|
|
#1891 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziwisz się, że sprawy nie są nagłaśniane...Akurat Iwona ma to szczęście, że jej tragedia chwyciła za serce wielu ludzi, Wizażanki w pewien sposób się utożsamiają z nią... bo to mogła być każda z nas (młoda dziewczyna). A media itd. to zasługa ludzi, którzy jej szukają oraz zatrudnienia Rutkowskiego. |
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz wypisywać podobne bzdety.
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
No nieee... i znowu wymiana zdań,dlaczego Iwony tak szukają,a innych nie??
Było już mówione,żeby o tym nie dyskutować i zgodnie z obietnicą będę zgłaszać do moderatorów,bo znowu robi się offtopic,który pewnie będzie się ciągnął przez 20 stron...
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
póki co nic się nie ciągnie i raczej ciągnąc nie będzie
|
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukiwani świadkowie:
http://nasygnale.pl/gid,12561949,tit...l?ticaid=5ab0d
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
http://natropie-iwieczorek.blogspot.com/
nie wiem co o tym myśleć ale tak jakby się kupy wszystko trzyma
|
#1900 |
|
BAN stały
|
Dla mnie to jedna i ta sama osoba. Ten nadruk to może być jakiś cień np, albo jakiś błąd techniczny, w końcu to 2 różne kamery były.
Poza tą "plamą" wszystko się zgadza. I strój i wygląd i figura i nawet buty w ręku. Jak dla mnie nierealne aby to były 2 różne dziewczyny. |
|
|
|
#1901 |
|
Konto usunięte
|
a ja jestem jakaś ślepa chyba
na jednym ujęciu mam wrażenie, że dziewczyna ma duży dekolt, a na drugim, że jest zakryta pod szyję
|
|
|
|
#1902 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony.. na jednym dziewczyna ma wysoki dekolt, na drugim (tym z plamą) - niski...
|
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam jeszcze sukienki z dzwonkiem i z tego co mi wiadomo to nie ma mody na rysunki dzwonków na sukienkach - dajcie spokój jakby to wyglądało wydaje mi się że to prędzej odwrócone serduszko , tzn wisior który miała .. |
|
|
|
|
#1905 |
|
Przyczajenie
|
Chociaż teraz jak się przyglądam, to niski dekolt może być tylko cieniem głowy.. a 'plama' to jakiś wisiorek który np wyjęła spod bluzki??
Kurcze.. niech już się Iwona znajdzie
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
takaja13-znowu Ty i znowu zaglądasz im do kieszeni.
Jak Cię boli los innych to nagłaśniaj, co stoi na przeszkodzie? Ciekawe ile jeszcze będziecie ciągnąć ten temat
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
To jedna i ta sama osoba. Dzień, noc, uchwycenie kamery itd. Myślę, że tutaj jest szukanie dziury w niczym.
|
#1908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To już nie wiem, ale może to tylko złudzenie? Inne ustawienie kamer, inne światło i tak to wygląda. Poza tym widać, że jakość obu zdjęć nie jest zbyt dobra, przy powiększaniu różne cuda mogły wyjśc. Mam nadzieję, że policja,Rutkowski to sprawdzili dokładnie, na jakimś dobrym sprzęcie i skoro mówią że to ona to tak rzeczywiście jest. |
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
poże podciągnęła blzuzkę do góry żeby nie prowokować.?
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Policja ma te nagrania dużo lepszej jakości niż my i skoro oni i jej matka ja rozpoznali, to chyba nie ma się co rozwodzić.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety taka prawda.. ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- zgadzam sie z Tobą.. ciągle o tym jest wspominane... |
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
ta plama to wisiorek w kształci serca
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Aby nagłośnić sprawę, nie trzeba od razu być bogaczem. Wystarczy mieć masę znajomych, przyjaciół , członków rodziny, sąsiadów itp, którzy zaangażują się w sprawę! Będą rozsiewać linki po internecie, zakładać wątki na forach, pisac do różnych portali z prośbą o zamieszczenie komunikatu, będą drukować i rozwieszać plakaty, występować w TV (np. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie), umieszczać filmiki na youtube itp.
Oczywiscie pieniadze pomagają, mozna wynająć detektywa, ale tak naprawdę to ludzie i ich pomoc jest najcenniejsza. Nie wiem jaka jest sytuacja finansowa rodziny Iwony, ale nawet jeśliby spali na pieniądzach, to co w tym złego? Czy bogaty nie ma prawa szukać dziecka? Czy rodzice małej Madeleine, dobrze sytowani lekarze nie mają prawa szukać jej wszelkimi sposobami? Mają... Niestety tak jest swiat ulozony, ze jeden jest bogaty a drugi biedny, ale zal po stracie dziecka jest taki sam, niezaleznie od liczby zer na koncie... A dlaczego ta sprawa jest tak rozglosniona? Chociazby dlatego, ze jest niezwykle tajemnicza, okolicznosci zaginiecia bardzo zagadkowe a jej ofiara jest młodą, ładną dziewczyną. I do tego wszystkiego jest bardzo duze prawdopobienstwo popelnienia przestepstwa. No i jeszcze sezon ogorkowy w mediach...
|
#1915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i niewiem po co ciągle jest walkowany ten temat "a dlaczego tak glosno o niej? a dlaczego o innych nie jest tak glosno? a skad maja pieniadze? a po co na co i dlaczego?". |
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie. Widać że wisiorek nie jest z tych lekkich. Przy szybkim kroku mógł obijać się nieprzyjemnie o cialo więc schowala go pod bluzkę .
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Dajcie dziewczyny już spokój z tym bogaty-biedny.
Nie chodzi tylko o nagranie,że dwie inne dziewczyny bo ta ma dzwonek czy co tam a ta nie ale o resztę na monitoringu nie widać by Iwona biegła-a tak by musiało być żeby w tak krótkim odstępie czasu znaleźć się tam gdzie zarejestrowała Ją kamera po raz ostatni.Strój to najmniejszy dowód w tej sprawie bo tak jak piszecie-inne światło tam jeszcze nocne tutaj już dzienne,wisor mógł byc schowany pod bluzką itd.
|
#1919 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Miło mi, że podoba się zmiana jaką zrobiłam na pierwszej stronie Co jakiś czas będę przypominać mój apel by nikomu nie umknął
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Konto usunięte
|
no już nie wymyślajmy aż tak. ja tam widzę dwie różne bluzki, jedna z dużym dekoltem, z rękawkami, a druga zakryta pod szyję, bez rękawów. i na pierwszym dekolt jest grubo obramowany kolorem niebieskim/granatowym.
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

na jednym ujęciu mam wrażenie, że dziewczyna ma duży dekolt, a na drugim, że jest zakryta pod szyję