|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- te 8 to kolor mi sie podoba, chcialam cos takiego innego w takim czaderskim kolorku, wezme napewno 1, 2 i ta 9 ta 5 i 8 mi się podobajaze wzgledu na kolor ale nasza specjalistka od butów mówi że kicz to sobie odpuszczę penwie ale jeszcze czekos poszukam troszkę czasu jest do jesieni ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- . |
||
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |||||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Hej
![]() Jeden dzień mnie nie było a tu tyle nadrabiania niesamowite jesteście Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=UnholyOne;21261350] A tu metamorfoza, przed fryzjerem i po ![]() ale zmiana ![]() Cytat:
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#873 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() titi ![]()
![]() |
#874 |
Rozeznanie
|
a te http://moda.allegro.pl/item117799725..._szare_41.html ??
http://moda.allegro.pl/item118114641...zare_sk40.html http://moda.allegro.pl/item118063379...czarne_39.html a takie coś??? http://moda.allegro.pl/item118142245...ki_emo_38.html ciekawe czy to fajnie na nodze wyglada, nigdy w takim stylu nie mialam a te takie tanie http://moda.allegro.pl/item117348217...arne_sk36.html dziwne ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- a te jakies takie dziwne http://moda.allegro.pl/item117818126..._szare_40.html a te jakie fajne http://moda.allegro.pl/item117665642..._39315_38.html
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-08-10 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
wpadlam powiedziec dobranoc
![]() dzisiaj moja biedaczka tak strasznie plakala -juz zaczelo sie przed kapiela, pewnie zabki jej dokuczaja wiec dalam jej panadol na noc, posmarowalam dziaselka a i tak juz musialam ja lulac bo pobudka byla ![]() a jeszcze sexiku mi sie chce i czekam na malza az wroci z kapieli no chyba ze Wercia pokrzyzuje mi plany ![]() Karola ![]() Wojtusia gromkie brawa dla Oliwki ![]() Cytat:
wiec mysle ze bedzie ponizej 9kg
![]() |
#876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() czy ja też mogę zobaczyć zdjęcia Werci ![]() nadrobiłam to mogę iść spokojnie spać do jutra Mamuśki dobrej nocy papa
![]() |
#877 |
Rozeznanie
|
to ja tez idę spać po 5 trzeba wstać ... buziaki miłej nocki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przeciez nie było mnie "tylko" miesiac ![]() Cytat:
![]() ja nie pomogę bo jestem lewa w tych sprawach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Svi i dla Marcelka ![]() Karo zaciskam za Ciebie ![]() Kat jak tam, nadal nie palisz? ![]() Dzien dobry! Pierwsza! ![]() Ania wczoraj wrocila ze zlobka cala radosna, co ogromna ulga dla mnie widziec, ze Jej sie tam podoba. Zauwazylam, ze powoli uczy sie nie dotykac rzeczy typu glosnik, gniazdko- sama podchodzi na 30 cm, patrzy, zatrzymuje sie, kreci glowa i odchodzi ![]() Musze tez isc wybadac szkole podstawowa dla Ani. Podobno juz teraz musze Ja zapisac (w Holandii dzieci zaczynaja szkole w wieku 4 lat, czyli Aniusia od 2013 roku ![]() A Wy juz myslicie o takich rzeczach? O rodzaju szkoly?
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pobudka przed 7 dziś. Ja już z kawką siedzę ale chyba sama ![]() Wczoraj pojechaliśmy zawieźć tel do naprawy i przy okazji do CH. Sobie nic nie kupiłam. Za to Zuzi kilka ciuchów większych. Jakieś bluzki, spodenki, spodnie i koszulę. Aaa i jest promocja pampersów w realu po 42,90. No to miłego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Wtajemniczenie
|
marica,
podobaja mi sie te, te, te, te i te mam takie japonki w podobnym stylu jak te koralikowe, tylko białe i sa super, non stop w nich chodze Cytat:
![]() to twoja laska jest bo wyższa a waga podobna ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- gorgulku ja ci moge z Inka potowarzyszyć ![]() ![]()
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Svinecko ![]() Wojtusiu dla Oliwki też wielkie ![]() U nas wyjaśniła się sprawa choroby Maćka. Miał trzydniówkę, bo wysypało Go wczoraj. Chociaż mógł być to inny wirus, bo i gardło było czerwone i biegunka jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Karola ![]()
![]() |
#883 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A moj smok nadal chrapie... Poszlam sobie do ogrodka i podjadlam jezyn. Pycha ![]() Musze jeszcze dzisiaj znalezc nowa przychodnie dla nas, bo ta dawna jest troche dla nas za daleko. I chce podejsc zobaczyc basen w okolicy, podobno maja kurs dla takich malych bakow jak Ania ![]()
![]() |
#884 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja juz od dawna o basenie mysle, nawet piluchy do pływania kupiłam, ale poki co to leża....
![]() |
#885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypiłam w samotności bo już mnie tu nie było ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#886 | |||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Chodziło mi o opis o wyzysku ![]() Dwa szcześcia, to już wiem (pytałam się na nk) Troszkę pogłodowałaś dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Piję kawkę, któraś chętna? ![]()
![]() |
#887 |
Wtajemniczenie
|
Aha, Ola, u lekarza nie byłam. Kolezanka mi własnie sprawdziła jeszcze i orzekła ze mam węzly powiekszone wiec może ten ból głowy od tego (3 dzien juz
![]() ![]()
#888 | |
Zakorzenienie
|
mój synuś od kilku dni zmienił rytm dnia - śpi również po południu i dzięki temu zasypia nie ok 19-20 tylko grubo po 21 ... rano budzi się dopiero ok 7 a nie o 5.30 jak do tej pory
![]() a ja mam nie lada dylemat - koleżanka zachęca mnie, zebym wyjechała do pracy do UK, a szef jak to usłyszał zaproponował mi doktorat i nie wiem co robić teraz pierwsza opcja to plan na teraz, a samokształcenie (pewnie udałoby mi się zrobić specjalizację za jednym zamachem) to plan długoterminowy i wtedy odłożę wszystko inne na za 4-5 lat... niby wtedy też moge wyjechać, ale przez te 5 lat będę miała mega dużo pracy, przy dochodach takich jak teraz czyli średnio ![]() ![]() z drugiej strony wszyscy mówią, ze po cholerę mi ten doktorat, powinnam się skupić na praktyce i na tym zeby godnie zarabiać, a nie mniej niż ... nie urażając nikogo robotnik ![]() najgorsze, ze nikt mi nie doradzi ![]() jadę do mamy na kawkę, a potem przyjeżdża do nas kuzyn, więc pewnie zajrzę dopiero wieczorem Karolinko trzymam kciuki mocno, mocno..... ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() z tyłu czy bliżej wylotu jamy ustnej, boli czy nie, zaczerwienione czy nie, moze to od zęba ? gdzie masz powiększone te węzły? ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- ja piję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#889 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Miewam czasami maratony i wiem jak to jest... Może to jakieś tzw. afty na podniebieniu, nie wiem. Może posmaruj aftinem, parę zł kosztuje a pomaga. ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Nie lubię podejmować trudnych decyzji, zawsze boję się, ze to czego nie wybrałam byłoby lepsze, a ja popełniłam błąd.... Nie wiem, co Ci doradzić ![]() To pijemy ![]()
![]() |
#890 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Małż pojechał do sklepu to piję z Wami szybką kawkę ![]() Któreś z Was pytały - w kuchni malujemy ściany i TŻ poprawi sufit podwieszany bo coś obwisnął ;-) p4w ty sama najlepiej znasz swoją sytuację i trudno cokolwiek konkretnego doradzić...moim zdaniem doktorat ma wartość jeżeli stawia się na karierę naukową - myśli o habilitacji i kolejnych stopniach, natomiast gdyby dzięki temu możliwe było zrobienie specjalizacji to myślę, że warto się zastanowić...bo na razie innej możliwości na specj chyba nie masz z tego co kojarzę... Nie wiem też jakie są warunki dla stomatologów w UK więc trudno mi porównywać..
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-11 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w UK... bywa pewnie różnie, ale na pewno nie będę zarabiała tyle co tu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobiłam sobie kawę i biorę się za mycie okien. Muszę odgruzować chatę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Doktorat to też pewnie niezły nakład finansowy - no chyba że szef wszystko pokrywa ![]() ![]() Ale o czym my tu rozmawiamy - pytanie zasadnicze - czy w UK miałabyś dostęp do neta i czas na wizaż ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam z tego chyba 890 zł stypendium, a całe dnie zajęte... to jest właśnie problem ![]() podobno w UK pracuje się mniej niż u nas, więc na bank byłby czas na wizaz ![]() ![]() lecę do mamy będę wieczorkiem
![]() ![]() |
![]() |
#895 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Przyszły dzisiaj dwie bluzki (dzięki linkowi p4w ![]() ![]() http://allegro.pl/item1167193600_pri..._bufki_36.html http://allegro.pl/item1167194977_zar...sics_m_38.html Suuuper ![]() Fajna taka torba?
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-11 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Rozeznanie
|
p4w faktycznie trudny wybor...
Ja tylko napisze (co pewnie sama juz wiesz), ze w UK tez nie zyje sie tak latwo i nie wiem, ile tak naprawde bedziesz w stanie odlozyc miesiecznie. tak jak mowisz, tam tez sa oplaty- zlobek, mieszkanie, podatki, itd. A co na to maz? Co z Jego praca? Z drugiej strony te 890 zlotych miesiecznie to chyba jakas kpina ![]() A co to za praca w Uk? gdzie? to pewniak? Siedziemy z Ania w ogrodku i sie lenimy. Zaraz wywiesze pranie i chyba pojedziemy na wycieczke. Milego dnia kobitki ![]()
#897 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
miałam pocytowac, ale Oliwka nie daje mi nic zrobić.
dzien dobry |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
#900 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie pomoge ci bo sama bym nie wiedziała co zronic a to poważna decyzja a to na podniebieniu to może faktycznie to afty jak sugeruje Ola ![]() ![]() smarowałam dentinoxem bo nie znalazłam aptinu a tabl nic nie pomogła, dalej łeb mi peka ide kawke pic aha, węzły powiekszone mam na szyi z jednej strony ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.