Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-10, 20:42   #1231
titina
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez Senso Pokaż wiadomość
Gdybyś łapała, to nie byłoby tej potyczki. Złożyły się tutaj przynajmniej trzy czynniki mojej wypowiedzi. I skończ proszę Cię ten temat, bo nie mam zamiaru roztrząsać tutaj forum ze względu na Ciebie. Umiem czytać, umiem pisać, ale nie każdy umie

zrozumieć sens.

Już nie będę się wypowiadać o użytkowniczce
A Ty dalej swoje....
Wiesz lepiej co ja rozumiem a czego nie rozumiem, a nawet wiesz lepiej co miala na myli beasz26 gdy pisala:

Cytat:
Napisane przez beasz26 Pokaż wiadomość
I wręcz śmieszy mnie to jak co poniektóre wizażanki tak strasznie ubolewają na jedną Iwoną mimo, że w życiu na oczy jej nie widziały,
I zapewniam Cię z całego serca że przeczytałam to sto razy i w dalszym ciągu mnie nie śmieszy.... I w dalszym cigu uważam to co uważałam:

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
A mnie to wcale nie śmieszy. Gdy widzę, czasem tylko w telewizji jakąś tragedię to bardzo często chwyta mnie ona za serce, współczuję, chcę jako pomóc tym osobom - jeśli mogę.
Uważasz że skoro nie jestem rodziną jednej czy drugiej osoby to nie mam prawa ubolewać nad jej losem?

Wklejam nowe statystyki z yt:

Łączna liczba wyświetleń: 5076

Wyróżnienia dla tego filmu (8)
#25 - Najczęściej komentowane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi
#94 - Najczęściej komentowane (Ten tydzień)) - Ludzie i blogi
#19 - Najczęściej oglądane (Dzisiaj))
#3 - Najczęściej oglądane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi
#28 - Ulubione (Dzisiaj))
#7 - Ulubione (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi
#69 - Ulubione (Ten tydzień)) - Ludzie i blogi
#41 - Najwyżej oceniane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:44   #1232
Janusz_G
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Zaczynam watpic w to ,ze maja wielkie serce bo gdyby mieli to by pomagali wszystkim a nie tylko Iwonce,czemu na tym marszu nie mozecie pokazac zdjec tego chlopaka,przeciez Iwonka dalej moze byc priorytetowa zaginiona ,jej zdjecia moga byc najwieksze i najwiecej a reszty zaginionych chociaz po jednym ,malym zdjeciu i jakis transparent :Ci wszyscy do dzis nie powrocili,przez to nie mozna czuc sie bezpiecznie:
wystarczylo by cos w tym stylu ale widac ,ze...................... .nie napisze tutaj ale serce mnie boli,ze cala reszta jest niewazna ale na poczatku zalozenie tego marszu mialo byc inne.
CZY NIE ROZUMIESZ ŻE LUDZIE POSTRONNI BĘDĄ ZDEZORIENTOWANI - TO O KOGO CHODZI W TYM MARSZU ? BĘDĄ PYTAĆ - CZY TO TAK TRUDNO POJĄĆ - CO ZA PROBLEM NASTĘPNY MARSZ ZORGANIZOWAĆ NP POD TYTUŁEM CO SIĘ STAŁO Z TYMI LUDŹMI .
NIC NIE STOI NA PRZESZKODZIE ŻEBYŚ TO TY TYM DRUGIM MARSZEM SIĘ ZAJĘŁA

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. (niem.)

