![]() |
#1231 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
Wiesz lepiej co ja rozumiem a czego nie rozumiem, a nawet wiesz lepiej co miala na myli beasz26 gdy pisala: Cytat:
Cytat:
Wklejam nowe statystyki z yt: Łączna liczba wyświetleń: 5076 Wyróżnienia dla tego filmu (8) #25 - Najczęściej komentowane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi #94 - Najczęściej komentowane (Ten tydzień)) - Ludzie i blogi #19 - Najczęściej oglądane (Dzisiaj)) #3 - Najczęściej oglądane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi #28 - Ulubione (Dzisiaj)) #7 - Ulubione (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi #69 - Ulubione (Ten tydzień)) - Ludzie i blogi #41 - Najwyżej oceniane (Dzisiaj)) - Ludzie i blogi
![]() |
#1232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
NIC NIE STOI NA PRZESZKODZIE ŻEBYŚ TO TY TYM DRUGIM MARSZEM SIĘ ZAJĘŁA Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. (niem.) — Albert Einstein |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj masz wiecej info i mozesz sie dowiedziec wiecej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
no ale jak mial ja ktos wywiesc za granice siłą ?
#1235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ważni są wszyscy zaginieni i jeżeli jest taka możliwośc należy ją wykorzystac i pomóc zarówno Iwonie jak i Łukaszowi! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 | |
BAN stały
|
Cytat:
Witam pana/panią, zaginęły dwie osoby Iwona i Łukasz. Iwona...bla bla bla (tutaj zaznajamiamy z jej historią), łukasz....bla bla (i to samo w przypadku Łukasza). I nikt się nie pogubi. Dla mnie to totalna parodia wmawiać nam, że nasza chęć pomocy sprawi, że przechodnie nie skumają o co chodzi. To jest dla mnie właśnie ta głupota o której pan tak pięknie pisze cytując znaną osobistość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na marszu ![]() Może faktycznie sprawa Łukasza musi "jeszcze poczekać" ponieważ mi się wydaje,że to nie jest zaginięcie podobne do zaginięcia Iwony tylko jakieś celowe. Może Wy/my dziewczyny macie inne podejście do sprawy a dla organizatorów takiego marszu też jest to zupełnie coś innego i rzeczywiscie odczuwają to tak,że oni się namęczyli,nastarali dla danej osoby wszystko organizowali a ktoś się pod to od tak podepnie,bo jest wygodnie a przez tyle czasu nic nie robil (bo nie mowie tylko o Lukaszu) Dla wielu osob takie cos jest napewno krzywdzace ale jednak nie Wy i nie ja to organizowalismy takze wypadaloby to uszanowac i przestac kolejna strone o tym pisac...przeciez i tak się nic nie zmieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony-niech ludzie gadają,ważne żeby dziewczyna się znalazła cała i zdrowa w końcu jest młoda,śliczna-całe życie przed nią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
no dzięki za link, ale sprawdziłam tam, zanim zadałam to pytanie, jak ktoś by wiedział proszę o info na priv, pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez mam do niego szacunek. Ale co znaczy ktos sie podpial?To nie jest skorzystanie z cudzej pracy dla wlasnego dobra tylko pomoc w odnalezieniu kolejnego zaginionego!!!!! No ale facet nie byl w krotkiej spodniczce i w szpilkach , nie wracal pijany z imprezy to juz nie jest wazny ;| Ach to jest smutne. NAJWAŻNIEJSZE JEST TO ZEBY SIE ZNALEZLI CALI I ZDROWI, I IWONA I ŁUKASZ. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Przyczajenie
|
Jeżeli ten chlopak też jest z Gdańska to może warto byłoby też mieć jego zdjęcie. Zaginął niedawno i skoro bedzie marsz Iwony to może akurat ktoś skojarzy Chłopaka bo było to niedawno. To ma duży plus- może tylko pomóc a nikomu nie zaszkodzi. A wygląda to tak że - to marsz iwony i jak jej rodzina chce niech zrobią swój marsz!- a to nie o to chodzi- chodzi o pomoc>
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Dajmy też szansę Łukaszowi |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Przyczajenie
|
Na którą godzinę jest ten marsz- przyjadę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Raczkowanie
|
.
'Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne' ![]() Edytowane przez bombonierka654 Czas edycji: 2010-08-10 o 21:24 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
na 12 w sobotę
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Dokładnie tak!
![]() |
#1254 |
Raczkowanie
|
pełno jest takich przypadków... a domy publiczne gdzie dziewczyny są zmuszane do prostytucji??
#1255 |
Zadomowienie
|
już par sześć z tym całym marszem,koniec tematu
ale widze zainteresowanie Łukaszem jest znikome-pewnie dlatego,że miał już 27 lat a nie jeszcze nastolatek. Wybaczcie ale taka prawda,starsze osoby ma się chyba bardziej w d...i da się to zauważyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Raczkowanie
|
Titina-------- Z TOBĄ JUŻ DYSKUTOWAĆ NIE ZAMIERZAM- OBIECAŁAM TO POZOSTAŁYM WIZAŻANKĄ I SŁOWA DOTRZYMAM
![]() Dziewczyny tutaj dobrze radzą, sprawa Iwony jest tak nagłośniona, że szok. Chyba nikomu nic nie ubędzie, korona nie spadnie, jeśli wspomni siś też o innych. I wydaje mi się, że tutaj nie chodzi o to,kto ile zrobił, jaki włożył wkład. Chyba ważniejsze są ludzkie odruchy, chęć pomocy wszystkim. To troszkę tak, jak sytuacja z powodzianami. Jednym dajemy wszystko, a drudzy niech sobie radzą.
#1257 |
Raczkowanie
|
hmm ktos na innym forum napisal cos takiego: ....
Zrodlo: http://www.photoblog...neyyyy/72114749 Autor i data wpisu na forum: kojarze - 04/08/2010 23:11:18 Tresc: "Honoratko . Ta dziewczyna ze zdjęcia ta iwona wieczorek . ja ją kojarzę . widziałam ją już jakiś czas temu ja też mieszkam w sopocie , wracałam z mężem i córką ona siedziała taka poobijana na przystanku .ta dziewczyna . moja córka odwiedzała twój profil tutaj i spytała mnie się czy to nie ta dziewczyna co tam była . owszem jestem pewna że to ona . zaproponowaliśmy jej pomoc ale ona nic nie mówiła . i potem poszła . nie wiedziałam że zagineła to było napewno po 17 niewiem ale chyba był 20 lub . ale nie jestem pewna" o co w tym chodzi - juz nie kumam;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kilka stron dalej w tym watku pomarańczową czcionka jest napisane mniej więcj:że nie wolno wykorzystywać marszu zroganizwanego konkretnie dla Iwony to własnych osobistych celów czyt.szukania swoich bliskich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.