|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
wcześniej nie mieszkaliśmy razem i nie obchodziło mnie ile kasy na co wydaje.Teraz pomieszkujemy, odkładamy pieniądze na wesele, mamy wspólne raty (np.moje auto - na szczęście jeszcze tylko parę miesięcy), opłaty (typu Polsat Cyfrowy). wkurza mnie jak zaprasza znajomych i mówi mi 2 godziny przed ich przyjściem Nie potrafimy się chyba dotrzeć, przez to cały czas się kłócimy i tak w kółko Praca i inne stresy nie związane z Tżtem dokładają swoje ![]() Jodie bardzo fajne
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wyręczał właścicielkę . Drugi to jamnior, który szedł po murku . Zrobił dziwny wyraz pyska gdy zobaczył, że ja też idę po murku, właścicielka nam wytłumaczyła, że to jego murek . Ja nie chcę mieć dziecka, ja chcę mieć psa . Gorzej ze mną |
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
|
|
|
#2135 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ tu dzisiaj ruch - jak na dworcu
![]() Dziewczyny, przyznaję - dopada mnie przedślubny stres...coraz bardziej... Najbardziej się boję, że będę brzydko wyglądać. Wczoraj byliśmy u znajomych oglądać film z ich wesela - jak się zobaczyłam, to mnie przerażenie dopadło... że jestem taka gruba
|
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Butter co ty w ogóle mówisz. Na bank będziesz tego dnia wyglądała wyjątkowo.
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....bo kłótnie o kasę, kumpli, wyjścia, brudne gary, brudny kibel itd to składowa wspólnego życia![]() PS. Jak Ci mówi 2 godziny przed przyjściem gości to nie jest tak źle...do mnie potrafi zadzwonić i zapytać czy może przyjść z kumplami..i będzie za 20 min ![]() Albo zaprasza dawno nie widzianych znajomych ...akurat na ten dzien kiedy ja pracuję do 18, w pracy mam zapieprz, zero obiadu i zero zakupów....a gości zaprasza na 19..czyli od 18: 10 biegam w ukropie po domu z burczącym brzuchem, sprzątając brudy i klnąc jak szewc ![]() Cytat:
![]() Nie napiszę.."eee tam przesadzacie"...bo ja sama czuję się czasem jak pasztet ...mimo że powodów do tego nie mam. A co do samopoczucia ślubnego...nie chodzi o to by wyglądać sie jak księżniczka...ale by psychicznie czuć sie wyjątkowo...kochaną i szczęsliwą, a do tego talia osy i nogi do szyi nie są potrzebne
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-12 o 10:46 |
||
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
CZeść
Nie wiem co się dzieje. Wszystkie w pracy mamy okres w tym samym czasie i chyba wszystkei mamy jakiegoś wirusa, bo co rusz któras biegnie do toalety...Masakra z tymi babami. |
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butter, przecież wiesz, jak wyglądasz. Twoi bliscy i TŻ też to wiedzą, więc jeśli nie zrobisz sobie beznadziejnej fryzury i tapety na twarzy, na pewno będziesz wyglądać pięknie - ale pięknie nie w porównaniu z modelkami prezentującymi suknie ślubne w katalogach czy z chudymi koleżankami, tylko pięknie będziesz wyglądać TY. Suknię masz zjawiskową, zresztą wybieraną z bliską osobą (siostrą?), więc nie możesz wyglądać brzydko.Przecież nikt z bliskich Ci osób nagle - na Twój widok w sukni - nie pomyśli "ależ ona jest gruba", tylko oceni (bądź nie), czy dobrze wszystko dobrałaś do figury/karnacji/charakteru - Twojego ![]() Z TŻ trochę się ciężko dogadujemy - tzn. niby jest ok, ale remont sprawia, że gadamy tylko o halogenach i fugach. Brak między nami większej bliskości, choć słyszę codziennie, że mnie kocha. Niech to się już skończy! ![]() T. powiedział mi wczoraj, że strasznie go pociągam z brzuszkiem, i że nie może się doczekać, gdy będzie jeszcze większy Niestety, ja nadal jestem królową śniegu...
