|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
| Pokaż wyniki sondy: Ile wyżysz? ;] | |||
| 45 i mniej |
|
129 | 28,79% |
| 45-55 |
|
223 | 49,78% |
| 56-66 |
|
76 | 16,96% |
| 67-77 |
|
12 | 2,68% |
| 78 i więcej |
|
4 | 0,89% |
| nie twój interes |
|
4 | 0,89% |
| Głosujący: 448. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Akcja: Tyjemy Razem !! cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny dawać nogi !
|
|
#1233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakby mi tak mój powiedział, że wyglądam jak anorektyczka.. Good bye . Chociaż nie, nawet nie good bye, bo nie byłoby nawet żadnego początku związku.Wychodzę z założenia, że skoro facet jest z kobietą to musiała mu się spodobać (oczywiście to nie wszystko ale mając na uwadze, że mężczyźni są wzrokowcami..). A jak nie to po co zaczynał jakieś podchody? Jest wiele mężczyzn na świecie, którym podobają się szczupłe, więc po co użerać się z takim, który Cię tylko dołuje, jak możesz znaleźć kogoś, który będzie Cię wielbił? Który Cię zaakceptuje taką, jaka jesteś
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
![]() "Wyzwanie nie czeka. Życie nie ogląda się za siebie. Tydzień to aż nadto, by zdecydować, czy godzimy się na nasz los, czy nie." Edytowane przez Filigranka Czas edycji: 2010-08-15 o 22:33 |
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
ile ty masz wzrostu ? bo cos nie widac tych twoich niecałych 40 ; o dooobrzeeeee wyglądasz
![]() chociaz fotki są bokiem to tez ciezko ocenic.. ja mam patyki:P:P:P
|
|
#1236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wcale nie !
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o jaaa no gdzie tam Twoje patyki? Ładne, zgrabne nóżki!
![]() "Wyzwanie nie czeka. Życie nie ogląda się za siebie. Tydzień to aż nadto, by zdecydować, czy godzimy się na nasz los, czy nie." Edytowane przez Filigranka Czas edycji: 2010-08-11 o 15:05 |
|
|
|
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
Twoje też wyglądają na grubsze od moich
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- przede wszystkim masz szerszy rozstaw bioder od mojego może to to mi myli |
|
|
|
#1239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
)w udzie w najgrubszym miejscu mam 47 a łydki zgrozo 30 ! marzy mi sie 3cm wiecej WSZĘDZIE
|
|
|
#1240 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie np są krzywe czołg przejedzie za chiny ludowe się nigdzie nie łączą szpara kilometrowa to tez inaczej. wolałabym proste takie jakty a ja to nawet obcasów nie ubiore bo ide jak kaczka . na beczce prostowane
|
|
|
#1242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nogi to moja udręka reszte zniose nawet mi się podoba ale te nogi..
|
|
|
#1244 |
|
Zadomowienie
|
też jak ćwiczyłam to były takie jak są tylko że mi mięśnie rosną nie do środka tylko na tej przedniej stronie ud i mam takie bulwy na udach dlatego przestałam ćwiczyć bo mi się to strasznie nie podobało jak kilka lat nie ćwiczyłam to wszystko zeszło a od środka nie rośnie nic mam taką dziórę anie od drugiej strony też nie rośnie żeby biodra były szersze ;(
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo mam taką budowę, że moje nogi wyglądają na dość długie proporcjonalnie do całego ciała a jak ubiorę szpilę to czuję się wtedy strasznie długa, jak na szczudłach . A tak mi się podobają takie 15cm . Eh![]() Na szczęście zawsze zostaje zima, wtedy grube rajtki pod spodnie i od razu nóżki troszkę grubsze .ps. dziewczyny, my się mamy wspierać w tyciu a nie porównywać która chudsza . Ważne jak my się z tym czujemy/ że nam to jakoś przeszkadza.---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() "Wyzwanie nie czeka. Życie nie ogląda się za siebie. Tydzień to aż nadto, by zdecydować, czy godzimy się na nasz los, czy nie." Edytowane przez Filigranka Czas edycji: 2010-08-11 o 15:30 |
||
|
|
|
#1246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale właśnie to całe porównywanie nóg przecież to powoduje ;/ myślałam że jesteście takie jak ja ;/ a jak zwykle jestem najchudsza teraz się nie dziwię że wy widujecie jakimś cudem chudsze dziewczyny od was na ulicy po prostu widujecie takie jak ja ;D Co zrobić żeby rosły do wewnątrz i do zewnątrz ?? te uda ?? a nie nad kolanami ?? Edytowane przez sailormaary Czas edycji: 2010-08-11 o 15:33 |
|
|
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
AguŚ ja też ćwiczę przysiady, mimo iż mam już jakieś całkowite załamanie i depresje gdy patrze na siebie ;/ na dobrą sprawę nikt z moich bliskich mnie do końca nie rozumie , bo nie maja takiego problemu i jestem z tym sama .. w ciągu tygodnia spadło mi z ud . A już wyglądaly tak przyzwoicie
moje nogi przez to wygladaja na krzywe, mimo iż nie są ! Eh . Ile już ćwiczycie?
|
|
#1248 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
. Wg. mnie wyglądasz naprawdę dobrze! .Ale nie dziwne, że tak myślisz, skoro nawet ukochany mężczyzna wmawia Ci, że jesteś za chuda:/
|
|
#1249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak pokochać siebie ;/ kiedyś się lepiej czułam ze swoim ciałem mimo że wróciłam do starej wagi którą kiedyś w 100% akceptowałam to i tak nie potrafię się na powrót zaakceptować ;( przydało by mi się wsparcie ze strony chłopaka a go nie mam ;( przecież przytyłam tyle (7 kg ) a on nie widzi różnicy trzeba było mu pokazywać to przyznał ze może troszkę ,ale że w ogóle nie widać ;/ ;(
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
mi to obojętnie jak mi uda " rosna" wazne zeby rosły po 2 cm mi w 1 przybyło po cwiczeniach nie wazne z której strony ale wygladaja przynajmniej na grubsze
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
UWAGA!
Moje małe nóżki ![]() Nie miał kto mi robić więc sama musiałam kombinować.
|
#1253 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To ważne, żeby mieć wsparcie u ukochanej osoby.Widać, że podobasz się sobie, a przynajmniej się podobałaś, skoro byłaś na wyborach miss, masz konto na maxmodels. To nie Ty masz więc problem tylko On. Bądź pewna siebie przy nim i dawaj mu do zrozumienia, że dobrze Ci ze swoim ciałem. Że czujesz się piękna i seksowna. Bo samymi słowami i dawaniu mu do zrozumienia, że są jeszcze chudsze niczego mu nie udowodnisz. Bo tu nie chodzi o to, żeby pokazać, że ktoś jest chudszy tylko o to, żeby dostrzegł superlatywy 'posiadania' pięknej, szczupłej kobiety . Nie jeden facet o takiej marzy . I to musi zrozumieć
![]() "Wyzwanie nie czeka. Życie nie ogląda się za siebie. Tydzień to aż nadto, by zdecydować, czy godzimy się na nasz los, czy nie." Edytowane przez Filigranka Czas edycji: 2010-08-11 o 17:06 |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
FILIGRANKA wow! laska z Ciebie naprawdę! mimo tych niecałych 40 kg... Świetne nogi, w ogóle super figurka
![]() AGUŚ masz również świetną figurkę, takie krąglejsze kształty powiedziałabym Mam podobne wymiary a zobacz jaka różnica! Łydka 30 cm a udo 46 cm u mnie Powiedziałabym że masz więcej w nogach. SAILORMAARY już koniec! Koniec tych dołów Chyba wygrałam w rankingu najchudszych nóżek
|
#1256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ten to jakoś nie może tego zaakceptować i chyba nie uwierzy , że inni może by chcieli szczupłą . Dużo razy słyszałam że "ŻADEN" facet nie chce się obijać o kości albo nie che uprawiać seksu z kościotrupem . On chyba po prostu już tak ma . I jak zapytałam czemu nie mówił mi na początku takich rzeczy to powiedział że nie chciał mi robić przykrości to ciekawe po co mi teraz ją robi ;/ ??
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.A co do Twojej 'szpary' to przecież prawie jej nie widać To w sumie normalne, że jakaś tam przestrzeń jest jak się ma szczupłe.. Widać za to, że masz bardzo zgrabne, długie nogi A co do tego kto wygrał.. widzę, że każda z nas uważa, że jej nogi są najchudsze, więc raczej tego nie rozstrzygniemy .No i... ciekawe jak tam inne dziewczyny zerkające tutaj
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
Super! Wątek dla mnie ! Byłam na badanich u lekarza, bo spadląm starasznie z wagi. Raczej to wina stresu przed maturą i innych problemów oraz tego, że odrzuciłam cukier z pokarmu. Jakoś nie przepadam za slodyczami, może to dziwne,ale tak jest. Nie slodziłam herbaty,ale teraz to się zmieni. Codziennie wmuszam w siebie trochę słodyczy, bo muszę przytyć, po prostu musze, żeby mieć lepsze samopoczucie.
Do października muszę odzyskać straconą wagę! Ja większy kompleks mam odnośnie rąk. Wydają się naprawdę zbyt chude /nadgarstki/. Ma ktoś też taki problem ?
W życiu mogą wydarzyć się tylko dwie tragedie. Jedna z nich to utrata pragnień serca. Druga to ich przyrost. Edytowane przez cheeky_angel Czas edycji: 2010-08-11 o 17:51 |
|
|
|
#1259 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ile ważysz i ile masz wzr.? ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Mnie bardzo często płeć przeciwna łapie w nadgarstku i wielkie wow jaką to małą łapkę mam .---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Twój były miał za to wspaniałe podejście, wielki plus dla Niego
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
no i połowa chudzielców myśli że utyje od słodyczy...
właśnie że NIE moze byc nawet efekt odwrotny bo to są PUSTE kalorie zapychają tylko żołądek nic nie dają.jak chcecie przytyć to przede wszystkim dzienny jadłospis musi się składać z makaronów ryże kurczak tuńczyć twarogi banany mleko 3,2% np z płatkami, kakao przytylam tak 5kg. zmieniajac wlasnie diete ze 'słodyczowej=nijakiej"wla snie na taką bogatą w białko i węglowodany aaai chleb jakis ciemny wcale nie biały zamiast pyrów na obiad które mają tylko skrobie woreczek ryżu jade tak juz od kilku msc ![]() jak cos mi sie jeszcze przypomni to napiszę
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2010-08-11 o 18:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.

) to zobaczysz, że mamy ten sam 'problem' moze to w jakis sposob Cie pocieszy
Chyba lepiej cieszyć się życiem niż zamartwiać swoim wyglądem, a Twój nie jest zły !
Szczuplutkie też mogą (są!) seksowne 

. Chociaż nie, nawet nie good bye, bo nie byłoby nawet żadnego początku związku.
Wcale nie !
Ładne, zgrabne nóżki!

)

moje nogi przez to wygladaja na krzywe, mimo iż nie są ! Eh . Ile już ćwiczycie?