|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
anika 230 zl to i tak drogo.
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Śliweńka identyko sytuacja!!!
Ten koleś też był u nas na ślubie świadkiem, super kolega Tż i w ogóle. Tylko, że on od początku trochę mnie denerwował ale myślę sobie, że jak Tż odpowiada jego towarzystwo to niech się z nim koleguje. Apogeum było wtedy jak moja klientka poszukiwała informatyka do takiego odświeżenia systemów i porobienia paru rzeczy u siebie w biurze. No i powiedziałam jej , że Tż akurat się tym zajmuje i jak ona chce to go do niej przyśle. Zgodziła się , dogadali się. Okazało się również , że roboty jest sporo jak na samego Tż a ona chciała w miarę szybko to zrobić i Tż wciągnął w tą robotę tego kolesia. No i robili u niej robili. Parę razy się zgadywali... aż tu nagle okazało się , że kolega od tej kobity już kasy napożyczał ... czujecie to jaki debil??? Nie dość, że ja im tę robotę załatwiłam i Tż bardzo porządnie się tam zachowywał, zaliczek od niej nie brał ani nic a ten idiota se już koleżankę do pożyczek znalazł... A że babka miała to mu pożyczyła a potem nie odbierał telefonu i gdyby nie interwencje Tż to ja nie wiem co by było. W sumie ona powiedziała , że mogła tamtemu nie pożyczać ... a Tż i tak wypłaci za robotę bo to nie jego wina , że sama się ugotowała. i ot cała historia już skończonej przyjaźni... |
|
|
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
O rety...ja też mam na nie uczulenie...kiedyś postanowiłam wypróbować te zapachowe wkładki coby pachnieć kwiatkami ...hehe. Zamiast tego miałam mega podrażnienie...to był pierwszy i ostatni raz.
|
|
#2644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze, ze mam mamę i przyjaciółkę bliskoa ja nakupiłam znowu ogurasów i będę kisić, trzeba zabić jakoś czas, a bedzie chociaż pożytcznie. Powiedzcie mi jak sie robi kompoty? wiem że to banalne pytanie ale nigdy nie robiłam a niechcem czegoś źle zrobić? te owoce sie słodzi, czy takie zwykłe gotuje?
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
laski wklejam wam fotki tych swinek dlugowlosych
ta z bialym pyszczkiem jest odwazna i rzadzi w klatce
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia ale śmieszne te świnki... można było by im warkoczyki porobić :P
To ja Wam wkleję mojego niedobrucha... Sisi |
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
kliwus ja własni dzis podzwoniłam w pare miejsc i wszedzie usg 3d kosztuje ok 200 zł + jakies dodatkowe opłaty za nagranie zdjec..
wiec chyba u mnie takie stawki są
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
kliwia czadowe te świnki
daysy sisi wcale nie taka niedobrucha, tak grzecznie pozuje
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Klion bo ona robi świetnie wrażenie, jest przesłodka i uwielbia zdjęcia... no i ugryźć czas od czasu i to tak porządnie :P
Ostatnio zaczęła sypiać w dość nietypowym miejscu : |
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
anika wcale nie musi byc 3d to usg. zwykle usg w zupelnosci wystarczy.
i taniej
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-08-10 o 18:42 |
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobiety
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
czesc babo
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz klina mi zabiłyście....
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
anika nie klina, tylko po co masz przeplacac? w tym wieku ciazy niewiele na 3d widac, nawet jkabys sie uparla. Zeby zobaczyc ladna dzidzie, to dopiero po 25tyg na 3d sie idzie.
Zapisz sie na normlane usg po prostu i za wiele mniejsza kasiore. a to co zaoszczedzisz kupisz sobie jakies spodnie ciazowe za kilka tygodni
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mój mąż pobił wszystko... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo kurde mama do mnie dzwoniła ja się wcześniej upisałam jak głupia i mnie system wyrzucił bo gadałam z mamą z pół godziny i muszę pisać od nowa.
