![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Rozeznanie
|
Raz zostało pomylone imię w tym poście zamiast Marcina O ktos napisała Mariusz O i pewnie wizażanka która pyta o co chodzi z Mariuszem O ma na mysli Marcina O-tak wnioskuje.Jak na razie nic mi nie wiadomo by trop z policjantem Marcinem O okazał się plotką,nie słyszałam by Rutkowski dementował to co wczoraj powiedział ale mogę być troszkę opóźniona z newsami
![]() Faktycznie o nie jakim Mriuszu O pisała Lidia90 ![]()
Rzucając we mnie kłamstwem przegrałeś bo ja rzuciłam w ciebie prawdą której ty nie udźwignąłeś .... Edytowane przez muciula25 Czas edycji: 2010-08-12 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo za odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ia-n40954.html
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tyle tego offtopu;-)
![]() |
#1956 |
Rozeznanie
|
Tak jak napisałas powinno im zależeć ale przecież zawsze się znajda ważniejsze wydatki....
#1957 |
Zakorzenienie
|
Niestety nigdzie nie ma obowiązku monitorowania miast, a od bezpieczeństwa jest policja, więc miasta nie inwestują w kamery... chociaż może po tej sprawie z Iwonką Trójmiasto weźmie się trochę za monitoring
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 |
BAN stały
|
Tak sobie pomyślałam, że może i wielu z nas robi off topy to jedank często na bardzo poważne tematy, którymi powinni zainteresować się też inni. A to, że akurat tutaj wygląda to jak bałagan, to wygląda. Ważne, że jakoś chcemy o tym rozmawiać - np. o sprawie monitoringu i od czego zależy nagłośnienie zaginięcia i wiele innych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1960 |
Rozeznanie
|
Tak jak piszecie dziewczyny
![]() Poza tym na razie tzn od wczoraj nie ma nic nowego tak czy siak musimy czekać cierpliwie na jakąkolwiek wiadomość więc czemu nie poruszyć tmatu który też w pewien sposób jest związany z Iwony sprawą ![]()
#1961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Już sama nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Wtajemniczenie
|
Wątek ciekawy, o sprawie dowiedziałam się będąc już tu, we Francji.
Moim skromnym zdaniem zamiast wklejać zdjęcia zaginionej powinno się nagłośnić wizerunek "Pana z ręcznikiem", bo to on jest kluczem do zagadki.
#1963 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Rzucając we mnie kłamstwem przegrałeś bo ja rzuciłam w ciebie prawdą której ty nie udźwignąłeś .... Edytowane przez muciula25 Czas edycji: 2010-08-12 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Zadomowienie
|
czytam ten watek regularnie, na razie nie pisalam bo nie mialam nic nowego do powiedzenia
Ale teraz mam pomysl i wydaje mi sie ze jeszcze go nie bylo. Sa takie emaile- nazywaja je bodaj lancuszki. Pamietam ,ze kiedys dostalam emaila o chlopaku ktory zginal w Australii, wyslalam go moim znajomycm i jeden moj kolega powiedzial,ze ten email byl juz w obiegu kilka lat wczesniej. Czyli ludzie wysylali non stop. mysle ,ze warto by bylo zorganizowac taki email ( moze w dwoch jezykach polskim i angielskim bo jest uniwersalny) i zaczac rozyslac do wszystkich znajomych z prosba o wyslanie do ich znajomych. W mig tysiace osob by go dostalo. Moze ktos bylby chetny? |
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
osobiście ze swojego punktu widzenia powiem, że mnie takie maile denerwują i nie przesyłam ich dalej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Rozeznanie
|
Ja tak samo zazwyczaj je kasuje moi znajomi również mi nie wysyłaja takich łańcuszków
![]()
#1967 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, nie wiem, czy to się już tu przewinęło, ale przeglądałam różne fora, portale i dokopałam się do wypowiedzi jednej osoby: napisane przez lidia90 Witam Dziewczyny. Czytam to forum od dluzszego czasu ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac. Minelo juz tak duzo czasu i bardzo sie martwie i niepokoje o Iwone. To wszystko juz zbyt dlugo trwa a ja nie moge spac nocami. Mniej wiecej od polowy roku 2008 Iwona zaczela umawiac sie z facetami z czatu Trojmiasto Wirtualnej Polski na spotkania sponsorowane. Przez ten czas Iwona poznala bardzo wielu facetow zupelnie roznego pokroju. Byli eleganccy faceci na poziomie, jak rowniez pelni wiesniacy i patologiczne osobniki. Iwona opowiadala ze kilka razy zdarzylo jej sie nawet od razu uciec od goscia z samochodu. Duma ktoregos z nich mogla poczuc sie urazona przez to ze Iwona nie chodzila z kazdym kto dawal 200 zlotych. Taki osobnik mogl okazac sie pozniej