Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-12, 12:43   #1891
201803080934
Konto usunięte

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Cytat:
Pisałam do nich 5 dni temu i do dziś żadnego odzewu...a szkoda bo mogliby w końcu przydać się do czegoś pożytecznego
nic dziwnego, to serwis plotkarski

Cytat:
Hmmm...przeczytałam teraz jeden z komentarzy pod filmikiem na youtubie odnośnie butów Iwony,dlaczego szła boso. Czy dlatego,że obtarła stopy (buty były pierwszy raz założone) czy dlatego,żeby móc szybciej iść?? Jak Wam się wydaje?
mi się wydaje, że było jej zwyczajnie niewygodnie, w końcu to wysokie szpilki i całą imprezę w nich przetańczyła. po co doszukiwać się jakiegoś drugiego dna?
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:43   #1892
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia9292 Pokaż wiadomość
mnie kochanie nikt nie zaginął, więc nic nie robię bo nic o takich sprawach nie wiem, ale pomyśl, myślisz, że te osoby nie mają rodzin ani znajomych? myślisz, że nikt nie chce ich odnaleźć i się nie stara nagłośnić? ale kurczę, nie wydaje mi się, żeby o każdym spośród tych setek tysięcy osób mówiono we wiadomościach,uwadze,pisa no ciągle w gazetach.. wydaje ci się, że rodziny by tego nie chciały? bo mnie się wydaje inaczej ..
najwidoczniej w sprawie innych ludzi mają takie podejście jak ty - mi nikt nie zaginął więc nic nie robię i dziwisz się, że sprawy nie są nagłaśniane...
Akurat Iwona ma to szczęście, że jej tragedia chwyciła za serce wielu ludzi, Wizażanki w pewien sposób się utożsamiają z nią... bo to mogła być każda z nas (młoda dziewczyna).

A media itd. to zasługa ludzi, którzy jej szukają oraz zatrudnienia Rutkowskiego.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:46   #1893
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia9292 Pokaż wiadomość
mnie kochanie nikt nie zaginął, więc nic nie robię bo nic o takich sprawach nie wiem, ale pomyśl, myślisz, że te osoby nie mają rodzin ani znajomych? myślisz, że nikt nie chce ich odnaleźć i się nie stara nagłośnić? ale kurczę, nie wydaje mi się, żeby o każdym spośród tych setek tysięcy osób mówiono we wiadomościach,uwadze,pisa no ciągle w gazetach.. wydaje ci się, że rodziny by tego nie chciały? bo mnie się wydaje inaczej ..
Kochanie, a czy Tobie musi ktoś zaginąć, żeby zacząć się interesować takimi sprawami? Myślę, że nie.
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz wypisywać podobne bzdety.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:46   #1894
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Odpowiada wam jak zmieniłam drugi post na stronie pierwszej?
Odpowiada!
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:49   #1895
Melissa86
Zakorzenienie

No nieee... i znowu wymiana zdań,dlaczego Iwony tak szukają,a innych nie??

Było już mówione,żeby o tym nie dyskutować i zgodnie z obietnicą będę zgłaszać do moderatorów,bo znowu robi się offtopic,który pewnie będzie się ciągnął przez 20 stron...
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 12:53   #1896
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
No nieee... i znowu wymiana zdań,dlaczego Iwony tak szukają,a innych nie??

Było już mówione,żeby o tym nie dyskutować i zgodnie z obietnicą będę zgłaszać do moderatorów,bo znowu robi się offtopic,który pewnie będzie się ciągnął przez 20 stron...
póki co nic się nie ciągnie i raczej ciągnąc nie będzie
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:01   #1897
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Odpowiada wam jak zmieniłam drugi post na stronie pierwszej?

Stary 2010-08-12, 13:03   #1898
Annaluka
Zakorzenienie

Poszukiwani świadkowie:

http://nasygnale.pl/gid,12561949,tit...l?ticaid=5ab0d
Stary 2010-08-12, 13:06   #1899
muciula25
Rozeznanie

http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/

nie wiem co o tym myśleć ale tak jakby się kupy wszystko trzyma
Stary 2010-08-12, 13:23   #1900
Kimikika
BAN stały

Dla mnie to jedna i ta sama osoba. Ten nadruk to może być jakiś cień np, albo jakiś błąd techniczny, w końcu to 2 różne kamery były.
Poza tą "plamą" wszystko się zgadza. I strój i wygląd i figura i nawet buty w ręku. Jak dla mnie nierealne aby to były 2 różne dziewczyny.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:26   #1901
201803080934
Konto usunięte

a ja jestem jakaś ślepa chyba na jednym ujęciu mam wrażenie, że dziewczyna ma duży dekolt, a na drugim, że jest zakryta pod szyję
Stary 2010-08-12, 13:26   #1902
seagull
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
Dla mnie to jedna i ta sama osoba. Ten nadruk to może być jakiś cień np, albo jakiś błąd techniczny, w końcu to 2 różne kamery były.
Poza tą "plamą" wszystko się zgadza. I strój i wygląd i figura i nawet buty w ręku. Jak dla mnie nierealne aby to były 2 różne dziewczyny.

Ale z drugiej strony.. na jednym dziewczyna ma wysoki dekolt, na drugim (tym z plamą) - niski...
seagull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:28   #1903
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
wiesz co - za rozgłos w sprawie Iwony odpowiada jej rodzina oraz zatrudnienie Rutkowskiego, dziwne że nie zdajesz sobie z tego sprawy i piszesz takie głupie opinie. Nie każda rodzina nagłaśnia zaginięcia aż tak, niestety....
Zastanów się trochę nad tym wszystkim. Bo tu nie chodzi o dzielenie ludzi na ważniejszych i mniej ważnych, raczej policja w ten sposób nie postępuje jeśli chodzi o zaginione osoby.
Moim zdanie to Twoj post jest wrecz idiotyczny piszac,ze niestety nie wszyscy ludzie tak naglasniaja sprawe zaginiec,co Ty myslisz,ze nie wszyscy tak sama odchodza od zmyslow po zaginieciu bliskiej osoby !?!? PO PROSTU NIE WSZYSCY MAJA PIENIAZKI ZEBY NAGLOSNIC I WYNAJAC DETEKTYWOW,LUDZIE NAUCZCIE SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM I MIEDZY WIERSZAMI A NIE WIEKSZOSC ZARAZ ODBIERA TO JAKO ZLOSLIWOSCI I ZAGLADANIE W PORTFEL TU CHODZI O TO,ZE NAWET LUDZI BIEDNYCH POWINNO SIE NAGLASNIAC TAK SPRAWE,GINIE DUZO LUDZI Z MALYCH MIASTECZEK GDZIE JEST DUZE BEZROBOCIE OD RODZINY OD POKOLEN ZYJA SKROMNIE WIEC NAWET NIE SA W STANIE UZBIERAC 15 TYSIECY NA TAKIEGO DETEKTYWA.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:29   #1904
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość

Nie trzyma wg mnie.
Nie widziałam jeszcze sukienki z dzwonkiem i z tego co mi wiadomo to nie ma mody na rysunki dzwonków na sukienkach - dajcie spokój jakby to wyglądało
wydaje mi się że to prędzej odwrócone serduszko , tzn wisior który miała ..

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:30   #1905
seagull
Przyczajenie

Chociaż teraz jak się przyglądam, to niski dekolt może być tylko cieniem głowy.. a 'plama' to jakiś wisiorek który np wyjęła spod bluzki??

Kurcze.. niech już się Iwona znajdzie
seagull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:30   #1906
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

takaja13-znowu Ty i znowu zaglądasz im do kieszeni.
Jak Cię boli los innych to nagłaśniaj, co stoi na przeszkodzie?

Ciekawe ile jeszcze będziecie ciągnąć ten temat

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:31   #1907
Senso
Raczkowanie

To jedna i ta sama osoba. Dzień, noc, uchwycenie kamery itd. Myślę, że tutaj jest szukanie dziury w niczym.
Stary 2010-08-12, 13:31   #1908
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez seagull Pokaż wiadomość
Ale z drugiej strony.. na jednym dziewczyna ma wysoki dekolt, na drugim (tym z plamą) - niski...
Dopiero teraz ten dekolt zauważyłam.
To już nie wiem, ale może to tylko złudzenie?
Inne ustawienie kamer, inne światło i tak to wygląda.
Poza tym widać, że jakość obu zdjęć nie jest zbyt dobra, przy powiększaniu różne cuda mogły wyjśc.

