|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
Czołem
![]() ![]() Ja wyjeżdżam za 3 dni ! Wyjazd mam o 17.15 i modliłyśmy się z Sywia aby Wawa jechała razem z Gliwicami i udało się Dziś już w sumie wieczorem zaczne troszeczkę pakowac i prasować ciuchy ! ![]() Kurdee jeszcze TYLKO 3 dni !
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
Cholera ! Im bliżej do wyjazdu tym mniej postów ! Co z wami ?
Ja muszę jeszcze przedzwonić do tego funclubu i dowiedzieć się w końcu w jakim hotelu jestem, bo mieszają konkretnie tam Jutro wraca zuuzx3 także mam nadzieję, że zda nam mega długą recenzję z wyjazdu !
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie co z wami
?ja tu wchodzę..myślę, że jakiś 5 stron bd do nadrabiania, a tu ..? oj słabo laski, słabooo 5 dni <3 nudzi mi się bez was haha wizaż uzależnia ..
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
mikaminika
A na początku miałaś jechać do Goyi? Proponowali Ci kilka hoteli czy np. powiedzieli "Goyi nie ma jedziesz do Royal"? Miałem jechać do Mas * ale mama mówi, że raczej lepiej dołożyć te 2 stówki i jechać do Goyi.. Tak więc cały czas się zastanawiam.. mam jeszcze troszeczke czasu, bo jak bym jechał to gdzieś 19,08
|
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
obyy, bo nam to forum coś umiera ostatnio;p wszyscy powyjeżdżali i nie ma kto pisać.
dzisiaj jakiemuś italiańcowi [o dziwo zna całkiem dobrze angielski] opowiadałam o Lloret, bo w mojej galerii zobaczył że rok temu byłam to wypytywał mnie o wszystko. potem śmiał się czy będę jego przewodnikiem x)
|
#306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do jednej z moich koleżanek zadzwoniła babeczka z biura i powiedziała, że Hotel Goya został wycofany z oferty i zamiast niego jest Don Juan Center i prosiła, żeby przekazała mi i takiej drugiej dziewczynie. Też na początku miałam jechać do Mas, ale stwierdziłam, że lepiej dopłacić troszkę i być już w tym ** ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Asia ! Przynajmniej umie angielski, a nie to co mój hahahah W dodatku jest strasznie niecierpliwy i jak mu nie odpisuje parę sekund, to już pyta, czy żyje Wstępnie umówiona jestem z nim 18.08 hahaha no to pozdro, że się dogadamy !
Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-10 o 15:23 |
|
|
|
|
#307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o co chodzi dokladnie z ta Goya? ciagle ktos pisze, ze zmienili mu hotel az zaczelo mnie to intrygowac mimo ze jade do innego hotelu. ^^
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic więcej nie wiem
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
niedobre jedzenie? hmm, w wielu hotelach jest, dlatego ja sie juz nastawiam psychicznie ze nie bede jesc miesa podczas pobytu. O.o zawsze jak gdzies jestem na wyjezdzie to na czas pobytu staje sie wegetarianka. O.o
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
jejku jeszcze 5 dni
trzeba na jakieś zakupy jechać znowu
|
#311 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to ja z jedną grupką umówiona jestem na pierwszy wieczór po przyjeździe;p ziomek dzisiaj tam pojechał ze znajomymi a już jakiś tydzień temu prosił mnie o numer tel, bo będzie musiał do mnie napisać, żeby się umówić. zobaczymy czy w ogóle pójdziemy ;p wiesz, z czasem możecie się po 'francusku' dogadać... hahahah joke x)
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
hej ;d
to ja piszę z jakimś jednym i nawet spoko się wydaje. i nawet nie jest nachalny aż tak no coś nam się zwalnia tempo, ale ja np. im bliżej wyjazdu tym mam więcej rzeczy do zrobienia, kupienia itd ;d jeszcze 4 dni i prawie 10h aaaa już tak niedługooo! |
|
|
|
#313 |
|
Raczkowanie
|
a nie orientujecie sie, czy we wrzesniu w lloret tez jest tak hucznie jak w lipc czy sierpniu?:P
|
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
Coś tuu cichoo ! piszcie coś, bo nie ma co czytać heh
![]() ![]() w piątek wyjeżdzam 2 dni 10h 27 min
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
8 dni 5 godzin 47 minut <33!!
jak czytałam forum to jakoś leciało, teraz nie mam co czytac i czas stoi w miejscu xd |
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Anywayx ja jade z bdg,ale babka w biurze mówiła,że to są tylko polączenia antenowe do głownego mista i z stamtąd juz sie jedzie jednym autoakrem wiec może bd jechały razem
nie wie dokładnie jak to wygląda bo pierwszy raz jade z Fun Clubem
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
Troszeczke Tu pustawo , no ale w sumie sie nie dziwie wszyscy za niedługo wyjeżdżają i mają inne rzeczy do roboty !
![]() aaaaa Ja jade za dokładnie 2 Dni 15 godzin i 38 Minut Juz pomału zaczynam się pakować od jutra
|
#318 |
|
Przyczajenie
|
a ktoś może jedzie na studencki z almaturem 3.09-13.09?
|
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
Ja dopiero teraz wlazłam na forum, bo byłam w galerii, a później na ognisku
Jaaa cieeeeee ! Nie wierzę, że zostało już tylko 5 dni A mam takie pytanko do tych co już wrócili ... Na granicy przetrzepywali wam bagaże ? Bo ja chcę wziąć jakieś 2 litry ze sobą i sama nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Dobra ja zbieram się już do spania, bo powoli muszę się odzwyczajać od wstawania o 12-14 w południe ! Wczoraj poszłam spać koło 3, dzisiaj idę koło 2, a jutro 1 ! Dobranoc wszystkim ! ; **
Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-11 o 01:46 |
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
Nas ani razu nie zatrzymali.....nawet paszporty nie byly sprawdzane
|
|
|
|
#321 |
|
Rozeznanie
|
Okej, to mam nadzieję, że nas nie zatrzymają
![]() Dzisiaj będę dzwoniła do fc w sprawie hotelu i jak wyjdzie, że jednak jestem we Florida, a nie Don Juan Center, to ładnie mówiąc wkurzę się Ktoś może wie coś o tym hotelu ? ; >W ogóle wczoraj miałam iść spać o 2 z czego skóra mi schodziła i zamiast iść spać to skubałam hahahha
Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-11 o 08:35 |
|
|
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
hej
trochę mnie tu nie bylo, ale sporego nadrabiania to nie miałam:Pbywam tu teraz trochę rzadziej, bo trzeba już się pakować, ale jak mam wolną chwilę, to tylko czytam co tam naskrobaliście ![]() trochę mnie martwi ten Tropics, że lekko przereklamowany i że tam takie tłumy;/
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
ja mam zamiar pójść też do tego collossosa i londonera jak mnie wpuszczą. zobaczę ^^ będę chodzić tam gdzie jest najlepiej. ;]
mi zostało : 4 dni 17h 20 minut ![]() w czwartek i piątek się pakuję, a w sobotę wszystkie zabiegi pielęgnacyjne razem z paznokciami i tymi takimi różnymi już czuję lloret powoli.
|
|
|
|
#324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ejeje ! Wiecie może, czy w autokarze jest czajnik haha ? Bo jak tak, to planuje sobie wziąć jakieś gotowanie danie knorra typu spaghetti, czy coś
|
|
#325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z tego co czytalam na stronie to chyba głównym miastem w Twoim przypadku bedzie Poznań. oczywiscie nie jestem pewna, wiec sie okaze co i jak.masz fb?
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj chyba zadzwonię do juwenturu zapytać o te wszystkie szczegóły
![]() ej dzisiaj wraca zuuz. więc będzie następna recenzja
|
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
czy tylko ja mam taki problem ze nie moge sie zabrac za pakowanie ani za zakupy?
wątek nam UMIERA! o.O
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
ooo to super haha ! Ej, a to prawda, że jak się jedzie z fc, to nie jadą z Toba w autokarze opiekunowie ? ; >
I jeszcze jedno pytanie mam do Ciebie riave ! Jak jechaliście przez granice, to przeglądali bagaże itp ? ; >
|
#330 |
|
Zadomowienie
|
ej fajnie że jest wrzątek ;d chociaż moja mama już planuje zrobić mi 5 kanapek, jakieś jabłka i nie wiadomo co, więc ja pewnie nawet tego obiadu nie będę kupować xD
ja mam straszną ochotę się pakować, bo to taki wstęp do wakacji ale nie chce mi się xD tzn w sumie kilka rzeczy już mam przygotowanych, ale nie w walizce tylko porozwalane po pokoju, więc dużo mi to nie daje ;]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

Jutro wraca zuuzx3 także mam nadzieję, że zda nam mega długą recenzję z wyjazdu !
Tak więc cały czas się zastanawiam.. mam jeszcze troszeczke czasu, bo jak bym jechał to gdzieś 19,08

Do jednej z moich koleżanek zadzwoniła babeczka z biura i powiedziała, że Hotel Goya został wycofany z oferty i zamiast niego jest Don Juan Center i prosiła, żeby przekazała mi i takiej drugiej dziewczynie. Też na początku miałam jechać do Mas, ale stwierdziłam, że lepiej dopłacić troszkę i być już w tym ** 

nie wie dokładnie jak to wygląda bo pierwszy raz jade z Fun Clubem