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk my z przez akcje z teściową oraz przez remont tez non stop się kłóciliśmy. Wiec to chyba normalne
na szczęście już jest po
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Myślicie, że przez 16 dni można znacząco poprawić swoją figurę? Wiadomo, dieta i ćwiczenia (2 godziny dziennie zajęć w klubie + co najmniej kilka serii w domu). Zaczynam panikować! |
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadanie o halogenach tez świadczy o bliskości ![]() Najgorzej jak sie w ogóle nie rozmawia albo rozmawiając tylko na siebie warczy ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Można- a co będzie za 16 dni??
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk, wiem co masz na myśli. Rozumiem Cię... ale to bardziej chodzi o to, że ja sama ze sobą się czuję kiepsko
Ale spoko, na pewno będzie dobrze mam piękna suknię, piękną biżuterię, piękne buty...to musi pomóc...Szkoda tylko, że bieliznę mam brzydką, bo muszę mieć cieliste majciochy bezszwowe... ![]() Haniu, kiedy na urlop jedziecie? |
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie?
Cytat:
..hihihi ..ja miałam majty bezszwowe i silikonowy biustonosz- seksapil 100% Pojutrze Tylko że w sobotę muszę do pracy przyjść na 4 godziny...i to mi trochę psuje widoki na nadchodzące dni- no ale nie ma co narzekać
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Co chcecie od bezszwowych majtów? Super są! Ja moje bezszwowe stringi kocham nad życie, może to nie jest szczyt finezji, ale na pewno nie wyglądają źle, a nawet myślę, że całkiem nieźle się prezentują .Już pojutrze... Zazdroszczę! Ja muszę jeszcze tyle czekać! (ale przynajmniej mam czas na chudnięcie ).
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W który rejon?Bezszwowe stringi może i tak..ale takie bezszwowe duże majty już nie ![]() Ja już szans na chudnięcie nie mam. ![]() Zresztą moich kluskowatych łydek nigdy się nie pozbędę
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to po co nosić duże majty? Bezszwowe są w końcu po to żeby nie było ich widać pod ubraniem więc natrualnym wyborem w tym przypadku są stringi .Kurczę, ja się obawiam, że te 16 dni mnie nie zbawi... A chciałabym chociaż -3 cm z obwodu uda... |
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duże majty żeby trzęsący tłuszczyk trzymały w ryzach
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale żeby nie było źle, kupiłam też inne majteczki, na widok których TŻ aż zaświeciły się oczy... ![]() Haniu, ale Ci fajnie, że ejdziecie za niedługo...ja też bym chciała... Moja kumpela właśnie wczoraj wróciła z Krety i powiedziała, że jak jechać, to tylko all, bo tak wszystko podrożało w Grecji, że częściowe wyżywienie wyszłoby ich o wiele drożej... |
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O widzisz...czyli grecy łatają budżet zdzierając na turystach No to bierzcie all
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale te moje bezszwowe są takie, że one po prostu są, leżą sobie delikatnie, w nic się nie wbijają i za bardzo nie ingerują .
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam paskudne majciory pod kieckę ślubną i sexy majteczki na później ;-)Bierzemy all ![]() A za godzinkę do domu Wczoraj zrobiłam pyszny obiad i na dziś brakło mi koncepcji
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam grochówę od mamy- bajecznie pyszną. .... ale znając męża to zaraz będzie marudził że zupa to nie obiad i musi być drugie A dziś nie mogę być zołza bo posprzątał i zrobił 3 prania wiec muszę mu zrobić ![]() I też nie wiem co..ale pewnie jakiś makaron będzie
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

) weszłam ja i... siedziałam tam ponad godzine
Jeszcze nie wiem czy będe pracowała na rano (7.30-12.30) czy na popołudnie (12.30-17.30), wiec tylko, że będe miała swoich 26 dzieci
zmęczenie pracą, przesyt sobą, za duże wymagania wobec siebie itd.
. Ja nie chcę mieć dziecka, ja chcę mieć psa 

. Ale te moje bezszwowe są takie, że one po prostu są, leżą sobie delikatnie, w nic się nie wbijają i za bardzo nie ingerują