|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Ten autobus + trampek + pacyfka to by było super połączenie
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałyście duszka z galerii sim? Taki jak z Yes i z Verony tylko biały więc chyba najlepszy
Chyba go kupię
|
|
|
|
#2433 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetny! Też muszę nad nim pomyśleć a propos Halloween
! A tą galerię polecam z czystym sumieniem, jakość jak w Apart i Yes.---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- W jakiej on jest cenie ? Daj linka.---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- http://galeriasim.pl/koralik_oksydow...t_07-1253.html Dynia .---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Nietoperza, pająka i dynię chcę
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
VLS chyba teraz go nie mają bo na ich stronie nie mogę znaleść a zdjęcie przez google znalazłam, ale świetny jest, nie?
![]() Mogliby zrobić jeszcze dynię Szkoda ze ta piramida taka mała bo bym kupiła
|
|
|
|
#2435 |
|
Wtajemniczenie
|
No boski, chcę go! Napisałam do nich kiedy będą nowe wzory charmsów
. Zobaczymy co napiszą .
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Wtajemniczenie
|
Mają zamówione nowe charmsy dopiero na początek października
.
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...26tbs%3Disch:1
Można kupić ten kuferek TS który dostałaś VLS ![]() 15 funtów
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zajrzałam całkiem niepotrzbnie do galerii sim..oni mają obłędne te charmsy! moim zdaniem apart i yes się chowa! i po co ja tam wlazłam!? i ceny też naprawdę niezłe! no nie mogę.... to się kiedyś skończy!?
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wy piszecie
![]() Mama mnie wysłała do Kruka po ściereczkę, którą VLS polecałaś No i kupiłam charmsa choć w ogóle nie zamierzałam! Głupiutka jestem, bo nawet karty rabatowej nie wzięłam do sklepu, a jednak zrobiłam zakupy za 65zł :/Kupiłam czerwoną sukienkę na wieszaku, pózniej dodam zdjęcie
Edytowane przez czesterka Czas edycji: 2010-08-11 o 16:31 |
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakby tak u nas takie kuferki rozdawali
. Nie trzeba mieć karty ze sobą żeby dostać rabat, wystarczy być w bazie .
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, ja do dzisiaj nie wiem czemu nie dostałam karty i mówię tylko, że jestem w bazie i szukają nazwiska. Z Apartu nie miałam jeszcze karty, a też po nazwisku mnie wyszukali
.
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, praktycznie w każdym sklepie wystarczy powiedzieć "ojej, nie mam przy sobie karty, ale może pani wyszukać po nazwisku?" i nie ma problemu
. Aczkolwiek na pewno zdarzają się wyjątki, choć ja jeszcze na taki nie trafiłam . W niektórych sklepach nawet nie ma kart, tylko trzeba właśnie nazwisko podać (np. Ochnik tak ma). A ja nadal szukam ładnych charmsów muzycznych. Szczególnie nutek
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
A miłośniczki koralików jeszcze tu zaglądają ??? Wiecie może kto mógłby zmodyfikować nazwę wątku i dodać "Trollbeads" ? .... w końcu podłączono tutaj wątek (osobny) Trollbeadsowy. Chyba nie będziecie miały nic przeciwko ![]() Nikt nie nosi Trollbeadsów, Pandory czy Biaggi ? ?????A ja wczoraj kupiłam sobie naszyjnik z Trollbeads Początkowo miałam zamiar kupić ten z Wróżką ale po przymierzeniu stwierdziłam, że jednak wolę krótsze i zdecydowałam się klasyczny, taki jak bransoletka. Teraz mam komplet.
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-08-11 o 21:23 |
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
Magda pochwal się
![]() ja niestety nie mam finansów - rok szkolny się zaczyna i muszę trójce obkupić - bo pewnie też bym sobie w końcu kupiła te bransoletke Trollbeads, a tak kicha ....
|
#2448 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, zwłaszcza w wieku szkolnym ...ja mam tylko synka -przedszkolaka, ale doskonale Cię rozumiem. Są po prostu rzeczy ważniejsze. W tym miesiącu wpadła mi dodatkowa gotówka i postanowiłam, że wydam ją właśnie na naszyjnik bo to większy "rozpustny" wydatek. Z resztą narzuciłam sobie limit max 200zł na koraliki miesięcznie, zobaczymy co z tego wyjdzie A Ty Aniu na jaką bransoletkę masz ochotę, srebrną czy skórzaną ??? A zapięcie ??? A tak btw, faktycznie masz trojaczki ???
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Czy orientujecie się, czy dostanę gdzieś jeszcze wieżę Eiffla z Yes? W moim mieście niestety ma ich salonu. Może gdzieś jeszcze jest, bo na stronie już nie :-(
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytam, bo wiem tylko że dzwonił i w końcu znalazł w jednym gdzie mieli ostatnią
|
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zadomowienie
|
tak mam trojaczki
7-latki Zuzie Tomka i Maje ![]() ja chce skórzaną, myślałam o jasnobrązowej ale może jednak ciemnobrązową ? a zapięcie .... chyba koronkowe ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Magda a napisz jakie masz koraliki ![]() kurcze kusie mnie ta bransoletka oj kusi podobnie jak naszyjnik ale on duuuzo droższy
|
|
#2452 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do bransoletek to chyba ciemnobrązowa jest praktyczniejsza i będzie bardziej uwydatniać barwę koralików ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Ja akurat wzięłam to standardowe bo stwierdziłam, że jek bedzie mi zależało na efektownym to przepnę z bransoletki. A później kto wie, może jeszcze sobie dokupię np. słonika lub zapięcie frei, drzewo trolla na żywo tez wygląda b.ładnie. Do tego mogłam sobie wybrać 2 koraliki za 94zł wiec zdecydowała się na takie: http://www.trollbeads.com.pl/Dynia-330.html - wygląda cudnie i http://www.trollbeads.com.pl/Przytulone_Serca-604.html W domu zrobiłam mały misz-masz i serduszka wylądowały na bransoletce a na naszyjnik powędrował troll ze skarbami ![]() Fajnie się komponuje z tą dynią bo ma oczko z granatu. Postaram się niebawem zrobić jakieś zdjęcia a puki co moje kosztowności można zobaczyć bodajże na stronie 44 - 45 tego wątku
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
Magda wróciłam się do 44 strony i ..... oniemiałam z zachwytu
ja też chcę takie długo już zbierasz ? i powiedz kupujesz po jednym koraliku ? ![]() ja się zastanawiam nad Mediolanem http://www.trollbeads.com.pl/Mediolan-417.html na żywo jest naprawdę ładny i no własnie ... ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- a zapomniałam dopisać śliczna jest dynia
|
#2454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mediolan cudny hm, zbieram od stycznia, wstyd się przyznać - bo stara jestem - ale wpadłam na całego. Pierwszą bransoletkę (ta bordowo - kremowa) z 2 koralikiami dostałam od męża potem dokupywałam po 1-2 koraliki przeciętnie 2 razy w miesiącu .... Kolejną kupiłam w promocji bransoletka+zapięcie+3kor aliki i tak się uzbierało a to na urodziny, a to od firmy Trollbeads za zdjęcia bransoletek (moich na facebooku najwięcej )Niemniej jednak to b.drogie hobby zwłaszcza jak na nasze warunki. Koraliki są przepiękne ale pora powiedzieć sobie stop i trochę się ograniczyć. Oczywiście kupować będę nadal ale nie w takich ilościach. Na jednej z amerykańskich stron wyczytałam, że za jakiś tydzień będzie nowa kolekcja. Będzie kolorystyka jesienna, intensywne barwy - czerwienie, zielenie. Będą też nowe kamienie szlachetne. Już nie mogę się doczekać ...
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Ania-trojaczki może widziałaś ta nową wieżę za 49 zł?
Ja kupowałam swoją jakiś miesiąc temu i dzwoniłam wtedy do wszystkich salonów i mieli tylko tą nową. Ktos mi sprzątnął sprzed nosa w Arkadach , bo 2 dni wcześniej mieli. Aha dziewczyny w Koronie powiedziały ze mają i jechałam całe miasto po czym wyparły mi się w zywe oczy że nie mają i nie mieli juz dawno Ale one tam jakies dziwne są i jak zapytałam o wieże eiffla to pomyliły ją ze statua wolności ![]() A w Warszawie w galerii Bemowo kupił mi kolega . Wcześniej dzwonił do 3 sklepów i tam nie mieli , więc może w pozostałych coś jest Wieża ta stara jest śliczna i bardzo sie cieszę że udało mi się ją dostać. A nowa wieza to chyab była zapowiedź tych badziewnych charmsów
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej wkleił mi się zły link Tu jest ten do kuferka. Zastanawiam sie czy nie kupić
Tylko w nim chyba taki bałagan z charmsami będzie http://www.steffans.co.uk/best-selle...-pr-19209.html |
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
No w sumie tak swobodnie latają
. Faktycznie specjalnego ładu nie mam. W jednej przegrodzie mam kolorowe w innych srebrne z cyrkoniami i srebrne bez cyrkonii .
|
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
sorina możliwie
szukałam czegoś innego, więc nawet nie zwróciłam uwagi na cenęMagda chyba się pospieszę bo nie wiadomo jak długo promocja z dwoma koralikami gratis będzie jeszcze; do końca wakacji na pewno a co potem ? hmmm ty jesteś stara ? ja tu chyba najstarsza
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ja również zbieram Trollbeads. Moja kolekcja jest skromna, ale powoli będzie się powiększać. Właśnie zbieram się do zamówienia kolejnych koralików, chociaż może się wstrzymam do nowej, jesiennej kolekcji. Jest to piękna biżuteria, która zwraca uwagę każdego ![]() . Jej misteria wykonania, dokładność i kolory.....ach lubię ją nosić!!Ja również nie należę do najmłodszych na tym forum ale nic to.Bardzo pozdrawiam Trollbeadsowe wielbicielki. Gosia Ps. Charmsy też kolekcjonuję (łatwiejsza dostępność) - ech te świecidełka. |
|
|
|
#2460 |
|
Zadomowienie
|
margotber a jaką masz bransoletkę ?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

! A tą galerię polecam z czystym sumieniem, jakość jak w Apart i Yes.

choć w ogóle nie zamierzałam! Głupiutka jestem, bo nawet karty rabatowej nie wzięłam do sklepu, a jednak zrobiłam zakupy za 65zł :/
.

żartujesz? 
?????
Zapytam, bo wiem tylko że dzwonił i w końcu znalazł w jednym gdzie mieli ostatnią

Ale one tam jakies dziwne są i jak zapytałam o wieże eiffla to pomyliły ją ze statua wolności