Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 15:09   #4321
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
wiesz co trudno mi powiedzieć, na Twoim miejscu wzięłabym połowę- wolałabym żeby zostało niż żeby zabrakło
Ja dopiero będę pierwszy raz robić i nie wiem ile zużyje, mam nadzieję że niewiele i boje się trochę, chciałabym bardzo żeby wyszło
No lepiej żeby zostało niż było na styk lub co gorsza, żeby zabrakło. A ja muszę czekać aż znajdzie się chętna organizatorka do kolejnego zamówienia
Tak w ogóle to można zamówić dla siebie pół zestawu? Bo widziałam, że dziewczyny biorą albo 1/3 albo cały (przepraszam za taki off top, ale wolę spytać się tutaj bo tam może dziewczyny zjadą mnie za to pytanie)

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 15:18   #4322
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Chyba można, to zależy od organizatorki. Jak weźmiesz 1/2 to musi się znaleźć chętna na drugie 1/2
Stary 2010-08-10, 15:26   #4323
party_girl7
Zakorzenienie

przez te burze nie mam neta juz tak dlugo... pisze z pracy ukradkiem..

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Oczywiście, witaj
niestety nie wiem, co Ci poradzić na rozszerzone pory, może dziewczyny coś powiedzą na ten temat
czytalam artykul ze niezbyt mozna temu zaradzic.. ja tez mam z tym wielki problem. pisali ze kosmetyczka i maseczki ewentualnie..;/ niezbyt pocieszajace.

a i pisalyscie o retinoidach: ja wczoraj skonczylam kuracje doustną z powodu niesamowitych problemów skórnych(trądzik):j upi: tylko boje sie ze wroci,... ale nie o tym mialam pisac, otoz tradzik znikl, zmarszczki mimiczne mam od chyba 14roku zycia wokol ust i pod oczami- nic sie z nimi nie stalo, po leczeniu sa takie jak byly. jesli chodzi o blizny to wg mojej dermatolog sie splycily ale ja tego nie zauwazylam, mam ok 20 dziur na twarzy w roznych miejscach i planuje zabiegi ale moge je zaczas dopiero po pol roku po zakonczeniu leczenia wiec mam czas. przebarwienia zostaly, mega pory tez. i tak odnioslam ogromny sukces bo najgorsze poznikalo. niestety leczenie mialo mase skutkow ubocznych ale zyje no i za ok miesiac moge sie zaczas opalac w koncu
Stary 2010-08-10, 15:34   #4324
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Uzywalam Bielendy, jest drozszy bo widzialam w rosmanie ostatnio za 20 zl a mniejsze opakowanie i szczerze eveline jest lepszy. Widze po prostu efekty. Ale to tylko moje zdanie

Co do kremow z retinoidami - naprawde dobre sa tylko te apteczne. Reszta zawiera tyle co kot naplakal. Retinoidy mozna spokojnie stosowac majac 20 lat.

Np Diacneal - z tego co sie orientuje ma najwieksza zawartosc na rynku retinaldehydu a przez firme jest polecany do cery mlodzienczej z zaskornikami. Ale posiada tez kwasy.

Typowe p/zmarszczkowe polecane jednak juz po 30/40 to eulage (retinaldehyd i kw hialuronowy) oraz ystheal (retinaldehyd i pre-tokoferol).

Ale tak naprawde krem sie dobiera do cery a nie wieku poniewaz wiek metrykalny a wiek skory moze sie duzo roznic - ja badalam sobie skore i mam podobno jak 19/20 latka

Mam kolezanke 27 lat ktora zrobila sobie kuracje retinoidami bo miala bardzo widoczne zmarszczki pod oczami i nie czula sie z tym komfortowo - bez sensu gdyby miala czekac do 30 a one by sie poglebilmy jeszcze bardziej Aha, kolezanka miala juz takie naprawde silne retinoidy tylko na recepte, nawet nie te apteczne kremy. I wygladzila jej sie cera. Ale filtr minimum 50 obowiazkowo.

Dziewczyny, blagam, nie bijcie mnie za dlugie posty, ja gadula jestem
Jak cos to piszcie jezeli to przeszkadza, postaram sie streszczac.

