|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Wydaje mi sie,ze moglo to byc tak ze iwona wracala spokojnie do domu,ktos podjechal do niej zapytac gdzie np dojechac tu i tu,ona zblizyla sie tlumaczac jak ma/maja dojechac i wtedy ktos wciagnal ja szybko do samochodu uspil lub cos takiego,wiec malo prawdopodobne zeby ktos cos slyszal albo widzial
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Irytujące są te prywatne rozgrywki organizatorów marszu i jego przeciwników.
Po obu stronach padły wiele niepotrzebnych słów więc nie ma co się dalej spierać bo w tej sprawie najważniejsza jest Iwona. Moim zdaniem po obu stronach powinno paść słowo - przepraszam. Po co po raz setny to roztrząsać, szkoda cennego czasu.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-11 o 18:15 |
|
|
|
#1623 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie też już to nudzi
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I dobrze bo już był spokój z tematem aż tu nagle łup znowu
|
|
#1625 |
|
BAN stały
|
Z teorią o napadzie na pana Ręcznika mnie przeraziłyście
![]() Również odnoszę wrażenie, że skoro nie ma śladów (a może są tylko jeszcze nas o tym nie poinformowali ze względu na tajność info.) to albo ktoś pozbył się ciała w bardzo precyzyjny sposób albo ją uprowadzono i jest przetrzymywana w ukryciu. Nie sądzę by się utopiła itp. Ciało już dawno by wypłynęło, a zahaczyć to też nie miało zbytnio o co. |
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie. Może wypłynąć, ale np. na samym środku morza, a nie na brzegu...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1627 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta teoria to taki mój wymysł tylko hehe. ;] ;P A zaczepić się mogła mieć o co - jakieś boje, kotwice itp., jakieś przyrządy do cumowania jachtów, statków, motorówek itp. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Prądy morskie - przypływy, odpływy... Nie znam się na tym kiedy są odpływy itp.,ale na pewno są.
|
|
#1629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam,nie no ja wierzę,że skończy się to pomyślnie wszystko ... ![]() Pisałam już wcześniej kilka stron wstecz,ze chciałabym by cała ta sprawa okazała sie głupim żartem,że dziewczyna wróci,zapuka do domu i ładnie przeprosi za zamieszanie...
Rzucając we mnie kłamstwem przegrałeś bo ja rzuciłam w ciebie prawdą której ty nie udźwignąłeś .... Edytowane przez muciula25 Czas edycji: 2010-08-11 o 18:26 |
|
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
Post ze strony o Iwonie:
Oto, co było w tarocie: Dziewczyna nieświadomie sprowokowała sprawcę swoim zachowaniem, wyglądem, może nawet słowem. Mars w trzecim sektorze komunikacji i gwałtowny Uran w jego sektorze komunikacji On już kiedyś popełnił podobny czyn. Słońce i Juno mówiący o upatrzonym typie kobiety. Iwona kogoś mu przypominała, lub była typem kobiety, który szczególnie negatywnie wpływa na jego psychikę. Na monitoringu ona idzie sobie boso w skąpym ubranku wczesną porą i być może pod wpływem alkoholu. Choroba psychiczna i alkohol to Neptun na końcu Palca Losu, a ukryte perwersje i stłumiona część osobowości to Lilith On to wszystko odbiera jako prowokację i zagaduje, ona odpowiada coś, co zaczyna wzbudzać w nim agresję. Wymiana zdań na początku była grzeczna i może nawet on odebrał to jako zachętę. Karty opisują go jako człowieka z problemami psychicznymi, ale głęboko ukrytymi. Jest typem tyrana, sadysty, wyrachowany i bez serca, typ psychopatyczny. Zgadzam się. Pluton w piątym - przyjemność czerpana z seksu i przemocy, tym bardziej w jego sektorze jedenastym "zainteresowań". Saturn i Mars razem dają naturę Skorpiona. Wiele maleficznych gwiazd