Akcja: Tyjemy Razem !! cz. II - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Ile wyżysz? ;]
45 i mniej 129 28,79%
45-55 223 49,78%
56-66 76 16,96%
67-77 12 2,68%
78 i więcej 4 0,89%
nie twój interes 4 0,89%
Głosujący: 448. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 13:16   #1231
sailormaary
Zadomowienie

Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !! cz. II

Cytat:
Napisane przez Exquise Pokaż wiadomość
SAILORMAARY masz bardzo zaniżoną samoocenę... Jak wrzucimy swoje fotki z nóżkami (ostrzegam moje są chudziutkie) to zobaczysz, że mamy ten sam 'problem' moze to w jakis sposob Cie pocieszy
Musisz po prostu mniej przejmować się wszystkimi uwagami, albo będziesz wierzyć we wszystko co Ci mówią i na obrazę im przytakiwać albo uwierzysz w siebie i zaczniesz siebie lubić Chyba lepiej cieszyć się życiem niż zamartwiać swoim wyglądem, a Twój nie jest zły !

Swoje nóżki dam wieczorem jak zrobię foto - teraz jestem w pracy

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

FILIGRANKA dobrze mówisz Szczuplutkie też mogą (są!) seksowne Gdyby każdy w życiu zobaczył anorektyczkę na własne oczy, z pewnością nikt by nas nie obrażał mówiąc, że właśnie chorujemy na tą chorobę.

Mam 165 cm wzrostu.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

SAILORMAARY jeśli uważasz, że wtedy podczas startowania w wyborach wyglądałaś koszmarnie to dlaczego brałaś udział w takim konkursie i pokazałaś się obcym ludziom ?
ja nie uważałam że wyglądam koszmarnie bardzo podobają mi sięte zdjęcia tylko mój chłopak powiedział np właśnie "Na miss to wyglądałaś jak anorektyczka "
sailormaary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 14:10   #1232
Exquise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sailormaary Pokaż wiadomość
http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=1978910
wedle mnie jakiś koszmar to przed moim wielkim tuczeniem
Myślałam, że tak samo myślisz, bo wyżej napisałaś "wedle mnie jakiś koszmar to przed moim wielkim tuczeniem".

Dziewczyny dawać nogi !

Exquise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 14:30   #1233
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:
wysłałam właśnie chłopakowi co powiedzieliście na temat mojej chudości a on na to " na zdjęciu każdy wygląda dobrze "
Aj co za koleś:/
Jakby mi tak mój powiedział, że wyglądam jak anorektyczka.. Good bye . Chociaż nie, nawet nie good bye, bo nie byłoby nawet żadnego początku związku.
Wychodzę z założenia, że skoro facet jest z kobietą to musiała mu się spodobać (oczywiście to nie wszystko ale mając na uwadze, że mężczyźni są wzrokowcami..). A jak nie to po co zaczynał jakieś podchody? Jest wiele mężczyzn na świecie, którym podobają się szczupłe, więc po co użerać się z takim, który Cię tylko dołuje, jak możesz znaleźć kogoś, który będzie Cię wielbił? Który Cię zaakceptuje taką, jaka jesteś

"Wyzwanie nie czeka. Życie nie ogląda się za siebie. Tydzień to aż nadto, by zdecydować, czy godzimy się na nasz los, czy nie."
Filigranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 14:43   #1234
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny dawać nogi !
No to daję swoje :

"Wyzwanie nie czeka. Życie nie ogląda się za siebie. Tydzień to aż nadto, by zdecydować, czy godzimy się na nasz los, czy nie."

Edytowane przez Filigranka
Czas edycji: 2010-08-15 o 22:33
Stary 2010-08-11, 14:53   #1235
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Filigranka Pokaż wiadomość
No to daję swoje :
ile ty masz wzrostu ? bo cos nie widac tych twoich niecałych 40 ; o dooobrzeeeee wyglądasz
chociaz fotki są bokiem to tez ciezko ocenic..
ja mam patyki:P:P:P
Stary 2010-08-11, 14:59   #1236
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
ile ty masz wzrostu ? bo cos nie widac tych twoich niecałych 40 ; o dooobrzeeeee wyglądasz
masz o wiele pełniejsze nogi od moich ;/ wy tu gadacie jakieś farmazony ze ja nie mam wcale chudych nóg i że macie chudsze Wcale nie !
Stary 2010-08-11, 15:00   #1237
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:
mam 162/3 cm. No właśnie, właśnie, bokiem i tak wyglądają zawsze na grubsze. Ale zdjęcie 1 i 3 było robione mniej więcej w tym samym czasie i widać różnicę bok-przód
o jaaa no gdzie tam Twoje patyki? Ładne, zgrabne nóżki!