dla niej niebezpieczny. Mysle ze nie ma to juz wiekszego znaczenia gdyz Iwona mniej wiecej od lata 2009 skonczyla z umawianiem sie facetami z czatu. Zrobila to dlatego ze w Dream Clubie w Sopocie wylowil ja ( z reszta jak setki innych dziewczyn na przestrzeni lat nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu. Jest to znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla klientow z wyzszej polki. Facet ma jakies 60lat, taki szczuply, mlodziezowo sportowo ubierajacy sie (czesto w berecie) grajacy w tenisa - wiecie taki typ wiecznie mlody. Generalnie nie daje dziewczynom zadnych srodkow typu pigulka gwaltu - ale ma naprawde wysokie umiejetnosci psycho persfazyjne i kazda z mlodych dziewczyn z checia zaczyna pracowac dla klientow. Jednym z jego klientow jest nijaki Mariusz O. Sama bylam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i dzialy sie tam naprawde mocne rzeczy. Imprezy trwaja czasami po kilka dni - od piatku do srody - i to nie sporadycznie. Osobiscie mi sie nie zdarzylo ale slyszalam od dziewczyn ze dodawali dziewczynom PG600 czy koks. Mariusz mieszka jakies 500metrow od miejsca w jakim kamery zarejestrowaly Iwone tamtej nocy, zaraz kolo rzeczki w Jelitkowie. Widzialam Iwone u niego na imprezie ze dwa razy - ale wiem ze chodzila czesciej. Domniemam tylko ze jesli w gre wchodzilo by przetrzymywanie to jest to jakas opcja gdyz jest to bardzo duzy dom. Sama nie wiem czy moze byc jakis zwiazek. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale jeśli ktoś wyssałby to z palca to ma mocno nie tak z głową... Co Wy na to?
![]() |
#1968 |
Zakorzenienie
|
i ja sie zainteresowałam jakis czas temu ta sprawa
moim zdaniem na tych 2ch zdjeciach to jest ta osoba-to bylby zbyt duzy zbieg okolicznosci-figura taka sama,wlosy, stroj mniej wiecej. Poza tym czlowieka łatwo rozpoznac po chodzie, wiec jesli jej mama stwierdzila ze to ona-no to ona ![]() natomiast nie znam sopotu az tak dobrze-czy mogla taka odleglosc pokonac w 23 minuty, to mnie zastanawia
#1969 |
Zakorzenienie
|
Było! Nawet dziś o tym pisałam. To plotka!!
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale gdy dostaje emaila, ze ktos zaginal/zachorowal/ bierze udzial w akcjii charytatywnej to czytam i wysylam. Naprawde, gdybyscie dostaly email z tytulem- zaginala Iwona- prosimy o pomoc' to wykasowalybyscie taki email bez czytania??? jescze dodam, ze stworzyslyscie Cie strone internetowa wiec taki email to chyba pestka? Wystarczy skopiowac kilka informacji, zdjecia i wysylac? Nawet jesli na 10 osob przeczytaja 3 to chyba warto? zwlaszcza ,ze to niec nie kosztuje? Edytowane przez roxyroxy Czas edycji: 2010-08-12 o 16:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Było już to poruszane,zdementował to nawet Rutkowski,że nie prawda... ![]()
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stwierdziłabym, że to jakiś głupi żart.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli ktos na serio chce pomóc, to czemu sie nie przedstawi -nie mowie o forum publ ale czemu ni epojdzie z ta wiadomoscia do mamy Iwony, albo detektywa? skoro to prawda, to łatwo by to sprawdzili czy sie spotykala z tymi facetami itd ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
kurcze, nie wiem co jeszcze mozna zrobic uwazam, ze ten marsz, to dobry pomysl-nie zaszkodzi na pewno, a moooze cos tam sie odkryje
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Teraz tak mi się przypomniało, a przyznam się, że przez kilka dni zrobiło mi się sporo zaległości na wątku to mam pytanko:
Wg wizji Jasnowidza Iwona/bądź jej ciało miałoby się znajdować na takim terenie (np. ul. Wolności, Wyzwolenia, rzeczka itp.), który odpowiada Nowemu Portowi. Czy były jakieś wzmianki o tym, czy ta dzielnica Gdańska została przeszukana? Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-12 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Wtajemniczenie
|
www.pomorska.policja.gov. pl/serwisb.php?nr=13817 dopiero teraz ich szukaja. Możliwe, że większość to turyści.
#1979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napiszę tak: idąc sama normalnym krokiem od mola do Bacówki idę 30 minut. Z dzieckiem (6 letnim) pokonuję tę trasę w 40 minut. Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-12 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko,że ja już się w tym wszystkim pogubiłam bo o 03:01 poszła w dół monciaka o 03:07 była przy sanatorium a przy wejściu nr 63 o 03:30 tak ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.