stałych ma charakter Marsa i/lub Saturna. Prawdopodobnie również pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających. Odbiera Iwonę, jako "swoją", że razem sie jakoś dogadają w kwestiach"wspólnej zabawy". Tak, wychodziło mi coś takiego, kiedy patrzyłem na sektor drugi posiadania. W pewnym momencie przestałem rozumieć, dlaczego władczy pierwszych trzech znaków podkreślają jej sektor posiadania, jakby on nią władał, ją posiadał na własność. Przewija mi się również w tym momencie wspólny znajomy, lub znajomi - albo ona wspomniała nieznajomemu mimochodem na odczepkę o swoich znajomych, albo brak mi sugestii, może obok przeszedł ktoś, kogo znała, lub on znał. Widać też obok samochód znajomego - jej lub jego. To jest ten problem, że nie jestem pewna. Odnosisz się do tych dzieci czy znajomych na Descendencie? Merkury też mógłby sugerować samochód. Po wymianie słów - na pewno do niej doszło i również on odebrał to jako prowokację do dalszej gry, dochodzi do brutalnego ataku, co dokładnie opisują karty, ale nie dzieje się to w pobliżu miejsca, gdzie widziała Iwonę kamera. On ją uderza w głowę. Saturn to kości. Mars to krew, uderzenie, głowa ale nie pasuje mi to, że Waga i Panna mówią o części ciała w okolicach brzucha. W kartach widzę ją popękaną. Czymś ją owija, potem samochód, ale nie wiem, czy jest w bagażniku, czy na siedzeniu. Ona jest nieprzytomna, albo zamroczona. Potem gdzieś ją brutalnie wykorzystuje seksualnie - mam wrażenie, że wielokrotnie - w kartach jest tyrania, agresja, chęć zemsty, rozkosz czerpana z zadawanej krzywdy i opis, że on to już kiedyś zrobił. Nie jest amatorem. Nie wiem, czy wielokrotnie, ale to możliwe. Tyle, że do 13.20 się z nią najpewniej rozstaje. W opisie miejsca, gdzie znajduje się dziewczyna teraz: w miejscu, do którego wiedzie okrągły otwór - pomyślałam o studzienkach, ale mogą to być wszelkiego rodzaju okrągłe pojemniki, rury, wejścia, beczki, dziury, a może i jakiś abstrakt, jak nazwa ulicy, czy miejsca. Myślałem o włazie do kanału. Woda by ją wezbrana porwała. Jest czymś zawinięta. Kolor, który dominuje to zielony. Nawet samochód opisany był przez ten kolor. Ja chyba wiem, o co Ci chodzi - to chodzi o wrzosy, "rzęsy". Widziałem już taki tunel pod mostem z taką brudną, brązowawo zieloną wodą, ale to miejsce wydawało mi się zbyt płytkie, ale może to tylko Neptuniczna iluzja i po prostu traw rosną na powierzchni zarośniętego, głębszego bajora. Nie wiem, dlaczego wciąż przewija się tu ktoś znajomy, jakby była osoba trzecia gdzieś obok. Być może nieświadomie był podczas zdarzenia w tym miejscu i czasie, albo teraz jest obok i albo nie jest świadomy, albo ten fakt ukrywa. Jeszcze coś o nim - typ gracza, gra w coś lub czymć, a może gra to zabawa. Widziałam wyżej, co napisał Antyanioł...Gdzieś tu jest ospowiedź... I jeszcze widać wyraźnie postać matki w tym układzie. Ona będzie miała wpływ na rezultat poszukiwać. Tyle, że...może to być mama Iwony, albo inna matka - sprawcy, kogoś znajomego, czy po prostu jakaś matka, lub kobieta w ciąży. Wiem, że większość osób odbiera to jako pewne swobodne symulacje na faktach. Nie mam żalu i nie będę się spierać. Po prostu - czytam karty kilkanaście lat i w tym przypadku też przeczytałam. Jestem sercem z mamą Iwony. Ciężką ma karmę, ale i siłę ogromną. Przeraża mnie ta dokładność opisu ;/ I w ogóle ta wypowiedź...
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy mialam 19 lat to rowniez nie strachem bylo mi wrocic pieszo z imprezy na nogach - a jak doszedl do tego alkochol to wydawalo mi sie ze moge góry przenosic, teraz w wieku 25 lat boje sie nawet zejsc w nocy z psem przed blok taka ta szaleńcza młodosc jest wlasnie ...
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie wiem, jeżeli z Polski nikt nie poznał Pana Ręcznika, to odpada iż jest z Naszego kraju. Może niech osoby ze strony, które znają np. niemiecki poszukują najpopularniejsze strony niemieckie i wyślą prośby o zamieszczenie jego portretu. Można też do innych krajów popisać. Nie wiem czemu, ale jakoś mi zalatuje typem urody niemieckiej. |
|
|
|
|
#1633 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mieszkasz w Trójmiescie? Widziałaś te plaże? ![]() Plaze trojmiejskie pod tym wzgledem sa czyste. jedynie w Gdyni jest MArina, ale wydaje mi się ze mogla zatonac w Jelitkowie, a tam plaza jest czysta od motorówkowych "garaży", boje są jednie
|
|
|
|
|
#1634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie tego tarota,żeby już nie cytować całości,to tak jak w przypadku wizji,w karty też jakoś nie wierzę.
Ale możesz mi powiedzieć o co chodzi,że to jest na 2 kolory napisane,że to niby dialog tarocistki z kim??
|
#1636 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Straszna sprawa, mam nadzieję że się wkrótce rozwikła. U nas tez swojego czasu była głośna sprawa zaginięcia chłopaka (osoby z Lbn wiedzą pewnie o co chodzi) - niestety nie zakończyła się pomyslnie. Też było wiele symulacji, pseudojasnowidzów itd.
Ciekawa jestem czy znaleziono i rozpytano tych państwa z nagrania przy plaży. Bo oni byli chyba tak blisko dziewczyny jak ten z ręcznikiem- przynajmniej na tym nagraniu (tyle że mijali ją, może coś zapamiętali?). |
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1639 |
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie ten ta wypowiedz brzmi
(co cytowala Zasmutana)
|
|
|
|
#1640 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dlatego mnei też dziwi jakaś teoria jasnowidza, że walnęła ją śruba w głowę i się utopiła. No nawet, motorówki tam pływają, ale mega daleko od ostatniej boi , więc ona by tam nawet o własnych siłach nie dopłynęła. Dlatego nie czytam dokładnie co piszą ci jasnowidzący, bo to dla mnie bzdury. Ale przepraszam jeśli kogoś tym uraziłam
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 18:45 |
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję moim zdaniem ciekawy post z forum o Iwonce:
Cytat:
|
|
#1642 |
|
Przyczajenie
|
Odnośnie wróżby z tarota
Jest tutaj pewna spójność z rysunkiem jasnowidza. W tarocie wyszło ,że Iwona jest przetrzymywana być może w jakimś kanale, studzience. Rysunek jasnowidza przedstawia ciało położone akurat w takim miejscu. |
|
|
|
#1643 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez niestety o tym pomyślałam ale mam nadzieje, że sie mylą.
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
titina - pod filmikiem na youtubie najnowszy komentarz nadaje się do usunięcia...
|
#1645 |
|
BAN stały
|
Gościu mądrze pisze, ale Ameryki tym nie odkrył. Policja i detektywi mają takie regułki wyuczone i na pewno mają takie hipotetyczne teorie dawno na uwadze.
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- To są brednie, jak ktoś pozna okolice, to może samemu wymyślić teorię/wizję, że tu lub tam może znajdować się ciało. Okolica jest jaka jest, dużo tam miejsc gdzie można pozbyć się dowodów lub zwłok. Sama nie raz bałam się tam chodzić w biały dzień, ale myślałam, że tradycyjnie przesadzam (tu nawet nie chodzi o miejsce co o dzielnice , które sąsiadują z Gdańskim molo - znane z napadów i bijatyk --> w każdym, bądź razie nasłuchałam się plotek o takich sytuacjach w tych miejscach ) :O Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-11 o 18:57 |
|
|
|
#1646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi sie,ze to jest porownanie z wrozba innej osoby,ale moge sie mylic...
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do ukrycia potencjalnych zwłok to przecież zakopać je można było, to nie problem, zostawić w lesie i przysypać liśćmi itd niedawno w moim mieście odnaleziono w okolicznym lasku zwłoki kobiety która leżała tam dobre dwa lata i była właśnie przysypana śmieciami itd zastanawia mnie tylko fakt że nie znaleziono żadnej z jej rzeczy, skoro przeszukiwano teren na którym mogła zaginąć to jeżeli została napadnięta powinno coś zostać. |
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie - wstrząsający artykuł:
http://www.tochman.eu/miejsca.php?strona=2
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

+ korekcja powiek górnych