Jeszcze cos dopisze:
krem ktory pokazalas nie podoba mi sie bo - po pierwsze mozna go uzywac na dzien - a kremy z retinoidami stosuje sie wieczorem bo skora jest bardzo narazona na promienie sloneczne w czasie kuracji i moze dojsc do jeszcze wiekszych przebarwien.
Po drugie - pisze ze zawiera filtr ale jaki? Na bank nie 50. A mniejszy nie podziala dobrze bo przeciez w ciagu dnia i tak sie to zciera z buzi wiec z mneijszego filtru nic nam nie zostanie a skora jest tak uwrazliwiona przez retinoidy ze moze jej zaszkodzic nawet slonko za chmurami. Owszem, nie widac tego od razu ale wyjdzie za kilka lat.

Ja jestem na nie
gdzie badałaś cerę?
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 15:35   #4325
kasieni887
Wtajemniczenie

aleee sie najadlam eh ale zupka werzywna (nie na rosolku ) wiec nie jest zle

teraz nakladam waxa i jak juz sie wyszykuje to polece do apteki po cos z omega 3 lub tranem czytalam sobie ostatnio bloga dulcecandy i pisala o tym ze dostaje mase pytan o to co robi ze jej tak strasznie szybko wlosy rosly i wlasnie polecala wlasnie te kwasy tluszczowe i wogole zeby duzo morskich ryb jesc

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 15:38   #4326
Alesssandra88
Przyczajenie

[QUOTE=LadyBird_;21277143]Dziękuję
Co jeszcze dodajesz do tego koktajlu oprócz bananów? Mleko?

2 lub 3 banany
1 szklanka mleka
2 lub 3 łyżki lodów
Najpierw miksuje banany z mlekiem, później dorzucam lody i znowu miksuje przez chwilę, taki koktajl można porównać do shake'a Jak zrobisz to napisz czy Ci smakował
Alesssandra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 15:51   #4327
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

czytalam artykul ze niezbyt mozna temu zaradzic.. ja tez mam z tym wielki problem. pisali ze kosmetyczka i maseczki ewentualnie..;/ niezbyt pocieszajace.

a i pisalyscie o retinoidach: ja wczoraj skonczylam kuracje doustną z powodu niesamowitych problemów skórnych(trądzik):j upi: tylko boje sie ze wroci,... ale nie o tym mialam pisac, otoz tradzik znikl, zmarszczki mimiczne mam od chyba 14roku zycia wokol ust i pod oczami- nic sie z nimi nie stalo, po leczeniu sa takie jak byly. jesli chodzi o blizny to wg mojej dermatolog sie splycily ale ja tego nie zauwazylam, mam ok 20 dziur na twarzy w roznych miejscach i planuje zabiegi ale moge je zaczas dopiero po pol roku po zakonczeniu leczenia wiec mam czas. przebarwienia zostaly, mega pory tez. i tak odnioslam ogromny sukces bo najgorsze poznikalo. niestety leczenie mialo mase skutkow ubocznych ale zyje no i za ok miesiac moge sie zaczas opalac w koncu
jakie planujesz zabiegi?

siedzę właśnie z białą perłą na zębach
Stary 2010-08-10, 15:54   #4328
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
jakie planujesz zabiegi?

Ja polecam laser. Ostatnio dużo o tym czytalam i pisałam i jak widziałam zdjęcia z efektami to oczy mi wychodziły!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:03   #4329
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
jakie planujesz zabiegi?

jeszcze nie wiem, bo mam duzo czasu do namysłu
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja polecam laser. Ostatnio dużo o tym czytalam i pisałam i jak widziałam zdjęcia z efektami to oczy mi wychodziły!
tak? a ile kosztuje? pewnie mase kasy ehh;/
Stary 2010-08-10, 16:08   #4330
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

ja chodziłam na zabiegi laserowe, ale w Irlandii i szczerze nic mi nie pomogło, nie wiem dlaczego, a zmarnowałam kupę kasy
Stary 2010-08-10, 16:11   #4331
ewcia19
Rozeznanie

[QUOTE=Alesssandra88;21279 593]
Cytat:
Napisane przez LadyBird_ Pokaż wiadomość
Dziękuję