Czas edycji: 2010-08-11 o 15:05
Stary 2010-08-11, 15:02   #1238
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
No to daję swoje :
Twoje też wyglądają na grubsze od moich

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
przede wszystkim masz szerszy rozstaw bioder od mojego może to to mi myli
Stary 2010-08-11, 15:04   #1239
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
mam 162/3 cm.
o jaaa no gdzie tam Twoje patyki? Ładne, zgrabne nóżki!
no to cos jak ja, ja ok 160/1/2 nie wiem do dzisiaj bo kazdy mnie inaczej mierzył

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Twoje też wyglądają na grubsze od moich

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

przede wszystkim masz szerszy rozstaw bioder od mojego może to to mi myli
mam w biodrach 87( to sie mierzy na środku posladków tak)
w udzie w najgrubszym miejscu mam 47 a łydki zgrozo 30 !
marzy mi sie 3cm wiecej WSZĘDZIE
Stary 2010-08-11, 15:07   #1240
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam, że tak samo myślisz, bo wyżej napisałaś "wedle mnie jakiś koszmar to przed moim wielkim tuczeniem".

Dziewczyny dawać nogi !
no tak ale była mowa o stroju kąpielowym a ja z chłopakiem gadałam o sukni ślubnej według mnie w sukni ślubnej i sportowym było dobrze i nawet w stroju też tylko w innym ustawieniu np tu : http://www.maxmodels.pl/galerie/4/5/8/75458/62288.JPG

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
no to cos jak ja, ja ok 160/1/2 nie wiem do dzisiaj bo kazdy mnie inaczej mierzył

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

mam w biodrach 87( to sie mierzy na środku posladków tak)
w udzie w najgrubszym miejscu mam 47 a łydki zgrozo 30 !
marzy mi sie 3cm wiecej WSZĘDZIE
no ja w biodrach mam tak waha mi się od 84 do 85 ;/ więc jak myślałam masz grubsze więc czemu mi mówicie , że nie mam chudych ;/ ???
Stary 2010-08-11, 15:12   #1241
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
no tak ale była mowa o stroju kąpielowym a ja z chłopakiem gadałam o sukni ślubnej według mnie w sukni ślubnej i sportowym było dobrze i nawet w stroju też tylko w innym ustawieniu np tu : http://www.maxmodels.pl/galerie/4/5/8/75458/62288.JPG

