|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sabat Czarownic:)część III nieostatnia:D
Cytat:
Hej Aneczka Pewnie, ze pamiętamy ![]() Dzięki za życzenia A Ty już po urlopie? A jak się mieszka w nowym domku? ![]() Pozdrowionka Jak tam Magduś przygotowania?
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie jestem gotowa
![]() Nawet kupiliśmy sobie nową walizke, bo stara nie koniecznie była dla nas wygodna ![]() No musze powoli szykować ubrania, część jest gotowych, część trzeba przeprać ![]() I moge jechać ![]() oj jak się cieszę!!!
|
|
#4833 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Wam fajnie
![]() No ale my też dojedziemy![]() Kiedy dokładnie wyjeżdżacie? A to już Wy prawie gotowi Jak walizeczka jest, to myk, ubranka do niej i w drogę. Urlop jest potrzebny, trzeba odpocząć od problemów, spraw itd. Dobrze, że jedziecie, odpoczniecie, nabierzecie sił ![]() Ja nie mogę znaleźć spodenek, ale jak sypie śniegiem (Malla napisała), to może nie warto szukać ![]() No my też wszystko mamy (chyba...), szlaki będziemy planować w pierwszym tyg. urlopu, ale inne rzeczy muszę przygotować wcześniej. Trochę mam zadymę w pracy, wczoraj wyjechałam przed 16. Mam nadzieję że wszystko sie uspokoi... A potem już tylko urlop
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieje, że dojedziecie ![]() Dokładnie jeszcze nie zaplanowaliśmy.. zobaczymy. Tak urlop jest potrzebny. Jak śnieg sypie???????? Ty mnie nie załamuj.. Ja dzis mam kiepski nastrój.. dowiedziałam sie o dużych problemach bliskiej mi osoby i tak mnie to przybiło.. Nie fajnie jest..
|
|
|
#4835 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ja podobnie ja Wy, jestem przed urlopem, tyle że ja trochę później, bo sam koniec sierpnia. W mieszkanku super!!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4837 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówią że w gorach ok. 17 stopni, skąd więc śnieg??? sama nie wiem ![]() Przykro mi Madziu Cytat:
![]() To super Miałam wczoraj lekką zadymkę w pracy, ciekawe, jak dziś będzie Wiadomo, co się dzieje przed urlopem, trzeba wszystko załatwić zrobić itd. Dobrze, że już piątek ![]() Miłego dnia |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana ale te 17 stop. to podaja pewnikiem z położenie Krupówek ![]() To po pierwsze, a po drugie wiesz jak jest w górach Pogoda sie zmienia mega szybko, szczególnie w okolicach 2000 m. mozna sie spodziewac wszystkiego![]() Ale jak będą upały teraz to ten śnieżek zniknie w mig, bo po pierwsze on sie nie trzyma powierzchni a po drugie jest go mało z tego co mówiła Malla ![]() dziekuję.. No tak przed urlopem to zawsze jest masakra ale ja już myślę o urlopie i mało co może mnie wytracić z równowagi![]() Miałam trudną noc, spałam 3 godz. Jestem teraz nieprzytomna.. moi sąsiedzi postanowili o 22 rozpocząć imprezę, która trwała neiprzerwanie do 3.30 nad ranem. Nie dało sie spać... ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- aaaaaaaaaaaaa chciałam sie jeszcze pochwalic że nabyłam sobie po 50% obniżce zresztą, ten oto cudny staniczek!Uwielbiam arabelle, a w tym kolorze jest wyjatkowo piękna, bo ja kocham fiolety, bakłażany, fuksje i takie tam I do tego uwielbiam kształt który ona robi i jest bardzo wygodna jak dla mnie ![]() http://stanikomania.blox.pl/resource...lla_Cassis.jpg
|
|
|
#4839 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem, jak jest w górach, pogoda zmienną jest, prawie tak jak kobieta ![]() Pogoda będzie, jaka będzie Poradzimy sobie jakoś, zamieci śnieżnych się nie spodziewam mimo wszystko. W końcu to sierpień, bardziej deszcze i burze mogą być.To miałyśmy podobną sytuację - sąsiedzkie imprezy. W tym tyg. były w pn, wt i .... wczoraj jakieś małolaty szalały w kamienicy obok. Pozamykałam okna i poszłam spać. Stwierdziłam, że jak nie zasnę to zadzwonię na policję i nie będę się szczypać. No ile można. W pn mama tej małolaty zrobiła imprezę, wczoraj ta dziewczynka. Toż ludzie pracują i muszą sie wyspać. No ale zasnęłam, tylko późno jak na mnie, ale nie miałam dylematu dzwonić czy nie. Gdyby mój mąż był to by zadzwonił. Ale jak zadzwonił do mnie i mu powiedziałam, że znów impra to sie lekko zdenerwował. No nie wiem, co sie dzieje w tym roku u nas, nigdy aż tak nie było... ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
A jaki masz rozmiar tego staniczka? |
||
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam wierzę, że bedzie ładna pogoda i koniec ![]() Tzn ja uważam, że takie imprezy w srodku tygodnia to przesada! Ja okna zamknąć nie mogłam bo u mnie to sąsiedzi z dołu. W bloku tego typu jak ja mieszkam jest tak, że niesie wszystko w pionie (po rurach) i słychac kazdą głośniejsza wypowiedź niestety, a co dopiero muzyke puszczona na full. Aż łózko mi sie trzęsie.. No ja zadzowniłam na policje bo mnie już całkiem wnerwili.. ale! policja przyjechała tyle tylko, że nie została wpuszczona przez nich. Jak mi powiedziała pani policjantka w drugiej rozmowie, oni nic nie mogą zrobić, jak nie sa wpuszczeni.. Drzwi nie wywarzą... Jedyne co mogę zrobić to zgłosic sprawę do Sądu Grodzkiego.. ale to mi się wydało jakieś na wyrost.. lub poprosić o wizytę dzielnicowego w ciagu dnia i pójść z nim do rodziców tych małolatów i próbowac wten sposób interweniować.. no ręcę mi opadły.. bo po co mi interwencja na następny dzień.. ja chciałam spać w nocy:/Jest piekny ojej.. 75G albo GG nie pamiętam..
|
|
|
#4841 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu - ja też wierzę, że będzie ładna pogoda
W weekend to rozumiem imprezę, nie zadzwoniłabym po policję no chyba, że byłaby jakaś rozróba.. Ale w tygodniu to przesada, ludzie pracują, muszą się wyspać itd. itp. Tylko, że małolaty mają wakacje i nie myślą o tym, że inni ich nie mają i chcą spać... O to nie wiedziałam, że policja nie może nic zrobić, jeśli nie została wpuszczona.. szok.. A tak chciałam wiedzieć, jaki kupujesz, 75 czy 70, bo one ponoć rozciągliwe. Kiedyś zapoluję na freyę, nawet niedawno oglądałam w necie, ale póki co muszę odpuścić ![]() Ale arabella jest śliczna |
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
I ja!
Cytat:
Ja tez byłam zaskoczona, tym że policja nic nie może zrobić w danym momencie.. poczułam złość i totalna bezradność.. bo nawet jeśli bym się zdecydowała na sąd (chocież chyba nie..) to mi nie daje rozwiązania w danym momenie.. mnie chodziło o cisze i sen wczoraj..:/ no sytuacja beznadziejna.. Cytat:
Wzięłam 75 (jak noszę) bo ona sie rozciaga w trakcie. 75 było okey, w 70 nie mogłam oddychać.. a ja mam tendencje do brania zbyt ścisłych obwodów i potem mam pregi.. więc staram się tego pilnować. Zresztą w tym sklepie gdzie kupiłam ta arabelle (nowy sklep z duzymi stanikami mam!!!) jest mozliwość zmniejszenia obwodu za jedyne 15 zł. Więc pani mnie uspokoiła, że jesli znów mi sie tak rozciagnie jak poprzednia to mi to zrobią ![]() Na razie leży idealnie, nic sie nie przesuwa, wszsytko jest a swoim miejscu i nic mnie nie uciska ![]() Zapoluj, chociaż nie wiem czy podoba Ci sie kształt jaki ona nadaje.. bo nie każdy to lubi.. tzw. dzioby choć ja nie widze u siebie aż takiego mega efektu tych dziobów..i mnie się kształt w niej bardzo podoba.
|
|
|
#4843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj też sąsiedzi imprezowali, jacyś nam się trafili imprezowicze. Obudziłam się o 4 nad ranem i jeszcze wrzeszczeli, szok normalnie.... A o 7 obudziły mnie ..... balony U mnie w mieście były jakieś zawody balonowe, chyba od czwartku latały nad miastem. A dziś rano latały nisko nad naszym domkiem, obudził mnie taki dziwny dźwięk, jakby syczenie, wyjrzałam przez okno, a nad nami balony leciały nisko i było słychać jak napełniały się gazem ![]() Ale ty masz fajnie w Wawce Zazdraszczam ![]() Dużo sklepów, promocje, wyprzedaże itp. Można coś kupić. U mnie jest beznadziejnie w tej sprawie. Fajnie, że masz taki sklep. A gdzieś w jakimś centrum handlowym? Jak będę się wybierać do Wawki to poproszę Ciebie o namiary Najlepiej iść do sklepu, poprzymierzać i coś wybrać. W sklepach internetowych człowiek zamówi 1-2 sztuki i musi odsyłać. Ale dobrze, że takie są, bo u mnie w mieście krucho z dużymi rozmiarami.
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to też nieźle ale przynajmniej to w piątek.. sobota wolna i można sobie wypocząć.Zawody balonowe? Super!!! No to prawda z tymi wyprzedażami jest fajnie ![]() Ten sklep nie jest w centrum handlowym, ale jest w centrum Warszawy Nieopodal, chyba dosyć znanej ulicy Nowy Świat![]() Jeśli będzie odwiedzać Warszawę wszystko Ci powiem Ten sklep + drugi (dopasowana) i powinnaś się obkupić w staniki bez kłopotu
|
|
|
#4845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas dużo sie dzieje latem - zawody balonowe, Mulatka, festiwal ognia, sporo koncertów... a na promenadzie dużo obcych rejestracji, sporo turystów zjeżdża do mojego miasteczka ![]() Może za jakiś czas wybiorę się do Wawy, to skorzystam z adresów i rad ![]() Wczoraj zaszłam do lumpka i kupiłam spodnie za grosze, lekkie i można podwijać. Trochę za długie, ale co tam, nie będzie szkoda jak sie zniszczą ![]() Pakujesz sie Madziu? Wyjeżdżacie już w sobotę? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No prosze atrakcje, atrakcje ![]() Nie ma sprawy Moge być nawet przewodnikiem I dobrze! Spodnie ważna rzecz ![]() Pakuje jeszcze nie Ale przygotowywuje juz mocno![]() A Ty?
|
|
|
#4847 |
|
Wtajemniczenie
|
Może
![]() Ej Mazury jak wy cudne, gdzie jest taki drugi kraj..... czy tam jak to szło ![]() A chętnie skorzystam z przewodnika Wiesz , w wielkim mieście można sie zgubić![]() Mój mąż to bierze w góry takie spodnie, których nie będzie żal jak sie zabruszą, rozerwą itp. 2 lata temu usiedliśmy na drzewie, na którym była żywica, no i wiadomo, co sie stało ze spodniami.... ![]() Ja się jeszcze nie pakuję, będę mieć przyszły tydzien, bo wygląda na to, że działka nad jeziorem będzie zajęta. Także będziemy wzmacniać kondycję na rowerkach i kajakach, nie będziemy siedzieć w domku. Rowerki na samochód i w drogę, jest tyle pięknych miejsc w okolicy, że nie będziemy się nudzić. A w nocy z soboty na niedzielę w drogę w góry
Edytowane przez betig1975 Czas edycji: 2010-08-11 o 09:48 |
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawy No chyba, że po tym piwie w górach nie będziesz mnie już chciała na oczy widzieć..No tak to jest w górach.. dlatego ja kupuje takie spodnie na mega wyprzedażach, zeby było jak najtaniej.. no w lupkach nie umiem kupować i tyle:/ No pwnie jak macie urlop to trzeba to wykorzystac nawet w bliskiej okolicy Tym bardziej, że mieszkacie na takich fajnych terenach
|
|
|
#4849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie sądzę ![]() U mnie nie ma ani górskich sklepów, ani sportowych w których można byłoby trafić coś fajnego. Zwykle takie ubrania kupuję w Warszawie w Decathlonie lub w sklepikach w Realu. A jak nie jestem w W-awie to zostają lumpki. Kochana, Ty to masz raj zakupowy u siebie, ja mam problem z zakupem bluzki w moim rozmiarze ![]() Ostatni dzien w pracy Właśnie szef mi powiedział, że mogę pojechać o 12, ale zostanę do 14. W koncu dziś nie wyjeżdżam, a muszę pozamykać kilka spraw. Madziu - a Wy wyjeżdżacie już dziś w nocy? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak dzis jakoś w nogdzinach nocno-porannych, jeszcze zobaczymy
|
|
|
#4851 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale super
![]() To dziś czeka Was pakowanie ![]() Jak będziesz mieć wieczorami chwilkę to poproszę o jakieś dwa zdania gdzie byłaś i jak pogoda
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty daj proszę znac jak dojedziecie żeby to piwo nam nie przepadło Pozdrawiam resztę Czarownic
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
Kobity wywędrowały w góry i wątek umarł.
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już po... chlip chlip...
Już się nie mogę doczekać Waszych wrażeń i fotek. ![]() Madzik...
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-08-28 o 14:00 |
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrażenia pewnie na wątku z górami coby tu nie przynudzać co do fotek to juz raczej z Warszawy mam też kilka z orłem na ręku ![]()
|
|
|
#4856 |
|
Wtajemniczenie
|
O a Kropka tu wrzuciła fotki
A ja właśnie na górskim napisałam, żebyś coś wrzuciła ![]() Jak Twoje wrażenia? Jak traska? Madziu - a fotkę z orłem to poproszę na maila
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie te z orłem to tylko na maila mogę zapodać bo tutaj nie chcę na forum
![]() Wyślę - nie ma kłopotu ![]() Kropcia w ogóle to fajne foteczki cyknęliście
|
|
#4858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam się wracało fajnie. Krótki korek zaliczyliśmy gdy przecinaliśmy zakopiankę, a tak poza tym to super droga. Co prawda przez te wsie musiałam się poddać po 120km i mąż zasiadł za koło, bo ja mam kurzą ślepotę i jak nie ma pasów czy latarni to wymiękam. Oki, poczekam. Na tego oreła też. Cytat:
Wrażenia super. Co prawda muszę zacząć jeść glukozaminę, bo mi kolano prawe na Jaworzynce poszło nieco, a jeszcze je pedałem gazu dobiłam. A traska super. Droga przez Boczań fajna, tylko tak bez ostrzeżenia od razu wspinaczka. Mąż mi się nieco zdziwił. Za to wyżej jest lepiej. I piękne widoki. Szlak z rozwidlenia (Murowaniec, CzSG, Kasprowy) w kierunku CzSG cudny, uwielbiam takie kamole. Choć wcale nie lajtowy. Widoki piękne. Powrót nim za to bardzo miły. Na dół szliśmy doliną Jaworzynki - podobała mi się ta trasa, zwłaszcza w dół. Szlaki z dołu, z perspektywy CzSG imponujące, droga na Karb wygląda stamtąd porażająco. O Granatach nie wspomnę Widok na Kościelec Cytat:
E tam... Coraz mniej mi się podobają foty z tego sprzętu. Już inna rzecz, że wizaż tak zżera jakość, że szału dostaję...Aaaa... zapomniałam... Masz super włosy! Fryzurkę zresztą też. Moje marzenie takie lejące, gładkie futro mieć. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-08-29 o 07:39 |
|||
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1673
A Ty już po wakacjach nie-górska kobitko?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

.

Drzwi nie wywarzą... Jedyne co mogę zrobić to zgłosic sprawę do Sądu Grodzkiego.. ale to mi się wydało jakieś na wyrost.. lub poprosić o wizytę dzielnicowego w ciagu dnia i pójść z nim do rodziców tych małolatów i próbowac wten sposób interweniować.. no ręcę mi opadły.. bo po co mi interwencja na następny dzień.. ja chciałam spać w nocy:/

Już inna rzecz, że wizaż tak zżera jakość, że szału dostaję...