2 lub 3 banany
1 szklanka mleka
2 lub 3 łyżki lodów
Najpierw miksuje banany z mlekiem, później dorzucam lody i znowu miksuje przez chwilę, taki koktajl można porównać do shake'a Jak zrobisz to napisz czy Ci smakował

musze zrobić koktajl może jutro a tym przepisem przypomniałaś mi o moich lodach w zamrażalce. Pistacjowe Grycan uwielbiam

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:17   #4332
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
No lepiej żeby zostało niż było na styk lub co gorsza, żeby zabrakło. A ja muszę czekać aż znajdzie się chętna organizatorka do kolejnego zamówienia
Tak w ogóle to można zamówić dla siebie pół zestawu? Bo widziałam, że dziewczyny biorą albo 1/3 albo cały (przepraszam za taki off top, ale wolę spytać się tutaj bo tam może dziewczyny zjadą mnie za to pytanie)
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Chyba można, to zależy od organizatorki. Jak weźmiesz 1/2 to musi się znaleźć chętna na drugie 1/2
Tak jak mowi Hania, musi być chętna druga osoba na drugie pół teraz tylko zastanawiam sie nad prostownicą, bo mam taka zwykłą, napewno nagrzewa sie do 209 stopni ale traci temperaturę podczas prostowania i wraca spowrotem na maksa a ja potrzebuje taka 230C na razie czekam na encanto
sorki za OT

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:18   #4333
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Ale szybko skrobiecie dziewczyny na szczęście już nadrobiłam

Dzisiaj dzień zaczęłam od ćwiczeń - twister 30 min + 30 przysiadów + 60 wykopów nogami w przód i w tył od września chcę zacząć ten program Brasil Butt Lift ale nie wiem czy dam radę
Zadbałam też o:
* włoski: najpierw umyłam je szamponem z rzepą, potem Head&Shoulders mentolowy, odżywka na końcówki i płukanka z rumianku uwielbiam tą miękkość włosów po rumianku, są takie sypkie i ładnie błyszczą boję się tylko żeby się rudawe nie zrobiły bo czytałam że się to czasem zdarza po rumianku...
* pazurki: olejek rycynowy
* pośladki: oliwka

Czekam teraz na TŻ i jak przyjedzie to pojedziemy do niego trawę kosić

Chyba skoczę do drogerii kupić ten balsamik z eveline chłodzący, bo się napaliłam na niego

Też bym chciała coś kiedyś wygrać...eh gram namiętnie w rmffm w wielką kumulację ale jeszcze nigdy do mnie nie zadzwonili jak to mówią: nadzieja matką głupich

buziaki
kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:24   #4334
LadyBird_
BAN stały

Cytat:

Gratuluję wygranej walki !!
Ja co prawda walczę już jakieś 7 lat z tym paskudztwem i najlepsze efekty były po hormonach, ale zrezygnowałam z nich po roku. Teraz już niby bardzo rzadko wyskakuje coś ropnego, ale zostały mi blizny i przebarwienia, więc pewnie w trakcie wizyty dermatolog zaleci mi mikrodermabrazję.

W ogóle wydaję mi się, że trochę mniej mi tego wszystkiego wyskakuje odkąd stosuje do makijażu tylko i wyłącznie minerały. Poza tym one pięknie kamuflują wszystkie niedoskonałości cery tak, że nie widać, żeby się miało jakieś większe problemy z trądzikiem
[QUOTE=Alesssandra88;21279 593]
Cytat:
Dziękuję

2 lub 3 banany
1 szklanka mleka
2 lub 3 łyżki lodów
Lody??? I ten kokjtajl jest nadal dietetyczny?
[QUOTE=ewcia19;21280356]
Cytat:
Napisane przez Alesssandra88 Pokaż wiadomość

musze zrobić koktajl może jutro a tym przepisem przypomniałaś mi o moich lodach w zamrażalce. Pistacjowe Grycan uwielbiam
Ja też mam rożka o smaku princessy kokosowej
Ale kurczę, od dzisiaj miałam się wziąć za siebie i nie jeść słodyczy...

Tak w ogóle to wypiłam już dziś jeden kubek zielonej herbaty, a teraz piję jakąś niby odchudzającą herbatkę "szczupła talia"
LadyBird_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:26   #4335
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
jeszcze nie wiem, bo mam duzo czasu do namysłu

tak? a ile kosztuje? pewnie mase kasy ehh;/
To wszystko zależy od tego na jakim sprzęcie się pracuje, gdzie jest położony salon i jaką ma renomę. Najlepiej zorientować się w internecie w swoim mieście. Wpiszz w google medycyna estetyczna i swoje miasto. Wchodząc na konkretny gabinet będziesz miała wymienione wszystkie zabiegi jakich się podejmują.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:27   #4336
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Tak jak mowi Hania, musi być chętna druga osoba na drugie pół teraz tylko zastanawiam sie nad prostownicą, bo mam taka zwykłą, napewno nagrzewa sie do 209 stopni ale traci temperaturę podczas prostowania i wraca spowrotem na maksa a ja potrzebuje taka 230C na razie czekam na encanto
sorki za OT
to do tego prostowania potrzeba jest prostownica nagrzewająca się do 230C?

Czekoladowa ja Ci dam takie piękne włosy prostować

Staram się bo warto!

Stary 2010-08-10, 16:41   #4337
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję wygranej walki !!
Ja co prawda walczę już jakieś 7 lat z tym paskudztwem i najlepsze efekty były po hormonach, ale zrezygnowałam z nich po roku. Teraz już niby bardzo rzadko wyskakuje coś ropnego, ale zostały mi blizny i przebarwienia, więc pewnie w trakcie wizyty dermatolog zaleci mi mikrodermabrazję.

W ogóle wydaję mi się, że trochę mniej mi tego wszystkiego wyskakuje odkąd stosuje do makijażu tylko i wyłącznie minerały. Poza tym one pięknie kamuflują wszystkie niedoskonałości cery tak, że nie widać, żeby się miało jakieś większe problemy z trądzikiem
mi hormony nic nie dały
i tez bede zamawiala mineraly jak mi naprawia internet.. jakich uzywasz? edm? jaka jestem zla ze juz nie wysylaja do polski

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-08-10 o 16:42
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:44   #4338
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
to do tego prostowania potrzeba jest prostownica nagrzewająca się do 230C?

Czekoladowa ja Ci dam takie piękne włosy prostować
odpowiednia temperatura to 215-230C

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 16:49   #4339
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
mi hormony nic nie dały
i tez bede zamawiala mineraly jak mi naprawia internet.. jakich uzywasz? edm? jaka jestem zla ze juz nie wysylaja do polski
To pewnie miałaś kurację izotroteiną?

Najpierw dostałam na gwiazdkę od mamy zestaw z Sephory - puder i pędzel. Puder chyba nie jest taki w 100% prawdziwy mineralny, ale jest dobry. W zimę był dla mnie za ciemny, więc zamówiłam na allegro z EDMu. Sprawował się niby ok, ale te minerały strasznie wysuszają skórę i trzeba ją bardzo mocno nawilżać. Teraz używam tego z Sephory, bo jest ciemniejszy i lepiej się rozprowadza.

Mam dokładnie taki zestaw: https://polki.pl/uroda_kosmetyczneno...,10015456.html

Do tych dwóch pudrów mam jeszcze korektor z EDMu.
Po pół roku używania stwierdzam, że nigdy więcej nie kupię żadnego fluidu ani podkładu w płynie czy coś w tym rodzaju. Minerały to dla mnie zbawienie, choć miewałam zwątpienia. Jak tylko skończę te opakowania co mam (o ile się kiedyś skończą, bo są naprawdę mega wydajne) to już postanowiłam, że zaopatrzę się w nasze polskie minerałki Lucy Minerals. Są trochę droższe, ale mają podobno bardziej kremową formułę.

Edytowane przez LadyBird_
Czas edycji: 2010-08-10 o 16:54
Stary 2010-08-10, 16:56   #4340
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
To pewnie miałaś kurację izotroteiną?

Najpierw dostałam na gwiazdkę od mamy zestaw z Sepfory - puder i pędzel. Puder chyba nie jest taki w 100% prawdziwy mineralny, ale jest dobry. W zimę był dla mnie za ciemny, więc zamówiłam na allegro z EDMu. Sprawował się niby ok, ale te minerały strasznie wysuszają skórę i trzeba ją bardzo mocno nawilżać. Teraz używam tego z Sephory, bo jest ciemniejszy i lepiej się rozprowadza.

