|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
moje marzenia związane z tobą rozwiał wiatr o imieniu 'Kasia'. (można wziąć inne imię,dałam przykładowe) .
bo ona ma w sercu szkiełka dwa,które robią wrażenie serca brak.. a on nie pomaga jej tylko dokłada szkieł a ją boli co raz bardziej..... |
|
|
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
na zdrowie
![]() ________ '' -Czy jestem czegoś wart?- Na to pytanie nie warto szukać odpowiedzi w ustach innych. Tylko ludzie o dobrych sercach słyszą szelest skrzydeł anielich. '' kiermasz naszych uczuć.
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Maniuuur xxxLOLKAxxx TajemniczaPanna kocham kocham kocham ;*
każdego dnia chcę, żebyś wiedział że moja miłość do Ciebie jest prawdziwa kiedy jestem w Twoich objęciach świat znika chcę patrzeć jak promienie słońca tańczą na Twojej twarzy
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
♥ kredki i lalki mnie mijają spacerowanie zaczyna być zbyt nudne kiedy uczysz się latać moje serce wygląda jak Londyn, gdzie pada codziennie a dziś zjedzmy śniadanie we Francji |
|
|
|
#3995 |
|
Rozeznanie
|
twoje ; p
szaleństwo! dzięki dziewczyny <3wprawdzie nie używam już tego nicku, ale jeśli to się dalej tyczy mnie to dziękuję endless summer niekończące się lato lie: i'm happy with who i am truth: i am trying kłamstwo: jestem szczęśliwa tym, kim jestem prawda: próbuję please get drunk and hold my hand again proszę, upij się i potrzymaj mnie znów za rękę hey, unloving! i'll love you hej, niekochany! ja mogę cię kochać
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
Nawet w moich snach nie jesteśmy już razem -Kocham Cie -Miałeś powiedzieć coś miłego. -Chciałbym żeby moja miłość do Ciebie była odwzajemniona... -ha ha powodzenia, lepsi od Ciebie próbowali Kiedyś będę umiała wyrazić co do Ciebie czuję, znając życie pewnie będzie już za późno. -Proś mnie o co chcesz -Podaruj mi swój uśmiech -Uśmiech? nie chcesz czegoś innego? na przykład serca? -Głuptasie Twoje serce już dawno należy do mnie. Kochałam Nienawidziłam Przedawkowałam a teraz każą przechodzić mi przez to od nowa.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2010-08-12 o 22:51 |
|
|
|
#3998 |
|
Przyczajenie
|
naiwnie_ - Przez taki talent jak ty? Nie spodziewałam się
Zakochałam się, Książę. Nie, Nie w tobie. W Twoim białym rumaku. On nie jest zakłamaną świnią A ty - tak. Patrzyła w gwiazdy z nadzieją, że on również teraz tam patrzy i myśli o niej. brak weny -.-
|
|
#3999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________ zamykam sie na twoje słowa .
gdy patrzysz na mnie , czuje sie wyróżniona . i znowu zrobiłam za dużo babeczek . zjesz je ze mną . ? |
|
|
|
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
Po raz setny rozpadłam się na nierówne kawałki... _________________________ ____ naiwnie wierząc w miłość... |
|
|
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_ notsoexciting z innej bajki 3martyna3 justsmilebaby _mandarynka kreskowa Jesteście świetne!
![]() To nic, że nikt mnie nie zauważa _________________________ _________________________ _________________ ' w powietrzu czuję, czegoś mi brakuje..' Kim dla mnie mógłbyś być? ' Pocałowałbym Cię w usta, by poczuć smak życia' Dopiero po kłótni, po Twojej totalnej olewce, zrozumiałam jak wiele dla mnie znaczysz. ' Tylko na Tobie mi naprawdę zależy' Może i nie jesteś tym, o którym śniłam i marzyłam, ale życie płata figle
Edytowane przez wymaginowana Czas edycji: 2010-08-12 o 10:22 |
|
|
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
♥ otojest , CaMa , keeendy, Tis , latin , Kama2070 , Mrs Unfabulous , kamisha , ciiri , agrr , poprostuAsiss , inquiring , abunee , grise , always be yourself , Paralogiczna , BananowaDelma , beautiful_lie , caroline060 , blondii69 , CookieCrisp , _mandarynka , Toogether93 ♥ pozwalam - zniknij, ale zostaw łzę nadziei . i ten brudny spacer pomiędzy ulicami miasta. potykam się o chodnik myśli! Twój wzrok wypala moje serce. psychicznie jestem Twoja , fizycznie wcale.
|
#4003 |
|
Raczkowanie
|
![]() jesteś moją teraźniejszością i przyszłością. przy Tobie zrozumiałam co to piękno. - Masz przy sobie telefon? - Tak mam, a co? - sprawdzisz mi numer? - no jasne. Podaj. - zastrzeżony ![]() ( rozmowa z bratem ) |
|
|
|
#4004 |
|
Zadomowienie
|
gdy cie zobaczyłam,po tych dwóch latach od naszego rozstania..wszystko wróciło. w moich myślach przymaszerowały do mnie herbaciane róże.. sobotnie dowody miłości i inne. pamiętam też jak mnie skrzywdziłeś,pamiętam powód rozstania. ale nie chcę tego pamiętać. o,już zapomniałam. więc wracając do sedna sprawy.. tak żeby nie owijać w bawełnę. nadal Cię kocham..
|
|
|
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
wymaginowana - bardzo mi miło ;* Mimo młodego wieku wiedziała jakich spustoszeń może dokonać w człowieku samotność. kolejnego razu może już nie być. Mała iskierka nadziei, gdy przypadkiem spotkają się nasze spojrzenia. Snuje się z kąta w kąt razem z duchami przeszłości. 'Jak mijasz się z prawdą to się jej przynajmniej ukłoń.' miłego dnia dziewczyny! ^^
'Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach.' and if you die I wanna die with you. <3 |
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
Mogę się każdego dnia uszczęśliwiać.
Mogę sobie samej wysyłać róże. Widzę cudowne rzeczy, które wcześniej prawie wogóle mi się nie podobały. Jestem samotna lecz przecież nie sama. Mogę ze sobą razem przebywać. Całuję rano moje odbicie lustrzane. Zasypiam wiczorem ze sobą.
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
czekaniem na Ciebie pobiję chyba światowy rekord Guinnessa .
- puk, puk! - kto tam? - to ja, zostawiłam u Ciebie moje zranione serce i przyszłam odebrać. każde marzenie trzymała w oddzielnej kropli łzy jego głos docierał nawet tam, gdzie nie chciała go słyszeć. Wiesz, że nie rani się ludzkich serc? To nie jest wobec nich fair . zaplątana w kłębku uczuć. szukam właściwych drzwi do miłości.
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
xsxs - dziękuję
_________________________ ` jestes światłem moich oczu ;** `i spiewalam zawsze wtedy, kiedy za tobą tesknilam. Spiewalam całymi dniami, a kiedy dostałam chrypki - pojawiles sie <3... ` 'przy Tobie cala reszta to blade tło' ` chce poznac rytm twojego serca `Ej no kurde smakujesz mi skarbie! ` w Twoich oczach miłość znów zaspała! ` - Dawid, zabrac Cie do miejsca, którego nie ma na mapie? - yyy, a na globusie jest? :P (autentyczna rozmowa z kuzynem )` Masz kochać mnie sercem a nie oczami!
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
kradnij ile chcesz
czuję się okradziona , ale nie boska ![]() nie spodziewałam się , że ktoś czyta to "coś" , co nie ma w ogóle sensu . wymaginowana - nie jestem świetna , ale dziękuję Szkoda , że nie widzisz mnie po naszej kłótni , może wtedy zrozumiałbyś jak bardzo mi na Tobie zależy...
Czasami nawet 'przepraszam ' nie pomoże... 'Miłość jest ślepa , im mocniej się kogoś kocha , tym bardziej irracjonalnie się postępuje .' Jesteś dostępny , ja również . Ale gdy widzisz , że ja jestem ustawiasz status na niedostępny . To cholernie boli...uwierz . 21:21 - nas to nie dotyczy ?
Edytowane przez justsmilebaby Czas edycji: 2010-08-12 o 12:51 |
|
|
|
#4010 |
|
BAN stały
|
zapomniana ...![]() a oddasz mi kawałek siebie ? zasypia w jego ramionach, a budzi się w swoim łóżku zdając sobie sprawę, że on wcale nie był realny . i uwielbiam Cię budzić po 2 w nocy dźwiękiem telefonu, bo wiem, że cały rozespany weźmiesz go w rękę i mimo tak późnej pory i wiedzy, że nic mi nie jest, po prostu zadzwonisz i zapytasz 'czy nic mi się nie dzieje' . przezimowałam Cię w moim umyśle, całą wiosnę i połowę lata pozwoliłam Ci w niej siedzieć, a Ty nawet głupiego 'cześć' nie powiesz mijając mnie z nią . przezimowałam Cię w moim umyśle, całą wiosnę i połowę lata pozwoliłam Ci w niej siedzieć, ale dzisiaj powiem Ci spier****, no pakuj swoje walizki, wypier**** i pozwól mi normalnie żyć bez Ciebie . nieogarnięty umysł toksycznie zabarwiony udawaną miłością . ... |
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
naiwnie_ - wiesz, co robię. < 3Bezczelna podświadomość. Niszczy rzeczywistość. ' i może dobrze, że los nie postawił na nas. w tym, czego szukam nie ma nic, prócz rozczarowania ' . nie ma weny.. - mogłaby mnie choć raz odwiedzić.
|
#4012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
__________________ 'Sneak by the dogs when they go to sleep.
Bring part of Yourself that You'll let me keep.' Wymknąć się przed psami, kiedy te pójdą spać. Przynieść kawałek Ciebie, który pozwolisz mi zatrzymać.. 'Someday I will ask You why.. but not now.' Pewnego dnia zapytam Cię dlaczego.. ale nie teraz. 'You remember, but I forget all my dreams.' Ty pamiętasz, a ja zapominam wszystkie moje sny.
|
|
|
#4013 |
|
Wtajemniczenie
|
You will look into my eyes and say: I`m sorry, but I`ve understood too late Spojrzysz mi w oczy i powiesz: przepraszam, zrozumiałem za późno... 6 bilion people in the world and sometimes all you need is one 6 bilonów ludzi na świecie a czasami potrzebujesz tylko jednej If you're going to make me cry, at least be there to wipe away the tears Jeśli zamierzasz sprawić, że będę płakać, przynajmniej bądź tu by wytrzeć moje łzy Show me respect, or I'll show you the door Okaż mi respekt albo ja pokażę Ci drzwi |
|
|
|
#4014 | |
|
Raczkowanie
|
niespodziewałam sie...
dziękuje ! Cytat:
a Ty sie nie przejmuj bo z czasem sie wyrobisz ________________ mam czasami wrażenie, że moja dusza nie pasuje do mojego ciała.. w nocy przemykam do twoich snów, po to by rankiem zniknąć wraz z pierwszymi promieniami słońca.. To emocje prowadzą nas przez życie, to dzięki nim bije nam serce. A teraz stój i na chwilkę przysiądź przy swym drzewie, gdzie kiedyś wyryłaś serce i kilka liter, które dziś nic nie znaczą. Spójrz na to z innego punktu, to już nie powinno Cie przytłaczać, powinnaś już dobrze stosować się do zasad zapominania. Unieś głowę wysoko, poczuj bzy, i odejdź.. Wspomnienia czasem wywołują u nas łzy, lecz bez nich bylibyśmy nikim.. życie znów się we mnie budzi. szczęście się kiedyś skończy, jak życie. ale o Tym pomyśle jutro. Twoje czarne spodnie w kratke Twoje długie skarpetki Twoje koszulki Twoje jeansy z guzikami Twoje perfumy Twoje włosy, uszy, brwi, nos Twoje usta i dłonie Znam to wszystko na pamnięć I kocham moje zmysły, bo to one pozwalają dotykać,wąchać i widzieć Pozwalają CIę mieć. Ale najbardziej kocham twoje serce, bo to ono pozwala nam razem być.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
czy wy jesteście normalne? za co tyle pochwał, co? bardzo dziękuję. ![]() nie będę już płakać. nie będę cierpieć. nie będę. nie będę. nie będę. a jednak będę. za późno na słowa, za wcześnie na czyny. pokaż mi gdzie tęsknota ma granice, a ja ci powiem, czy moja się tam kończy. życiowy sens zapadł w zimowy sen w środku lata. |
|
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
coraz częściej nocą prowadzę rozmowy sama ze sobą. ale czasem potrzebuję, żeby jednak ktoś inny mi odpowiedział... czasami mam ochotę zrobić tak jak małe dziecko. usiąść na podłodze i zacząć ryczeć, jakby zabrano mi balon.
|
#4017 |
|
Zadomowienie
|
katrin_love
xsxs uwielbiaj uwielbiam Cię całego, po koniuszki palców. i chwytając Twoją dłoń widziałam fajerwerki w Sylwestra.
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
♥
Dziękuję za uznanie. ;* ... (...) i wtedy stanę nago, boso, bez rzęs i powiek.. I wtedy brudna, łysa, z czarną plamą oczu.. I wtedy bez łez, bez słów, bez znaczeń. Czasami miała wrażenie, że jej dusza miała inny kształt niż ciało.. Czekam na Ciebie.. No chodź! W moim życiu znowu deszcz. Leż obok mnie i wsłuchaj się we mnie. Będziemy tak leżeć aż lato odejdzie.. "Czy wystarczy pokochać jednego człowieka, by zapełnić poczucie pustki i osamotnienia, pozbyć się niepokoju, lęku? Czy wtedy można przetrzymać siebie? Czy wystarczy tylko miłość?" Chłodny poranek, który przynosił orzeźwienie. Wtedy to właśnie chciała tańczyć boso na łąkach, przygarniać do siebie krople rosy i drżeć.. Z zimna i z radości. przesłodko szczęśliwa! ♥
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
Oto Twoje obecne życie, Nie możesz teraz myśleć o niczym innym. Chce uwolnić Cię od resztek godności, zedrzeć ją z Ciebie, tak jak obiera się cebulę z łupin. Nie chodzi o o, abyś pozbyła się swego wdzięku, lecz żebyś poddała mi się całkowicie. Ukryła twarz w poduszce. Nie zniosę tego, pomyślała i nagle poczuła gorącą nienawiść do niego. Upokorzenie jakiego doznała, było jednak zbyt silne by mogła się teraz nad tym zastanawiać. ..będziesz należeć do mnie w większym stopniu niż kiedykolwiek. Będziesz moja pod każdym względem, a wtedy przyjdzie Ci łatwiej nie tylko zapomnieć o wszystkim, co działo się przedtem, ale także poświecić całe swoje życie jedynie mnie. Przygryzła wargę i poczuła łzy spływające po twarzy, ale jego słowa ukoiły ją trochę. Odgarnął jej włosy z czoła. Jego dłoń była lekka i chłodna, jakby sprawdzał czy nie ma temperatury. ♥
|
#4020 |
|
Raczkowanie
|
SecretVirgo , justsmilebaby , ekhem_sorry,
motywujecie dziewuszki ; **I śmiać mi się chce, gdy płaczesz i w ogóle Ci źle, Bo mam wszystko to czego Ty teraz chcesz! Chciała miłości a dostała własnym sercem prosto w dupę. Ale życie to nie film, i olewanie chłopaków, udawanie niedostępnych i trzymanie cnoty do ślubu, daję jedynie samotność,a nie miłość. To nie tak że w XXI wieku dziewczyny są kur.wami a chłopaki są święci. Gdyby nie to, że brak sexu w związku oznacza koniec, co dla niektórych jest również końcem życia, to wszystko wyglądałoby inaczej. Kiedy dziewczyna kocha naprawdę to strata cnoty jest niczym w porównaniu ze stratą mężczyzny. Nie wiedziała jak on to robił, ze jednym spojrzeniem potrafił powalić ją na kolana, Ale kochała go za to, i za wiele innych rzeczy. A najbardziej chyba za to że nadal z nią był, Znosił jej humorki i co wieczór powtarzał czulę że kocha. Nie żałowała niczego. Nadal sądziła, że zrobiła by dokładnie to samo gdyby można było cofnąć czas. Cierpenie które akutalnie zżerało jej duszę było niczym w porównaniu z tymi kilkoma miesiacami szczęścia. Kochała jego i te wspomnienia, mimo że to wszystko było tylko przeszłością. Bez tych chwil jej życie byłoby niczym. Więc tak.. nie żałowała niczego.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

motywujecie dziewuszki ; **