|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Pysia wierz mi, nie każdemu by się chciało tak dbać o szczegóły
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Aldii staram się kilka razy dziennie odciągać. Wyderka za wytrzymanie w pracy!
Mój Bartuś 21 grudzień 2009 Edytowane przez lila12 Czas edycji: 2010-08-12 o 09:42 |
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Aldiimi pediatra powiedziała, ze lepiej właśnie nie odciągać Fridą tylko psiknąć wodą i położyć na brzuszek i pozwolić żeby samo wypłynęło, Frida to juz w ostateczności jak mocno przeszkadza w oddychaniu, takze robisz dobrze,
jejku chwila a ta do schodów podpełzła ![]() nie wiem po co ja te puzzle kupowałam, chyba tylko po to aby je omijała szeroki łukiem
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opieprzyłam go-ale on tylko burknął,że "żal mi d*** ściska, "zazdrośnica" ..."że się fajnie z Bubkiem bawili" ...później wniósł mi do pokoju zupę od mamusi-powiedziałam,że nie chce,że nie jestem głodna /jakoś nie przepadam za jej kuchnią/ to powiedział "ale z Ciebie cham" i poszedł sobie grzebać przy aucie:/ w nosie mam jej obiadki-potrafię sobie sama przyrządzić obiad, tym bardziej,że miałam kupione produkty... :/
Edytowane przez patinka_ Czas edycji: 2010-08-12 o 10:08 |
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto lat dla Olafka
|
|
#1265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1266 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hallo mamusie
![]() Zygzak super ![]() Sto lat dla Olafka ![]() Cytat:
Wysłać Pysi zaproszenie do klubu proszę ![]() Tam sobie gadamy o bardziej prywatnych sprawach i nikt nas nie podgląda... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że Ci TŻ tak ściemnia...
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
chociaz na foteliku podnosi sie do siadu...ale widac, ze u niektórych to wolniej wszystko postepuje...moze nie musze sie martwic juz sama niewiem![]() Shamanaika za 7 miesiecyCastilia za poł roczkuAddicted Patinka, przykro, ze TZ tak sie do Ciebie odzywa ![]() Ja dzis od rana w kuchni, bo jutro mamy gosci na weekend Sebus jak na zlosc malo spi a dzis jeszcze nocka w pracy
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Gosbaj ja korzystam z tych przepisów ale tylko pomysły biore na zestawienia a robie i tak po swojemu i dodaje inne rzeczy- mięso czy żółtko.
http://www.przepisydladzieci.webpark.pl/5.htm Patinka nie rozumiem takiego ściemniania gdzie był... Naprawdę! Malinka tort pierwsza klasa!
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Bardotka no mi wlasnie moja laryngolog tez kiedys mowila zeby nie odciagac,bo sie robi wiecej gilunkow.Ale nie wiem jak to sie ma do kataru.Jak jej psikne to kalde na brzuszek,ale jej nic nie scieka,bo ona ma ten katar "niewidzialny"
![]() A macie takie barierki zabezpieczajace na schody ? moja jeszcze nie zwiedza mieszkania,ale juz mam to zabezpieczenie przygotowane,zeby nie mogla kuchni zwiedzac (wydaje mi sie,ze tam najbardziej niebezpiecznie) Patinka ech z tymi TZ-ami to same klopoty Blonde wiesz Sebus jest dosc dorodnym dzieckiem,wiec moze mu ciezko udzwignac po prostu ten ciezar
|
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
Aldii nie mamy
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- blonde_hair a co tam dobrego pichcisz?
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Poza tym przytyłam... No ja nie wiem jak to jest możliwe... Ja do końca życi a już będę wyglądać jak wieloryb...
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urwanie glowy i dzisiaj jeszcze do pracyKamyk ja tez przytylam karmiac piersia Lece na zakupy i spacer
|
|
#1273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
![]() piekny tort malinko udanej imprezy życzępatinka to kiepsko z tym ściemnianiem :brz ydal: nie wyobrażam sobie żeby mój TŻ tak sobie z mamusią przeciwko mnie ustawiał![]() no ale z ta zupką to tez nie ma co przesadzać, chyba chciała dobrze że Ci obiadek dała?? ![]() shamanaika Sto Lat dla Olusia Cytat:
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
blonde podziwiam
ja na urodziny Adika robie tylko korki, sałatke gyros |
|
|
|
#1276 |
|
Zadomowienie
|
Kamyk
Pysiu mieszkanko cudne, a te Twoje malunki youyou ale zdolniacha. Tez musze nakrecic Szymka ![]() fleur witaj po wakacjach ![]() gosbaj zdjecka super malinka torcik cuuuudo Sto lat dla Olafka shamanaika za 7 miesiecyPatinka Tztowi to sie nalezy...ale nie kapuje po co tak kreci ![]() blonde_hair łooooooo jakie menu ![]() Ale wczoraj byl dzien, Szymek malo spal i marudzil na maksa Myslalam, ze wyjde z siebie....Wlasnie gotuje mu obiadek ![]() Wstawiam kilka fotek ze spotkania
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka fajne fotki a chłopaki jakie przystojniaki!
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
bardotka własnie miałam to napisac co ty,Ada od wczoraj tylko biega do kuchni do kontaktu a w pokoju do kabla od lapka,musze chyba zakleic ten kontakt.a i dzis staneła sobie w łózeczku
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak gotuje malemu i chce dodac ta lyzeczke manny to musze ja najberw w wodzie rozrobic czy tak na sucho dac do obiadku?? tak samo kleik ryzowy ktory ma byc w zupce, na sucho czy najpierw rozrobic??
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
gosbaj ja kaszkę rozrabiałaM z wodą żeby była taka "papka" a kleik dodaję tylko do mleka, wsypuję miarkę...
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2010-08-12 o 15:31 |
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
gosbaj kleik mozesz bezposrednio do zupki
![]() madziulka super fotki ![]() filka dla Adzi za stawanie Adi wstawał w 7 mcu takze myslę, ze spoko
|
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
Dziekujemy
A ja nagralam jak bylismy w Krakowie, jak Szymek zasuwa Jakosc nie za dobra, ale to tak na szybko Nawet dziadek sie zalapal ![]() http://www.youtube.com/watch?v=D2exzJyPb8U
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
madziiulka super
a jak pieknie siada z raczków
|
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
shamanaika wysłałam ci zaproszenie do klubu już dwa razy!!!!!!!!!!!!!
Sprawdź pocztę, bo jak coś, to spróbuje jeszcze raz i jeszcze raz i tak do oporu
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Kalka dziękuje za zaproszonko
Madziulka ale fajne fotki i chłopaki Szymuś raczkuje i ![]() Jest sarszy o miesiąc od Julki a Julka gapa do potęgi n-tej ![]() Mój Kuba dopiero w 9 miesiacu zanotował spory regres ....pełzał ale jeszcze nie raczkował i wstawał na stojaczka ![]() W 10 raczkował. _______________ Dziekuje za wszystkie miłe słowa Jakaś zmęczona estem po tych zajęciach adaptacyjnych ...ba o ile mozna je tak nazwać bo u Kuby nie odnotowałam adaptacji kończe bo Julcia baraszkuje na podłodze odkryła fascynację stopami
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-08-12 o 13:35 |
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
test sprawdzam jak idzie kopiowanie z albumu
jem stopy prawie siedzę ale i tak jest wesoło edit: czyli lipa bo powinno wstawić obrazki i co najśmieszniejsze to kod jest podany ![]() no nic jak się komuś chce to moze kuknąc reszte mam w albumie
Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-08-12 o 13:49 |
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
aldii, lila, kamyk dziękuję
w sumie to nawet trochę w tej pracy odpoczęłam... dziwne ale pewnie w poniedziałek zarzucą mnie robotą zauważyłam, że jak tak tu siedzę to bardzo głodna sie robię...;P sniadanko juz dawno zjedzone a w domu jakoś tak nie miałam czasu myśleć o jedzeniu hehe |
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie jestem mu wtedy dłużna
ściemnia, bo wie,że nie byłabym zadowolona,że całe dnie małym zajmuje się teściówka a on pewnie przed tv ![]() a najlepiej,że codziennie przyjeżdza po mnie do pracy, wiezie PROSTO DO DOMU...po czym znika do swoich spraw a ja zostaję z małym..sama...tak jak i w czasie urlopu macierzyńskiego... :/ nie, nie przesadzam-ale wiem jak mnie teściowa traktuje-jakbym o własnego chłopa nie potrafiła zadbać-od samego początku małżeństwa woła co chwilę Tżta na obiadki...najczęściej chodzi co czwartek-śmieje się sama do siebie,że niczym obiady czwartkowe u króla:/ ja jestem zła, bo nigdy mi Tż nie mówił,że jedzie do mamy po pracy i będzie jadł u niej obiad-tylko mówił np. że będzie póżniej...jak przychodził to się nagle okazywało,że ON NIE JEST GŁODNY:/ ale nigdy nie mówił,że jadł obiad...sama się dopiero później zorientowałam,że jak przychodzi do domu i nie głodny to znaczy że U MAMUSI był:/ o nic nie chodzi tylko o to,że ja się orobię jak wół, przygotowywałam na czas jak wracał z pracy a tu pojedzony wracał...nie wiem czy ta BABA nie zdaje sobie sprawy,że może obiad czeka na niego w domu...:/widzi tylko koniec swojego nosa i żeby SYNEK ZJADŁ MAMUSI OBIAD...a tą zupę to pierwszy raz przyniósł, bo wiedzą,że ja w pracy...ale do tej pory to ja siedziałam w domu a jak Tż przychodził pojedzony a ja np. planowałam pizze na telefon albo cuś to kończyło się na tym,że jadłam g**** bo na samą siebie nie opłacało się zamawiać:/ tak dla przykładu...
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie to dziwne, ze Wy macie jakies tajemnice przed sobą, bo to do niczego dobrego nie prowadzi
a co do tego Cytat:
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulka śliczne fotki ze spotkania, a Szymek raczkuje niesamowicie i siedzi tak pewnie
![]() Patinka są tacy faceci mamusini... Dorośli a takie cycki...Obstawiam, że to ten typ wśród naszych kłopotów o to nie musiałam się nigdy martwić, bo Tż nie zżyty kompletnie ze swoją...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

za wytrzymanie w pracy!

ja sobie nie wyobrazam,ze np. uslyszalabym jako pierwsza mama,czy nie zobaczyla pierwszych kroczkow.
na bank caly urlop spedzi z malym u mamausi.Sam usiadzie na kanapie,a tesciowa bedzie sie zajmowac malym "po swojemu"... 

Właśnie skończyłam
Mam nadzieję, że się spodoba mojemu 4 latkowi. Olafek stawia po soczku i kawałku tortu 

juz sama niewiem

i co najśmieszniejsze to kod jest podany
wśród naszych kłopotów o to nie musiałam się nigdy martwić, bo Tż nie zżyty kompletnie ze swoją...