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

no ja w biodrach mam tak waha mi się od 84 do 85 ;/ więc jak myślałam masz grubsze więc czemu mi mówicie , że nie mam chudych ;/ ???
masz szczsupłe nogi ale są proste i zgrabne u mnie np są krzywe czołg przejedzie za chiny ludowe się nigdzie nie łączą szpara kilometrowa to tez inaczej. wolałabym proste takie jakty a ja to nawet obcasów nie ubiore bo ide jak kaczka . na beczce prostowane
Stary 2010-08-11, 15:17   #1242
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
masz szczsupłe nogi ale są proste i zgrabne u mnie np są krzywe czołg przejedzie za chiny ludowe się nigdzie nie łączą szpara kilometrowa to tez inaczej. wolałabym proste takie jakty a ja to nawet obcasów nie ubiore bo ide jak kaczka . na beczce prostowane
nie widzę nic takiego moje też mają szparę taką ze 2o cm ;/ ale kolana faktycznie mi się łączą ale to jeszcze nie tragedia to się równa jak się tyje właśnie u ciebie tego tak nie widać bo masz grubsze uda i tak stoisz ze wcale bym nie pomyślała że masz krzywe nogi czy coś chyba trochę wymyślasz
Stary 2010-08-11, 15:20   #1243
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
nie widzę nic takiego moje też mają szparę taką ze 2o cm ;/ ale kolana faktycznie mi się łączą ale to jeszcze nie tragedia to się równa jak się tyje właśnie u ciebie tego tak nie widać bo masz grubsze uda i tak stoisz ze wcale bym nie pomyślała że masz krzywe nogi czy coś chyba trochę wymyślasz
bo kurde wale X przysiadów na dzienzeby chociaz uda były większe
nogi to moja udręka reszte zniose nawet mi się podoba ale te nogi..
Stary 2010-08-11, 15:25   #1244
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
bo kurde wale X przysiadów na dzienzeby chociaz uda były większe
nogi to moja udręka reszte zniose nawet mi się podoba ale te nogi..
też jak ćwiczyłam to były takie jak są tylko że mi mięśnie rosną nie do środka tylko na tej przedniej stronie ud i mam takie bulwy na udach dlatego przestałam ćwiczyć bo mi się to strasznie nie podobało jak kilka lat nie ćwiczyłam to wszystko zeszło a od środka nie rośnie nic mam taką dziórę anie od drugiej strony też nie rośnie żeby biodra były szersze ;(
Stary 2010-08-11, 15:29   #1245
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:
aaaj z tymi obcasami.. Ja też nie ubieram w lecie wyższego niż 3cm Bo mam taką budowę, że moje nogi wyglądają na dość długie proporcjonalnie do całego ciała a jak ubiorę szpilę to czuję się wtedy strasznie długa, jak na szczudłach. A tak mi się podobają takie 15cm . Eh
Na szczęście zawsze zostaje zima, wtedy grube rajtki pod spodnie i od razu nóżki troszkę grubsze .

ps. dziewczyny, my się mamy wspierać w tyciu a nie porównywać która chudsza . Ważne jak my się z tym czujemy/ że nam to jakoś przeszkadza.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
też jak ćwiczyłam to były takie jak są tylko że mi mięśnie rosną nie do środka tylko na tej przedniej stronie ud i mam takie bulwy na udach dlatego przestałam ćwiczyć bo mi się to strasznie nie podobało jak kilka lat nie ćwiczyłam to wszystko zeszło a od środka nie rośnie nic mam taką dziórę anie od drugiej strony też nie rośnie żeby biodra były szersze ;(
Mi tak samo rosną jak ćwiczę .

Czas edycji: 2010-08-11 o 15:30
Stary 2010-08-11, 15:32   #1246
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
aaaj z tymi obcasami.. Ja też nie ubieram w lecie wyższego niż 3cm Bo mam taką budowę, że moje nogi wyglądają na dość długie proporcjonalnie do całego ciała a jak ubiorę szpilę to czuję się wtedy strasznie długa, jak na szczudłach. A tak mi się podobają takie 15cm . Eh
Na szczęście zawsze zostaje zima, wtedy grube rajtki pod spodnie i od razu nóżki troszkę grubsze .

ps. dziewczyny, my się mamy wspierać w tyciu a nie porównywać która chudsza xD Ważne jak my się z tym czujemy/ że nam to jakoś przeszkadza.

Co zrobićżeby rosły do wewną

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Mi tak samo rosną jak ćwiczę .

Ale właśnie to całe porównywanie nóg przecież to powoduje ;/ myślałam że jesteście takie jak ja ;/ a jak zwykle jestem najchudsza teraz się nie dziwię że wy widujecie jakimś cudem chudsze dziewczyny od was na ulicy po prostu widujecie takie jak ja ;D
Co zrobić żeby rosły do wewnątrz i do zewnątrz ?? te uda ?? a nie nad kolanami ??

Edytowane przez sailormaary
Czas edycji: 2010-08-11 o 15:33
Stary 2010-08-11, 15:34   #1247
Costynuuna
Zadomowienie