Ale dla Ani to zrobię lizuusss wiem ![]() Ja byłam raz u innego gina na połówkowym akurat bo ponoc dobrze jest iść do innego gina żeby sprawdzić czy wszystko ok , oraz czy na dotychczasowym sprzęcie nie było błędów parametrów. No i on zrobił nam 3D tak na chwlkę żeby pokazać buzię Małej, a że się pokazać nie chciała tylko zasłoniła rąsiami buzie nie było zachwytu jej twarzyczką. Wszystkie pomiary i ich odczyty robił nam na 2D. W dodatku nagrał nam to na DVD na 6 minut mamy filmior tylko nie wiem gdzie jest bo Tż gdzieś schował sam przed sobą żeby nam nie zginął... I za to zapłaciliśmy tak samo jak u mojego gina do którego zwykle chodziłam na USG czyli 100 zł. Noo i to chyba tyle. Z tym, że już wtedy nie mierzył przezierności bo to tylko do 15 tyg robią... ale inne pomiary bardzo dokładnie, obwód głowy, brzuszka, dł. kości udowej, serduszko sprawdzał, komory, przepływy, żołądek , pęcherz, kręgosłup, rączki nóżki, liczenie paluszków. Wsio. |
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Neska
No wiesz jak super! Akurat wtedy też się sporo ruszała i to widać jak macha łapkami i nóżkami. Kręgosłup taki piękny wygięty, kosteczki liczyć można było. Niesamowite poza tym taka pamiątka piękna a potem jak dorośnie będzie się mogła oglądać na pierwszym w życiu filmie ![]() A Tż był najlepszy na tym USG. Ten Doktor to robi i mówi czy chcemy znać płeć a Tż , że tak. No to Pan doktor mówi: dziewczynka Tż na to : Taaa o jaaa o po czym Pan to poznał...???? A ten doktor tak na niego spojrzał i mówi: noo wie Pan są pewne rzeczy po , których się to poznaje. I na tym filmie to mamy taka strzałką pokazane "to" miejsce. |
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy- az sie rozmarzylam
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kobietki
![]() Przyszlam się zameldować po urlopie... super bylo... taki totalny reset od wszystkiego bardzo mi to bylo potrzebne i bardzo sobie odpoczelam... pogoda nawet nie byla taka zla i troszke sie opalilam...Wczoraj z entuzjazmem rozpoczelam nowa prace... na razie bardzo mi sie podoba... poooowoli sie ucze, ale widze ze duzo tego bedzie do ogarniecia i chyba na wizaz w pracy nie ma szans.. poki co "pomaga" mi jeden kolega... tzn patrzy co robie i mowi mi jak czegos nie wiem... bo ja nie mam jeszcze niestety hasel dostepu... mam nadzieje ze ten kolega troche jeszcze ze mna posiedzi bo to dosyc skomplikowane wszystko jest... ale mam nadzieje ze jakos z uplywem czasu to wszystko ogarne Nie nadrabiam niestety bo nie mam zbyt wiele czasu... teraz po pracy piore, prasuje i pomalu ogarniam powczasowy nielad A jak skoncze musze przysiasc nad moja rachunkowoscia.... bo we wrzesniu egzamin... a tego jest bardzo duzo ![]() Martusia gratuluje Patryk cudny
|
|
|
|
#2664 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos jogurtow to nam tez sie zdarzylo kiedys kupic yoplait w buteleczkach i mialy plesn....wiec moze to taka specyfika tych opakowan... Cytat:
my chcemy meble w identycznym stylu,ale ikea podobno grzeszy jakoscia.Nie lepiej zamowic u stolarza? Jaka jest ich cena w Ikei?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie ze wypoczelas
|
|||||
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że masz taki świetny nastrój i że praca okazała się fajna. Na pewno się wdrożysz Początki zawsze bywają trudne ale z czasem okaże się wszystko jasne ![]() A egzamin zdasz na 5 bo będziemy trzymać za Ciebie bardzo mocno kciuki i na pewno Ci się uda ! Wrzuć no jakąś fotę z wczasów to się chociaż napatrzę |
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie bo @ jest... juz się kończy ale raczej normalna... ytlko spóźniona 4 dni ale u mnie to żaden ewenement..
co do mebli z Ikea- moja sąsiadka pracuje w fabryce gdzie je składają w paczki... powiedziała ze tragedia... nigdy nie kupiłaby nic z mebli z Ikea... po prostu jakość żadna.... PEwnie nie dotyczy to wszytskich mebli ale ja bym nie ryzykowała Chociaz podobają mi się kuchnie IkeiSamba- witaj z powrotem
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy ile ja bym dała, zeby moja kocica spała na szafce, a ona uparte bydle musi spać między nami
![]() U nas widzę, ze usg 2d z przeziernością 60 zł, a 3d z nagraniem 150, ale nie wiem czy to aktualny cennik
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no ona tak robi jak jesteśmy w kuchni. w nocy regularnie robi mi ugniatanke na głowie i ślini mnie! Mruczy jak szalona i wciąż ugniata i ślini!!! A ostatnio kiedy tego nie widzę sypia w wózku.Już nie mam siły jej stamtąd wyganiać |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś jestem zmasakrowana
miałam dwie tury gości. Padam, ale spać mi się nie chce za bardzo. Mam ochotę na znowu![]() Izuś nasza całe szczęście nie ugniata, ale uważa, ze należy jej się najlepsze miejsce na łóżku ale szczerze mówiąc jak mi ją M. do domu przyniósł to myślałam, ze go zaraz wygonię z tym kotem, a teraz się tak do niej przywiązałam, nawet nie wiedziałam, ze się tak można do zwierzęcia przywiązac![]() Samba witaj po urlopie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

czekam na deszczyk
dobrze, ze mam mamę i przyjaciółkę blisko

hehe
] potwierdzil to zreszta
a potem z dworaca pociagiem i autobusem... ja weszłam wczoraj do domu to byłam wykończona