— Albert Einstein
Janusz_G jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:45   #1233
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalinovaMamba Pokaż wiadomość
czy ktoś ma informację o piątkowych poszukiwaniach, o której godzinie jest zbiórka???

zaczynam myśleć, że to fałszywa informacja, o tych poszukiwaniach, nie mogę znaleźć żadnych "oficjalnych" wieści na ten temat, a o marszu w sobotę są... ktoś coś wie???
http://www.zaginelaiwonawieczorek.np...3&rowstart=960

tutaj masz wiecej info i mozesz sie dowiedziec wiecej

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:47   #1234
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bombonierka654 Pokaż wiadomość
oby się odnalazła... jeśli ktoś ją uprowadził to może już jej nie być w Polsce przeraża mnie to...
no ale jak mial ja ktos wywiesc za granice siłą ?
Stary 2010-08-10, 20:50   #1235
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Zaczynam watpic w to ,ze maja wielkie serce bo gdyby mieli to by pomagali wszystkim a nie tylko Iwonce,czemu na tym marszu nie mozecie pokazac zdjec tego chlopaka,przeciez Iwonka dalej moze byc priorytetowa zaginiona ,jej zdjecia moga byc najwieksze i najwiecej a reszty zaginionych chociaz po jednym ,malym zdjeciu i jakis transparent :Ci wszyscy do dzis nie powrocili,przez to nie mozna czuc sie bezpiecznie:
wystarczylo by cos w tym stylu ale widac ,ze...................... .nie napisze tutaj ale serce mnie boli,ze cala reszta jest niewazna ale na poczatku zalozenie tego marszu mialo byc inne.
zgadzam sie z Tobą. To jest po prostu tak zwany egoizm. Pomóc tylko "Iwonce" i niech tylko Iwonka sie znajdzie. Żałosne. A poszukiwanie tego chłopaka jest już mniej ważne? Pójde na marsz, ale mam gdzieś ZAKAZY (!) przynoszenie plakatów ze zdjeciem Łukasza, bo to Iwonkowy marsz. Zaczyna robic sie z tego parodia.
Ważni są wszyscy zaginieni i jeżeli jest taka możliwośc należy ją wykorzystac i pomóc zarówno Iwonie jak i Łukaszowi!
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:54   #1236
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Janusz_G Pokaż wiadomość
CZY NIE ROZUMIESZ ŻE LUDZIE POSTRONNI BĘDĄ ZDEZORIENTOWANI - TO O KOGO CHODZI W TYM MARSZU ? BĘDĄ PYTAĆ - CZY TO TAK TRUDNO POJĄĆ - CO ZA PROBLEM NASTĘPNY MARSZ ZORGANIZOWAĆ NP POD TYTUŁEM CO SIĘ STAŁO Z TYMI LUDŹMI .

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.

Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. (niem.)

— Albert Einstein
A czy to tak trudno powiedzieć tym postronnym, zupełnie po polsku a nawet angielsku:

Witam pana/panią, zaginęły dwie osoby Iwona i Łukasz. Iwona...bla bla bla (tutaj zaznajamiamy z jej historią),
łukasz....bla bla (i to samo w przypadku Łukasza).

I nikt się nie pogubi. Dla mnie to totalna parodia wmawiać nam, że nasza chęć pomocy sprawi, że przechodnie nie skumają o co chodzi. To jest dla mnie właśnie ta głupota o której pan tak pięknie pisze cytując znaną osobistość
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:54   #1237
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:

— Albert Einstein
No tak bo to jest Twoja jakas bliska znajoma a tamci Cie nie interesuja spoko,bylo trzeba tak od razu a ludzka glupota owszem i jest ,nawet mam na to dowody tylko,ze teraz nie chce mi sie szukac od poczatku ale zalozenie marszu bylo zupelnie inne ale co tam jest tylko jedna zaginiona a ludzie nie boj sie wiedzieli by,wystarczylo dokladnie przeczytac co j a wczesniej napisalam,o Iwonie jest tak glosno ,ze wiedzieli by o kogo glownie chodzi a moim zdaniem i nie tylko zreszta jest fakt taki,ze marsz jest ponoc po to aby o Iwonie nie zapomniano i jedno moge stwierdzic,ze na razie ludzie o niej nie zapomna bo jest glosno wszedzie w polsce i nie tylko,niektorzy maja juz dosc tego szumu wokol jednej osoby choc mi to osobiscie nie przeszkadza i ciesze sie,ze tyle osob pomaga ale jedena osoba wiecej do szukania to nie jest takie wielkie halo chyba,ale widac to Ty nie masz serca bo ten chlopak co zaginal w niedziele tez pewnie ma rodzine ktora odchodzi od zmyslow jak Ty i rodzina Iwonki ale jak juz wspomnialam Ty masz chyba serce z kamienia.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 20:54   #1238
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:

— Albert Einstein
Dziewczyny,które toczą rozmowe mają inne podejście i tego się niestety nie zmieni,więc wydaję mi się,że niepotrzebne są cytaty dotyczące tego,że ktoś tu jest głupi,bo to nieładnie.

Powodzenia na marszu

Może faktycznie sprawa Łukasza musi "jeszcze poczekać" ponieważ mi się wydaje,że to nie jest zaginięcie podobne do zaginięcia Iwony tylko jakieś celowe.
Może Wy/my dziewczyny macie inne podejście do sprawy a dla organizatorów takiego marszu też jest to zupełnie coś innego i rzeczywiscie odczuwają to tak,że oni się namęczyli,nastarali dla danej osoby wszystko organizowali a ktoś się pod to od tak podepnie,bo jest wygodnie a przez tyle czasu nic nie robil (bo nie mowie tylko o Lukaszu)
Dla wielu osob takie cos jest napewno krzywdzace ale jednak nie Wy i nie ja to organizowalismy takze wypadaloby to uszanowac i przestac kolejna strone o tym pisac...przeciez i tak się nic nie zmieni.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 20:57   #1239
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolciaq Pokaż wiadomość
zgadzam sie z Tobą. To jest po prostu tak zwany egoizm. Pomóc tylko "Iwonce" i niech tylko Iwonka sie znajdzie. Żałosne. A poszukiwanie tego chłopaka jest już mniej ważne? Pójde na marsz, ale mam gdzieś ZAKAZY (!) przynoszenie plakatów ze zdjeciem Łukasza, bo to Iwonkowy marsz. Zaczyna robic sie z tego parodia.
Ważni są wszyscy zaginieni i jeżeli jest taka możliwośc należy ją wykorzystac i pomóc zarówno Iwonie jak i Łukaszowi!
Taka prawda i teraz juz chyba sie domyslam dlaczego niektorzy starali sie oczerniac Iwonke (choc nieslusznie)bo tylko Ona byla wazna a co z reszta ???sa tak samo wazni jak Iwona,tez sa ludzmi i tez maja rodziny,musze chyba odpoczac od tego tematu bo mnie serce boli jak tak mozna o innych zapomniec.

Stary 2010-08-10, 20:58   #1240
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
No tak bo to jest Twoja jakas bliska znajoma a tamci Cie nie interesuja spoko,bylo trzeba tak od razu a ludzka glupota owszem i jest ,nawet mam na to dowody tylko,ze teraz nie chce mi sie szukac od poczatku ale zalozenie marszu bylo zupelnie inne ale co tam jest tylko jedna zaginiona a ludzie nie boj sie wiedzieli by,wystarczylo dokladnie przeczytac co j a wczesniej napisalam,o Iwonie jest tak glosno ,ze wiedzieli by o kogo glownie chodzi a moim zdaniem i nie tylko zreszta jest fakt taki,ze marsz jest ponoc po to aby o Iwonie nie zapomniano i jedno moge stwierdzic,ze na razie ludzie o niej nie zapomna bo jest glosno wszedzie w polsce i nie tylko,niektorzy maja juz dosc tego szumu wokol jednej osoby choc mi to osobiscie nie przeszkadza i ciesze sie,ze tyle osob pomaga ale jedena osoba wiecej do szukania to nie jest takie wielkie halo chyba,ale widac to Ty nie masz serca bo ten chlopak co zaginal w niedziele tez pewnie ma rodzine ktora odchodzi od zmyslow jak Ty i rodzina Iwonki ale jak juz wspomnialam Ty masz chyba serce z kamienia.
NIESTETY ale muszę się zgodzić. Osoba Iwony przez ten szum wzbudza coraz więcej negatywnych opinii,dlaczego ona itp,także wszystko się już troche zakołowało i robi się po prostu niesympatycznie...ACHA,że by nie było,że zaraz ktoś na mnie wjedzie jak to się ma na tej stronie w zwyczaju to nie jest moja osobista opinia tylko piszę co widzę na portalach,jest naprawde sporo osob zaangazowanych ale niektorzy juz nie panują nad słowami i jest nieciekawie

