|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
![]() i rozumiem, że mogło Ci się przykro zrobić, ale to na pewno nie było celowe z naszej strony Korniszonek - no ale nie oceniałyśmy zakupów Claris tylko każda z nas powiedziała co by chciała mieć na swoim ślubie - nie było tu ataku osobowego
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2010-08-12 o 14:20 |
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
cześć...
Ilsa, mądrze Aleks napisała, pozostałe dziewczyny z resztą też, ja się tylko podpisuję mole wróciły a z bratem nie najgorzej - wychodzi w niedzielę
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko współczuję tych moli
Tż ma dzisiaj wolne i zabiera mnie na obiad do naszej ulubionej restauracji |
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że z bratem dobrze. I współczuję moli.
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sama sobie współczuję... jak są za szafką, o niczego z tym nie zrobię... jak ja kiedyś oddam mieszkanie, jak ktoś przyjdzie je oglądać, a po kuchni będą latać mole? nie chce mi się pracować... mam już całą wizję walki - calutka kuchnia umyta zostanie octem. łącznie ze stykiem sufitu ze ścianami. spędzę nad tym pół niedzieli (jak już wrócę ze szpitala), ale oby się udało chce mi się ryczeć przez te robale...
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-12 o 15:11 |
|
|
|
|
#3224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
kurde mam problem niby powinnam się cieszyć ale kurdę no nie bardzo mi do śmiechu . Jakiś miesiać temu kupiłam sukienkę na wesela, w sobotę idę na wesele i co i sukienka jest na mnie za duża . I nie wiem czy da się ją przerobić kurczę no ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Sama mówiłaś , że źle go zrozumiałaś a zawsze o niej wspominasz , więc jednak problem jest . Nie potrzebne są wielkie studia by zostać w życiu kimś , wystarczy dobry pomysł na życie . Ja nie mam nawet głupiej matury a się nie załamałam nie potrzebuje studiów by być kimś sama lub z pomocą TŻ poradzę sobie w życiu nie mówię , że będę jakąś milionerką ale na życie i drobne przyjemności napewno starczy , wystarcz uwierzyć . Żeby być szczęśliwą potrzebujesz modnych ciuchów , prawo jazdy ? Nie możesz obwiniać TŻ za to , że jest jedynakiem i ma wszystko bo tu raczej wiadomo , że rodzice będą się o niego troszczyć o dawać wszystko lub prawie co będzie chciał ( nie mówię , że każdy jedynak tak ma ale prawie ) zawsze rodzice mają w uwadze jedno dziecko , jak jest więcej to trzeba to wszystko podzielić . U mnie też nigdy kasa się nie przelewała fakt miałam zawsze co jeść w co się ubrać nie mówię , że miałam masę rzeczy bo tylko kilka ubrań ale było co na siebie założyć . Ja sama wolę kupić w lumpku coś a więcej niż dać za jedną rzecz 100zł chociaż czasem coś sobie kupię . Ale to nie jest powód , że jestem gorsza . w sumie nie , czyli ja niby bym miała być lepsza bo mam prawo jazdy samochód o połowę rzeczy zakupionych w sklepie tak ? Ale nie mam matury czyli jestem gorsza bo nie znajdę dobrej pracy ? No w sumie też nie , nie mam matury ledwie skończyłam szkołę a jestem grafikiem może nie za dobrym ale się uczę jak nie przedłużą mi umowy to znajdzie się coś innego więc nie ma co się załamywać . Głowa do góry i przestań myśleć o jakiejś Kamilce Tż podobno Cię kocha taką jaką jesteś , nie chce żebyś się odchudzała to w czym problem ? Cytat:
To co , że że brat chce dla swojej przyszłej zony najlepiej , że zbiera na ślub ? Ja tu widzę zazdrość , moim zdaniem nie powinno być rywalizacji kto jest lepszy , że on ma więcej kasy , że nie ejst mu potrzebny dom . Mieszka tam by zarobić na wesele to źle . Wyliczas wszystko Tż każdy jest inny , jedni ludzie mają kase na wszystko inni mają tyle by przeżyć przez miesiąc . Co to , że oni mają jeden samochód wyliczasz niepotrzebne rzeczy . Nie można się załamywać takimi rzeczami Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-08-12 o 15:17 |
|||
|
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nareszcie udaje się nam chudnąć widzisz - to nie jest racjonalne, dlatego czuję się czasem nierozumiana. Bo do moich uszu i mózgu dociera że tak po prostu podobał mu się jej ubiór czy włosy ale serce załamuje się że w ogóle coś w innej osobie się spodobało. Bo ja nie widzę nikogo poza nim z mężczyzn. I wtedy zaczyna się płacz w poduszkę - takie coś jest najgorsze bo nie mam siły czegoś zmieniać, potrzebuję ciągłego pompowania we mnie wiary w siebie i żeby on był bardzo bardzo dorosły. Np. wczoraj zrobiłam mu awanturę że sobie podśpiewuje
|
||
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że z bratem dobrze mam nadzieję, że z moim kuzynem też będzie, póki co nie mam żadnych wieści...Jakoś mi tak smętnie... Czegoś mi brakuje...
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2010-08-12 o 16:06 |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, cieszę się, że z bratem ok
A moli współczuję...oby udało Ci się je przegonić, wredoty jedne!Aniołku ja bym przewiązała czymś w pasie, albo jakiś pasek dodała, to nie powinno być widać, że za duża ![]() Ilsa faceci już tak mają, nic z tym nie zrobisz...są wzrokowcami i patrzą na inne laski, ale to jest tylko patrzenie - Tż mi powiedział, że patrzy ale wie, że przy bliższym poznaniu żadna nie byłaby tak mądra jak ja (tia jasne ). Dlatego przestałam się przejmować, ja go siłą nie trzymam, a jednak mieszkamy razem i to ze mną spędza czas, a nie z jakimiś nieznanymi laskami![]() ale jak Tż był na tej Formule to widziałam na zdjęciach, jak tam laski porozbierane chodziły...no masakra! Jedno co mnie wkurzyło, to że zrobił filmik jak taka jedna lafirynda tańczy przy rurce w spódniczce i staniku A na moje pytanie po co mu to, to powiedział że przecież "wszyscy robili" i jeszcze taki zadowolony mi pokazuje no masakra, powiedziałam, że nie życzę sobie, aby to miał na kompie - mam nadzieję, że usunie, niby tego nie ogląda ale skoro tak to po co mu to? jak dziecko...![]() A co do tego co Ci rodzice mówią, to naprawdę brak mi słów...jedyne co możesz zrobić to po prostu ich olewać...
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wasi faceci też stawiają rozrywkę z kolegami nad obowiązki (np. domowe)?
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dwóch powodów: Bartek nie ma czasu na kolegów i lubi porządek Ale za to woli posprządać w kuchni niż pisac magisterkę
|
|
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostawiłam coś w klubie i wychodzę na kurs, ble
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to ładne...nie mogę przestać słuchać
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sprząta częściej, bo dość rzadko widuje się z kolegami, natomiast jak wybór: sprzątanie czy pogonić za piłką/wypad do kumpla - wiadomo co wygrywa ale mnie to nie przeszkadza, bo P. sprząta częściej ode mnie
|
|
|
|
|
#3233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oczekuj od niego , że z dnia na dzień będzie dojrzały , że dorośnie w ciągu tygodnia , Jak to mój TŻ mi mówi "wiedziałaś co brałaś" wiedziałaś , że jest młodszy więc nie możesz oczekiwać od niego , że jutro będzie mega dorosłym odpowiedzialnym człowiekiem , jest młody musi się wyszaleć . Teraz wie , że wszystko rodzice mu kupią ale z czasem poczuje miarę pieniędzy . Na rodziców nic nie poradzisz tacy są i już . I jak Gleniusia powiedziała faceci to wzrokowcy zawsze będą oglądać się za babami , zawsze mężczyzna zerknie na inną kobię bo ma ładne nogi , rajstopy , figurę , a może na tą co beznadziejnie wygląda również . To jest facet i nie ma czym się przejmować . Tak samo Ty również spojrzysz na innego mężczyznę jakiegoś wyróżniającego się z tłumu Cytat:
i powiedziała , że może ją zwężać ile razy będę chciała mój zawsze powtarza , że on tylko patrzy a to nic złego przecież , kocha mnie a popatrzeć zawsze można i zawsze mnie całuje w policzek i mówi ,że "kocham Tylko mojego Aniołka" nie wiem gdzie tu ze mnie Anioł ale zawsze Tż mnie tak nazywa .Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Mam malutkie pytanie w sobotę idę na wesele i mam buciki takie sandałki na platformie z racji tego , że jestem dość ciężką osobą to na boso buty mnie bedą obcierać ogólnie każde buty mnie obcierają czy będzie to tragicznie wyglądać jak założę rajstopy do takich butów ?
|
|||
|
|
|
#3234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejooo
![]() Cytat:
Piękny Kościół ![]() Nasz nie będzie bogato zdobiony. Tak w ogóle to wszystkie Kościoły E-A jakie widziałam są bardzo skromne, nie mają witraży w oknach itp.Nie ma raczej tylu kolorowych motywów,zdobień,złoceń... ale mi akurat to się podoba ![]() My pewnie będziemy musieli smai stroić,bo małe jest prawdopodobieństwo,że4by ktoś miał ślub teo dnia co my (tam jest mało ślubów). Cytat:
Cytat:
No ale nie rozumiem...po prostu poparłam,że nie podobają mi sie poduszki,że wolę tacki. I że nie podobają mi się zawieszki na All co nie oznacza,że w ogóle zawieszki mi się nie podobają. Z krytyką to chyba nie miało wiele wspólnego... Ale jeśli to Cię uraziło,to przepraszam |
|||
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj dobrze że z bratem wydaje się ok
Ilsa odwiedź psychologa, naprawdę. Wydaje mi się że bardzo Ci pomoże, bo trzeba popracować nad twoją samooceną i akceptacją siebie. Poszukaj w necie czy nie ma u Ciebie za darmo, u nas np. jest w takim kościele dyżur psychologa co tydzień (też prawnika jest etc.), tylko przerwa wakacyjna jest - po niej zamierzam się wybrać bo mam podobny problem i jestem straszliwie zazdrosna. Ale jak już któraś powiedziała, nasi TŻci są z nami a nie z innymi, więc to z nami chcą być. Mój to taki co sam niby nie flirtuje, ale flirtu od kogoś jednoznacznie nie skwituje do tego po mamie odziedziczyłam chyba "nosa", i zawsze przez przypadek na coś trafię TŻta (a to spojrzenie w stronę koleżanki, uśmiech etc.).Cytat:
![]() Aniołku fajnie że sukienka za duża lepsze to niż w drugą stronę ![]() Byłam na rozmowie, jejuuu CHCĘ TĄ PRACĘ! babki sympatyczne, śmiały się do siebie więc chyba nieźle wypadłam, same powiedziały że grafik elastyczny jak ktoś studiuje ( ![]() Potem byłam u TŻta, jejuu po tym wyjeździe normalnie się od niego odkleić nie mogę Tak Go KOCHAM
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-12 o 18:35 |
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam lęki,ze szczęście nie może trwać długo...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kościół...Bielsku-Białej Tu jest ten nasz Kościół. Jak widzice-skromnie tam jest. |
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku mi się takie podobają, dlatego mocno rozważam taki bardzo prosty (zresztą kiedyś ewangelicki) z jednym wielkim krzyżem na środku.
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
motyl, to nie jest skromny kościół. znaczy może nie jest nie wiadomo jak bogaty, ale na pewno nie skromny... mój jest wręcz ascetyczny - prawie gołe ściany i bardzo skromny ołtarz. ale budują nowy, ten koło mnie, mam nadzieję, ze do tego czasu skończą, bo zapowiada się na przepiękną świątynię
)Skimos, gratuluję |
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos,Aleks w porównaniu z Katolickimi w naszym mieście to ten jest ascetyczny
![]() Wszystkie Kościoły mamy bogato zdobione. No ale zgodzicie się ze mną,że takie skromniejsze Kościoły można troszkę bardziej udekorować ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Skimos aaa to dostałaś tę pracę? ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

Pewne rzeczy mozna przemilczeć, gdy się nie podobają, ale nie - lepiej napisać, że to kicz 

jak ja kiedyś oddam mieszkanie, jak ktoś przyjdzie je oglądać, a po kuchni będą latać mole?
nareszcie udaje się nam chudnąć
13.03.2008
A na moje pytanie po co mu to, to powiedział że przecież "wszyscy robili"
no masakra, powiedziałam, że nie życzę sobie, aby to miał na kompie - mam nadzieję, że usunie, niby tego nie ogląda ale skoro tak to po co mu to? jak dziecko...

Tak Go KOCHAM