|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
do mnie do pracy prawie wszyscy się zwykle spóźniają kilka-kilkanaście minut, a ja zawsze przed czasem nakryła mnie koleżanka. porobiła mi zdjęcia, wysłała e-mailem do kilku znajomych i obudziła Bisia się zakochaaaałaaaa! Bisia się zakochaaaałaa!
|
|
|
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
![]() Skimos kupowanie sukni z takim wyprzedzeniem jak zmienia Ci się figura to trochę ryzyko. Zwłaszcza, że jak bedziesz miec w domu to może się podniszczyć, wygnieść itd. No i opatrzyć się może. Motyl poszukaj na necie zestawów kolorystycznych. Na zagraniczych stronach znajdziesz nawet najdziwniejsze kolory dekoracji i dodatków. Myslę, ze wszystko może do siebie pasowac - kwestia odcieni, proporcji itd. |
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
No, właśnie nie wiem
bo był cały czas w kurtce (nie wszedł na boisko ) i nie widziałam ani numeru ani nazwiska ![]() Ale w piątek gramy z Argentyną, to może wyjdzie wtedy
|
|
|
|
#3004 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dowiedz się kto to taki i pokazuj ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3007 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie mają korekty, to nie mają na kogo zwalić winy Cytat:
oczywiście poza redakcją, np. w mediach czy w internecie, będą się śmiać z autorów tekstu (bo jest ich kilku), ale naprawdę to wygląda tak, że skoro dziennikarz ledwo zdążył napisać ważny tekst, a pisał tego dnia kilka takich tekstów, to miał prawo nie być idealny - rocznica to przecież nie jakiś megabłąd w tym wypadku, tylko w zasadzie skrót myślowy. to korekta tego skrótu nie wyłapała. w końcu po coś nas zatrudniono i ja to rozumiem
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-10 o 21:18 Powód: uzupełnienie |
||
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pomarudziła bym trochę, ale nawet nie wiem co napisać... dzień paszteta mam dzisiaj ![]() Jutro mama wraca, to idę mięsko zamarynować na obiad.
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
to zależy - nie wiem, jak to jest w ogólnopolskiej, ale u nas pewnie skończyłoby się na upomnieniu, ewentualnie naganie, ale to rzadko.
w ogólnopolskiej może są większe konsekwencje, bo i do większej grupy ludzi dociera gazeta. no i najgorsze - atmosfera się psuje po takich wpadkach. ale to chyba oczywiste ![]() na szczęście u nas to się baaaardzo rzadko zdarza ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
jak coś, to marudź ot tak wesprzemy Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-10 o 21:21 |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację z suknią, wstrzymam się
a nuż w przyszłym roku też się uda ją zdobyć.
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki
szybkie pytanie.... na którą mam się szykować na sobotę? jaki jest plan - proszę mi w skrócie opowiedzieć
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
nie przeczę, że moje jestestwo ma wpływ na jakość pracy w całym dziale
![]() Jestem geniuszem - przekroczyłam limit transferu, oglądając na necie wszystko, co się dało (w tym sezon "Przyjaciół" ), byle tylko nie pisać magisterki. teraz moje łącze jest martwe (ładowałam odpowiedź na post Claris 4 minuty ) - także żegnam się chwilowo i pisać będę tylko z pracy... MAGDA2109!!! Odezwij się do mnie, proszę, jeśli zdecydujesz jechać albo nie - daj znać, jak najszybciej. bo jak coś, to jechałabym PKS-em. ale jedź - potowarzyszę Ci przecież czekam - najlepiej SMS lub tel., bo z netem będę mieć problem do 20 sierpnia
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh.. rozmawiałam z Tż'em przez tel... mówiliśmy o zdjęciach ze ślubu jego brata, Tż stwierdził że 3500zł za fotografa nie da, to mu powiedziałam że pewnie nie będzie nawet miał okazji bo przed końcem świata nie zdąrzymy (ponoc wrzesień 2012
) a on mi na to, że miesiąc wcześniej będzie ślub i to będzie piękna śmierć w ramionach ukochanej (żeby nie było, nie wierzymy w koniec swiata, to tylko takie gdybanie ) mógł by mi tak codziennie mówićTeraz mnie wzięło na oglądanie zdjeć fotografów...
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Naj mój konkubent wyczuł, że chcę wyborczą i wrócił z gazetą. W ogólnopolskiej jest bez błędu.
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, czy ja już Ci pisałam, jak ja Ci zazdroszczę Twojej pracy?
![]() Dziś dzień pełen emocji... Tzn. w sumie niedużo się działo ale jednak. Odespałam, bo dziś miałam wolne, od południa do 17 się uczyłam (tak, zmobilizowałam się, yeah), potem spotkanie z panią psycholog. Upłakałam się znowu, rozmawiałyśmy o ojcu, było ciężko, ale odczuwam bardzo pozytywne efekty całej terapii, więc wierzę, że i dzisiejsze spotkanie i moje "zadanie domowe" da profity potem skoczyłam do galerii na szybką kawę z J., kupiłam sukienkę nr 2 w Orsay'u i dwie myszki, a tyle rabanu przy tym narobiłam, że się cała obsługa Vobisa ze mnie śmiała jak wychodziłam odwołałam też zamówienie w Douglasie na podkład, bo czekam już tydzień i się zdenerwowałam :/ wygląda na to, że będę musiała jeszcze przed 14.08. do Krk skoczyć, bo bez podkładu to ani rusz
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Justynka się wybiera na spotkanie?
![]() Dziewczyny co sądzicie o tych zdjęciach: http://www.fotoatelier.jawnet.pl/Galerie/Galerie.html ? Ja się nie znam, ale moim zdaniem to jak za tą cenę to zdjęcia są dość zwyczajne, nie sądzicie? Chyba że 3500 to norma za zwyczajne zdjęcia, a za dobre trzeba dać dwa razy tyle ![]() A już odbiegając od jakości zdjęć, to nie rozumiem jak ktoś mógł dziewczynie coś takiego z włosami zrobić? http://www.fotoatelier.jawnet.pl/Gal...studio.html#19
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie prezent urodzinowy (znaczy się dostałam fundusze na niego)
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł Joł
![]() Cytat:
Myślę,że musze szybko znaleźć i zaklepać jakiegoś florystę,pokażę mu salę i to uzgodnimy,bo ianczej rpzez najbliższe miesiące będę tylko siedzieć i się zastanawiać. Nie wiem czy to już zauważyłyście,ale ja mam kolorystycznego fioła.W ogóle do mnie pasuje taki pudrowy i brudny róż i uwielbiam jego połączenie z kremowym i pistacjowym lub szałwiowym odcieniem zieleni. I bardzo chciałabym bukiet z różowych storczyków i kremowych eustom A ja wróciłam z zajęć. Byłyśmy na tym Body Shape. W sumie fajne,bo Power Aerobic jest takie szybkie,a to jest spokojniejsze,ale fajnie się rozciąga mięśnie i były super ćwiczenia na pupę (a na tym nam zależało). Ooooo już czuję te zakwasy
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu, no przyjedzie, przyjedzie, zapowiadałam się od początku
a co do fotografa to nie wiem, chyba za dużo, ale "wypadłam z rynku" i jakoś się nie interesuję teraz.
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Basiek fotograf porażka
jak sprzed 20 lat, dałabym mu max. 600zł jakbym naprawdę nikogo innego nie miała polecam do szukania fotografów tą stronę (btw link do mojego fotografa - zależało mi na uchwyceniu fajnych min, momentów za przystępną cenę ) http://www.fotograf-wesele.pl/zdjeci...run_g1676.html
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak fortepian
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Basiek masakra
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie porównanie ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- A Kama zamiast z rodzicami siedzieć to wizaż przegląda ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:51 ---------- Posprzątane... Idę się wykąpać i do spania w końcu ![]() Dobranoc
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie jestem z Tż znowu ze mną zerwał i mówi,że to już koniec na bank Dziewczyny nie bede mogła tu siedzieć,zmieniłam nr tel, wszystko ...wróce do Was jak dojde do siebie..nic sobie nie zrobie nie martwcie sie...nie moge tu być bo wszystko do mnie wraca ;(;( przyjde do Was jak wylecze sie z tego ;(Trzymajcie sie !
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

Nakrył Cię ktoś? 
do mnie do pracy prawie wszyscy się zwykle spóźniają kilka-kilkanaście minut, a ja zawsze przed czasem

nie do końca w moim stylu, ale i tak piękna
) i nie widziałam ani numeru ani nazwiska 

szybkie pytanie.... na którą mam się szykować na sobotę? jaki jest plan - proszę mi w skrócie opowiedzieć
najgorsze, że to ciężko wytępić