|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Ironia ironią, ale troszkę prawdy w tym jest.
|
|
|
|
#1112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tu nie chodzi o pieniądze, tylko o to, że NASZA CHĘĆ POMOCY , zniszczy ich DOSKONALE ZAPLANOWANY 'IWONOWY MARSZ'. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 18:07 |
|
|
|
|
#1113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też odniosłam takie wrażenie. Guru przynajmniej się zna, a one..
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nikt w tym momencie nie powinien mnie posądzać, że nie mam serca, bo : nie przejęłam się losem dziewczyny, bo każda mogła być na jej miejscu etc. w takim razie dziwne, że osoby potrafiły przejąć się losem zaginionej dziewczyny, ale w przypadku kolejnej zaginionej osoby - nagle okazuje się, że ta troska o zaginionych to taka trochę wybiórcza jest i niczym nieuzasadniona - jeśli większość nie znała jej osobiście, prawda? ![]() jeśli Pan ręcznik nie zgłosił się do tej pory - nie zgłosi się tym bardziej po jakimś marszu. jeśli ktoś wie cokolwiek o Panu Ręczniku lub o miejscu pobytu Iwony - nie zrobi tego dlatego, że kilkadziesiąt osób przejdzie się po ulicy. Prędzej zrobiłby to po info o wysokiej nagrodzie. A jeśli do tej pory nikt nie puścił pary z ust ... odpowiedź nasuwa się sama. tak więc wg mnie marsz w sprawie Iwony niczego nie zmieni. Natomiast mógłby być dobrą okazją do zwrócenia uwagi na ogólny problem zaginięć.
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
No to juz jest przsada
za moment chyba nie bede taka mila,jak ludzie moga byc tacy chamscy i bezwzgledni,czytalysci co na forum o Iwonie napisali?????wklejam Użytkownik Postów: 4 Miejscowość: Wrocław Data rejestracji: 10.08.10 Dodane dnia 10-08-2010 17:46 nie wiem czy powinnam to pisać ale nie wydaje się Wam że Łukasz jest troche podobny do Pana Ręcznika? mam nadzieję że mam błędne skojarzenia i nic nie mają te dwie sprawy ze sobą wspólnego...
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
A no własnieeeeee....jest jeszcze kwestia prezydenta Sopotu,tak się wyrwal z kasa na Iwone to niech za tego chlopaka tez zaproponuje sporą sume,zeby nie bylo,ze ktos jest gorszy,w koncu wladza miasta powinna traktowac kazdego tak samo.
![]() I moim zdaniem najlepiej zamknac watek o Iwonie na wizazu raz na zawsze, do sprawy nic nie wnosimy,teraz powstal nowy spor i ogolnie jest beznadziejnie,takze nie obrazilabym się jakby niemożna było się już tu wypowiadać. Sprawa tego chlopaka co zaginąl jest rownie wazna ale przeczytalam ten tekst w gazecie i dla mnie to jest dziwne-sam wyszedl o 6 rano nie do pracy,nie do szkoly,tylko tak po prostu. Moze mial problemy,moze chcial uciec,bo kto w wakacje wstaje o godzinie 6 i wychodzi sobie od tak? Ale to są spekulacje. Edytowane przez tobiaszowa Czas edycji: 2010-08-10 o 18:04 |
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za bzdura |
|
|
|
#1123 |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co piszą na temat marszu? Mnie się tam już nie chce wchodzić i dyskutować z tymi ludźmi :O |
|
|
|
#1124 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie nasuwa się myśl,że te dwie sprawy mogą być ze sobą połączone ale w zupełnie inny sposób. No i przez dwa tygodnie nikt z Jego otoczenia nie zauważył podobieństwa tylko dopiero teraz |
|
|
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś mi się wydaje, że na marszu nie będzie tyle osób ile miało być
A i osoby, które się pojawią. Lepiej nie bierzcie żadnego zdjęcia zaginionego, bo jeszcze do sądu jeszcze zostaniecie podane, iż ejst to niezgodne z prawem. Ten tekst już mnie rozłożył Zgadzam się z użytkowniczką powyżej. Jeżeli zainteresowałyśmy się losem nie znanej Nam dziewczyny, normalną rekacją jest, że zaintresujemy się losem kolejnej osoby. |
|
|
|
#1126 |
|
Zadomowienie
|
"nie wiem czy powinnam to pisać ale nie wydaje się Wam że Łukasz jest troche podobny do Pana Ręcznika?
mam nadzieję że mam błędne skojarzenia i nic nie mają te dwie sprawy ze sobą wspólnego..." BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA,tak strasznie podobni. Ludzie to są berety |
|
|
|
#1127 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiesz, trudno.....
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
To będzie chyba najlepsze rozwiązanie.
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tylko Iwonka jest tam najwazniejsza,a ten chlopak tylko jako podejrzany sie zrobil nagle,marsz bedzie w sobote chyba o 12,ja ich tylko podczytuje i jak zwykle skacza sobie do gardel za niedokladne czytanie.
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda, ze z tym marszem teraz tak wychodzi - ale mysle, ze wizazanki, ktore jednak chcialy w nim uczestniczyc, nie powinny sie tak od razu zniechecac. Moze jak ten marsz okaze sie bardzo naglosniony przez media itp, to byc moze "mimowolnie" naglosniona stanie sie takze sprawa innych zaginionych osob? apeluje - nie zniechecajcie sie |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny sorry za to co powiem,może to Wam się wydać głupie ale może ten Łukasz chciał zobaczyć czy nim też się każdy tak zainteresuje...
W sumie nie byłoby to takie złe,chociaż byłby cały i zdrowy
|
|
|
|
#1133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to nie ja się zniechęciłam tylko oni mnie ![]() w marszu nie wezmę udziału dopóki organizatorzy nie zrozumieją swojego złego stanowiska. Ale z poszukiwań piątkowych nie rezygnuję I chętnie pomogę w innych (nie tylko iwonowych) ![]() edit: wam też nie ładuje się iwonowa strona? ;/ HAHA, CZYŻBY NIE OGARNĘLI? : Zablokowaliśmy możliwość komentowania tego tematu ze względu na grupę osób oburzonych faktem, że marsz będzie dla Iwony. Tym samym pragniemy uświadomić niektórym Internautom, że znaleźli się na stronie poświęconej poszukiwaniom Iwony Wieczorek. Dlatego poruszany jest tu temat Iwony Wieczorek, a także organizowany jest marsz w sprawie Iwony Wieczorek. Naprawdę, nam, ludziom, którzy stworzyli tą stronę oraz zorganizowali marsz - jest nawet trudno logicznie wytłumaczyć tak oczywistą sprawę. Uważamy, że nie na miejscu i wprost żenujące jest pisanie na stronie Iwony - że nie jest ona kimś wyjątkowym oraz że nie mamy prawa organizować marszu dla niej. Jednocześnie oświadczamy, że nie umniejszamy spraw innych zaginionych ludzi. Specjalnie dla nich stworzyliśmy osobną zakładkę "zaginieni" w której można do woli pisać na temat tych ludzi - korzystając z bardzo dużej oglądalności naszej strony. Jednak prosimy o zdrowy rozsądek i uszanowanie faktu, że ten marsz jest w konkretnym celu. Pytamy w nim o to, co stało się z Iwoną? Uczestnictwo w marszu nie jest obowiązkowe. Jeśli ktoś nie potrafi zrozumieć idei sobotniego marszu - to niech go chociaż nie dezorganizuje. Uprzedzamy również, że jako organizatorzy marszu ustaliliśmy z policją oraz urzędami miejskimi Sopotu i Gdańska jego ścisłe zasady i warunki. Kto je naruszy musi liczyć się z poniesieniem odpowiedzialności. I nie jest to straszenie, tylko zwykłe poinformowanie. My jesteśmy pokojowo nastawieni do sprawy, a grupę osób, która próbuje zdezorganizować marsz uważamy za podobną do tej, która usilnie stara się w Internecie oczerniać Iwonę tak tak, bo chęc pomocy innym jets niezgodna z prawem. Najłatwiej, usunąć nasze wypOwiedzI, zamknąć wątek i olać sprawę. ;/ Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 18:20 |
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
post był dłuższy niż zacytowana treść, naprawdę nie rozumiem sytuacji, gdy ktoś nie znając Iwony twierdzi : "sorry, ale teraz tylko nią się przejmuję, zorganizujcie sobie sto pięćdziesiąt innych marszów, każdy dla innej osoby, na pewno nie będzie żadnego przesytu''. albo tekst - podam Cię do sądu, jeśli wspomniesz coś o innym zaginionym ![]() i gdzie tu empatia? gdzie tu chęć pomocy innym? ![]() bo ja tu widzę dzielenie ludzi na lepszych i gorszych - jej pomożemy, mimo że jej na żywo w życiu nie widzieliśmy, jemu już nie pomożemy, bo zepsuje ideę marszu i ludzie nie zauważą plakatu z Panem Ręcznikiem.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-10 o 18:16 |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z dwojga zlego takie cos byloby najlepszym rozwiazaniem,zaczynam sie pomalu bac o swoje dzieci,to jakas tragedia jak mozna zniknac bez sladu .
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dokładnie, więc nie powinno dziwić moje oburzenie
|
|
|
|
|
#1137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1138 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1140 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

post był dłuższy niż zacytowana treść, naprawdę