Mam dokładnie taki zestaw: https://polki.pl/uroda_kosmetyczneno...,10015456.html

Do tych dwóch pudrów mam jeszcze korektor z EDMu.
Po pół roku używania stwierdzam, że nigdy więcej nie kupię żadnego fluidu ani podkładu w płynie czy coś w tym rodzaju. Minerały to dla mnie zbawienie, choć miewałam zwątpienia. Jak tylko skończę te opakowania co mam (o ile się kiedyś skończą, bo są naprawdę mega wydajne) to już postanowiłam, że zaopatrzę się w nasze polskie minerałki Lucy Minerals. Są trochę droższe, ale mają podobno bardziej kremową formułę.
dokładnie izotretynoina.
ja wlasnie bede zamawiala pedzel kabuki z lucy i d otego dodawaja jakies 3probki mineralkow wiec wyprobuje no i zamowie kilka z edm i sobie porownam, mam nadzieje ze syrzele z kolorkiem dobrze i tez juz pozbede sie tych plynnych, bo nie che sie znowu zapchac i nakladac glutow na moja wyleczona buzke
aha i mam od dermy polecony kremik emulsje cetaphil MD swietnie nawilza, nie podraznia i nie zapycha, polecany przy problemach skornych przez dermatologow na twarz i cale cialo

Czas edycji: 2010-08-10 o 16:59
Stary 2010-08-10, 17:09   #4341
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję

Ja też uwieeeelbiam słodycze
A oprócz tego codziennie na śniadanie zjadam coś słodkiego np. drożdżówkę, pączka albo bułkę z serem... Pewnie to również przez to nie mogę schudnąć
W dodatku TŻ nad morzem na śniadanie wpychał we mnie kanapki z nutellą

Ok, zapiszę się. Bardzo miło mi się z Wami rozmawia

Dziękuję
Pokaż tę paletę i pędzle
Kupilam taki zestaw http://www.fraulein38.com/Product_De...?ProductID=234

Cytat:

Podziwiam za kuracje doustna ja bym sie chyba nie zdecydowala ze wzgledu na te skutki uboczne.

Ja mam tylko kilka przebarwien, to blizny nie sa, tylko to wyglada jak takie ciemniejsze male plamki w okolicy brody. Mam nadzieje ze zadziala, jak chcecie moge zdawac relacje

Cytat:
gdzie badałaś cerę?
Cere badalam 2 razy, raz na dermatologii pod tymi ich fajnymi lampami (przy okazji tez znamiona i 2 mialam do usuniecia). To bylo na 4 roku studiow czyli z 3 lata temu.

A drugi raz w listopadzie 2009 czyli kilka miesiecy temu w aptece w szpitalu gdzie pracuje, akurat byla taka mila pani kosmetolog z eucerinu z ich fajnym sprzetem.
Wyszlo ze: mam skore mieszana - bardzo sucha na policzkach i tlusta na nosie i brodzie (stad te moje pory i czasem wypryski ).
Jestem odwodniona - to fakt, pije glownie kawe i pokrzywe a one odwadniaja i nie uzupelniam wody, moj blad, ogromny blad

Pory - rozszerzone
Przebarwienia - w granicach normy, ale mnie one przeszkadzaja i chce miec gladki jednolity koloryt sama dla siebie.
Gladkosc - bardzo dobra.
Zmarszczki - brak, skora mlodsza od mojego wieku metrykalnego o jakies 5 lat.

Bo ja w ogole do apteki poszlam wiedziona przeogromna checia kupienia czegos profilaktycznie na pierwsze mimiczne itd ale sie popatrzyly babki na mnie jakbym byla z kosmosu
Jest sierpien i ja nadal nic nie kupilam.

Wiec staram sie wiecej pic, wrecz zmuszam sie do wody, nawilzam policzki i ze jesien powoli sie zbliza zaczynam walke z nosem i broda

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-10 o 17:14
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 17:23   #4342
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
dokładnie izotretynoina.
ja wlasnie bede zamawiala pedzel kabuki z lucy i d otego dodawaja jakies 3probki mineralkow wiec wyprobuje no i zamowie kilka z edm i sobie porownam, mam nadzieje ze syrzele z kolorkiem dobrze i tez juz pozbede sie tych plynnych, bo nie che sie znowu zapchac i nakladac glutow na moja wyleczona buzke
aha i mam od dermy polecony kremik emulsje cetaphil MD swietnie nawilza, nie podraznia i nie zapycha, polecany przy problemach skornych przez dermatologow na twarz i cale cialo
To koniecznie zdaj relację z porównania Lucy vs EDM

Miałaś jakieś skutki uboczne w trakcie izo?

Cytat:

Podziwiam za kuracje doustna ja bym sie chyba nie zdecydowala ze wzgledu na te skutki uboczne.

Ja mam tylko kilka przebarwien, to blizny nie sa, tylko to wyglada jak takie ciemniejsze male plamki w okolicy brody. Mam nadzieje ze zadziala, jak chcecie moge zdawac relacje

Cere badalam 2 razy, raz na dermatologii pod tymi ich fajnymi lampami (przy okazji tez znamiona i 2 mialam do usuniecia). To bylo na 4 roku studiow czyli z 3 lata temu.

A drugi raz w listopadzie 2009 czyli kilka miesiecy temu w aptece w szpitalu gdzie pracuje, akurat byla taka mila pani kosmetolog z eucerinu z ich fajnym sprzetem.
Wyszlo ze: mam skore mieszana - bardzo sucha na policzkach i tlusta na nosie i brodzie (stad te moje pory i czasem wypryski ).
Jestem odwodniona - to fakt, pije glownie kawe i pokrzywe a one odwadniaja i nie uzupelniam wody, moj blad, ogromny blad

Pory - rozszerzone
Przebarwienia - w granicach normy, ale mnie one przeszkadzaja i chce miec gladki jednolity koloryt sama dla siebie.
Gladkosc - bardzo dobra.

Bo ja w ogole do apteki poszlam wiedziona przeogromna checia kupienia czegos profilaktycznie na pierwsze mimiczne itd ale sie popatrzyly babki na mnie jakbym byla z kosmosu

Wiec staram sie wiecej pic, wrecz zmuszam sie do wody, nawilzam policzki i ze jesien powoli sie zbliza zaczynam walke z nosem i broda
Ale fajny zestaw
Stary 2010-08-10, 17:25   #4343
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

Pory - rozszerzone
Gladkosc - bardzo dobra.

e tam, balam sie, wiadomo, ale roznie ludzie przechodza, jedni gorzej inni lepiej mysle ze albo dobrze tolerowalam albo bylam tak zdesperowana ze nie dostrzegalam tych skutkow w kazdym razie to bylo jedyne wyjscie w moim wypadku wiec nie zastanawialam sie ani chwili(no moze tylko czy dam rade finansowo) ale jestem strasznie zadowolona z mojej decyzji bo to jedyne co mi pomoglo, roznice widac na zdjeciach
Cytat:
To koniecznie zdaj relację z porównania Lucy vs EDM

Miałaś jakieś skutki uboczne w trakcie izo?

Ale fajny zestaw
napewno zdam
mialam skutki, mialam, tej kuracji nie da sie przejsc spokojnie
np.
Nadwrażliwość skóry na promienie UV, mocno wysuszala mi sie skóra i błony śluzowe a przede wszystkim usta;/ mialam kilka razy lekkie krwotoki z nosa, Rumień po myciu, dotykaniu, bóle pleców, wysuszone oczy, podniosl sie cholesterol, a skora schodzila czasem platami z twarzy jak lekko rozdrapalam bo non stop suche i odstajace skorki wszedzie, mam do teraz i mam nadzieje ze za chwile zejda w koncu.

ale za to mniej przetluszcza sie skora i wlosy

Czas edycji: 2010-08-10 o 17:41
Stary 2010-08-10, 18:10   #4344
loluska
Zakorzenienie

cześć dziewczyny mam za sobą dziś siłownie i zakupy dla chrześniaka kończy 3 latka no i musiałam coś koipic jestem mega padnięta bo prócz płatków nie jadłam dzis nic ;/ wiem grzech, ale nie miałam jak zaraz idę obiad pochłonąć bo żołądek mi do kręgosłupa się przylepił

