|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() ale myslę, że my idealnie nadajemy się, żeby kontynuować zreszta kiedys coś gadalyśmy, że mamy klub dziewic?coś takiego było ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() co do mieszkanka bardzo ładne, fajnie zaprojektowane widać, że odnowione, hmm ale jak mowisz, że 1000zł i to sporo plus opłaty to może na początek wystarczy Wam jeden pokoj albo właśnie tak jak mówiłaś kawalerka, chociaż tu jest ładne mieszkanie, aż szkoda go Cytat:
![]() o ja włosów na żel też nie lubie, G. sobie bierze na jakąś gume stawia i jest fajnie, mmm też lubie się bawić włoskami ![]() a lubicie włosy na klacie? ![]() ![]() Natalka brzuch mnie boli ze śmiechu ![]() właśnie z tymi mieszkaniami to najgorzej teraz, bo oni ceny zawyrzają ![]() ![]() Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-08-11 o 19:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
ja też nie lubie/nie lubiłam a tu niespodzianka G. ma
![]() ![]() juz mi się spać chce, dziś w nocy moją ulica szli jacys idioci co trąbili na wuwuzelach ![]() ![]() ![]() znów znalazłam coś dla siebie ![]() http://mcorleone18.wrzuta.pl/audio/8..._ja_tak_czekam a ja tak czekam wciąż czekam na Ciebie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny . wrocilam z wczasów nie jestem w stanie na razie nadrobic tego wszystkiego... mialam wracac dopiero na wieczor ale stwierdzilam ze lepiej bd sie jechalo pociagiem w nocy i bogu dzieki ze sie na to zdecydowalysmy . w domu bylam juz po 5 . Tylko babcia byla w domu bo tata w pracy ... przespalam sie godzine i nagle mnie babcia budzi ... pękł jej żylak .. nawet nei wiecie ile krwi bylo w calym domu ... na pietrze i na dole ... tyle krwi jeszcze nie widzialam ... jeszcze sie wywalilam na schodach przez te nerwy .. od razu do taty zadzwonilam i po karetkę... nie mialam nawet jak oddychac od razu sie popłakałam... i zaraz po karetke... bogu dzieki ze tata zadzwonil po znajoma rodziny ktora przyjechala w ciagu 20 minut , aż mi ulżyło jak ją zobaczylam. Karetka jechała ponad godzine;/ przeciez człowiek mógłby sie wykończyć ... babcia pojechala do szpitala i ciocia z nią . To był mój najgorszy poranek w życiu.. jestem tak wyprana emocjonalnie , plus tylko kilka godzin snu ... ale juz nie zanse.. musiałam sie komus wygadać
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- A jezeli chodzi o A. hmmm... w trakcie moich wczasów raz mu puscilam sygnały ... to miał bys tylko sygnał .. ale on zadzwonił... porozmawialismy troszke chciał sie spotkać ale pf przypomnial sobie ze mnie nie ma ![]() ![]()
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się wczoraj rozgadałyście ![]() ale miałas poranek..;/ i to jeszcze po powrocie... masakra ;/ Ja jakbym po przebudzeniu zobaczyła tyle krwi to bym chyba zamiast pomagać i dzwonić na pogotowie to zemdlała... także ![]() ![]() Ja byłam wczoraj u tego lekarza i dowiedziałam się, że mam rozwarstwienie łękotki i jakieś resztki krwiaka który się kiedyś zrobił na kaletce... Nastraszył mnie znajomy już, że mnie czeka wycinanie łękotki...ale tego się dowiem dopiero za tydzień we środę bo pan doktor raz w tyg przyjmuje... ale na dobry poranek proponuję kawkę, herbatkę i ciacho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
ja mam 168 a mój 175 jest tak w sam raz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
kochana nie koniecznie cię czeka wycinanie łękotki. W innych krajach rozwiązują to inaczej: zszywają czy cos tylko Polska taka dziwna... a potem zabiegi takie jak pole magnetyczne, jontoforeza czy cos takiego myslę, że będzie. Pyszna kawusia. ![]() Edytowane przez Malenka321 Czas edycji: 2010-08-12 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
i to jestem na siebie zla bo ja nie moglam babci tego owinac nawet bo mialam ruchy wymiotne.. caly dom topił sie w kri , babci slabo , ja rozczesiona
![]() bylam w takim szoku.... ale ja nie wiem czy mam takiego pecha... jak moj świetej pamięci dziadek żył (w kwietniu umarł) to samo szedl po schodach i sie przewrocil ... lezal na podlodze.. ja jak wrocilam do domu kolejny szok , caly poobijany , troszke krwi... na szczescie bo gdyby bylo tyle ile dzis to by jeszcze gorzej bylo.. nie mogl wstac i oczywiscie ja sama znowu w domu bylam;/ i musialam go zaciagnac do pokoju , oczywiscie cala w nerwach sie trzese i płacze... To jest straszne ze na mmnie wszystko spada...
jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz . a ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć: 'no to patrz..!! Edytowane przez ekscentryczna Czas edycji: 2010-08-12 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Justyś mam nadzieję, że w najgorszym przypadku skończy się laparoskopią bo to chyba lepsze niż krojenie. Ale wkurza mnie tylko to, że nikt wcześniej nie zauważyła krwiaka;/ a badałam kolano nie raz.. eh Polska..
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeden lekarz był młody i przystojny heh ![]()
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
łatwo się mówi, jak ktoś tego nie widział, że się robi tak czy tak. to tak jakby mieli pretensje, że zemdlałas a mogłaś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
no nie jedna osoba by zemldala w tych kaluzach krwi... wlasnie zaczelam to myc.. i sie zanstanawiam ile razy umyc podloge? bo strasznie czuje ten zapach krwii.... moze cifem umyć??
#2234 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() Ekscentryczna chyba dobrze pamietam imie Olga tak..? jesli cos pomyliłam to przepraszam ![]() ![]() ![]() ale Cifem takim do mycia podłóg..? Kropelka mi tam nie przeszkadzaja włosy na klacie..mój Tz ma tak sobie..tylko wkurzaja mnie bo jak chce sobie główke połozyc na klacie to mnie zawsze łaskotaja:P Siunia jakie pysznosci..jaka piekna kawka.. ![]() ![]() Malenka hej ![]() ![]()
#2235 |
Zakorzenienie
|
może lepiej jakimś płynem do podłogi... po lepszy ma zapach niż cif...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
no własnie a zreszta cif Ci zostawi mazie..
![]()
#2237 |
Zakorzenienie
|
ale się wkurzyłam;( mój psiak kuleje. Ma roczek i jst taki malutki wczoraj gonił sobie po ogrodzie i koło sasiadów i jestem pewna , że mu przyrżneli bo ostatnio widziałam jak go uderzyła tylko nic mu się nie stało to stweirdziłam, że przemilcze ale teraz kuleje nie wiem czy moge do nich iść i coś zrobić?? bo nie widziałam ze to oni;( a on skacze jednej nogi w ogole nie opiera;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Justynka biedny ten Twoj piesek..
![]()
#2239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Olga ![]() ![]() ide wziasc prysznic i mam nadzieje ze sie przyjaciółka obudzi to ze mną gdzieś wyjdzie bo nie mam ochoty siedzieć w tym domu tylko dwa pomieszczenia nie byly uwalone krwią ;/ a 5 pomieszczen + 2 korytarze i schody wszystko czerowne ffuuuuj. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |||
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() Aaa i jak ja słyszę takie piosenki to mi się ryczeć chce ![]() Olga, widzę że miałaś ciężki poranek, mam nadzieję, że z babcią już wszystko ok ![]() Nawiasem, ja bym nie mogła wracać pociągiem w nocy ![]() Cytat:
I dziękuję za kawkę i ciacho ![]() Cytat:
Ale na przyszłość, jak zobaczysz, że coś mu robią, to reaguj. Tak nie powinno być, nawet jeśli by wchodził do ich ogrodu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
jestem pewna, że to oni dlatego, że ja go wczoraj obserwowałam i on tylko koło nich gonił. Dzieci się z nim bawią tylko staremu nie pasuje i on nawet suczkę swojego syna lał tak, że uciekła do nas. I ten syn go zrabał a ten teraz za mojego się bierze?? chodził po naszej drodze a jak nie chca , żeby gonił koło nich to niech założa ogrodzenie;/ a jak ich kury kuźwa chodza p naszym ogródku i rozpiernicz kwiatków to jest dobrze. ale mam nerwa na tych ludzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak wiesz, że tak się dzieje, to faktycznie wypadało by zareagować, aczkolwiek nie wiem czy rozmowa z sąsiadem da to jakiś efekt. Bo się pokłócisz, pokłócisz, a on i tak po tym, pewnie będzie robił swoje. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Hej przyłącze się do kawki
![]() Justyś jakby mojemu psu coś takiego ktoś zrobił to strzelba i we łeb, albo do gardła bym się rzuciła. Co za h****! my to wszyscy mamy takiego fioła na punkcie Kitka że nie damy nikomu krzywdy zrobić. No ale prawda jest taka ze chyba bez sensu jest robic awanture jak nie widzialas ze go zlał. Gdybyś przyuważyła to wtedy tak. nadrobiłam z wczoraj czy Ty mozesz mi wyjasnic jedna rzecz- po jaka cholere prasujesz scierki i reczniki????? ![]() Cytat:
A opłaty? to wszystko zależy co masz w czynszu-np. wode, gaz, prąd? ja mam w czynszu wode i oczywiscie te standardowo administracyjne opłaty, wiec za prad i gaz(gdzie gazowe mam ogrzewanie, a na prad mam płyte, piekarnik itd) płace ok.300zł/ 2-3miesiące. Za wodę rzadko płacę bo mimo ze sobie uzywam to poza to, co jest w czynszu trudno wyjsc. Jak mieszkalam w kawalerce to z reka na sercu za caly rok opłaty nam wyszly w wysokosci ok.600zł!!!! serio. Aś masakre masz z tym kolanem ![]() ![]() wiecie co? kurduple z was ![]() ![]() ![]() moj Tż ma 178cm-tak z 10cm i byloby idealnie ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | ||
Zakorzenienie
|
no super tyle ze dostalam telefon i nie moge wyjsc bo babcia wraca ze szpitala i musze się nią opiekować .
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
hmm ja wole nocą :P jechałysmy w trzy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze dodatkowo fajnie jak facet jest umięsniony ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- W ogole zadzwoniłam do mojej Mamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Goś a bo ja wiem czemu oni reczniki mi każą prasowac?? babcia tak nauczyła mame to teraz nie ma przebacz w domu musze to samo;/;/
Olga super, że mama ci pomoże. ;* a własnie Goś ja tez mam 168!!:P:P kto chce placki ziemniaczane?? bo smaże a za chwile do miasta na zakupy b w week najazd gości. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- co do psa-nie będe milutka sąsiadką zadzwonię nastepnym razem na policję-ja dostanę mandat, że pies goni wolno a on za znęcanie się+_weterynarz to się h*** nauczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
ja chetnie zjem kilka placuszków
![]() a ja mam 170 cm więc do kurdupli nie należę ;p mój eksio ma 194 więc mogłam nosić taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie obcasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
<mniam><mniam>
![]() po powrocie zaraz się chwal co tam kupiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Justyś masakra! mi przez glowe nie przeszło żeby prasowaać ręczniki. ja to nawet bluzek co nie trzeba nie prasuje
![]() ja chętnie załapie się na placki ziemniaczane, mniam! uwielbiam! siedze i przeglądam oferty pracy i lekko się podłamuje ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.