Mam nadzieję, że policja,Rutkowski to sprawdzili dokładnie, na jakimś dobrym sprzęcie i skoro mówią że to ona to tak rzeczywiście jest.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:32   #1909
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
a ja jestem jakaś ślepa chyba na jednym ujęciu mam wrażenie, że dziewczyna ma duży dekolt, a na drugim, że jest zakryta pod szyję
poże podciągnęła blzuzkę do góry żeby nie prowokować.?

Wymianka.
Stary 2010-08-12, 13:32   #1910
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez muciula25 Pokaż wiadomość

Pisałam o tym wczoraj, podając ten sam link.

Policja ma te nagrania dużo lepszej jakości niż my i skoro oni i jej matka ja rozpoznali, to chyba nie ma się co rozwodzić.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:33   #1911
moniula01
Wtajemniczenie

niestety taka prawda..

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Pisałam o tym wczoraj, podając ten sam link.

Policja ma te nagrania dużo lepszej jakości niż my i skoro oni i jej matka ja rozpoznali, to chyba nie ma się co rozwodzić.
zgadzam sie z Tobą.. ciągle o tym jest wspominane...
Stary 2010-08-12, 13:34   #1912
nicegirl
Zadomowienie

ta plama to wisiorek w kształci serca może na tym drugim monitoringu kamera juz go nie uchwycila, bo Iwona schowała go pod bluzke, gdyz przeszkadzal jej kiedy szla (sama tak kiedys robilam)
nicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:35   #1913
moniula01
Wtajemniczenie

na www.wp.pl
na zakładce 2 jest info o tych świadkach poszukiwanych ..
Stary 2010-08-12, 13:38   #1914
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Aby nagłośnić sprawę, nie trzeba od razu być bogaczem. Wystarczy mieć masę znajomych, przyjaciół , członków rodziny, sąsiadów itp, którzy zaangażują się w sprawę! Będą rozsiewać linki po internecie, zakładać wątki na forach, pisac do różnych portali z prośbą o zamieszczenie komunikatu, będą drukować i rozwieszać plakaty, występować w TV (np. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie), umieszczać filmiki na youtube itp.
Oczywiscie pieniadze pomagają, mozna wynająć detektywa, ale tak naprawdę to ludzie i ich pomoc jest najcenniejsza.
Nie wiem jaka jest sytuacja finansowa rodziny Iwony, ale nawet jeśliby spali na pieniądzach, to co w tym złego? Czy bogaty nie ma prawa szukać dziecka? Czy rodzice małej Madeleine, dobrze sytowani lekarze nie mają prawa szukać jej wszelkimi sposobami? Mają... Niestety tak jest swiat ulozony, ze jeden jest bogaty a drugi biedny, ale zal po stracie dziecka jest taki sam, niezaleznie od liczby zer na koncie...
A dlaczego ta sprawa jest tak rozglosniona? Chociazby dlatego, ze jest niezwykle tajemnicza, okolicznosci zaginiecia bardzo zagadkowe a jej ofiara jest młodą, ładną dziewczyną. I do tego wszystkiego jest bardzo duze prawdopobienstwo popelnienia przestepstwa. No i jeszcze sezon ogorkowy w mediach...

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:41   #1915
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
takaja13-znowu Ty i znowu zaglądasz im do kieszeni.
Jak Cię boli los innych to nagłaśniaj, co stoi na przeszkodzie?

Ciekawe ile jeszcze będziecie ciągnąć ten temat
A ty niby piszesz tak jak to ty bys zalozyla ten watek i wyszla z inicjatywa,po 2 jak juz jak pisalam wczesniej nikomu nie zagladam do kieszeni bo mam swoja i to mi wystarcza ale ty niestety chyba nie czytasz dokladnie a napisalam to bo wczesniej dziewczyna napisala ze kazdy powinien byc tak samo wazny,ten watek mimo niektorych fajnych osob zszedl ponizej krytyki ,tutaj panuje straszna atmosfera i jedna stara sie byc madzrejsza od drugiej,wielkie panie kierowniczki ktore mysla,ze swoimi plotkami znajda Iwone,to jest niesmaczne i sama bede sie starala zeby zamkneli ten watek poniewaz on nie wnosi nic do sprawy I OSOBY TAKIE JAK TY CZYTAJA CO DRUGIE SLOWO I NIE POTRAFIA CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM MAM WRAZENIE ZE SIEDZA TUTAJ WIEKSZOSCI SAME DZIECIAKI.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Aby nagłośnić sprawę, nie trzeba od razu być bogaczem. Wystarczy mieć masę znajomych, przyjaciół , członków rodziny, sąsiadów itp, którzy zaangażują się w sprawę! Będą rozsiewać linki po internecie, zakładać wątki na forach, pisac do różnych portali z prośbą o zamieszczenie komunikatu, będą drukować i rozwieszać plakaty, występować w TV (np. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie), umieszczać filmiki na youtube itp.
Oczywiscie pieniadze pomagają, mozna wynająć detektywa, ale tak naprawdę to ludzie i ich pomoc jest najcenniejsza.
Nie wiem jaka jest sytuacja finansowa rodziny Iwony, ale nawet jeśliby spali na pieniądzach, to co w tym złego? Czy bogaty nie ma prawa szukać dziecka? Czy rodzice małej Madeleine, dobrze sytowani lekarze nie mają prawa szukać jej wszelkimi sposobami? Mają... Niestety tak jest swiat ulozony, ze jeden jest bogaty a drugi biedny, ale zal po stracie dziecka jest taki sam, niezaleznie od liczby zer na koncie...
A dlaczego ta sprawa jest tak rozglosniona? Chociazby dlatego, ze jest niezwykle tajemnicza, okolicznosci zaginiecia bardzo zagadkowe a jej ofiara jest młodą, ładną dziewczyną. I do tego wszystkiego jest bardzo duze prawdopobienstwo popelnienia przestepstwa. No i jeszcze sezon ogorkowy w mediach...
Kazde zaginiecie jest wielka tajemnica niestety nie tylko to ale wiekszosc z Was nie dopuszcza do siebie tej mysli i sami zniechecacie tym pisaniem do Iwonki.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:41   #1916
GlamRockLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Dokladnie
i niewiem po co ciągle jest walkowany ten temat "a dlaczego tak glosno o niej? a dlaczego o innych nie jest tak glosno? a skad maja pieniadze? a po co na co i dlaczego?".
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:42   #1917
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicegirl Pokaż wiadomość
ta plama to wisiorek w kształci serca może na tym drugim monitoringu kamera juz go nie uchwycila, bo Iwona schowała go pod bluzke, gdyz przeszkadzal jej kiedy szla (sama tak kiedys robilam)
Pewnie. Widać że wisiorek nie jest z tych lekkich. Przy szybkim kroku mógł obijać się nieprzyjemnie o cialo więc schowala go pod bluzkę .

Wymianka.
Stary 2010-08-12, 13:44   #1918
muciula25
Rozeznanie

Dajcie dziewczyny już spokój z tym bogaty-biedny.
Nie chodzi tylko o nagranie,że dwie inne dziewczyny bo ta ma dzwonek czy co tam a ta nie ale o resztę na monitoringu nie widać by Iwona biegła-a tak by musiało być żeby w tak krótkim odstępie czasu znaleźć się tam gdzie zarejestrowała Ją kamera po raz ostatni.Strój to najmniejszy dowód w tej sprawie bo tak jak piszecie-inne światło tam jeszcze nocne tutaj już dzienne,wisor mógł byc schowany pod bluzką itd.
Stary 2010-08-12, 13:44   #1919
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez GlamRockLady Pokaż wiadomość
Dokladnie
i niewiem po co ciągle jest walkowany ten temat "a dlaczego tak glosno o niej? a dlaczego o innych nie jest tak glosno? a skad maja pieniadze? a po co na co i dlaczego?".
Również mnie zastanawia, dlaczego to jest tak ważne dla niektórych. Ten temat robi się irytujący

Miło mi, że podoba się zmiana jaką zrobiłam na pierwszej stronie Co jakiś czas będę przypominać mój apel by nikomu nie umknął
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-12, 13:45   #1920
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
poże podciągnęła blzuzkę do góry żeby nie prowokować.?
no już nie wymyślajmy aż tak. ja tam widzę dwie różne bluzki, jedna z dużym dekoltem, z rękawkami, a druga zakryta pod szyję, bez rękawów. i na pierwszym dekolt jest grubo obramowany kolorem niebieskim/granatowym.

Cytat:
szkoda, że nie są ujawnione w takim razie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości