Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 20:59   #3121
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Choji taka podusia, takie zawieszki (biorę bez krawata) i taka podwiązka
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:01   #3122
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Dziewczyny łapie mnie ostatnio jakaś chandra i mam ochotę się po prostu napić. Któraś chętna?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:01   #3123
Choji
Zakorzenienie

Claris, śliczne

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:02   #3124
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczyny łapie mnie ostatnio jakaś chandra i mam ochotę się po prostu napić. Któraś chętna?
w sb. pewnie niejedna chętna się znajdzie
Stary 2010-08-11, 21:08   #3125
butterfly20
Zakorzenienie

Nie pokażem rzęs Może pokażem w sobotem:P

Ale Wam zazdraszczam tego spotkania
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:08   #3126
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ilsa nie ma ale madziuś się rozstała z tztem
jejku ale tak definitywnie ? Przecież już było super ! O co chodzi ? Muszę iść doczytać a jestem na 96 stronie ((( mam nadzieję że się jakoś trzyma
Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Ilsa no to miałyście roboty A koleżanka romantyczka co ja bym dała żeby mi taką niespodziankę TŻ zrobił
BTW dziś rozmawialiśmy o pierścionku (chciałam delikatnie mu powiedzieć żeby mi nie dawał w urodziny bo za bardzo spodziewajka niż niespodzianka ) i sam dopowiedział że wie żeby nie w urodziny
no wspaniała niespodzianka i w dodatku on zawsze marzył żeby zabrała go kiedyś do Barcelony a restauracja nazywa się La Rambla czy jakoś tak - tak jak główna ulica Barcelony, o czym on wie i namawiał ją długo na to by kiedyś tam iść. Ale najlepsze było że on przychodzi super ubrany, otwieram mu ja i mówię że Karola się jeszcze przygotowuje i żeby w takim razie dał mi winko to schłodzę a ze mną żeby się przeszedł. Po czym założyłam mu opaskę, zgarnęłam z przystanku TŻ-ta i go obkręciliśmy po mieście żeby nic nie wiedział dokąd idzie a później był taki oniemiały jak zobaczył jak ślicznie się Karola ubrała i uczesała i że tam go właśnie wzięła ciekawa jestem relacji, jutro w pracy się dowiem

My o pierścionku mówimy per kanapa - że się wyprowadzamy na swoje więc musi być kupiona kanapa i się ciągle pytam czy Mateuszowi starczy na ładną kanapę

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:15   #3127
skimos
Zakorzenienie

Ale fajnie chociaż wiesz jeszcze fajniej by było jakby byli na odwrotnych miejscach
A Madzia nic nie napisała więcej, tylko że musi wszystko przemyśleć etc.
Claris fajna podusia ja się zastanawiam nad naklejkami na wódkę ale chyba stanie na zawieszkach

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:24   #3128
Claris
Zakorzenienie

Choji
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
jejku ale tak definitywnie ? Przecież już było super ! O co chodzi ? Muszę iść doczytać a jestem na 96 stronie ((( mam nadzieję że się jakoś trzyma

My o pierścionku mówimy per kanapa - że się wyprowadzamy na swoje więc musi być kupiona kanapa i się ciągle pytam czy Mateuszowi starczy na ładną kanapę
No właśnie niewiele napisała i się martwię o nią i boję, że już tu nie wróci
hehe z kanapą dobre

Cytat:
Claris fajna podusia ja się zastanawiam nad naklejkami na wódkę ale chyba stanie na zawieszkach
Madziu co do naklejek to się mogę wypowiedzieć, bo na tym weselu co ostatnio byłam własnie były naklejki i pod wpływem chłodzenia butelki były wilgotne = te naklejki schodziły i zdzierały się. Może to kwestia jakości tych naklejek, ale generalnie nie nie nie
Stary 2010-08-11, 21:29   #3129
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Mnie się idea zawieszek/etykietek nie podoba. A przynajmniej wydaje mi się, że to zbędny wydatek i dodatkowy kłopot bo ktoś musi to na butelki zakładać. Ja bym chciała wódkę w coolerach czy jak sie te kubełki z lodem nazywają albo zwyczajnie butelki postawione.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:33   #3130
skimos
Zakorzenienie

u mojej siostry świadek ze mną (świadkową) zakładali zawieszki przy wnoszeniu wódki na salę
Claris masz rację, rzeczywiście chyba podobnie było u mojej kuzynki 4 lata temu

Stary 2010-08-11, 21:42   #3131
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mnie się idea zawieszek/etykietek nie podoba. A przynajmniej wydaje mi się, że to zbędny wydatek i dodatkowy kłopot bo ktoś musi to na butelki zakładać. Ja bym chciała wódkę w coolerach czy jak sie te kubełki z lodem nazywają albo zwyczajnie butelki postawione.
A myślałam że jestem wyjątkiem, bo mi się nie podoba ani idea ani estetyka większości zawieszek. Poduszki też nie chcę mieć, bo większość jest kiczowata i małych dzieci w rodzinie brak, a to chyba jakiś bachorek ma wnosić poduchę, rajt?
Generalnie jestem za minimalizmem,lecz nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:52   #3132
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
u mojej siostry świadek ze mną (świadkową) zakładali zawieszki przy wnoszeniu wódki na salę
Claris masz rację, rzeczywiście chyba podobnie było u mojej kuzynki 4 lata temu
Ja bym nie chciała świadków 'zaganiać do roboty" podczas wesela. Nie wiem kto to będzie ale nich się bawi i pije nasze zdrowie No ale rózne są tradycje i podejścia do sprawy.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
A myślałam że jestem wyjątkiem, bo mi się nie podoba ani idea ani estetyka większości zawieszek. Poduszki też nie chcę mieć, bo większość jest kiczowata i małych dzieci w rodzinie brak, a to chyba jakiś bachorek ma wnosić poduchę, rajt?
Generalnie jestem za minimalizmem,lecz nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba
Zgadam się z Tobą w pełni. Mnie się podobają obrączki podawane na tych srebrnych (czy jakie tam one są) tackach które mają w kościołach.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:55   #3133
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie chciała świadków 'zaganiać do roboty" podczas wesela. Nie wiem kto to będzie ale nich się bawi i pije nasze zdrowie No ale rózne są tradycje i podejścia do sprawy.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Zgadam się z Tobą w pełni. Mnie się podobają obrączki podawane na tych srebrnych (czy jakie tam one są) tackach które mają w kościołach.
Co do poduszek i tacek to popieram.
Co do zawieszek to nie podobają mi się te co na All.

Ale np. mój wujek(jest o 6 lat starszy ode mnie:P) z żoną mieli na weselu zrobione śliczne zawieszki:
dwa serduszka z masy solnej dyndały na złotych niteczkach i były przyozdobione ich inicjałami czy jakoś tak:P I to wyglądało bardzo ładnie
Stary 2010-08-11, 21:58   #3134
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Co do poduszek i tacek to popieram.
Co do zawieszek to nie podobają mi się te co na All.

Ale np. mój wujek(jest o 6 lat starszy ode mnie:P) z żoną mieli na weselu zrobione śliczne zawieszki:
dwa serduszka z masy solnej dyndały na złotych niteczkach i były przyozdobione ich inicjałami czy jakoś tak:P I to wyglądało bardzo ładnie
Ooo ciekawie to musiało wyglądać nie masz jakiejś fotki?
Stary 2010-08-11, 22:06   #3135
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Ooo ciekawie to musiało wyglądać nie masz jakiejś fotki?
Oj nie To już było z 5 lat temu,a wtedy takie rzeczy mnie nie jarały tak jak teraz (teraz to bym wszystko obfociła hehe)
Stary 2010-08-11, 22:21   #3136
skimos
Zakorzenienie

Moja siostra miała coś takiego https://ssl.allegro.pl/item117720376...zawieszki.html

A mi się podobają takie z podziękowaniem dla gości https://ssl.allegro.pl/item116911499...zt_okazja.html

Idę na film i spać

Stary 2010-08-11, 22:27   #3137
Gleniusia
Zakorzenienie

Ilsa, no to widzę, że nieźle zapuszczone mieszkanko miała ta koleżanka nie chcesz do mnie wpaść i pomóc mi ogarnąć mój burdelik? zwłaszcza w garderobie
ech, chciałabym, żeby Tż mi taką niespodziankę zrobił...ale jak go znam to raczej nigdy się nie doczekam no cóż, nieromantyczny typ mi się trafił chociaż ostatnio nawet różyczkę czerwoną dostałam, więc jak chce to potrafi

Co do zawieszek to mnie też jakoś nie przekonują...akurat ja na weselu nawet nie zwracam na to uwagi, czy coś tam dynda czy nie (chociaż wódki mało piję, może dlatego ... ale wszystkie gadżeciki związane ze ślubikiem są suupcio, Claris dzięki, że mogę się popodniecać Twoimi przygotowaniami chociaż

Oglądałam jednym oczkiem mecz, ale żenada...
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 23:00   #3138
_Remedios
Zadomowienie

Hejo... powróciłam...

ale idę spać

ale bym chciała jeszcze....
Stary 2010-08-11, 23:29   #3139
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Ilsa, no to widzę, że nieźle zapuszczone mieszkanko miała ta koleżanka nie chcesz do mnie wpaść i pomóc mi ogarnąć mój burdelik? zwłaszcza w garderobie
ech, chciałabym, żeby Tż mi taką niespodziankę zrobił...ale jak go znam to raczej nigdy się nie doczekam no cóż, nieromantyczny typ mi się trafił chociaż ostatnio nawet różyczkę czerwoną dostałam, więc jak chce to potrafi
mogę mogę to daje mi dużą satysfakcję obserwować jak to wszystko zaczyna jakoś wyglądać i nagle widać że ona ma w ogóle szafy a nie góry ubrań. No bo jak przyszłam to przewracałam się o wszystko; jak można od 2 miesięcy nie prać ? I najlepsze że ona i tak do tego zapraszała swojego narzeczonego. Mój TŻ się śmiał: oj Tomuś kochanie, połóż się tutaj, tym kotletem się nie przejmuj bo już miesiąc leży a jak Ci będzie niewygodnie to Ci dam brudne gacie pod głowę.

100 strona

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2010-08-11 o 23:31
Stary 2010-08-11, 23:55   #3140
justyna_dt
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale ciężki dzień... głównie to przez rozmowę z ojcem, powiedziałam mu to, co radziła mi psycholożka, w sumie jemu na dobrze, mi powinno też, ale czuję się parszywie, tzn. sama ze sobą, chyba nie byłam na to gotowa
Baterflajku, ale jestem ciekawa Twoich rzęs mówisz, że odżywka jakaś ciekawa? Muszę wyczaić, choć najpierw fundusze przeznaczam na: Bon Prix, uzupełnienie rzęs (bo mi prawie wszystkie powypadały i śmiesznie to wygląda ) i oczyszczanie twarzy
Kamka, możliwe, że ja będę jutro popołudniu w Krakowie, jeszcze się muszę jakoś ogarnąć z planami, jak nadal będziesz miała ochotę na piwko, to się reklamuję

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 00:01   #3141
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dobranoc dziewczynki
Stary 2010-08-12, 00:27   #3142
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
mogę mogę to daje mi dużą satysfakcję obserwować jak to wszystko zaczyna jakoś wyglądać i nagle widać że ona ma w ogóle szafy a nie góry ubrań. No bo jak przyszłam to przewracałam się o wszystko; jak można od 2 miesięcy nie prać ? I najlepsze że ona i tak do tego zapraszała swojego narzeczonego. Mój TŻ się śmiał: oj Tomuś kochanie, połóż się tutaj, tym kotletem się nie przejmuj bo już miesiąc leży a jak Ci będzie niewygodnie to Ci dam brudne gacie pod głowę.

100 strona
ja to nie rozumiem ludzi którzy w takim syfie żyją...
jakieś 2 miesiące temu znalazłam sobie dodatkową robotę- opieka nad sprawami takiego jednego obcokrajowca (jemu ciężko załatwić coś w urzędzie itd), do tego dochodzi np. robienie zakupów i sprzątanie.
jak przyszłam do niego pierwszy raz, to wstawiłam 8 pełnych pralek prania! poza tym facet trzymał śmiecie na balkonie (!!!) bo nie dostał od właściciela mieszkania klucza od śmietnika. balkon od strony południowej, robaki już na nim były. sprzątanie tego było obrzydliwe.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 00:36   #3143
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Bry
Za chwilkę może Was nadrobię (zależy od samopoczucia po wyjściu z wanny, bo planuję się uczyć na egzamin... ). A póki co krótka piłka: co sądzicie o tych sukienkach? Którą byście wybrały? Ja się skłaniam ku jednej, ale na razie ciekawa jestem Waszych opinii
Szczerze to mi się żadna nie podoba, bo nie w moim stylu. Ale jakbym miała wybierać to nr 2

Dziś właśnie wróciłam do domu (2 noce spałam u TŻta) W poniedziałek i dzisiaj byliśmy znów w Bratkowicach na plaży. Znów mnie słoneczko chyciło A jutro jedziemy na rolki
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 00:37   #3144
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dziś dzień pełen emocji... Tzn. w sumie niedużo się działo ale jednak. Odespałam, bo dziś miałam wolne, od południa do 17 się uczyłam (tak, zmobilizowałam się, yeah), potem spotkanie z panią psycholog. Upłakałam się znowu, rozmawiałyśmy o ojcu, było ciężko, ale odczuwam bardzo pozytywne efekty całej terapii, więc wierzę, że i dzisiejsze spotkanie i moje "zadanie domowe" da profity
ja bym chciała uzyskać jakąś pomoc bo wystarczy że jedna rzecz jest nie tak w danym dniu i już jest koniec świata, lament i płacz. W ogóle bardzo łatwo wpadam w smutek i rozdrażnienie bo nie daję po sobie poznać różnych rzeczy, duszę je i jest we mnie takie rozżalenie. Poza tym jest we mnie taka apatia, obojętność, całe dnie mogłabym leżeć w łóżku i użalać się nad sobą. A nie stać mnie na żadne wizyty teraz, chociaż jakieś leki może by pomogły bo to pewnie jakaś mała depresja. No a kiedy TŻ jest idealny to się stresuję że to minie bo najdłużej jako bezbłędny cudak wytrzymał 3 miesiące. Potrzebuję spokoju i komplementów, moje poczucie własnej wartości jest mniejsze od zera i jeszcze cholera mnie bierze jak on mi zakazuje się żalić że nie mam figury jak Kamila itd. bo ja bym chciała się na nią żalić tyle ile potrzebuję a tak to sama się tym zadręczam. A on mi nie mówi komplementów, w sumie musiałam się iść przebrać żeby chwalił dzisiaj ubiór a włosów i makijażu niezbyt a robiłam je z godzinę on nie rozumie że ja nie jestem normalną dziewczyną która wie że jest ok... i okropnie się czuję kiedy mi narzeka że powinnam kupować ciuchy w sklepach. Normalnie mnie na to nie stać, mam od rodziców gdzie mieszkać i trochę jeść. Fajnie że on żyje w świecie w którym wystarczy wyciągnąć rączkę i mamunia da ale jak ja usłyszałam od niego 'to niech Ci mama da' to mnie zmroziło. Więc pod tym względem się różnimy i ja bardzo potrzebuję rozpieszczania a czuję się jak ostatnie zero na tych porąbanych studiach, bez prawa jazdy i donaszając ciuchy po kimś bo wiadomo że tam nie ma nic modnego więc to też mnie przybija jak wyglądam i że nie mogę z nim zamieszkać i te porządki były męczące a ja nawet nie będę mieć wykształcenia takiego żeby robić co innego niż ludziom porządki po domach więc w sumie nie należą mi się pochwały i powinnam się odczepić
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Cześć

Nie jestem z Tż znowu ze mną zerwał i mówi,że to już koniec na bank Dziewczyny nie bede mogła tu siedzieć,zmieniłam nr tel, wszystko ...wróce do Was jak dojde do siebie..nic sobie nie zrobie nie martwcie sie...nie moge tu być bo wszystko do mnie wraca ;(;( przyjde do Was jak wylecze sie z tego ;(

Trzymajcie sie !
po co zmieniłaś numery ? Podaj je nam tutaj.

Stary 2010-08-12, 01:33   #3145
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Choji taka podusia, takie zawieszki (biorę bez krawata) i taka podwiązka
Z zawieszek to mi się właśnie tylko krawat podoba

Cytat:
Jaka chandra? Chłop Ci się przecież niedawno oświadczył

Cytat:
Mi się tylko takie śmieszne zawieszki podobają, nie żadne serduszka, wstążeczki. Poduszki też uważam za kiczowate.
Cytat:

Mam to samo

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Nie martw się, mój też nic takiego nigdy nie zrobi. Jednak nie mam jakiegoś wielkiego parcia na takie rzeczy. Najważniejsze, żeby chłopak był dla mnie dobry, kochał mnie i szanował. Jakiś tam romantyzm jest ok, nawet bardzo miły, ale nie niezbędny.

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
ja to nie rozumiem ludzi którzy w takim syfie żyją...
jakieś 2 miesiące temu znalazłam sobie dodatkową robotę- opieka nad sprawami takiego jednego obcokrajowca (jemu ciężko załatwić coś w urzędzie itd), do tego dochodzi np. robienie zakupów i sprzątanie.
jak przyszłam do niego pierwszy raz, to wstawiłam 8 pełnych pralek prania! poza tym facet trzymał śmiecie na balkonie (!!!) bo nie dostał od właściciela mieszkania klucza od śmietnika. balkon od strony południowej, robaki już na nim były. sprzątanie tego było obrzydliwe.
Współczuję Ci takiego sprzątania. Ja się strasznie brzydzę po kimś sprzątać takie rzeczy. W domu u siebie lubię, bo zawsze mam czysto, ale takiego syfu czyjegoś myślę, że bym nie ruszyła jakbym nie musiała.
Cytat:
ja bym chciała uzyskać jakąś pomoc bo wystarczy że jedna rzecz jest nie tak w danym dniu i już jest koniec świata, lament i płacz. W ogóle bardzo łatwo wpadam w smutek i rozdrażnienie bo nie daję po sobie poznać różnych rzeczy, duszę je i jest we mnie takie rozżalenie. Poza tym jest we mnie taka apatia, obojętność, całe dnie mogłabym leżeć w łóżku i użalać się nad sobą. A nie stać mnie na żadne wizyty teraz, chociaż jakieś leki może by pomogły bo to pewnie jakaś mała depresja. No a kiedy TŻ jest idealny to się stresuję że to minie bo najdłużej jako bezbłędny cudak wytrzymał 3 miesiące. Potrzebuję spokoju i komplementów, moje poczucie własnej wartości jest mniejsze od zera i jeszcze cholera mnie bierze jak on mi zakazuje się żalić że nie mam figury jak Kamila itd. bo ja bym chciała się na nią żalić tyle ile potrzebuję a tak to sama się tym zadręczam. A on mi nie mówi komplementów, w sumie musiałam się iść przebrać żeby chwalił dzisiaj ubiór a włosów i makijażu niezbyt a robiłam je z godzinę on nie rozumie że ja nie jestem normalną dziewczyną która wie że jest ok... i okropnie się czuję kiedy mi narzeka że powinnam kupować ciuchy w sklepach. Normalnie mnie na to nie stać, mam od rodziców gdzie mieszkać i trochę jeść. Fajnie że on żyje w świecie w którym wystarczy wyciągnąć rączkę i mamunia da ale jak ja usłyszałam od niego 'to niech Ci mama da' to mnie zmroziło. Więc pod tym względem się różnimy i ja bardzo potrzebuję rozpieszczania a czuję się jak ostatnie zero na tych porąbanych studiach, bez prawa jazdy i donaszając ciuchy po kimś bo wiadomo że tam nie ma nic modnego więc to też mnie przybija jak wyglądam i że nie mogę z nim zamieszkać i te porządki były męczące a ja nawet nie będę mieć wykształcenia takiego żeby robić co innego niż ludziom porządki po domach więc w sumie nie należą mi się pochwały i powinnam się odczepić

po co zmieniłaś numery ? Podaj je nam tutaj.
Nie baw się w żadne leki, bo one Ci nie pomogą, a wręcz mogą zaszkodzić. Problemy takie tkwią w głowie, więc bez wizyt u psychologa nic nie zdziałasz. Widzę, że rzeczywiście masz jakąś depresję, a Twój chłopak Ci wcale w tym nie pomaga, a nawet Ci "dokopuje" i zachowuje się niedojrzale. Biedna Ty

Jeju, co z tą Madzią Madziu, mam nadzieję, że to przeczytasz. Bardzo Ci współczuję i jestem w szoku, że z Tobą zerwał, bo jesteś śliczną i przyjazną dziewczyną. Chyba jest ślepy ten Twój były, że zostawił taką dziewczynę (tym bardziej, że on powinien Bogu dziękować, że taka śliczna dziewczyna zwróciła na niego uwagę). Martwię się o Ciebie.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 01:51   #3146
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Nie baw się w żadne leki, bo one Ci nie pomogą, a wręcz mogą zaszkodzić. Problemy takie tkwią w głowie, więc bez wizyt u psychologa nic nie zdziałasz. Widzę, że rzeczywiście masz jakąś depresję, a Twój chłopak Ci wcale w tym nie pomaga, a nawet Ci "dokopuje" i zachowuje się niedojrzale. Biedna Ty
on nie chce świadomie mnie skrzywdzić tylko w głowie mu się nie mieści że można nie dostać od rodziców na spodnie albo męczyć się 3 lata z laptopem który już przy kupnie był beznadziejny. Pewnie też sobie wyobraża że skoro te kamienice to powinnam żyć jak pączek w maśle ale moi rodzice dużo wydają i inwestują. W domu mam wodę i bułki z różnymi szynkami a obiad czasem bo tacie się nie chce jeść. No i na to zapycham się czasem tabletkami na włosy i anemię jak sobie przypomnę żeby mieć witaminy. Owoce jak poproszę to mam a obiady niby są ale takie gotowce w słoikach to ja ich wcale nie robię i tata też nie. TŻ nie waha się jako jedynak poprosić o kasę a ja bym tak nie mogła bo kurde moi rodzice utrzymują ten dom w którym mieszkam z tatą - znaczy mieszkanie - dom na działce duży gdzie mieszka mama i jeszcze mojemu bratu opłacają mieszkanie i media w tym mieszkaniu co ja bym chciała w nim zamieszkać. Brat w ogóle jest rozkoszny bo nie poczuwa się że skoro w allegro zarabia kokosy to mógłby mieszkać gdzieś indziej i mi dać tam miejsce tylko zbiera na ten swój durnowaty ślub. Bo oczywiście jego utrzymanka musi mieć wszystko najlepsze a sama to nie dość że nie pracuje to mu nawet obiadu nie ugotuje. Nie wiem za co go tak pokarało i jeszcze sobie jeździ do koleżanek za jego kasę
ale wracając do Mateusza no to u niego jest tylko to mieszkanie w którym mieszka i jeden samochód a nie 2, więc jemu łatwo tak mówić a ja bym nie śmiała prosić o spodnie, jedne swoje 5 razy nosiłam do zaszywania kroku zanim je ostatecznie wyrzuciłam czuję się jak taki menel, lump najgorszy no i fajnie że on uważa że sama wiem że ładnie wyglądam w jakiejś fryzurze ale ja tak nie wiem, nie uważam, dobija mnie moja łysina, która nie wiem nawet od czego jest bo nie mam na prywatne badania a babka w przychodni nie chce mi dać skierowania i ogólnie nie wiem komu się wygadać bo czuję że dla każdego to tylko głupie utyskiwanie a dla mnie to są rzeczy, przez które płaczę i boję się przyszłości. Bo jak pomyślę że ja już nigdy nie kupię sobie modnych dżinsów... a jak zamieszkamy razem to nawet randek nie będzie bo nie wiem ile da się odłożyć. A przecież są rzadko. Najchętniej bym wcale nie wstawała jutro do pracy.
Nie wiem, może mam coś z cyklem że znowu tak wybuchłam ale dobrze jest pisać. W każdym razie niektóre moje myśli są przerażające i ja wiem że potrzebuję jakiegoś terapeuty ale normalnie mnie nie stać
Idę spać bo jutro będę nieprzytomna

Stary 2010-08-12, 01:57   #3147
P-o-n-y
Zakorzenienie

hej hej.

tak tylko przelotem napomknę co do tego, ze wrzucalyscie tutaj linki do "mam talent". z calym szacunkiem, ale uwazam, ze dla ludzi spiewajacych sa inne programy, chociazby taki "idol" czy inne - typowo dla wokalistow. dla mnie "mam talenty" sa po to, zeby pokazac cos nietuzinkowego.

no.

abrakadabra.
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 06:38   #3148
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

http://news.groupon.pl/c/mv?EMID=08A...9296&TYPE=HTML

Dlaczego właśnie teraz są takie promocje, z których najchętniej bym skorzystała
Stary 2010-08-12, 07:51   #3149
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dzien dobry
Stary 2010-08-12, 08:01   #3150
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Dzień Dobry jak dobrze, że już czwartek jeszcze jutro i wolne (tzn. weekend)
co do tych ślubnych poduszek i zawieszek - ja lubię prostotę, więc wystarczy mi srebrna taca w Kościele, a naklejkami na wódeczkę zajmuje się teśćja ogólnie jestem dziwak bo uważam, że Kościół też nie wymaga przystrojenia bo jest sam w sobie ładny
Ins jeszcze kiedyś będą takie promocje
Dobry Arrakis

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości