|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
dziewczyny wiem, ze juz pisalyscie ale nie bylo mi potrzebne to sie nie wglebialam
jakie polecacie niekapki? tak zeby dobrze lecialo ale zeby nie chlapalo bo ja mam z lovi i jak mu ustawie zeby mocno lecialo to sie dlawi, poza tym jak sie przechyli to picie cieknie a jak ustawie zeby mniej lecialo to sie nie wylewa ale za to strasznie ciezko sie ciagnie, nawet ja mam problem a co dopiero maly
#932 | ||
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
![]() To ja wysyłam dalej ![]() Tanie ciuchy maja: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10657099 Ciekawe czy fajne te spodnie? http://allegro.pl/item1178151453_tre...nowe_s_36.html/ http://allegro.pl/item1176782053_pum..._hit_s_36.html ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
![]() http://allegro.pl/item1178013498_kub...kolory_mk.html
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-11 o 12:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurcze - Bartosz dalej robi takie kupki /od poniedziałku/ własnie usłyszałam kolejną, mimo ze rano była spora koopa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#935 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
![]() a patrze na zdjeciu, ze to jest 6+ a nie ma takiego 12+? bo ja mam na 12 i wolalabym zeby Marci pil z takiego "starszego" ![]() chyba twardoscia ustnikow sie roznia?
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Svi to się tylko ustnik wymienia jak coś i masz na 12+. Chyba, że od razu taki 12 +
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Tutaj 12+ http://allegro.pl/item1184299169_mag...bpa_avent.html twardy ustnik http://allegro.pl/item1165407637_ave...twardy_12.html miękki http://allegro.pl/item1177032911_ave..._miekki_6.html
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-11 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świadczy to o tym, ze lekarz się rozwija, a nie poprzestał na studiach tylko
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item1185429231_ave...y_promocj.html
tu są 12+ ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Edit: Ola szybsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]()
![]() |
#941 | |
Zadomowienie
|
My mamy Tommy Tippi. Moje dziecko poki co z niego pic nie chce tylko butla. Natomiast kolezanka mowila mi o takich scietych z ukosa kubeczkach do nauki picia. Ponoc rewelacja, ale nie wiem jakiej sa firmy.
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Aha. Ups. ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- No coz.... Maly i ciasny bardzo pokoik. co prawda z widokiem na morze, ale ruszac sie w nim nie bylo jak. Pogoda nawet, nawet, tylko jeden caly dzien byl deszczowy. Mezowi sie nie podobalo wogole. Ja uzylam jak pies w studni, bo maz wyznaje zasade ze skoro on pracuje to ja sie zajmuje reszta, czytaj dzieckiem, domem, itd. Nie wazne ze ja tez chodze do pracy ... . Raz tylko zaproponowal ze sie na 5 minut zajmie mala abym ja mogla sprawdzic czy na plazy sa fajne muszelki. 5 minut ! I raz ja wykapal na moja prosbe i usilne naleganie. No i wyjazd zakonczyl sie wyp-adkiem malej o czym juz napisalam. Ceny tez pozostawialy wiele do zyczenia. Drogo - bardzo drogo. ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jak Marci pije z twardego juz to kupowac mu ten miekki czy twardy? mysle, ze skoro juz sobie radzi z takiego to nie ma po co miekkiego kupowac. a moze kupie taki i taki i zobacze, ktory mu podpasuje Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() lece do tesciowej
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was kupije pieluchy huggies? gorsze są czy lepsze od pampersów, bo jak patrzyłam w gazetkach to tansze niz pampersy. I jak z rozmiarami. czy 4 w pampersach to taki sam rozmiar bedzie jak 4 z huggiesów?
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- i czy kupujecie te pomaranczowe pampersy? |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się przymierzam do kubka Lovi z rantem... mój nie chciał pić z niekapka, więc może z tego będzie pił
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
BAN stały
|
Cytat:
dla mnie huggies gorsze, nie maja boczków rozciągliwych. chłonnośc też nie taka jak w pampersach. rozmiary to chyba podobne, choc huggies kupowalam jak Amelka jeszcze nie ruszala sie za mocno - odkad raczkuje to pampersy bo sa miękkie i wygodne - przez te rozciagliwe boki. tak samo kupilam raz te pomaranczowe slep and play chyba one sa, ale tez nie maja rozciagliwych bokow wiec odpuscilam i kupuje dalej pampki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Olu ja zapomnialam, że mam taki opis bo tak długo nie korzystalam ze skypa....a to dot. moich teściów byłam bardzo zła na nich i chciałam zeby moze się chociaz troszke domyslili że źle robia bo na swieta dali tz wyplatę w kwocie 1300 zł. pomomo iz pracował normalnie cały mies bez żadnych dni wolnych i to mnie tak wkurzyło a potem do urodzenia mychy co miesiąc tak było, dop. jak się postawił że zmieni prace bo musi godnie na dziecko zarabiac to podwyższyli mu pensje, ale najlepsze to to że do tego grudnia to i nawet 1900 lub pona 2000 zarobił a tu raptem bylo na swieta 1300 i się wku... bo mialam plany na swieta tu kupe kasy mniej.... ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- lece do szpitala bo szwagierka leży, ma cukrzyce ciążową....tymczasem ;* |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#948 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja kupuję, moim zdaniem pampki zdecydowanie lepsze ale Martynkę akurat uczulają ![]() Zrobiłam dzisiaj Martysi na obiad pierożki - polecam, smakowało jej bardzo ![]() Dodałam do albumu obiecane zdjęcia z roczku ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-08-11 o 14:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
BAN stały
|
kupilam dzis dla Amelki taki sweterek (tylko "modelka" nie chciala wspolpracowac
![]() Załącznik 3322998 Załącznik 3322999 Załącznik 3323000 |
![]() ![]() |
![]() |
#950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajniusi ![]() ![]()
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pomaranczowe pampersy- zdecydowanie najgorsze pampersy jakie mialam. Jak zwykle pewnie kazdy woli co innego ![]() a propos tematu.... ![]() A robi 3-4 kupki dziennie, praktycznie po kazdym posilku, konsystencja rozna od luzniejszej do zbitej, normalnej ![]() To sie podzielilam... ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-08-11 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Wtajemniczenie
|
Wybieram się jutro z małą do poradni laryngologicznej - zobaczymy co zdecydują w sprawie badania słuchu, czytam trochę na ten temat i u takiego malucha to nie jest prosta sprawa więc trzymajcie kciuki
![]()
#953 | |||||||
Ola-Unhola
|
Cytat:
Miałam też happy bella, ale wkurzało mnie, że rano Antoś miał wilgotną pupkę. Pomar.nie używałam ![]() Cytat:
szkoda gadać.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz zajrzę i wklepię na pierwszą stronę. ![]() Cytat:
![]() Fajny sweterek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam, żeby było wszystko ok i Martysia nie protestowała. ![]() Pisała Karola, przełożone wszystko, bo prowadząca miała duszności. Ale sama pewnie więcej napisze.
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-11 o 18:35 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
skierko sweterek fajny, ale minka niezadowolona ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zadomowienie
|
Pochwale sie co moje dziecko przed chwila wykombinowalo.
Kupilam na allegro paczke uzywanych miekkich zabawek. Wrzucilam je do pralki aby sie upraly. Po upraniu z racji braku miejscana suszarce polozylam na kaloryferze. Natalia nie siegala. Wziela krzeslo, przysunela do kaloryfera i weszla trzymajac sie krzesla na stojaco na odtwarzacz dvd ktory stal na podlodze obok kaloryfera. Po czym bez problemu zdjela interesujaca ja zabawke. Gdybym tego sama nie zobaczyla to bym nie uwierzyla. ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pomaranczowe.....a które to? Cytat:
![]() a Amelka faktycznie niezbyt zadowolona, może czerwonego nie lubi ![]() ![]() Cytat:
a o której idziesz? Cytat:
happy mi tez nie podeszły, takie sztywne były Ola, moze tylko dzis tyle kupek, ja pamietam pierwszego dnia urlopu w Zakopcu mała zrobiła chyba 5 takich nie fajnych kupek, ale nastepnego dnia juz było ok Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was nie chcialaby wężowych koturnów z sigmy? r. 40
bo mam do sprzedania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.