Cytat:
a jak krotko chcesz sciac? tak jak ze zdjecia jess?

tak ale nie wiem czy sie zdecyduje, trochę się obawiam, ale z drugiej strony lubie takie zmiany... wdzięczna byłabym za każda rade za czy przeciw

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 18:16   #4345
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cześć Dziewczyny

Mam kryzys Tak dbam o siebie, a efektów nie ma żadnych Moja cera wygląda okropnie, włosy też sianowte... Teraz co drugi dzień nakładam na nie olej kokosowy, to mają się trochę lepiej, ale wraz są dziwne. Macie jakiś skuteczny patent na szybką poprawę wyglądu?
Stary 2010-08-10, 18:39   #4346
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny mam za sobą dziś siłownie i zakupy dla chrześniaka kończy 3 latka no i musiałam coś koipic jestem mega padnięta bo prócz płatków nie jadłam dzis nic ;/ wiem grzech, ale nie miałam jak zaraz idę obiad pochłonąć bo żołądek mi do kręgosłupa się przylepił

tak ale nie wiem czy sie zdecyduje, trochę się obawiam, ale z drugiej strony lubie takie zmiany... wdzięczna byłabym za każda rade za czy przeciw
Mi się bardzo podobasz w krótkich włosach takich jak masz w albumie ale w dłuższych prostych też moim zdaniem powinno ci pasować, sama musisz zdecydować

Staram się bo warto!

Stary 2010-08-10, 18:39   #4347
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Ja jestem zaaaaaaa Widzialam Twoje nowe zdjecie tylko zapomnialam napisac i bardzo ladne ale w tych krotkich jak jess byloby Ci super, zwlaszcza ze teraz masz ciemniejsze (widzialam zdjecie chyba z wesela co bylas) i ja w ogole uwazam ze ciemne krotkie sa ladniejsze niz blond krotkie, sa takie mmm
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 18:58   #4348
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
Mi się bardzo podobasz w krótkich włosach takich jak masz w albumie ale w dłuższych prostych też moim zdaniem powinno ci pasować, sama musisz zdecydować

Cytat:
Ja jestem zaaaaaaa Widzialam Twoje nowe zdjecie tylko zapomnialam napisac i bardzo ladne ale w tych krotkich jak jess byloby Ci super, zwlaszcza ze teraz masz ciemniejsze (widzialam zdjecie chyba z wesela co bylas) i ja w ogole uwazam ze ciemne krotkie sa ladniejsze niz blond krotkie, sa takie mmm
dziękuje muszę przespać się z tą myślą... jedyne co mnie hamuje to mój Tż bo wiem że nie będzie zadowolony z faktu że znowu ścinam ;/ nawet nie wie o fryzjerze... boje się jego reakcji przyjedzie z Austrii i zamiast rzucić się na mnie usłyszę :"co to jest???" miałam już włosy do pasa i wiem że takich bym nie chciała, jestem zbyt niska... i to mi jeszcze bardziej dodawało wzrostu, poza tym po ścięciu na krótko zaczęłam czuć się na prawdę sexi. Talullah na tej fotce w albumie co mam krótkie, moje włoski faktycznie wyszły jakby blond były, ale takich nigdy nie miałam to akurat były słoneczne refleksy włoski z natury mam ciemniejsze, zresztą pokaże wam coś, ale ostrzegam, grozi zawałem

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270159

tutaj jestem w długich włosach, to było przed moim 1 ścięciem, jeszcze troszku dziecinnie wyglądałam, zdjęcia sprzed ponad dwóch lat... No i tutaj też mój naturalny kolorek. Na wesele chciałam przyciemnić bo od zawsze podobały mi się ciemniejsze włoski, niestety mimo że trwała farba... po 2 tygodniach jakbym nie farbowała prócz tego że włoski mi lecą ;/ no i dalej jestem w kropce

Stary 2010-08-10, 19:01   #4349
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ja Ci dam zawał
Stary 2010-08-10, 19:08   #4350
loluska
Zakorzenienie

no zawał :P

Shadii czemu nic nie skrobiesz??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości