Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-03, 11:06   #2431
magda s.
Zakorzenienie

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

jak dla mnie nie moze byc wiarygodny ktos, kto robi razace bledy ortograficzne na stronie firmowej...ale czy sprzedaja oryginaly nie wiem...i nie zaryzykuje zamowienia u nich
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 12:26   #2432
annika77
Rozeznanie

GG do annika77

Cytat:
Napisane przez Amanda:) Pokaż wiadomość
Mój pierwszy post w tym wątku Dopiero niedawno zaczęłam się interesować perfumami i nie mam wprawy ani w rozpoznawaniu podróbek ani nie znam uczciwości perfumerii internetowych. Dlatego mam pytanie. Znalazłam Miss Dior Cherie 30 ml za 145zł w tym sklepie http://mojezapachy.pl/index.php nie chce mi się wierzyć w tę cenę ale może zdarzył się cud i rzeczywiście mają oryginały Miał ktoś może doświadczenia z tą perfumerią?
Witaj!

Ja zamawiałam w styczniu bodajże w tej perfumerii (po kilku tygodni poszukiwań odpowiedniej) Chanel Chance Eau Fraiche. Cena była może nie śmiesznie niska, ale wiarygodna i do zaakceptowania. Oczywiście zależało mi na oryginalnym towarze i się nie zawiodłam. Transakcja byłą przeprowadzona szybko i sprawnie, dobry był kontakt. Cały czas wiedziałam co z moją przesyłką i w efekcie dostałam świetnie zapakowany i na sto procent oryginalny towar plus oczywiście paragon. Ja byłam zadowolona, niewykluczone, że jeszcze tam coś kupię, choć moje ukochane Chanel są tam jednak dość drogie. Ja kupowałam tam raz, ale polecam. Może ktoś jeszcze się wypowie i coś dorzuci dla pewności
setki Jimmy Choo edp

annika77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-03, 17:26   #2433
Amanda:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez annika77 Pokaż wiadomość
Witaj!

Ja zamawiałam w styczniu bodajże w tej perfumerii (po kilku tygodni poszukiwań odpowiedniej) Chanel Chance Eau Fraiche. Cena była może nie śmiesznie niska, ale wiarygodna i do zaakceptowania. Oczywiście zależało mi na oryginalnym towarze i się nie zawiodłam. Transakcja byłą przeprowadzona szybko i sprawnie, dobry był kontakt. Cały czas wiedziałam co z moją przesyłką i w efekcie dostałam świetnie zapakowany i na sto procent oryginalny towar plus oczywiście paragon. Ja byłam zadowolona, niewykluczone, że jeszcze tam coś kupię, choć moje ukochane Chanel są tam jednak dość drogie. Ja kupowałam tam raz, ale polecam. Może ktoś jeszcze się wypowie i coś dorzuci dla pewności
Spodziewałam się ,że wyleje się na mnie kubeł zimnej wody a tu jednak dają mi nadzieję Czyli istnieje jednak szansa ,że sprzedają oryginały? Zastanawiam się czy nie zamówić a później nie zwrócić (zgodnie z ich regulaminem mogę oddać towar w ciągu chyba tygodnia) tyle ,że musi on być nienaruszony a ja nie wiem czy uda mi się stwierdzić oryginalność tylko po kartoniku, ba po otwarciu by mi się nie udało, chyba ,że śmierdziałyby spirytusem Wiem ,że jak się nie znam to powinnam iść do jakiejś Sephory i kupić tam ale nie mam zbyt wiele kasy i kupienie oryginalnych perfum jest dla mnie sporym wydatkiem więc nie chcę przepłacać jak nie muszę,

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-04, 16:53   #2434
laura286
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maryla-marylka Pokaż wiadomość
Witam,

Ma ktoś aktualne informacje/rozeznanie w temacie wiarygodności perfum z LUXURY PERFUMES ? (pachniemy.pl)
Nie chciałabym kupić podróbki, a towar wydaje się być tani.
Czekam na jakieś Wasze opinie o sklepie.

Z góry dziękuję
Zamawiałam tan Euphorię w grudniu 2009. Produkt na pewno oryginalny, dobrze zapakowany (w pudełko i w środku cząstki z tworzywa typu pianka). Kurier był bardzo skuteczny- w zimie, późno wieczór znalazł mój dom, mimo że nie odebrałam telefonu. Rzeczywiście perfumeria ta ma niskie ceny, ale kosztem bardzo wysokiej wysyłki w porównaniu do innych perfumerii internetowych, przynajmniej moim zdaniem.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Genios Pokaż wiadomość
Witam,
Chciałbym zapytać o perfumerię Luxury Perfumes (www.pachniemy.pl). Wiem, że była już poruszana ta kwestia, ale brakowało jakiejś konstruktywnej opinii.
Perfumeria (według mnie) zaskakuje niskimi cenami. Niby wszystko ok. Mają przewodnik po świecie perfum, bardzo dobrze zrobioną stronę internetową, taką… wiarygodną. I liczne opinie pozytywne (ale to nic nie znaczy).
Tylko właśnie te ceny niepokoją. No i sprzedają również testery, co nie jest zwyczajem wszystkich perfumerii.
Miał ktoś styczność z tą perfumerią? Nie ma jej na liście wiarygodnych, więc trochę się boję zamawiać w ciemno.
Kupowałam tak 1 raz ale jestem bardzo zadowolona, produkt, wysyłka, kontakt mailowy, wszystko bardzo dobre. Zamierzam znów tam coś kupić, choć koszt przesyłki dość wysoki, ale najważniejsze że produkt na pewno oryginalny.
laura286 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 19:52   #2435
magdolek
Raczkowanie

GG do magdolek

witajcie. czy mozecie ocenic czy ta EDP ma szanse byc orginalna? chce ja kupic. bede wdzieczna za rady
http://allegro.pl/item1156543656_cel..._edp_30ml.html
magdolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 21:09   #2436
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdolek Pokaż wiadomość
witajcie. czy mozecie ocenic czy ta EDP ma szanse byc orginalna? chce ja kupic. bede wdzieczna za rady
http://allegro.pl/item1156543656_cel..._edp_30ml.html
Magdolek tak na przyszłość, aukcje z allegro weryfikujemy:
TU

Ta 30ml ona nie tylko ma szanse być oryginalna, ale oczywiści jest oryginalna

Tu jeszcze tańsza i jak najbardziej oryginalna:
celine_dion_woda_perfumow ana_30ml
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-05, 22:37   #2437
magdolek
Raczkowanie

GG do magdolek

kochana, dziekuje za pomoc, ja ta tansza tez ogladalam ale wydawala mi sie za tania.
magdolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 12:29   #2438
asiek99
Raczkowanie

witam,
widze że temat idzie jak woda...ooo zawrotu głowy mozna dostac, fakt faktem wszytskiego nie przeczytałam, ale czy mogłybyście mi powiedziec czy perfumy Lolita Lempicka Lolita Lempicka które sa do kupienia na stronie dolce.pl (Woda perfumowana atomizer 100ml) za 149 zł, bedą perfumami oryginalnymi? czy jest to wiarygodna strona? Bo cena jest niska i to mnie zastanawia...
czekam z niecierpliwością na odpowiedzi
asiek99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 12:31   #2439
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek99 Pokaż wiadomość
witam,
widze że temat idzie jak woda...ooo zawrotu głowy mozna dostac, fakt faktem wszytskiego nie przeczytałam, ale czy mogłybyście mi powiedziec czy perfumy Lolita Lempicka Lolita Lempicka które sa do kupienia na stronie dolce.pl (Woda perfumowana atomizer 100ml) za 149 zł, bedą perfumami oryginalnymi? czy jest to wiarygodna strona? Bo cena jest niska i to mnie zastanawia...
tak. dolce.pl jest polecaną perfumerią internetową. nie pamiętam ale i ja chyba od nich kupiwałam kiedyś lolitę.
Stary 2010-08-09, 12:32   #2440
jessica855
Zakorzenienie

tak oryginalne
a cena Lolity ok, ale można i taniej kupić nawet
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 16:24   #2441
asiek99
Raczkowanie

ooo dziękuje bardzo, zachęciłyście mnie i chyba je kupię
męczą mnie jeszcze Victor&Rolf-Flowerbomb, ale...spróbuję może najpierw te tansze
Stary 2010-08-10, 12:03   #2442
izabellini
Zakorzenienie

czy ktoś zna sklep http://perfumeriadivanii.istore.pl/pl/ oraz http://perfumeria-allure.pl/
czy sprzedają tam oryginalne produkty?? macie jakieś doświadczenia??
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 13:35   #2443
halcia211
Zadomowienie

Cytat:
ooo dziękuje bardzo, zachęciłyście mnie i chyba je kupię
męczą mnie jeszcze Victor&Rolf-Flowerbomb, ale...spróbuję może najpierw te tansze
ja kupiłam tutaj:

http://www.e-glamour.pl/product-pol-...rfumowana.html

po 139 zł , perfumeria wielokrotnie sprawdzona
halcia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:04   #2444
gautan
Przyczajenie

dzis odebralem paczke z perfumy-perfumeria.pl,dostalem sporo probek
tak wiec poczatkowo wrazenia bardzo dobre.

opakowania zamowionych przeze mnie gucci envy for men,oraz bvlgari acva pour homme rowniez na plus,takze same ochy i achy.

postanowilem wyprobowac nowe nabytki,no i nastapilo male zdziwienie..dusze bowiem bvlgari'ego,dusze,dusze.. i nic..po czym poczulem,ze mam wode toaletowa na dloni trzymajacej flakon,dziwna sprawa,jakby sie wylalo zamiast prysnac z atomizera,no ale chwile pozniej juz wszystko ok.

no prawie wszystko,bowiem po testach w douglasie wydawal mi sie duzo trwalszy,pachnial na nadgarstku kilka godzin,a tutaj po godzinie w zasadzie niewyczuwalny ;| wiem,ze perfumeria uznana za w pelni wiarygodna,ale jakis czas temu zawiodlem sie rowniez na perfumeria.pl ,gdzie zamowiona zegna intenso pachniala zupelnie inaczej niz ta probowana w sephorze(dokonalem nawet specjalnego testu porownawczego . nie wiem..moze jestem zle nastawiony,czepiam sie,albo mam dzis wyjatkowo sucha skore..

gucci envy w ogole nie probowalem ze strachu,ze i z nim moze byc cos nie tak zreszta za cieplo dzis na jego testowanie.

ktos jeszcze ma takie "schizy"? moze to normalne?
gautan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:07   #2445
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
witam,
Tu za 122zł
http://www.pedet.pl/Lolita+Lempicka+...76,1-0,i2.html
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:26   #2446
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gautan Pokaż wiadomość
dzis odebralem paczke z perfumy-perfumeria.pl,dostalem sporo probek
tak wiec poczatkowo wrazenia bardzo dobre.

opakowania zamowionych przeze mnie gucci envy for men,oraz bvlgari acva pour homme rowniez na plus,takze same ochy i achy.

postanowilem wyprobowac nowe nabytki,no i nastapilo male zdziwienie..dusze bowiem bvlgari'ego,dusze,dusze.. i nic..po czym poczulem,ze mam wode toaletowa na dloni trzymajacej flakon,dziwna sprawa,jakby sie wylalo zamiast prysnac z atomizera,no ale chwile pozniej juz wszystko ok.

no prawie wszystko,bowiem po testach w douglasie wydawal mi sie duzo trwalszy,pachnial na nadgarstku kilka godzin,a tutaj po godzinie w zasadzie niewyczuwalny ;| wiem,ze perfumeria uznana za w pelni wiarygodna,ale jakis czas temu zawiodlem sie rowniez na perfumeria.pl ,gdzie zamowiona zegna intenso pachniala zupelnie inaczej niz ta probowana w sephorze(dokonalem nawet specjalnego testu porownawczego . nie wiem..moze jestem zle nastawiony,czepiam sie,albo mam dzis wyjatkowo sucha skore..

gucci envy w ogole nie probowalem ze strachu,ze i z nim moze byc cos nie tak zreszta za cieplo dzis na jego testowanie.

ktos jeszcze ma takie "schizy"? moze to normalne?
Masz rację, masz schizy , czasami się zdarzają .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:35   #2447
gautan
Przyczajenie

no wlasnie nie wiem z zegna na pewno nie,ale to akurat niewazne.

a bvlgari sprawdze dokladnie,porownam z odpowiednikiem z perfumerii stacjonarnej i dam znac.
gautan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:57   #2448
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Lepiej porównaj z oryginałem a nie żadnym odpowiednikiem .
A tak poważnie to rzeczywiście najlepiej dokładnie porównać oba zapachy, najlepiej psikając równocześnie, żeby w tym samym czasie rozwijały się kolejne nuty.
Ja kilkukrotnie tam kupowałam i zawsze było w 100% OK .
Stary 2010-08-11, 00:14   #2449
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Lepiej porównaj z oryginałem a nie żadnym odpowiednikiem .
Aś, ja w jednym z pierwszych postow tutaj, rowniez uzylam takiego sformulowania a byl to skrot od "odpowiednich perfum w sklepie"
Stary 2010-08-11, 09:03   #2450
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Aś, ja w jednym z pierwszych postow tutaj, rowniez uzylam takiego sformulowania a byl to skrot od "odpowiednich perfum w sklepie"

Ja wiem "co autor miał na myśli" dlatego nast. zdanie zaczełam słowami: " A tak na poważnie..." .
Stary 2010-08-12, 22:47   #2451
asiek99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
o dziękuje bardzo
i powiadasz że to sprawdzona więc kitu mi nie wcisną?
bo nie raz kupwałam w internecie no i od oryginału to daaaleko było;/
Stary 2010-08-12, 23:12   #2452
jessica855
Zakorzenienie

w Pedecie możesz bez obaw kupować
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 08:30   #2453
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
o dziękuje bardzo
Cytat:
Napisane przez jessica855 Pokaż wiadomość
mozesz smiało. ja sama kilka razy tam kupowałam.wszystko bylo ok.
Stary 2010-08-13, 09:36   #2454
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Dziewczyny, chciałabym prosić o pomoc. Chodzi mi o 3 perfumerie:
http://iperfumy.pl
http://mojezapachy.pl
http://perfumeria-allure.pl

Dostałam w mailu z iperfumy "kupon rabatowy" na 30zł i nie chciałabym, żeby się zmarnował ;-)
W zasadzie wybrałam już zapach, który mnie u nich interesuje (Midnight Rain), ale czytając opinie o iperfumy na ceneo.pl zaczęłam mieć pewne wątpliwości.
MR zamierzałam kupić albo w iperfumy albo na mojezapachy.pl.

W odpowiednim wątku na liście polecanych perfumerii są iperfumy, mojezapachy - nie ma.
Przeglądając ceneo zdziwiło mnie to, że iperfumy.pl nie mają "zaufanych opinii", tylko zwykłe - 166szt. (i mocno się ostatnio różniące, poza tym mogą je pisać wszyscy), a mojezapachy.pl nie dość, że mają "zaufane opinie", to jeszcze sporą ilość - 2300szt.! (zaufane opinie mogą pisać tylko klienci, którzy zakupili towar w danym sklepie).

Moja lista zakupowa liczy 3 pozycje i w ceneo mam jeszcze do zgryzienia perfumerię-allure.pl (849 zaufanych opinii, pozytywnych!)
W życiu o niej nie słyszałam, nie wiem czy zawracać sobie nią w ogóle głowę.

Iperfumom cały czas jakoś ufałam, ale te opinie... nie zamawiałam stamtąd jeszcze, nie mam zdania, mojezapachy są jakoś mało popularne tu u nas na wizażu, a mają świetne ceny, a to allure.pl???

Pomóżcie, proszę.
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:09   #2455
MichailK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałabym prosić o pomoc. Chodzi mi o 3 perfumerie:
http://iperfumy.pl
http://mojezapachy.pl
http://perfumeria-allure.pl

Dostałam w mailu z iperfumy "kupon rabatowy" na 30zł i nie chciałabym, żeby się zmarnował ;-)
W zasadzie wybrałam już zapach, który mnie u nich interesuje (Midnight Rain), ale czytając opinie o iperfumy na ceneo.pl zaczęłam mieć pewne wątpliwości.
MR zamierzałam kupić albo w iperfumy albo na mojezapachy.pl.

W odpowiednim wątku na liście polecanych perfumerii są iperfumy, mojezapachy - nie ma.
Przeglądając ceneo zdziwiło mnie to, że iperfumy.pl nie mają "zaufanych opinii", tylko zwykłe - 166szt. (i mocno się ostatnio różniące, poza tym mogą je pisać wszyscy), a mojezapachy.pl nie dość, że mają "zaufane opinie", to jeszcze sporą ilość - 2300szt.! (zaufane opinie mogą pisać tylko klienci, którzy zakupili towar w danym sklepie).

Moja lista zakupowa liczy 3 pozycje i w ceneo mam jeszcze do zgryzienia perfumerię-allure.pl (849 zaufanych opinii, pozytywnych!)
W życiu o niej nie słyszałam, nie wiem czy zawracać sobie nią w ogóle głowę.

Iperfumom cały czas jakoś ufałam, ale te opinie... nie zamawiałam stamtąd jeszcze, nie mam zdania, mojezapachy są jakoś mało popularne tu u nas na wizażu, a mają świetne ceny, a to allure.pl???

Pomóżcie, proszę.
Za opcje "zaufane opinie" trzeba dodatkowo płacić kilkadziesiąt złotych miesięcznie, co nie zawsze (najwyraźniej) opłaca się szczegolnie małym sklepikom. 166 komentarzy to już całkiem przyzwoita ilość., wątpię żeby komuś się chciało poświęcać czas na "samoocenę"
MichailK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 10:26   #2456
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
o dziękuje bardzo
Sprawdzałam osobiście - nie raz
Cytat:
Napisane przez jessica855 Pokaż wiadomość
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 12:29   #2457
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Napisane przez MichailK Pokaż wiadomość
Za opcje "zaufane opinie" trzeba dodatkowo płacić kilkadziesiąt złotych miesięcznie, co nie zawsze (najwyraźniej) opłaca się szczegolnie małym sklepikom. 166 komentarzy to już całkiem przyzwoita ilość., wątpię żeby komuś się chciało poświęcać czas na "samoocenę"
Dziękuję .
Trochę mnie uspokoiłeś, a poza tym osobiście słyszałam tylko dobre opinie o iperfumach, co prawda 2, ale z wiarygodnego źródła.
Dam im szansę i zobaczę co z tego wyniknie. Zapach znam, dla porównania mam odłożoną jedną próbkę.

A co myślicie o tej perfumeria-allure.pl?
Czy ktokolwiek tam kupował?
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-13, 16:28   #2458
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

polecam z czystym sumieniem perfumerię Viper.
http://www.perfumy-vip.pl/
dostałam oryginał w najniższej cenie i w szybkim tempie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 21:50   #2459
aubergine_k
Raczkowanie

Dziś powąchałam w perfumerii Miss Dior Cherie, jestem pod wrażeniem! Bardzo trwały zapach (to znaczy trzymał się na nadgarstku przez osiem godzin, przy czym dwa razy myłam łapki i przeżyłam 40 stopni w busie bez klimatyzacji , powinien po prostu "spłynąć" ze mnie ). I tak mnie naszło, żeby sobie kupić. Poszperałam, poczytałam.
I znalazłam w polecanej kokai.pl za 299, w nie-wiem-co-o-nich-mysleć Divanii.pl i Aromaperfumery.pl za jakieś 270. Wszędzie trzeba dodać koszty przesyłki.
Ale! Na e-glamour.pl (tez polecanym z tego, co widzę) jest tester za 270 zł już bez kosztów wysyłki (bo przekracza się magiczną granicę 250 zł).
http://www.e-glamour.pl/product-pol-...na-Tester.html

I mam takie pytania:
1. Co myślicie na temat divanii i aromaperfumery? Czy warto tam zrobić zakupy?
2. Co byście zrobiły na moim miejscu? Kupiły z pewnego źródła, zaryzykowały jedną z dwóch tańszych czy wzięły tester?

PS. Jestem biedną studentką, dlatego liczę skrzętnie każdy grosz, jak widać. A za podróbki dziękuję. Aha, interesuje mnie tylko 100 ml. Lubię "duże" perfumy i nie nudzą mi się szybko. A już MDC...
aubergine_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-14, 22:12   #2460
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aubergine_k Pokaż wiadomość
Dziś powąchałam w perfumerii Miss Dior Cherie, jestem pod wrażeniem! Bardzo trwały zapach (to znaczy trzymał się na nadgarstku przez osiem godzin, przy czym dwa razy myłam łapki i przeżyłam 40 stopni w busie bez klimatyzacji , powinien po prostu "spłynąć" ze mnie ). I tak mnie naszło, żeby sobie kupić. Poszperałam, poczytałam.
I znalazłam w polecanej kokai.pl za 299, w nie-wiem-co-o-nich-mysleć Divanii.pl i Aromaperfumery.pl za jakieś 270. Wszędzie trzeba dodać koszty przesyłki.
Ale! Na e-glamour.pl (tez polecanym z tego, co widzę) jest tester za 270 zł już bez kosztów wysyłki (bo przekracza się magiczną granicę 250 zł).
http://www.e-glamour.pl/product-pol-...na-Tester.html

I mam takie pytania:
1. Co myślicie na temat divanii i aromaperfumery? Czy warto tam zrobić zakupy?
2. Co byście zrobiły na moim miejscu? Kupiły z pewnego źródła, zaryzykowały jedną z dwóch tańszych czy wzięły tester?

PS. Jestem biedną studentką, dlatego liczę skrzętnie każdy grosz, jak widać. A za podróbki dziękuję. Aha, interesuje mnie tylko 100 ml. Lubię "duże" perfumy i nie nudzą mi się szybko. A już MDC...
Ja bym wzięła gdzieś tu :
http://allegro.pl/item1188731022_mis...ln_tester.html
http://allegro.pl/item1187379240_dio...al_okazja.html
http://allegro.pl/item1159499924_mis...100ml_edp.html
Ja bym brała tester, zazwyczaj testery MDCh mają korki a pudełko mało ważne .

EDIT: wiesz co, tak zasugerowałam się tym, że każdy grosz się dla Ciebie liczy bo jesteś studentką, że w ogóle nie skojarzyłam, że piszę w wątku o perfumeriach internetowych , w temacie, ja bym brała tester w e-glamour .

Edytowane przez Asiuuuuula
Czas edycji: 2010-08-14 o 22:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości