|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
To nie ja idę źle to Warszawa buja się .! -Patrz jak on patrzy na nią ... Umiesz tak patrzeć na mnie ? -Gdybym tak na Ciebie popatrzył musiał bym Cię bardzo skrzywdzić ... Centrum Warszawy to klimaty do zabawy ![]() Mówisz ze jestem zbyt bezczelna i wulgarna ? To powiem Ci bezczelnie że on we mnie to Lubił Kochanie jesteś moja ? Tak kochanie dopóki ten śliczny blondyn nie uśmiechnie się do mnie :PPamiętaj że z taką jak ja osiągniesz co Chcesz ![]() Witam
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za wszystkie pochwały. <3
___ znów to uczucie, kiedy nie wiem co mam robić, kiedy czuję to dziwne mrowienie w całym ciele, które wcale nie jest efektem bezruchu lecz bezradności. Bezsilność emanuje ze mnie i Wy wszyscy możecie pochłaniać ją jak fotosyntezę. masz metr do telefonu, wcale nie musisz przystawiać go do ucha, wystarczy tylko wcisnąć odpowiedni klawisz, i mój głos rozniesie się echem po całym pokoju. nie ma już miłości, troski, zaufania. jest tylko kac morderca i moralniak po upojnej nocy z kimś kto pachniał przecież tak samo... to wiatr targa moje włosy, muska delikatnymi ustami moją twarz, podwiewa moją sukienkę. Och, możesz być moim Wiatrem?
|
#4023 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiaj - dzięęękuję , dla Ciebie jeszcze większe <3 , wspaniała Ty .
![]() _________________________ _____ lepiej nie myśleć byłoby czasami , bo myśli me są niekształtne i w głowie budzą obawy . i móc po prostu dzień zakończyć słowami :dawno nie było mi tak dobrze . zastąpię milczenie małymi literami , nie chcę pośpiechu i wahania się nad większymi słowami . i stwierdzam za każdym razem , słysząc jego głos , że dotychczas nie udało usłyszeć mi się nic piękniejszego . ' dobrze jest mieszkać w lęku i poprzez strach słyszeć swoje zęby, dobrze jest doprowadzić swoje życie do zagłady i rano na powrót je zacząć. '
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Z racji, iż jest to mój 700 post
wymienię teraz moje perełki, które wypełniają moje serducho <3 inquiring, caroline060, xsxs, poporstuAsiss, patrysiowa_, Toogether93, kamisha, xxgroszek07xx, agatte, CaMa, grise, _mandarynka, Paralogiczna, blondii69, Siatkarka18, dreams_x33, z innej bajki, bajkowa, Istotka Z Bajki, istny_paradoks, Borowicznka, Malinowa Girl, absorbeed, _ZaagubiOna_, happyend, kreskowa, latin, matematyczka00, Guziki xD, karmelowomi, limitowanaa kocham Was moją kontrastową miłością : ** Stoję w bolesnym szpagacie.
Pomiędzy "zostaję" a "nigdy więcej". Zapytana, co słychać, odpowie, że nic. I tak jest jej dobrze. Zrozum mnie tą bardzo stęsknioną. It’s only memory. To tylko wspomnienia. |
|
|
|
#4025 |
|
Raczkowanie
|
żyjąca sprzecznościami.
i boję się zakochać. nie chcę żeby ktoś był dla mnie wszystkim. ale chyba tak naprawdę boję się, że ten który będzie moim całym życiem w ciągu kilku chwil spie.przy je całe. doszczętnie... nigdy nie będziesz tak idealna jak ja. nigdy nie będziesz miała tak cudownych czekoladowych włosów, które przecież kochał tak czule dotykać i głaskać. nigdy nie zakochasz się w nim tak jak ja. bo nigdy nie będziesz mną, tą, do której jako pierwszej tak mocno zabiło mu serce. nigdy nie będziesz jego pierwszą miłością. i choćby nie wiem co, zawsze będzie o mnie pamiętał. zawsze. |
|
|
|
#4026 |
|
Zadomowienie
|
to nie jest tak,że w tobie jest błąd. błąd jest w twoim mózgu który funkcjonuje o tak : ' oczaruj,przerżnij,zostaw' .
siedzę w oknie,myślami pływam daleko..z nadzieją,że jednak mnie pokochasz. pamiętam jak dziś,jak moja babcia mówiła mi: daj sobie spokój z chłopakami,to raniące nas świnie. na co ja odpowiedziałam: ' pf,babciu nie znasz się' , a teraz kiedy zobaczyła mnie zapłakaną głupio mi się zrobiło,że nie posłuchałam jej rad.. |
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
istny_paradoks blondii69 - fajne macie te opisy, o
![]() w bezdechu czekając na gest ' są ze sobą: z miłości z nienawiści dlatego że są niepewni dlatego że są zbyt pewni przez grzeczność przez dziesięć lat przez trzy tygodnie ze strachu z wygody z poczucia obowiązku z braku poczucia obowiązku zapominają tylko o sobie bez przyczyny '
|
|
#4028 | ||||
|
Raczkowanie
|
dziękuję. ; * Cytat:
ojej nawet nie wiesz jak miło <3 osz tyy wiesz, że to jest karalne? ;>Cytat:
Cytat:
Cytat:
już są moje. <3
_________ miłość - od dziś nienawidzę tego słowa. przy Tobie wszystkie marzenia znikały. byłeś powodem mego cierpienia. ` szczęśliwym singlem też można być! ` ![]()
|
|
#4029 |
|
Rozeznanie
|
czarno-białe uczucie. Może nasze serca potrzebują odpoczynku, ale nie skreślajmy się na zawsze. Umawialiśmy się , że będziemy zawsze ze sobą szczerzy , pamiętasz? Ja już nawet nie chcę wielkiej miłości, ja po prostu chcę się przytulić. Od dziś; robię to co chcę i to co sprawia mi przyjemność. To ja poczekam na Twój pierwszy krok. a teraz wmawiajmy sobie, że mamy szczęście. |
|
|
|
#4030 |
|
Raczkowanie
|
istny_paradoks - ojj nie zapomniana ;*** .
Toogether93 - uwielbiam : * : * . jagodkowa - czuj sie okradziona .Czasem gdy kogoś kochasz to warto się go trzymać. Choć moje życie pełne wrażeń to na całym świecie mam kochaną miłość w postaci psa . nie wiem gdzie, po co , nie wiem dla kogo .
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
'lecz ktoś wsunął do scenariusza niewłaściwe strony i cała ta miłość poszła na zmarnowanie..'
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkarka18 & xsxs & TajemniczaPanna - dziękuje Słoneczka < 3
![]() `` Są chwile kiedy sama łapię się na tym, że przez kilka minut po prostu leżę i wgapiam się w sufit. Nie ma mnie dla całego świata, a cały świat nie istnieje dla mnie. I tak mi wtedy ku**wsko smutno. To chore. i piła tanie wino prosto z butelki, siedząc w piaskownicy o czwartej nad ranem. lubiła witać dzień z przyspieszonym tętnem. Gdybym wiedziała że tak trudno będzie puścić Twoją rękę nie dotknęłabym jej nawet na jeden moment. Nigdy. Uwierz mi.. Poczuj ten ból. To musi boleć. Jeśli nigdy nie cierpiałeś z miłości, to znaczy że nic o niej nie wiesz. Umiesz zagrać zakochanego, świetnie ci to idzie. Ludzie biją ci brawo są zachwyceni, taki jesteś prawdziwy. Prawie każdego możesz nabrać nawet samego siebie. Ale ja już się nie nabiorę. Twoje życie jest puste, a w twoim sercu nie ma miejsca na uczucia. W każdym razie na uczucie dla mnie. Tęsknię za czymś czego nie miałam, nie znałam, a potrafiło jednym spojrzeniem uszczęśliwić i uwolnić serce od conocnych rozpaczy. Nie używając żadnego słowa, nie wydobywając z siebie ani jednego dźwięku. Taki był. i nie twierdzę że Cię kocham albo coś w tym stylu, chociaż to bardzo możliwe . Lubię po prostu gdy jesteś i śmiejesz się gdy ja się śmieję, płaczesz gdy ja płaczę i przytulasz gdy mówię że tak cholernie mi źle.. ''
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować
![]() za ciasne spodnie, nie uczynią z Ciebie faceta godnego mojego spojrzenia. bardziej Cię potrzebuję niż chcę.
|
|
#4034 |
|
Raczkowanie
|
CaMa & Kamisha
.-jak go zwą? - ja go nazywam Spełnieniem moich Marzeń. lubię ten stan,kiedy wszystko wydaje się różowe i ocieka lukrem. i co mam teraz powiedzieć? Że tak bardzo tęsknie? Że analizuję wszystkie wspólne chwile? Że wciąż powtarzam sobie nasze ostatnie zdania? Tak.. Tęsknie i to bardzo.. Za Twym spojrzeniem, Za ciepłym uśmiechem, A w szczególności za Tobą ![]() Teraz wiem jak bardzo mi na Tobie zależy..! ;*** +dziękuję za pochwały.
![]()
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-12 o 17:57 |
|
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
rozbite życie musi zostać zebrane na nowo.
końce Jego palców są miłością Kiedy mówi, Jego głos jest miłością. mam wrażenie, że poranki klaszczą, żeby mnie obudzić. świat staje się coraz jaśniejszy, nabiera kształtów, barw. wygląda jakby ktoś malował go wokół mnie. pragnę uniknąć niezręczności, gdy rzeczywistość wbije w nas widły i po prostu tak zostawi. biegniemy boso przez śmiech nocy
|
#4036 |
|
Raczkowanie
|
składam pokłony. kocham niuńka
'Lepiej schowaj pazurki i miejsca mi ustąp, Bo przysięgam, że cierpliwość mam bardzo wybiórczą.' 'Jeśli myślisz, że wyglądasz dobrze szmulo wybaczcie. taki humor radzę zmień koleżanki, bo te Cię okłamują.' 'Naprawdę chciałabym Ci pomóc, pomóc, Więc mogę Ci odmachać i się promuj, promuj, Jak nie chcesz dostać w pysk to się hamuj, hamuj, Bo jestem właśnie z tych co się nie opier*alają.' -Nigdy Cię nie zostawie kotek. - napisał -W?em - on pomyślał, że ten pytajnik to tylko pomyłka. ja napisałam to celowo.. ( z przed sekundy)
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-08-12 o 19:19 |
|
|
|
#4037 |
|
Zadomowienie
|
kontrastowa0
cornflower_ 'oddycham dusza miasta' 'coś wewnątrz mnie porusza się. hipnotyzujesz od pierwszej chwili'
|
|
#4038 |
|
Raczkowanie
|
'wybrzeże coraz to bledsze w liliowej półżałobie i żaglowiec oparty na wietrze jak ja na myśli o tobie'
Wiem , że zrozumiałeś ze późno . Nie musisz przepraszać , już nie boli , zdążyłam zapomnieć . Ale jeśli myślisz , że z Tobą będę to się mylisz . Teraz to Ty musisz zapomnieć . Kochanie nie musisz mnie unikać , możesz być 'dostępny' , nie napiszę .
|
|
#4039 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję :kwiatek:
kobiety są dziwnymi istotami. potrafią uczyć się od mężczyzn najbardziej chamskiego zachowania. |
|
|
|
#4040 |
|
Raczkowanie
|
wpisywałam się koleżance w 'złote myśli', wtedy na przerwie, pamiętasz? siedziałeś obok, patrząc, co piszę. jedno pytanie przykuło Twoją największą uwagę. brzmiało ono: czego się boisz? zakryłam dłonią tą linijkę szybko coś naskrobałam, żebyś nie mógł przeczytać, bo nie chciałam, żebyś o tym wiedział. w końcu przez moją nieuwagę, zerknąłeś: "boję się, że On mnie zostawi" - taka była odpowiedź. uśmiechnąłeś się, przytuliłeś i powiedziałeś, że nigdy w życiu nie zostawisz mnie samej. dzisiaj mija dziewięć dni, jak Ciebie nie ma.
|
|
#4041 |
|
Rozeznanie
|
♥
moje serce dryfuje po niezmierzonym oceanie samotności. zasypiam. budzę się. zawsze samotna. coraz bardziej... uśmiechająco się uśmiecham Świat jest dziwny. Często wspaniała i piękna dziewczyna jest samotna. A dlaczego tak jest? Bo każdy mężczyzna uważa że u takiej dziewczyny nie ma szans. Świat jes popier...ony.
|
#4042 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to także i mój 700 post! równo brniemy, hihi ; * Gdybym wymieniała 'moje perełki', na pewno byłabyś na tej liście, ale robię to na bieżąco, więc myślę że Moje Serduszka wiedzą, że kocham ich za każdy skradziony opis, i za to, że szanują mnie <3 __________________ 'I see trees of green and red roses too,
I’ll watch them bloom for me and You. And I think to myself, what a wonderful world!' Widzę zielone drzewa i czerwone róże też. Będę obserwować jak rozkwitają dla mnie i dla Ciebie. I pomyślę sobie, jaki cudowny jest ten świat! 'I see skies of blue and clouds of white and the brightness of day. I like the dark and I think to myself, what a wonderful world!' Widzę błękit nieba, biel chmur i jasność dnia. Lubię ciemność i myślę sobie, co za wspaniały świat!
|
|
|
#4043 |
|
Zadomowienie
|
drobiazg, ale chyba prawdą jest, że wielkie rzeczy to często drobiazgi, które zostały zauważone.
tu nie chodzi o słowa. tu chodzi o drobiazgi, które są wielkie. czasem ludzie są piękni. nie z wyglądu. nie w tym co mówią. w tym Kim są.
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-08-12 o 20:05 |
|
|
|
#4044 | ||||
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi miło
Nie jestem żadną talenciarą Teraz już wiem Chyba muszę to nadrobić Cytat:
Cytat:
Nie wierzę, Ty mnie pochwaliłaś?! Cytat:
U mnie będzie, obiecuję Cytat:
Dziękuję jagodkowa, jOlsko, justsmilebaby, naiwnie_, poprostuAsiss, smerffetkaa, Voici, zakochan_a - okradłam ______________________ 'Możesz przyjść kiedy chcesz. Boję się otworzyć znów oczy by było zwyczajnie i żyć, tylko żyć. Kochasz mnie, to jakieś brednie. Żaden grzech i żadna strata pogubić się i cóż, to ludzka rzecz, to moja rzecz. To tylko chwila jak oka błysk i będzie tak, jak chcę. Nie zmusisz mnie. Przecież wiesz, że jesteś wszystko, a ja Twój cień. Szukam różnic i zmian, bo przeciętnie to jak byle gdzie. Po co śnić? Odpowiedź znam. Nie szkodzi mi nikt, bo wiem, wybór mam. Dziś jestem tym, kim właśnie chcę być'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-12 o 20:15 |
||||
|
|
|
#4045 |
|
Raczkowanie
|
_changime - owszem. xd właśnie zrobiłaś to samo. ^^ ;**
a może zostaniesz na herbatkę.? Oo tak. Właśnie zostałam niewolnicą Twego serca. Zaczął byś w końcu szanować moje uczucia, co.?! To, że nie ich nie masz, nie znaczy, że możesz zabierać moje. - co Ty masz w gaciach.?! - Tęsknotę. xd
Tak to się skończyło. Edytowane przez ekhm_sorry Czas edycji: 2010-08-12 o 20:21 |
|
|
|
#4046 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy nie lubiła 'zmierzchu'. Ale było coś, czego zazdrościła tej katastrofie na nogach - prawdziwej miłości.
Marzenia... Przez Ciebie nawet one nie są już takie same. Nie warto jest mówić 'Kocham' jeśli druga osoba jest nic nie warta. Ta łza... Weź ją. Tylko ona Ci po mnie pozostanie. Ona i puste wspomnienie. Zadowolony jesteś?
|
|
#4047 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiaj
|
|
|
|
#4048 | ||
|
BAN stały
|
cornflower_
dziękuje kontrastowa0 ja Ciebie też <3 Desire x3_ jej cieszy mnie to bardz bardzo bardzo ! ; ***Cytat:
doszczętnie okradłam Cie z tego postu, a ten ten to po prostu idealny jest ! dziękuje Ci za niego Cytat:
![]() ...
nie było Cię w moim życiu raptem kilka dni, a histeryzujesz tak jakby świat Ci się skończył . wyrzuciłam Cię z siebie, nie nie łudź się, już nie czekam na Twój powrót . opanuj się ! słyszysz ?! opanuj się wreszcie dziewczyno, on nie jest tego wart ! zakręciła mu przed nosem dupą i dziw*a myśli, że to miłość . bo na każdym zakręcie naszego życia czyha na nas niebezpieczeństwo, które chce przeżyć razem z Tobą, tylko z Tobą, kminisz ? ... |
||
|
|
|
#4049 |
|
Raczkowanie
|
_changime - bierz, bardzo proszę ;p
A gdybym była snem.. To czy chciałbyś dalej śnić? nasza wieczność krótkotrwała. czas na nas. w chwili nieszczęścia człowiek oswaja się z ciszą. 'to spojrzenie to pożegnanie.' 'Przypominam Ci, na wypadek gdybyś zapomniał, że za mną szalejesz, świata poza mną nie widzisz i spać przeze mnie nie możesz.' 'czuję że mi przeszło. ale zaczynam wątpić, gdy tylko Cię widzę.'
'Niebo? tu nie ma nieba, jest prześwit między wieżowcami. A serce to nie serce, to tylko kawał mięsa. No a życie - jakie życie? poprzerywana linia na dłoniach. A Bóg? nie ma Boga, są tylko krzyże przy drogach.' and if you die I wanna die with you. <3 Edytowane przez notsoexciting Czas edycji: 2010-08-12 o 21:09 |
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ale tego dnia, ona płonie jak pochodnia. nie kręć dupą lecz światem. każdego dnia, przyrzekam. owinę świat wokół palca. "tak ku*wa. nie dość, że masz mózg z waty to jeszcze watę w cyckach".
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

dopóki ten śliczny blondyn nie uśmiechnie się do mnie :P

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie wierzę, Ty mnie pochwaliłaś?!