Ale z drugiej strony-niech ludzie gadają,ważne żeby dziewczyna się znalazła cała i zdrowa w końcu jest młoda,śliczna-całe życie przed nią.
Stary 2010-08-10, 20:58   #1241
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
A czy to tak trudno powiedzieć tym postronnym, zupełnie po polsku a nawet angielsku:

Witam pana/panią, zaginęły dwie osoby Iwona i Łukasz. Iwona...bla bla bla (tutaj zaznajamiamy z jej historią),
łukasz....bla bla (i to samo w przypadku Łukasza).

I nikt się nie pogubi. Dla mnie to totalna parodia wmawiać nam, że nasza chęć pomocy sprawi, że przechodnie nie skumają o co chodzi. To jest dla mnie właśnie ta głupota o której pan tak pięknie pisze cytując znaną osobistość
Madrze,tak to wlasnie powinno wygladac.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 20:59   #1242
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,które toczą rozmowe mają inne podejście i tego się niestety nie zmieni,więc wydaję mi się,że niepotrzebne są cytaty dotyczące tego,że ktoś tu jest głupi,bo to nieładnie.

Powodzenia na marszu

Może faktycznie sprawa Łukasza musi "jeszcze poczekać" ponieważ mi się wydaje,że to nie jest zaginięcie podobne do zaginięcia Iwony tylko jakieś celowe.
Może Wy/my dziewczyny macie inne podejście do sprawy a dla organizatorów takiego marszu też jest to zupełnie coś innego i rzeczywiscie odczuwają to tak,że oni się namęczyli,nastarali dla danej osoby wszystko organizowali a ktoś się pod to od tak podepnie,bo jest wygodnie a przez tyle czasu nic nie robil (bo nie mowie tylko o Lukaszu)
Dla wielu osob takie cos jest napewno krzywdzace ale jednak nie Wy i nie ja to organizowalismy takze wypadaloby to uszanowac i przestac kolejna strone o tym pisac...przeciez i tak się nic nie zmieni.
Też tak pomyślałam a nawet poczułam się urażona. JA MAM SZACUNEK DO PANA JANUSZA, bo podziwiam to jak wiele robi dla Iwony, ale traci u mnie tą sprawą z 'marszem iwonkowym'
Stary 2010-08-10, 21:00   #1243
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Taka prawda i teraz juz chyba sie domyslam dlaczego niektorzy starali sie oczerniac Iwonke (choc nieslusznie)bo tylko Ona byla wazna a co z reszta ???sa tak samo wazni jak Iwona,tez sa ludzmi i tez maja rodziny,musze chyba odpoczac od tego tematu bo mnie serce boli jak tak mozna o innych zapomniec.
Napisałabym Ci coś ale wolę się powstrzymać,bo byłby na mnie najazd
Stary 2010-08-10, 21:00   #1244
Alicja1983
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Tak, czytałam. Oczom nie wierzyłam...Ja naprawdę nie rozumiem problemu Ech, ale może ja jakaś mało kumata jestem
Uważam, że sprawa marszu musi dotyczyc Iwony. Sprawca bądz sprawcy musza czuć się napiętnowani tym co się stało.
Alicja1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:01   #1245
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
NIESTETY ale muszę się zgodzić. Osoba Iwony przez ten szum wzbudza coraz więcej negatywnych opinii,dlaczego ona itp,także wszystko się już troche zakołowało i robi się po prostu niesympatycznie...ACHA,że by nie było,że zaraz ktoś na mnie wjedzie jak to się ma na tej stronie w zwyczaju to nie jest moja osobista opinia tylko piszę co widzę na portalach,jest naprawde sporo osob zaangazowanych ale niektorzy juz nie panują nad słowami i jest nieciekawie

Ale z drugiej strony-niech ludzie gadają,ważne żeby dziewczyna się znalazła cała i zdrowa w końcu jest młoda,śliczna-całe życie przed nią.
Bede trzymala kciuki za udane poszukiwania tylko mogliby jeszcze szukac tego chlopaka bo tutaj nie ma z czym czekac ,trzeba od razu szukac .

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisałabym Ci coś ale wolę się powstrzymać,bo byłby na mnie najazd

Stary 2010-08-10, 21:08   #1246
MalinovaMamba
Przyczajenie

Cytat:
http://www.zaginelaiwonawieczorek.np...3&rowstart=960

tutaj masz wiecej info i mozesz sie dowiedziec wiecej

no dzięki za link, ale sprawdziłam tam, zanim zadałam to pytanie, jak ktoś by wiedział proszę o info na priv, pozdrawiam
MalinovaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:09   #1247
karoolciaq
Raczkowanie

Cytat:
Też tak pomyślałam a nawet poczułam się urażona. JA MAM SZACUNEK DO PANA JANUSZA, bo podziwiam to jak wiele robi dla Iwony, ale traci u mnie tą sprawą z 'marszem iwonkowym'

Tez mam do niego szacunek. Ale co znaczy ktos sie podpial?To nie jest skorzystanie z cudzej pracy dla wlasnego dobra tylko pomoc w odnalezieniu kolejnego zaginionego!!!!!

No ale facet nie byl w krotkiej spodniczce i w szpilkach , nie wracal pijany z imprezy to juz nie jest wazny ;|

Ach to jest smutne. NAJWAŻNIEJSZE JEST TO ZEBY SIE ZNALEZLI CALI I ZDROWI, I IWONA I ŁUKASZ.
karoolciaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:14   #1248
julon1
Przyczajenie

Jeżeli ten chlopak też jest z Gdańska to może warto byłoby też mieć jego zdjęcie. Zaginął niedawno i skoro bedzie marsz Iwony to może akurat ktoś skojarzy Chłopaka bo było to niedawno. To ma duży plus- może tylko pomóc a nikomu nie zaszkodzi. A wygląda to tak że - to marsz iwony i jak jej rodzina chce niech zrobią swój marsz!- a to nie o to chodzi- chodzi o pomoc>

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Dajmy też szansę Łukaszowi
julon1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:14   #1249
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez julon1 Pokaż wiadomość
Jeżeli ten chlopak też jest z Gdańska to może warto byłoby też mieć jego zdjęcie. Zaginął niedawno i skoro bedzie marsz Iwony to może akurat ktoś skojarzy Chłopaka bo było to niedawno. To ma duży plus- może tylko pomóc a nikomu nie zaszkodzi. A wygląda to tak że - to marsz iwony i jak jej rodzina chce niech zrobią swój marsz!- a to nie o to chodzi- chodzi o pomoc>
Oni chcą byśmy sobie same zorganizowały marsz.... dla mnie to już jest takie pitolenie, że nie ogarniam.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 21:15   #1250
julon1
Przyczajenie

Na którą godzinę jest ten marsz- przyjadę.
julon1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:17   #1251
bombonierka654
Raczkowanie

.

Edytowane przez bombonierka654
Czas edycji: 2010-08-10 o 21:24 Powód: .
bombonierka654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:18   #1252
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Najbliższa sobota, 12:00 z tego co pamiętam to spod wejścia na molo sopockie w stronę Jelitkowa będziecie iść
Stary 2010-08-10, 21:19   #1253
kesly1
Zakorzenienie

Cytat:
na 12 w sobotę

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Najbliższa sobota, 12:00 z tego co pamiętam to spod wejścia na molo sopockie w stronę Jelitkowa będziecie iść
Dokładnie tak!
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-10, 21:20   #1254
bombonierka654
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
no ale jak mial ja ktos wywiesc za granice siłą ?
pełno jest takich przypadków... a domy publiczne gdzie dziewczyny są zmuszane do prostytucji??
Stary 2010-08-10, 21:22   #1255
tobiaszowa
Zadomowienie

już par sześć z tym całym marszem,koniec tematu

ale widze zainteresowanie Łukaszem jest znikome-pewnie dlatego,że miał już 27 lat a nie jeszcze nastolatek.
Wybaczcie ale taka prawda,starsze osoby ma się chyba bardziej w d...i da się to zauważyć.
Stary 2010-08-10, 21:25   #1256
Senso
Raczkowanie

Titina-------- Z TOBĄ JUŻ DYSKUTOWAĆ NIE ZAMIERZAM- OBIECAŁAM TO POZOSTAŁYM WIZAŻANKĄ I SŁOWA DOTRZYMAM NIESTETY PAN JANUSZ TEŻ W MYCH OCZACH ZBLADŁ TROSZKĘ...

Dziewczyny tutaj dobrze radzą, sprawa Iwony jest tak nagłośniona, że szok. Chyba nikomu nic nie ubędzie, korona nie spadnie, jeśli wspomni siś też o innych. I wydaje mi się, że tutaj nie chodzi o to,kto ile zrobił, jaki włożył wkład. Chyba ważniejsze są ludzkie odruchy, chęć pomocy wszystkim. To troszkę tak, jak sytuacja z powodzianami. Jednym dajemy wszystko, a drudzy niech sobie radzą.
Stary 2010-08-10, 21:27   #1257
It must been love
Raczkowanie

hmm ktos na innym forum napisal cos takiego: ....

Zrodlo: http://www.photoblog...neyyyy/72114749 Autor i data wpisu na forum: kojarze - 04/08/2010 23:11:18 Tresc: "Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna"

o co w tym chodzi - juz nie kumam;/
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:28   #1258
muciula25
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Dajmy też szansę Łukaszowi

Kilka stron dalej w tym watku pomarańczową czcionka jest napisane mniej więcj:że nie wolno wykorzystywać marszu zroganizwanego konkretnie dla Iwony to własnych osobistych celów czyt.szukania swoich bliskich
muciula25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 21:28   #1259
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Senso Pokaż wiadomość
Titina-------- Z TOBĄ JUŻ DYSKUTOWAĆ NIE ZAMIERZAM- OBIECAŁAM TO POZOSTAŁYM WIZAŻANKĄ I SŁOWA DOTRZYMAM NIESTETY PAN JANUSZ TEŻ W MYCH OCZACH ZBLADŁ TROSZKĘ...

Dziewczyny tutaj dobrze radzą, sprawa Iwony jest tak nagłośniona, że szok. Chyba nikomu nic nie ubędzie, korona nie spadnie, jeśli wspomni siś też o innych. I wydaje mi się, że tutaj nie chodzi o to,kto ile zrobił, jaki włożył wkład. Chyba ważniejsze są ludzkie odruchy, chęć pomocy wszystkim. To troszkę tak, jak sytuacja z powodzianami. Jednym dajemy wszystko, a drudzy niech sobie radzą.
Stary 2010-08-10, 21:29   #1260
Vena33Ln
Przyczajenie

Cytat:

— Albert Einstein
No ręce mi opadły jak to przeczytałam. Wyobraźmy sobie taką sytuację że organizujemy tyle marszów ile osób zaginęło, tak dla każdego z osobna. Prawdopodobnie takie marsze należałyby do codziennej rzeczywistości i z czasem ludzie stracili by nimi zainteresowanie.
Vena33Ln jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości