|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Cytat:
justsmilebaby - kradziochaj ile możesz ![]() _^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_ ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^ możesz mi powiedzieć,że jestem dziwką,szmatą i żebym spierdalała. a ja i tak będę dalej naiwnie Cię kochać. na zawsze musnął ją delikatnie,przelotnym całusem posłanym z jego słodko malinowych ust. zwykły gest,a ona poczuła się jakby była w siódmym niebie.. i pragnęła więcej.
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
bezmyślna małolata w brutalnej rzeczywistości.
' pomiędzy Twoim a moim uczuciem jest ogromna przepaść '
|
|
#3903 |
|
Rozeznanie
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
<3
Siatkarka18 patrysiowa_ - lovelove <3 po prostu odrobinę więcej miłości moglabym sprzedać za Ciebie świat kocham te oczy, których nigdy nie będę umiała zrozumieć zamknięci w dotyku
bądźmy
|
|
#3905 |
|
BAN stały
|
Dot.: <3
Laski, klikajcie w link w podpisie.
Z góry dziękuję pyszczki. 'możemy dzwonić do siebie,
tylko po to, by słuchać swojej ciszy.' Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-08-11 o 11:03 |
|
|
|
#3906 |
|
Raczkowanie
|
nie wierzę ! nawet nie wiecie jakie to wspaniałe uczucie zostać okradzioną
od tych najlepszych dziewczyn ;-* aż się wzruszyłam gdy na to patrzyłam kocham was dziewuchy! <3 motywujecie. ![]() PaniJana - będzie mi Ciebie cholernie brakować ;( mam nadzieję, że wiesz co robisz.. i kiedyś do nas wrócisz, słonko. <3 _________ dziś jest dzień, w którym nie liczy się nic. ![]() na pytanie: gdzie znajduje się moje ulubione miejsce. odpowiedziałabym: jak najbliżej Jego serca. <3 skopię Ci tyłek tak, że krzykniesz "jeszcze!" .. odkąd nie jesteśmy razem skończyły się moje problemy. ^^ nie, nie będę płakać za Tobą jak mała dziewczynka, której zabrano najukochańszego misia bo wiem, że tylko na to czekasz. ;] jesteś beznadziejny w sprawach sercowych, wiesz? ;] + kurde coś znowu weny brakuje
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję rybki, nie wiem czy sobie na te pochwały zasłużyłam.
" Na świat trzeba od czasu do czasu spojrzeć przez łzy.
Przez własne łzy. Ile można powiedzieć człowiekowi, którego nie zobaczy się po raz drugi w życiu. Miłość to najlepszy z drogowskazów, ale ukazuje się w najmniej oczekiwanym momencie. Jego usta smakują dokładnie tak jak myślałam: niezwykle. " |
|
|
|
#3908 |
|
Rozeznanie
|
x_truskawka_x - kradnij talenciaro.
![]() marikab - talenciara. kradnij ile chcesz ![]() katastroficzna - najukochańszy mój skarbeczek <3 ! kradnij, bo ja i tak Cię okradam ![]() nastychick - jesteś boska ![]() _changime - świetna. czuję się złodziejem ![]() Naughty_ - uwielbiam Cię kradnę ![]() agrr - kradnę talenciaro ![]() talenciary! 12.08 - 22.08 opuszczam was na 11 dni. tęsknię ![]() Popatrz w moje oczy. Widzisz ten ból, no widzisz ?! To teraz sobie uświadom, że to przez Ciebie! Przez Ciebie łzy wyparzają kolor moich tęczówek. Nawet gorąca herbata nie ociepli moich zimnych wspomnień. Będę teraz jednym z Twoich koszmarów, przez które w końcu zrozumiesz, że mam uczucia, a gdy zrozumiesz i będziesz chciał wrócić nie rzucę Ci się w ramiona, wtedy tak od tak nie będziesz mnie obchodzić tak jak ja przedtem Ciebie i nawet nie mów, że jestem nie do zrozumienia, bo to Ty jesteś ten trudny, nic Cię nie obchodzi. Jeśli słowo ' my ' rozdzieliło się w ' ja i Ty ' to już wiesz jak jest z moim sercem... Pęka na pół. ________________________ - Naładujesz mi serduszko? - Dlaczego? - Bo powoli bateria mi wysiada. - Czemu akurat ja? - Bo to Ty kiedyś sprawiałeś, że moje oczy były jak diamenty, że moje serce było wtedy niczym poduszka tuląca do snu. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-08-11 o 11:52 |
|
|
|
#3909 |
|
Zadomowienie
|
Z kubkiem gorącej czekolady siedziała na parapecie zastanawiając się po raz 100 :
-Gdzie ten cholerny Romeo?! ![]() Znasz ten stan gdy serce odmawia współpracy,wszystko ma czarne kolory,a łzy płyną same? -Ja znam i każdego dnia próbuje odbić się od dna, przez Ciebie! Przykro mi Skarbie wiem jak powinien wyglądać mój ideał, a Ty? -Ty nie masz żadnej jego cechy ![]() Biegnąc w deszczu łapała ostatnie promienie słońca... talenciary |
|
|
|
#3910 | |
|
Wtajemniczenie
|
And I will want to forget about me, but you will not know how. Sprawię, że będziesz chciał zapomnieć o mnie, ale nie będziesz umiał. The boy was ill for a long time for love. Ten chłopiec od dawna był chory na miłość. Pretending you fool comes quite naturally. Udawanie głupka przychodzi Ci dość naturalnie. Pathetic. For a moment I thought that he is different. Żałosne. Przez moment myślałam, że on jest inny. Something tears from the inside. Something he says. Something asks. Coś rwie od środka. Coś mówi. Coś prosi. Cytat:
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Raczkowanie
|
Mogę sobie tak na Ciebie patrzyć. Bez pamięci.
Bo gdy Cię widzę, wyczekuję momentu, kiedy się uśmiechniesz. - Zakochałem się w tobie - Co ? - Dla mnie ty wyróżniasz się najbardziej spośród wszystkich innych buzi ; * - Ładnie pachniesz. Co to za zapach? - yy... Mydło
|
|
|
|
#3912 |
|
Raczkowanie
|
Siatkarka18 - ja w takim zaszczytnym gronie ? wielkie dziękuję ! <3
__________________ pleść wianki , gdzie płynie żródlana woda , w zakamarkach tęsknoty nie szukać Ciebie - to mnie oczyści . nie ufam samotności , jej intencje nie są nigdy szczere , oszustka , fałszywa egoistka , nie powie mi - ciebie nie chcę tłumaczy się , że jest przeludniona a ja dobrze poznałam jej ukryty kontakt z panną miłością . to takie nie mądre , że myślę - znasz mnie , nie znasz wcale , nas nie spieprzyłeś , nigdy mnie nie kochałeś ..
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję. <3
___ patrzysz naiwnie na to życie, myślisz, że wszystko Ci się uda, że przecież Bóg jest dobry i pomoże Ci w najcięższych momentach. (...) widzisz przepaść. szkoda, że wraz z klimatem nie ociepla się twoje serce. widzę twoje serce w 3D, to dla mnie za dużo. czy mogę dotknąć ? 'nikt nie był mi nigdy tak bliski jak Ty. nikt to nic teraz jesteś tym co będzie' nie chcę kawy o poranku, romantycznych kolacji. zrób mi tylko zdjęcie i noś je w kieszeni, bo 'zdjęcia kradną dusze.'
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-08-11 o 12:24 |
|
|
|
#3914 |
|
Zadomowienie
|
Zagubiliśmy się w sieci przekleństw,nie zrozumie nas już nikt. Podejdz,opowiem Ci bajkę o moim j*ebanym życiu. marikab toogether93 patrysiowa_ z innej bajki Rozowa Skeyterka naughty_ blondii69 _changime patrycjaxpp guzikixD almostlover kontrastowa0 Daria_96 CaMa Kamisha poprostuAsiss nieidealnaJa grise agattee keeendy dreams_x33 ZagubiOona_ Kofeina w RedBullach karmelowomi me9so3horny ciiri te które zachwycały przez cały czas gdy tutaj byłam i zachwycają <3
+odchodze(może wróce,może nie)
|
#3915 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
Ból w sercu odzwierciedla stracone chwile, Chwile, których było aż tyle.. Zamknij oczy, pozwól mi odejść, pozwól zapomnieć, te chwile gorzkich wspomnień. Kochaj, gdy potrafisz, gdy nie umiesz, darz uczuciem. Bo twój brak miłości może sprawić, że pewnej osobie odmówisz radości. A gdy będzie Ci smutno, a gdy będzie Ci źle, pamiętaj, że zawsze będę twoja, czy tego chcesz, czy nie .. We wtorki od ponad roku, przynosisz mi świeże tulipany, a w soboty chodzę przez nią zalana łzami. Bądź. Nie liczy się nic więcej Usłyszałam swoją łzę, co płynęła razem z twoim odejściem. Proszę, pozwól zapomnieć chwile złe, Proszę, zapomnij je. Gdzie podziała się ta miłość ? Gdzie jest to szczęście .. Dziewczyno, nie masz miłości, bo oni mają z kamienia serce ..
|
#3916 |
|
Raczkowanie
|
strasznie dawno mnie tu nie było.! same nowe twarze. (;
agattee, keeendy, ciiri, uwierzwsiebie, suve, sharlen, illusion060, amozefrytkidotego, nydee, ensename, eviko07, rebelious, onax3, nastychick, Wreeednia najcudowniejsze < 33 confess without the beatings that I love guys. ze zrozumieniem dziewczyn jest tak , że prędzej opanujecie teleportacje, a dopiero potem zrozumiecie kobiety . i`ll be your commander ! Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2010-08-11 o 12:45 |
|
|
|
#3917 |
|
Zadomowienie
|
a dzisiaj wieczorem,wypiję lampkę wina za twoje nieszczęście...
moja podłość nie zna granic ![]() |
|
|
|
#3918 | |
|
Rozeznanie
|
No cóż . Bardzo mi miło;* I udanego wyjazdu .Cytat:
Przepraszam Cię bardzo Kaśka, ale gdzie Ty odchodzisz? . Masz tutaj zostać.! A nawet jeśli odchodzisz, to masz wrócić.!'I pewnie bym zapomniała, gdyby nie to, że każda najdrobniejsza rzecz kojarzyła mi się z Tobą. Niczego mi nie obiecywał, ale wydawało mi się, że słowa "Kocham Cię" do czegoś zobowiązują. Po raz kolejny odbiegam od uczuć na siłę. Gdy patrzę na to wszystko jednego jestem pewna - ludzie są pozbawieni uczuć. Niekiedy przez wątpliwości tracimy kogoś, kogo kochamy. Najbardziej boli fakt, że nie można zrobić NIC.'
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-08-11 o 12:48 |
|
|
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
_changime - wiesz, co zrobiłam. <3
![]() ______________ Pomoże mi Pan wymyślić happy end.? Cały czas jestem obok, nie widzisz.? Znienawidzę Cię, jak będę chciała.. Jakoś, cholera, nie mogę zrozumieć Twojej definicji nienawiści. Widziałam Cię dziś w Biedronce, kupowałeś moje ulubione żelki. .. dla niej.? i nie musisz mi mówić, jak bardzo mnie kochasz. Słyszę w Twoim głosie nienawiść.
|
#3920 | ||
|
Zadomowienie
|
to nie są 'moje dzieła', co można wywnioskować o cudzysłowach ; )
ale cieszę że podobają Ci się moje posty ; ) Cytat:
5! ; * Cytat:
![]() __________________ 'When an old friend I happened to see,
I introduced her to my loved one. And while they were dancin', my friend stole my sweetheart from me.' Kiedy zauważyłam stara przyjaciółkę, przedstawiłam ją mojemu ukochanemu. A kiedy tańczyli, moja przyjaciółką ukradła mi moją miłość..
|
|
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
no żesz ku*a, co się dzieje?! dlaczego odchodzą najlepsze..? ![]() jak tak dalej pójdzie to ten wątek zejdzie na psy.. ale dobrze, że jest tu jeszcze kilkanaście osób, które zostały i mam nadzieję zostaną na zawsze które kocham za ogromny talent. <3 WY wiecie, nie muszę wymieniać. wchodzę tu dla Was,
dziękuję że mnie doceniacie. ja nie pozostaję dłużna i okradam każdą po kolei Kiedyś się obudzicie i majtek nie będziecie miały, bo Wam zabiorę zamiast opisów ![]() __________ była na jego zawołanie, na każde pstryknięcie palcem.. uwielbiałam jego oczy, ''uwielbiałam'', to czas przeszły. w jego oczach było ''to coś'' za które mogłam zrobić wszystko. wybaczcie że tylko tyle, ale nie mam weny.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-08-11 o 13:29 |
|
|
|
#3922 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Biegła przez pole szukając wspomnień.
Goniła wiatr porywający jej marzenia. Uwielbiała jego 'kocham cię mała'.
|
|
|
#3923 |
|
Rozeznanie
|
Pieszczoty, całowanie i spełnianie zachcianek. Tylko po to mnie chciałeś? Wydłub mi oczy, wyrwij serce. I dopiero wtedy stój odwrócony gdy krwawię. Nasz plan; zbudować fortece wśród chmur i tam mieszkać. Przepraszam, że Cię kocham, ale to wymysł mojego serca, nasza miłość dobiega końca. Widocznie nie byłeś tym jedynym Zawsze kiedy myślę o Tobie, zaczynam drżeć, a wnętrze aż mnie boli. Zróbmy razem coś sensownego. Mógłbyś zostać choć na trochę, choć na chwileczkę ze mną? Szukałam ideału, dopóki się nie zakochałam. Ile razy śmiałeś się we mnie w duchu , że jestem szczęśliwa? I beznadziejne szesnaście lat życia dobiega końca. |
|
|
|
#3924 |
|
xoxo
|
i chociaż wciąż mnie ranisz ja patrzę na Ciebie maślanymi oczami
wolność niektórych ludzi ogranicza się do podążania za marchewką przywiązaną do patyka zabij mnie dowcipem który już znam nobody dies virgin. cause in the end, life fuck us all czemu pies nie może być moim mężem?. śpi ze mną, przytula się do mnie, całuje mnie, ufa mi, KOCHA MNIE, a nie tak jak ten egoistyczny skur$%# W szklanym labiryncie uczuć zagubiło się potrzaskane serce... Po czym wbrew swej woli raniło innych swymi odłamkami. nie wiem czy o Plotkarze ktoś jeszcze pamięta. Pare opisów dla pewnej Pani
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2010-08-11 o 13:55 |
|
|
|
#3925 |
|
Raczkowanie
|
słonko dziękuje ; *
' nie zdołasz mnie powstrzymać, trzaskam drzwiami, już mnie nie ma. '
|
#3926 |
|
Raczkowanie
|
keeendy, z innej bajki, marikab, toogether93, patrysiowa_, jOlsko, TiScatteroUnaFoto, agrr, Daria_96, dreams_x33, xxgroszek07xx, Ciiri, normalnie_nienormalna, otojest, the_end, AnanaSek 07, CaMa, *RobCoChcesz, Kinderka13, karmelowomi, istny_paradoks, parala, Naughty_, poprostuAsiss, desiree01, naiwna0,Frizzelicious, latin, kontrastowa0, grise, agattee, ZagubiOona_, Kofeina w RedBullach ____Najwspanialsze ![]() Oddaje Wam serce liczę na to, że u Was będzie bezpieczne ![]() ♥ 'Jedynie jej przyśpieszony oddech zdradzał lęk.' 'Płomyki świec oblewały jej ciało ciepłym, niemal różowym blaskiem, długie włosy spływały bujnymi falami na podłogę, ona sama zaś z widocznym trudem powstrzymywała się od płaczu i leżała bez ruchu z rękami u boków.' 'Nie wyobrażałaś sobie nawet, że może Ci się przydarzyć coś takiego. Dlatego płoniesz ze wstydu, trzęsiesz się ze strachu i może myślisz chwilami, że to tylko sen, jeden z tych które miałaś w ciągu ostatnich stu lat. Ale to nie sen, lecz jawa.. ' 'Nachylił się nad nią. Leżała bez ruchu, milcząca, wpatrzona w niego. - Teraz pocałuj mnie- polecił.- Ale... to ma być prawdziwy pocałunek.' + Dopełniasz mnie jak nigdy.. nigdy nikt.. Twoje wady czynią Cię idealnym.. - Chuj w dupę! - Twoją! - Mój w Twoją!
|
#3927 |
|
Rozeznanie
|
Mam ochotę wydrapać moimi długimi paznokciami Twoje serce i sprawdzić czy to co mówisz jest prawdą, czy te uczucie nagle nie wygasa. - Będę Twoja na całą noc, ale jeśli zechcesz będę Twoja na zawsze. - To będzie mnie coś kosztować? - Musisz tylko używać serduszka i posługiwać się uczuciami. Nie pozwolę Ci żebyś tak cierpiała, żebyś płakała, żeby sensem Twego życia był świat fikcji. - Siemka co dzisiaj robisz? - A dzisiaj znów wstanę, zjem śniadanie, wypiję herbatę, obejrzę najlepszy film romantyczny, wezmę zimny prysznic, pójdę szybciej spać. - Po co Ci to wszystko? - Po prostu nawet nie chcę sekundą być myślą z nim. Złamię zasadę grawitacji. Umrę, stanę się aniołem, to wszystko, tak od tak. ![]() Jesteś moim szczęśliwym asem w grze o miłości. |
|
|
|
#3928 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
![]() No i chciałam wymienić te moje najulubieńsze (dużo was trochę): Elizabet0909, 96LadyPoziomka96, poprostuAsiss, Cholerycznaa, MamCieGdzies, Kamma1507, abunee, Rilen, BananowaBrazylijka, papergirl, kamisha, oto_jest, Extremalna, keeendy, m4dziar4, Frizzelicious, UpsentMinded, xxgroszek07xx, agrr, me9so3horny, inquiring, Margaretta_1, Diva069, ruda wiewiora, PannaBezczelna, Panna_Migotka, misjaaaa, Toogether93, LittleBallerina, boundlessly, myCh, latin, marikab, Siatkarka18. Niestety niektóre z was tu rzadko albo w ogóle nie zaglądają, ale ja pamiętam _________________________ _________________________ _______________ Boli. Prawdopodobnie ma boleć. Taka kolej rzeczy.
Najpierw się beznadziejnie zakochujesz, potem przez jakiś czas wierzysz, że to może się udać, a na końcu okazuje się, że to wszystko to jeden wielki shit, przez który umierasz od środka. Wiem, że on nigdy nie będzie mój, ale chcę poznać chociaż jego część, którą zachowam w moim sercu, aby zawsze o nim pamiętać. Pokazuję, że jednak czasem nie daję rady, chociaż chciałabym być bohaterką. Czemu rzucasz we mnie tymi wszystkimi problemami? To nic przyjemnego.! Zjedz moją duszę. Gdybym tak mogła całować każdego chłopaka, który mi się spodoba i nie ponosić za to żadnych konsekwencji. ![]() |
|
|
|
#3929 | ||
|
Zadomowienie
|
If I say 'I love you' right now will you hold it against me? Jeśli powiem Ci teraz, że Cię kocham, będziesz miał mi to za złe? Cytat:
Za to Cię uwielbiam! Jesteś jedną z niewielu osób w tym wątku, które nie dbają o to, aby mieć miliony pochwał i to jeszcze za opisy, których same nie wymyślają. Cytat:
rewelacja
|
||
|
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bierzcie co chcecie, słonka, i to zaszczyt dla mnie. ale przykro mi że większość najlepszych odchodzi, albo się nie pojawia... ![]() pocałunkami piszę list na twoim ciele. ;* 'otwieram szampana, przepraszam pana, czy mógłby Pan zostać ze mną do rana?' [wdowa]chciałabym być po prostu obok Ciebie, być, nic więcej. ideał, wyjątek? w moich oczach na pewno. Gdy leżę na lewym boku, myślę o jednym chłopaku. A kiedy leżę na prawym boku, myślę o tym drugim. ' Nie załatwia się spraw wciąż się kłócąc. ' Wczoraj nie istnieje. Jest tylko dzisiaj, na jutro też nie ma pewności. Nie będziemy szczęśliwi osobno. Możemy czuć szczęście tylko razem.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-08-11 o 14:50 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Z góry dziękuję pyszczki. 

kocham was dziewuchy! <3 motywujecie. 

. Masz tutaj zostać.!
Za to Cię uwielbiam! Jesteś jedną z niewielu osób w tym wątku, które nie dbają o to, aby mieć miliony pochwał i to jeszcze za opisy, których same nie wymyślają.
rewelacja