmiasto zostanie oplakatowane jego wizerunkiem z informacją o jego zaginięciu,również na sopockim molo,gdzie jest mnóstwo turystów. Wynika z tego,że jego plakaty mogą wisieć tuż obok plakatów Iwony,na trasie marszu, więc marsz i tak się na nie natknie. Nie dopuszczam do siebie myśli,że plakaty te mogłyby być zerwane przez uczestników marszu, bo cytując użytkowników mia i Tomasza_G "Wspolczujemy rodzinom wszstkich zaginionych, ale ten marsz bedzie dla Iwony.".
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
A może właśnie wśród tych setek osób podobnych do niego znajdzie się jeden właściwy? ![]()
![]() |
#1060 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
BAN stały
|
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;21281098]Treść usunięta[/QUOTE]
Się nie zdziwię jak więcej osób to zbulwersuje i powstanie bojkot tego marszu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Moderator
|
Dziewczyny na moim kanale już jest filmik. W sumie jakoś od południa ale byłam u chirurga szczękowego
![]()
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Tak mi teraz przyszło do głowy,że można o pomoc zgłosić się do kibiców Waszych drużyn - Arki Gdynia i Lechii Gdańsk. Mecze ekstraklasy (a w niej właśnie grają obie drużyny) są transmitowane w telewizji i internecie i oglądają je kibice w całej Polsce,a także Ci mieszkający poza granicami naszego kraju. Można poprosić ich o wywieszenie w trakcie meczu na stadionie jakiegoś baneru z wizerunkiem zaginionych (Iwony + Łukasza), z adresem strony www Iwony itp.
Więc jeśli są tu dziewczyny,które mają znajomych kibiców z tych drużyn,może warto by było,aby im o tym wspomniały?? Dodam,że "bracia po szalu" to naprawdę mocna i zgrana grupa ludzi jeśli chodzi o różne przedsięwzięcia.
#1064 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jakby ktoś nie czytał: AUTOR mia NIE WIEM JAK MAM NAPISAĆ, ŻEBY DO NIEKTÓRYCH OSÓB DOTARŁO. MOŻE JAK DRUKOWANYMI TO DOTRZE. TO JEST STRONA POŚWIĘCONA IWONIE WIECZOREK. MARSZ ZOSTAŁ ZORGANIZOWANY W JEJ SPRAWIE. TAKI JEST TAKŻE TEMAT ŚCIŚLE OKREŚLONY W ZGŁOSZENIU DO PREZYDENTÓW MIAST I POLICJI. JEŻELI KTOŚ NARUSZY TE USTALENIA, BĘDZIE ODPOWIADAŁ PRAWNIE - UPRZEDZAM. MARSZ BĘDZIE POPRZEDZAŁA AKCJA ROZWIESZANIA PLAKATÓW Z PANEM RĘCZNIKIEM. SAM MARSZ MA ZA ZADANIE ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA TE PLAKATY, ŻEBY ZNALEŹĆ POTENCJALNIE OSTATNIEGO ŚWIADKA TEGO, CO STAŁO SIĘ Z IWONĄ. JEŚLI KAŻDY PRZYJDZIE Z PLAKATEM INNEJ OSOBY - TO LUDZIE BĘDA ZDEZORIENTOWANI. BĘDĄ PYTAĆ: O CO/O KOGO WŁAŚCIWIE CHODZI? KOGO SZUKAMY? TO NIE JEST MARSZ W SPRAWIE ZAGINIONYCH LUDZI. TO JEST MARSZ W SPRAWIE IWONY WIECZOREK. UCZESTNICTWO W TYM MARSZU NIE JEST PRZYMUSOWE. JEŚLI KTOŚ NIE ZGADZA SIĘ Z IDEĄ MARSZU LUB UWAŻA, ŻE IWONA NIE JEST SPECJALNĄ ZAGINIONĄ - NIE MUSI NA NIEGO PRZYCHODZIĆ. JEST ON DLA TYCH KTÓRZY OD TYGODNI PRÓBUJĄ ROZWIĄZAĆ ZAGADKĘ ZNIKNIĘCIA IWONY. JEŚLI KTOŚ BIORĄCY UDZIAŁ W MARSZU BĘDZIE PRÓBOWAŁ ZAŁATWIAĆ TAKŻE SWOJE PRYWATNE HISTORIE ZAGINIĘĆ - MUSI SIĘ LICZYĆ Z TYM, ŻE ZDEZORIENTUJE LUDZI I TYM SAMYM MARSZ DLA IWONY STRACI SENS I ZEPSUJE NASZĄ PRACĘ. NIC NIE STOI NA PRZESZKODZIE, ŻEBY KAŻDA Z TYCH OSÓB "OBURZONYCH" ORAZ "ZSZOKOWANYCH" SAMA ZORGANIZOWAŁA TAKI MARSZ DLA OSOBY, KTÓREJ LOS LEŻY JEJ NA SERCU. ZAMIAST PODPINAĆ SIĘ POD INNY PROJEKT. PRZYPOMINAM, ŻE NIE JEST TO ANI CZARNY MARSZ PAMIĘCI ZAGINIONYCH, ANI MARSZ PRZECIWKO KOMUŚ CZY CZEMUŚ. POWSTAŁA SPECJALNA ZAKŁADKA DLA ZAGINIONYCH W POLSCE. TAM MOŻNA SIĘ ORGANIZOWAĆ, PISAĆ WNIOSKI. OD POCZĄTKU BYŁO USTALANE, ŻE MARSZ JEST W SPRAWIE IWONY. NAPRAWDĘ UWAŻAM ZA ŻENUJĄCE PRÓBY PODPINANIA SIĘ TERAZ POD TEN PROJEKT KONKRETNIE SKIEROWANY W KONKRETNĄ STRONĘ ORAZ OBURZANIE SIĘ. TO JEST PO PROSTU NIE NA MIEJSCU. PS. W ODPOWIEDZI NA PYTANIE: CO BYM ZROBIŁA GDYBY KTOŚ MI ZGINĄŁ? ODPOWIADAM: NA PEWNO NIE DEZORGANIZOWAŁABYM CZYJEGOŚ MARSZU, TYLKO ZROBIŁABYM SWÓJ. DOMYŚLAM SIĘ, ŻE TERAZ WIELU KTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ IDEI MARSZU I JEGO SENSU - BĘDĄ NA MNIE WIESZAĆ PSY, ALE TO NORMALNE W INTERNECIE Z TEGO CO WIDZĘ. Ja się już w ten marsz nie wtrącam. Moje zdanie ejst jakie jest, niech sobie robią co chcą ![]() Tą oto wiadomością kończę ten temat z mojej strony, choć nie kryję zbulwersowania. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 |
Zadomowienie
|
Eh...ja chyba też jak większość osób nie wypowiem się już na tym wątku,bo to co się tu dzieje to jest ludzkie pojęcie.
Wcześniej było mówione,że może marsz będzie pod hasłem czy możemy czuć się bezpiecznie skoro z Iwoną się takie coś stało i też miał zwrócić uwagę na nasze osoby i tego,że boimy się wyjść z domu a teraz nagle nikt nie chce przy okazji nagłośnić zaginięcia innej osoby. Rozumiem,że niektórzy wybrali sobie jedną osobe godną poszukiwania a reszte można olać. Nie wiedziałam,że są takie podziały i myślałam,że każdego należy szukac tak samo,jednak pomylilam się. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Moim zdaniem zaangażowanie ludzi w sprawe Iwony jest piękne-naprawde. Filmiki,strony,marsze-super,serio,bez żadnych ironii. Ale czy to naprawde coś da? Czy to coś pomoże? Tyle dni minęło...co się miało stać już dawno się stało,głęboko wierze i mam nadzieje,że Iwona żyje ale niestety rozum podpowiada zupełnie co innego. Więc sądze,że te marsze wiele nie pomogą,chyba,że dzięki niemu znajdzie się sprawca. |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ten marsz powinien byc dla wszystkich osob zaginionych, przeciez na stronie zaginionych mozna drukowac plakaty (jesli tylko ktos ma drukarke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dobra już się na ten temat wcale nie odzywam,widocznie nie znam życia (?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie mam takie samo zdanie. są równi i równiejsi - no cóż, na to się już nic nie poradzi. Zrozumiałabym jeszcze, gdyby rodzina i znajomi tak się angażowali - ok. Ale większość tutaj Iwony w życiu na oczy nie widziała. Tak więc dziwię się, że wzmianka o młodym, również zaginionym chłopaku - byłaby 'żenującą próbą podpięcia się pod pomysł'. media naprawdę były już przesycone informacjami o Iwonie (porównując do innych zaginionych). Wg mnie marsz w sprawie Iwony niczego nie zmieni, żadnego nowego, cennego świadka nie odnajdzie. Tyle czasu minęło i nic, tyle kasy już wyłożono w nagrodę, tyle poszukiwań - i dalej nic. Ale ja jestem realistką.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-10 o 16:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Raczkowanie
|
Ale głupie podziały, mam wrażenie, że dzieli ktoś ludzi na lepszych i gorszych..
#1072 |
Zadomowienie
|
A swoją drogą później wielkie oburzenie,że Iwona ma opinie na necie wydaną przez wielu internautów,że bogata,że ma wtyki,że to i tamto. No niestety ale dla wielu ludzi właśnie to tak wygląda,bo inni są traktowani z góry. Z tych poszukiwań to się już coś niesmacznego robi i widzę więcej sporów niż korzyści.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Raczkowanie
|
a na dodatek, widzę, że niektóre wizażanki są w stanie duszę sprzedać diabłu....
Dziewczyny opamiętajcie się, bo niedługo same będziecie sobie szły.
#1075 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wiem, miałam sie nie wypowiadać, ale jestem oburzona i powoli "leci mi piana z pyska" ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Moderator
|
Cytat:
Jeżeli chłopak mieszkał w okolicy to chyba jest sens też przy okazji poszukać jego. Chyba nikt nie będzie miał tego za złe???? Przecież życzymy odnalezienie wszystkich zaginionych a nie tylko Iwony!!!! Poza tym proszę o ponowny link do pobrania filmiku o Iwonie. Kilka osób mnie o niego prosi bo chcą go umieścić na swoich kontach. Ja mam tu tak zamulony internet że u mnie umieszczanie go na serwerze twa kilka godzin.
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
Dokładnie..., napisałabym coś ale wolę się nie wypowiadać aż tak bezczelnie
![]() Nigdy jej na oczy nie widziały, nic nie słyszały, ale że sprawa rozdmuchana, to reszta się NIE liczy, bo RESZTA nie ma tego PODMUCHU.
#1079 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
W sumie można by było założyć oddzielny wątek o zaginionym przedwczoraj Łukaszu,tylko narazie nie byłoby o czym w nim pisać,wiadomo tylko,że wyszedł z domu i tyle...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.