![]() |
#1261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Boże dziewczyny po co dalej ciągniecie ten temat i się "pogrążacie" i tylko denerwujecie... Przecież i tak ten chłopak nie zostanie uwzględniony i tak,myśle,że Mia pisząc to dużymi literami dala jasno do zrozumienia,że to jest koniec tematu i nikt inny w marszu nie bedzię brany pod uwagę. A skoro mowa jest już o policji i sądzie w razie złamania regulaminu to chyba jest oczywiste,że Wasze gadanie,kłócenie nic nie da tylko się same nakręcacie.
Ja wyraziłam wcześniej swoje zdanie i koniec dyskutejszyn ![]() Po co pisać jak to i tak gadanie do siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cóż, mi ta cała kłótnia o marsz przypomina dzieci w piaskownicy, na zasadzie zostaw to wiaderko, nie dotykaj, ono jest moje.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-10 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie ja tez nie wiem o co w tym chodzi ale bałam się pytać bo starsze wizażanki nie chętnie odpowiadają na pytania wizażanek "świeżych" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
BAN stały
|
Cytat:
No proszę was, ludzie mordują i gwałcą a jakoś żyją na wolności lub z mega krótkimi wyrokami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie?
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakiś stary post i nic nie wniósł do sprawy. Chyba komuś się nudziło i sobie jaja robił ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ta sprawa już była, osobiście uważamy, że jeżeli rzeczywiście ta osoba ją widziała, to zamiast zawracać głowę mojej znajomej powinna zgłosić się od razu na policję lub do mamy Iwony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Przyczajenie
|
Moja córeczka tez chce być 8 letnia, mam nadzieje że może byc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tomasz_G -> wiele moich znajomych robiło łączone 18stki ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2010-08-10 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rodzina cierpiąca z przyczyny zaginięcia kogoś,zaginiona osoba a tort urodzinowy. ![]() Juz jasno daliscie do zrozumienia dziewczyną ,ze to problem,wiec moze lepiej na tym etapie nic nie pisac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Moderator
|
Ale przecież co by szkodziło porozwieszać plakaty o tym chłopaku skoro on jest z tej okolicy ????
Czy to wpłynie na szanse znalezienie Iwony? nie sądzę! Ktoś pisał że ludzie będą zdezorientowani. A czemu? przecież wystarczy powiedzieć o Iwonie i wspomnieć że ten chłopak też zaginął niedawno a że mieszka w okolicy to może ktoś go widział!!!! Ja nie rozumiem jak można pomagać jednej zaginionej a innch mieć gdzieś! I dobrze ktoś wyżej pisze że jakby każde zaginięcie miało marsz to by spowszedniało. O Iwonie jest głośno bo sprawa jest nagłaśniania i jest to chyba pierwsza tak bardzo upubliczniona sprawa i dlatego jest głośno. Jak będzie więcej takich akcji dotyczących zaginięć to to też spowszednieje! I wierzyć mi się nie chce że rodzina Iwony zabroniłaby w tym marszu umieszczania zdjęć tego chłopaka bo kto jak kto oni najbardziej rozumieją ból po zaginięciu dziecka/kogoś z bliskich nam osób. Więc jak rozmyślnie mogliby pozbawiać szansy na zdobycie informacji o innym zaginionym człowieku!!!
![]() |
#1275 |
Raczkowanie
|
A ja powiem tak. Silniejszy zawsze wygrywa. ZAWSZE.
![]() |
#1276 |
BAN stały
|
Dla mnie durne porównanie. w tym porównaniu chodzi o własnej korzyściuz tortu, a nam chodzi tylko o pomoc a nie korzyść. bedizemy akurat na marszu i bedziemy informowac o iwonie, to czemu mamy milczec na temat łukasza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Raczkowanie
|
Ja tam sie spytałam bo nie mam czasu na czytanie calego forum i szukania odpowiedzi na pytania. dlatego wkleilam tą wypowiedz pisemna ktora dot. blogu w ktorym ktos pisze,ze widzial Iwone.
ale nie odpowiedziano mi, a to,ze ktos sie burzy i wkurza,ze sie pytam to mam to w 4 literach. |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=WhiteCherry;2129008 6]żeby przypadkiem podczas marszu nie doszło do przepychanek na linii: obrońcy Iwonki-obrońcy reszty zaginionych, na wzór słynnych wydarzeń spod krzyża
![]() /QUOTE] impreza pod krzyżem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pan Janusz jest bliskim Iwony i Jego stanowisko w tej sprawie możesz zobaczyć bodajże na poprzedniej stronie więc może juz chyba dziewczęta darujmy sobie komentarze bo i tak i tak tego nie pojmiemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Przyczajenie
|
Ok bedę na tym marszu ale chciałam tym marszem tez pomóc Łukaszowi a widocznie nie mozna bop torty nie starczy. Szkoda że pomoc jednak nie jest bezinteresowna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie no dziewczyny napisały,że ktoś sobie jaja robił-post został zgłoszony na policję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że chociaż ja mogę rozmawiać z każdym z kim mam ochotę ![]() Cytat:
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
Pan Tortowy- rzeczywiście durne porównanie :/
i wydaje mi się, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo zrobienia syfu na marszu, za dużo jest ,,za" i ,,przeciw".
#1286 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 | |
Moderator
|
Cytat:
Rozumiem że on jest bliskim Iwony i ma gdzieś innych. Ale to już nie świadczy o mnie a o nim... Na szczęście większość osób zaangażowanych w nagłaśnianie sprawy Iwony to ludzie którzy mają wielkie serce bo laski nie widzieli na oczy, niektórzy nawet nigdy nie byli w okolicy gdzie zaginęła a angażują się w poszukiwania! I nie uwierzę że wszyscy bliscy Iwony tak myślą jak ten wujek czy kim on tam jest. Bo gdyby nie my - osoby obce to w życiu o tej sprawie by się tyle nie mówiło...
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2010-08-10 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No nie dalej jak dziś rano napisałm,że przez te przepychanki:marsz dla tego marsz nie dla tego,może on mieć odwrotny skutek i obym się myliła ![]() swoją droga co do krzyża hasło takie:jest krzyż jest impreza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.