AguŚ ja też ćwiczę przysiady, mimo iż mam już jakieś całkowite załamanie i depresje gdy patrze na siebie ;/ na dobrą sprawę nikt z moich bliskich mnie do końca nie rozumie , bo nie maja takiego problemu i jestem z tym sama .. w ciągu tygodnia spadło mi z ud . A już wyglądaly tak przyzwoicie najbardziej mnie dobija ta przerwa między udami moje nogi przez to wygladaja na krzywe, mimo iż nie są ! Eh . Ile już ćwiczycie?
Stary 2010-08-11, 15:50   #1248
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Costynuuna Pokaż wiadomość
AguŚ ja też ćwiczę przysiady, mimo iż mam już jakieś całkowite załamanie i depresje gdy patrze na siebie ;/ na dobrą sprawę nikt z moich bliskich mnie do końca nie rozumie , bo nie maja takiego problemu i jestem z tym sama .. w ciągu tygodnia spadło mi z ud . A już wyglądaly tak przyzwoicie najbardziej mnie dobija ta przerwa między udami moje nogi przez to wygladaja na krzywe, mimo iż nie są ! Eh . Ile już ćwiczycie?
ja właśnie dlatego przestałam ćwiczyć - bo żeby utrzymać efekt trzeba robić to niestety systematycznie:/

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Ale właśnie to całe porównywanie nóg przecież to powoduje ;/ myślałam że jesteście takie jak ja ;/ a jak zwykle jestem najchudsza teraz się nie dziwię że wy widujecie jakimś cudem chudsze dziewczyny od was na ulicy po prostu widujecie takie jak ja ;D
A ja Ci mówię, że naprawdę Ci się tylko wydaje, że jesteś taka najchudsza na świecie . Wg. mnie wyglądasz naprawdę dobrze!.
Ale nie dziwne, że tak myślisz, skoro nawet ukochany mężczyzna wmawia Ci, że jesteś za chuda:/

Stary 2010-08-11, 15:57   #1249
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
ja właśnie dlatego przestałam ćwiczyć - bo żeby utrzymać efekt trzeba robić to niestety systematycznie:/

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

A ja Ci mówię, że naprawdę Ci się tylko wydaje, że jesteś taka najchudsza na świecie . Wg. mnie wyglądasz naprawdę dobrze!.
Ale nie dziwne, że tak myślisz, skoro nawet ukochany mężczyzna wmawia Ci, że jesteś za chuda:/
nie wiem jak pokochać siebie ;/ kiedyś się lepiej czułam ze swoim ciałem mimo że wróciłam do starej wagi którą kiedyś w 100% akceptowałam to i tak nie potrafię się na powrót zaakceptować ;( przydało by mi się wsparcie ze strony chłopaka a go nie mam ;( przecież przytyłam tyle (7 kg ) a on nie widzi różnicy trzeba było mu pokazywać to przyznał ze może troszkę ,ale że w ogóle nie widać ;/ ;(
Stary 2010-08-11, 16:12   #1250
AguŚ87
Zakorzenienie

mi to obojętnie jak mi uda " rosna" wazne zeby rosły po 2 cm mi w 1 przybyło po cwiczeniach nie wazne z której strony ale wygladaja przynajmniej na grubsze
Stary 2010-08-11, 16:49   #1251
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
mi to obojętnie jak mi uda " rosna" wazne zeby rosły po 2 cm mi w 1 przybyło po cwiczeniach nie wazne z której strony ale wygladaja przynajmniej na grubsze
tylko że w moim przypadku widać że są grubsze tylko z boku a od przodu są chude bo nie rosną do środka ;/
Stary 2010-08-11, 16:56   #1252
Exquise
Zadomowienie

UWAGA!
Moje małe nóżki
Nie miał kto mi robić więc sama musiałam kombinować.

Stary 2010-08-11, 16:58   #1253
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
UWAGA!
Moje małe nóżki
Nie miał kto mi robić więc sama musiałam kombinować.
na tym ostatnim podobne do moich na pierwszych ciężko ocenić
Stary 2010-08-11, 17:02   #1254
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem jak pokochać siebie ;/ kiedyś się lepiej czułam ze swoim ciałem mimo że wróciłam do starej wagi którą kiedyś w 100% akceptowałam to i tak nie potrafię się na powrót zaakceptować ;( przydało by mi się wsparcie ze strony chłopaka a go nie mam ;( przecież przytyłam tyle (7 kg ) a on nie widzi różnicy trzeba było mu pokazywać to przyznał ze może troszkę ,ale że w ogóle nie widać ;/ ;(
Sailormaary może zmień faceta? Jak On może Ci w ogóle tak mówić? To ważne, żeby mieć wsparcie u ukochanej osoby.
Widać, że podobasz się sobie, a przynajmniej się podobałaś, skoro byłaś na wyborach miss, masz konto na maxmodels. To nie Ty masz więc problem tylko On. Bądź pewna siebie przy nim i dawaj mu do zrozumienia, że dobrze Ci ze swoim ciałem. Że czujesz się piękna i seksowna. Bo samymi słowami i dawaniu mu do zrozumienia, że są jeszcze chudsze niczego mu nie udowodnisz. Bo tu nie chodzi o to, żeby pokazać, że ktoś jest chudszy tylko o to, żeby dostrzegł superlatywy 'posiadania' pięknej, szczupłej kobiety . Nie jeden facet o takiej marzy . I to musi zrozumieć .

Czas edycji: 2010-08-11 o 17:06
Stary 2010-08-11, 17:11   #1255
Exquise
Zadomowienie

FILIGRANKA wow! laska z Ciebie naprawdę! mimo tych niecałych 40 kg... Świetne nogi, w ogóle super figurka

AGUŚ masz również świetną figurkę, takie krąglejsze kształty powiedziałabym Mam podobne wymiary a zobacz jaka różnica! Łydka 30 cm a udo 46 cm u mnie Powiedziałabym że masz więcej w nogach.

SAILORMAARY już koniec! Koniec tych dołów Masz ładne zgrabne ciałko w tym także z nóżkami. Zaakceptuj siebie.

Chyba wygrałam w rankingu najchudszych nóżek Mam ogromną szparkę - jak widać.

Stary 2010-08-11, 17:17   #1256
sailormaary
Zadomowienie

Cytat:
Sailormaary może zmień faceta? Jak On może Ci w ogóle tak mówić? To ważne, żeby mieć wsparcie u ukochanej osoby.
Widać, że podobasz się sobie, a przynajmniej się podobałaś, skoro byłaś na wyborach miss, masz konto na maxmodels. To nie Ty masz więc problem tylko On. Bądź pewna siebie przy nim i dawaj mu do zrozumienia, że dobrze Ci ze swoim ciałem. Że czujesz się piękna i seksowna. Bo samymi słowami i dawaniu mu do zrozumienia, że są jeszcze chudsze niczego mu nie udowodnisz. Bo tu nie chodzi o to, żeby pokazać, że ktoś jest chudszy tylko o to, żeby dostrzegł superlatywy 'posiadania' pięknej, szczupłej kobiety . Nie jeden facet o takiej marzy . I to musi zrozumieć .
Dwóch poprzednich chłopaków było raczej zadowolonych z mojej figury i nie czepiali się do niej Łukasz mój były mówił " 5 kg w tą czy w tamtą nie robi różnicy " i powiedział , ale mimo to jeśli chcesz przytyć to możemy jeść czekoladę razem a ten to jakoś nie może tego zaakceptować i chyba nie uwierzy , że inni może by chcieli szczupłą . Dużo razy słyszałam że "ŻADEN" facet nie chce się obijać o kości albo nie che uprawiać seksu z kościotrupem . On chyba po prostu już tak ma . I jak zapytałam czemu nie mówił mi na początku takich rzeczy to powiedział że nie chciał mi robić przykrości to ciekawe po co mi teraz ją robi ;/ ??
Stary 2010-08-11, 17:47   #1257
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:
FILIGRANKA wow! laska z Ciebie naprawdę! mimo tych niecałych 40 kg... Świetne nogi, w ogóle super figurka

AGUŚ masz również świetną figurkę, takie krąglejsze kształty powiedziałabym Mam podobne wymiary a zobacz jaka różnica! Łydka 30 cm a udo 46 cm u mnie Powiedziałabym że masz więcej w nogach.

SAILORMAARY już koniec! Koniec tych dołów Masz ładne zgrabne ciałko w tym także z nóżkami. Zaakceptuj siebie.

Chyba wygrałam w rankingu najchudszych nóżek Mam ogromną szparkę - jak widać.
dzięki za miłe słowa .
A co do Twojej 'szpary' to przecież prawie jej nie widać To w sumie normalne, że jakaś tam przestrzeń jest jak się ma szczupłe.. Widać za to, że masz bardzo zgrabne, długie nogi .

