|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
Do mojego dziecka to absolutnie nie pasuje.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#1023 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przepraszam u nas potocznie tak sie mowi jakos tak wplecione jest i nie oznacza tego co napisalas, nie chcialam zeby tak zabrzmialo... wyszlo jak zwykle zreszta... |
|
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() chcialam pocytowac wieczorem ale mala sie zbudzila z placzem i potem juz nie mialam sily ![]() bylam wczoraj w reserved i kupilam kilka ciuszkow dla malej, a sobie tylko takie wdzianko w camaeiu przecenione z 209 na 59 ![]() u nas nocka do bani.....Wercia caly czas pojekuje, poplakuje i wierci sie masakrycznie po calym lozku, do tego znowu ma katar ale tym razem lekki , nie ma zatkanego noska tylko czasem jak kichnie to jej poleci wiec to napewo na zebyjesli chodzi o pampki to my tylko na pampersach, raz mialam te sleep&play i do bani sa moze wyprobuje kiedys huggiesy jak chwalicie
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
a tu krótki artykuł że nie odbiega od normy
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/artykuly/czytaj/65/...awa-do-agresji
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1026 |
|
Ola-Unhola
|
Wklejam na życzenia Karoli
![]() Ale inne Mamusie też mogą popatrzeć ![]() Sorry, że do leginsów, ale mierzyłam tylko górę i legów domowych nie ściągałam ![]() Kat, L. widzę tak jak jej narzeczony ![]() Antoś paca, tupie,krzyczy, piszczy ![]() 1.allegro - super, taka śliska, nie opina się 2.allegro Primark - super, szersza na dole, trochę typ oversize 3.allegro Zara - super będzie do alladynek ![]() 4.jw 5.H&M- super oversize, materiał się nie gniecie ![]() 6.H&M - marynarka i bokserka kremowa - super ![]() 7.H&M - chyba za duża tunika/sukienka, choć mierzyłam mniejszą i trochę ciągnęła pod pachami. Nie wiem, moze ten pasek takie wrażenie sprawia
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-08-12 o 10:32 |
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy...część druga
![]() 1. http://moda.allegro.pl/item117310779..._90896_38.html do końca nie wiem czy fajne, więc tu poproszę o ocenę bo sama też nad nimi myślę...czarnymi Dziewuszki wypowiedźcie się![]() 2. http://moda.allegro.pl/item117882905...isty_r_38.html 3. http://moda.allegro.pl/item118612541..._szary_38.html 4. http://moda.allegro.pl/item117575033...ialy_r_38.html 5. http://moda.allegro.pl/item117608400...8.html#gallery 6. http://moda.allegro.pl/item118295480...sz_lak_37.html 7. http://moda.allegro.pl/item118556606..._zamsz_38.html 8. http://moda.allegro.pl/item117107444..._szare_39.html Wojtusia...znalazłam trampki rozm 40 i 41...ale białe może się Tobie spodobają![]() http://moda.allegro.pl/item118218895...te_eko_41.html
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-12 o 10:33 |
|
|
|
#1028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie piję cappucino ![]() Cytat:
ja zawsze miałam tygodniowe @ i tak zostało do tej pory ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
a to już tak po drodze znalazłam
http://www.urwis.pl/dzieci/27.html dokładnie oddaje to to co mówiła mi sąsiadka pielęgniarka nt szczepionki i autyzmu
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kaśka bo zapomnę-ten farsz do krokietów to różnie-z tego co pod ręką, ale najczęściej z łopatki. Może byc tez trochę boczku, bo nieco tłuszczyku przy wątróbce wskazane ![]() BTW-a coś taka drażliwa dzisiaj? ![]() Wspóczuję wszystkim nieciekawych nocek Byłam wczoraj na szkoleniu cały dzień i udało mi się wyrwac do CH na dwie godzinki Kupiłam: cichopkowy sweterek i szary żakiet ten co Unholy (nie bij![]() ), rurki, kurteczkę dżinsową, dla małża koszulę, i dla Zosi fajniutką zieloną szwedkę i body![]() Zosi biegunka przeszła już zupełnie, nawet bym powiedziała, że teraz w druga stronę-jedna dziennie, mała i taka cuchnąca, że nie idzie wytrzymać Dzisiaj dostanie chleba i zobaczymy.Jutro małż ma wolne, a od poniedziałku tacierzyński. Cieszę się, bo odpadną mi zakupy i jak dobrze pójdzie gotowanie obiadów Co prawda piwnice wołają "Sprzątniiiiiijcie naaaaaas...", ale to pewnie dwa dni góra.Miłego
|
#1031 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda szkoda, ale jak będę w okolicach Wawy to na pewno wpadnę do Ciebie...wproszę się ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dla większości osób które wyjeżdzają właśnie pieniądze szale przeważają...kilka lat, dorobie się i wrócę...plus jest taki ze nie jechałabym sama, tylko z rodziną, do tego więcej czasu spędzałabyś z Synusiem...no i bilety nie są tragicznie drogie więc w razie potrzeby i ochoty mozna przylecieć...Cytat:
![]() Zu też bije i się jeszcze z tego cieszy...do tego uwielbia szczypać mnie w dekolt...o gryzieniu nie wspomnę ale to wszystko nie jest jakieś złośliwe, więc póki co zwracam uwagę ale nie panikuję![]() Cytat:
Cytat:
Najbardziej podobasz mi się w 1, 2, 3, 5, 6, 7
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karo ciesze się, że tak wyszło w sądzie ![]() Cytat:
6 super ![]() Svi co do podróbek to nie zroumiałyśmy się wcześniej, ja też nic do nich nie mam, i też nie lubię tandetnych i źle wykonanych rzeczy Przy okazji dla Marciego![]() p4w niezły orzech do zgryzienia... Naprawdę trudno coś doradzić. Ja bym chyba wyjechała, doktorat bym na razie odpuściła, ale to tylko takie gdybanie..., nie wiem, co by było, gdybym się znalazła w takiej sytuacji. Powiem Wam coś jeszcze: wczoraj staliśmy chwilę w mieście przed tym szkoleniem i zobaczyłam z daleka swojego eks, z którym prawie wzięłam ślub parę lat temu. Nic się nie zmienił, po prostu stał przed bankiem (chyba tam pracuje, tak jak kiedyś) i palił papierosa. Straaasznie dziwne uczucie. Taka do mnie refleksja przyszła, że jeżeli z kims łączyło nas prawdziwe uczucie, to zostaje w nas na zawsze. Inne, wiadomo, ale jakiś sentyment ma sie zawsze, tak myślę. Ale swojego obecnego życia nie zamieniłabym z nikim
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-12 o 10:59 |
||
|
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
apetycznie brzmi.Pewnie zrobie. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Unholy ale z ciebie patyczek chudy
||
|
|
|
#1034 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
No to fajnie się obłowiłaś i jeszcze Małż dostał coś i Zosia ![]() Dobrze, ze koopki przeszły. Trzymam kciuki, żeby po glutenie nie było żadnych reakcji Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A też masz zielony kolorek?
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko gotuję, wątróbkę w zasadzie parzę parę minut, a potem wszystko mielę.
|
#1036 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Kasia dzisiaj bije ![]() Którejś brakuje porządnego lania? Wojtusia masz jezcze capucino? Bo ja mam drugą kawkę ![]() Antoś śpi już godzinkę, dzisiaj wszystko wcześniej, bo wstał wcześniej niż zwykle. Ciekawe czy wytrzyma do 19, czy będzie jakaś drzemka jeszcze po drodze
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, najbardziej mi się czarny podobał, ale nie było juz rozmiaru i wzięłam szary. Też fajny
|
|
#1038 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja szarego nie mierzyłam, bo to Mama mi przynosiła do przymierzalni i nawet nie wiedziałam, ze jest . Ale zielony mi się podoba
|
|
#1039 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny !!!
Unholy ale laseczka z Ciebie . Ciuszki bardzo fajne , zreszta Tobie we wszystkich chyba byloby ladnie. Chociaz ta ostatnia tunika wyglada na za duza , chyba ,ze ona juz ma taka byc .
|
#1040 |
|
BAN stały
|
no mi sie od Kasi oberwalo
![]() angy ty chyba pisalas o kochaniu sie bez niczego wtedy i tak mi teraz sie przypomnialo...od dawna nie oserwowalam siebie i jakos mi z glowy wylecialo - dni plodne na bank to sama owu. ale 6 dni przed owu i 4 po to plodne wzglednie czyli jak plemniki maja bdb warunki moga przechowac sie do owu.a 4 po przeczekac i potem do okresu mozna bez ryzyka
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tez drugą kawkę
![]() A jeszcze apropos Twojej figury-nie to, że Ci słodzę czy coś , ale masz naprawde zgrabne nogi Nie wiem, czy wiesz o co mi chodzi
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po ile sa rurki w H&M, bo muszę sobie jakieś kupić. |
|
|
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trochę mnie zaniepokoiłaś... Ale w sumie sexiliśmy się bez niczego tylko raz, w zeszły czwartek, a owu miałam na bank wczoraj, bo mnie brzuch i krzyż napitalały gorzej niż w czasie@. Chyba nie będzie niespodzianki ![]() Kurde zła jestem na siebie , teraz będę sie stresować do @.Jak mogłam być taka nieodpowiedzialna ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() Dałam 49,99. Fajne materiałowe, ale z daleka jak jasny dżins.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2010-08-12 o 11:22 |
||
|
|
|
#1044 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie przejmuj sie |
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie było sprzyjających warunków
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
zrób fotke ![]() Jestem z cappucino bezkofeinowym tym razem, w miedzy czasie uprasowałam kilka ciuszków Oliwki i dałam jej deserek. |
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No znam to uczucie...niedawno jechałam z Mamą autem i patrze a tu koleś ma rowerze z dzieckiem w foteliku...no i już miałam powiedzieć do Mamy zeby zobaczyła jak ten mały fajnie w tym foteliku wygląda...a w tym samym momencie zauważyłam że to mój były...6 lat razem...wielkie plany i wielki zawód...kolejna długa, ciężka historia w moim życiu (same chyba takie mam ) no i ugryzłam się w język no to nie ma co się stresować...myślę że to taki ich etap kolejny ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- i ciągle zapominam...
|
|
#1049 |
|
Rozeznanie
|
Pochwale troszke mojego synka
. Coraz lepiej radzi sobie z chodzeniem . Zdarzy mu sie puscic samemu i zrobic pare kroczkow , ale ogolnie woli chodzic z jakas asekuracja . Wczoraj np chodzil trzymajac pieluszke , ktorej ja trzymalam drugi koniec , duzo mu to nie daje ale czuje sie pewniej .
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale tym razem lekki , nie ma zatkanego noska tylko czasem jak kichnie to jej poleci wiec to napewo na zeby
NIE LUBIĘ TROLLI

dla Marciego
.