A co do tego kto wygrał.. widzę, że każda z nas uważa, że jej nogi są najchudsze, więc raczej tego nie rozstrzygniemy .
No i... ciekawe jak tam inne dziewczyny zerkające tutaj

Stary 2010-08-11, 17:50   #1258
cheeky_angel
Raczkowanie

GG do cheeky_angel

Super! Wątek dla mnie ! Byłam na badanich u lekarza, bo spadląm starasznie z wagi. Raczej to wina stresu przed maturą i innych problemów oraz tego, że odrzuciłam cukier z pokarmu. Jakoś nie przepadam za slodyczami, może to dziwne,ale tak jest. Nie slodziłam herbaty,ale teraz to się zmieni. Codziennie wmuszam w siebie trochę słodyczy, bo muszę przytyć, po prostu musze, żeby mieć lepsze samopoczucie. Do października muszę odzyskać straconą wagę!

Ja większy kompleks mam odnośnie rąk. Wydają się naprawdę zbyt chude /nadgarstki/. Ma ktoś też taki problem ?

Edytowane przez cheeky_angel
Czas edycji: 2010-08-11 o 17:51
cheeky_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 18:01   #1259
Filigranka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cheeky_angel Pokaż wiadomość
Super! Wątek dla mnie ! Byłam na badanich u lekarza, bo spadląm starasznie z wagi. Raczej to wina stresu przed maturą i innych problemów oraz tego, że odrzuciłam cukier z pokarmu. Jakoś nie przepadam za slodyczami, może to dziwne,ale tak jest. Nie slodziłam herbaty,ale teraz to się zmieni. Codziennie wmuszam w siebie trochę słodyczy, bo muszę przytyć, po prostu musze, żeby mieć lepsze samopoczucie. Do października muszę odzyskać straconą wagę!
Też Ci tego życzę!
A ile ważysz i ile masz wzr.?

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez cheeky_angel Pokaż wiadomość
Ja większy kompleks mam odnośnie rąk. Wydają się naprawdę zbyt chude /nadgarstki/. Ma ktoś też taki problem ?
No pewnie większość tutaj obecnych ma chude nadgarstki xD
Mnie bardzo często płeć przeciwna łapie w nadgarstku i wielkie wow jaką to małą łapkę mam.

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Dwóch poprzednich chłopaków było raczej zadowolonych z mojej figury i nie czepiali się do niej Łukasz mój były mówił " 5 kg w tą czy w tamtą nie robi różnicy " i powiedział , ale mimo to jeśli chcesz przytyć to możemy jeść czekoladę razem a ten to jakoś nie może tego zaakceptować i chyba nie uwierzy , że inni może by chcieli szczupłą . Dużo razy słyszałam że "ŻADEN" facet nie chce się obijać o kości albo nie che uprawiać seksu z kościotrupem . On chyba po prostu już tak ma . I jak zapytałam czemu nie mówił mi na początku takich rzeczy to powiedział że nie chciał mi robić przykrości to ciekawe po co mi teraz ją robi ;/ ??
Jaki Żaden, jaki żaden. Mnóstwo mężczyzn lubi szczuplutkie kobiety! "Obijać o kości"? gdybym takie coś usłyszała.. kurde sailormaary nie pozwalaj sobie!
Twój były miał za to wspaniałe podejście, wielki plus dla Niego

Stary 2010-08-11, 18:08   #1260
AguŚ87
Zakorzenienie

no i połowa chudzielców myśli że utyje od słodyczy... właśnie że NIE moze byc nawet efekt odwrotny bo to są PUSTE kalorie zapychają tylko żołądek nic nie dają.

jak chcecie przytyć to przede wszystkim dzienny jadłospis musi się składać z makaronów ryże kurczak tuńczyć twarogi banany mleko 3,2% np z płatkami, kakao

przytylam tak 5kg. zmieniajac wlasnie diete ze 'słodyczowej=nijakiej"wla snie na taką bogatą w białko i węglowodany

aaai chleb jakis ciemny wcale nie biały zamiast pyrów na obiad które mają tylko skrobie woreczek ryżu jade tak juz od kilku msc

jak cos mi sie jeszcze przypomni to napiszę

Edytowane przez AguŚ87
Czas edycji: 2010-08-11 o 18:09
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości